SİNANNURAY canım senin kontrolün ayın kaçındaydı?
canim benim ..daha evel yazmistim ama cok oldu ..bu ay esimle yasadigim gerginlikten birlikte bile olmadim..o yüzden zaten olasilikta yoktu ve hastalandimda...bende miyom vardi gebelik öncesi 4 cm idi..ama gebelikte 6 olmus...düsükten sonrada doktor amelyat olmalisin dede gecen hafta...bende anca agustosta aldirabilecegim zaten amelyat sonrasida 3-4 ay gebelik yasak dedei...anlayacaginiz benim kafadan 6 ay daha korunmam lazim...cok üzüldüm miyom meselesine ama mecburmusum..yinede sagol beni düsndügün icin...iyi bak kendine:teytey:
12 haftalık gel demişti bana ama ben beklemiycem o kadar
benimde salı günü bekle bekle gelmiyo bi türlü...inşallah güzel haberlerle döneriz...
hayırlısı bende merak ediyorum ama sağlıklı olması daha önemli tabi.oğlumun ölüm günü kardeşininde nasip olursa cinsiyetini öğrenecem bakalım hayırlısı...
tabiki bizim için sağlıklı olması zamanında doğması daha önemli ama ister istemez merak ediyorum cinsiyetini
senin doktorun erkenden söylüyo galiba ben 11 haftalıkken gittiğimde söylemedi bende sormadım inşallah öğrenirsin hayırlısıyla canım...
ben kızımda 10 haftalık öğrendiğimi sanıyodum şimdi kağıtlara baktım 11 haftalıkmış göstermemişti amakemik yapısından kız demişti ultrasonu da çok güzel
eburcu dediğin gibi rahim filmi çok zormuş, benim bir arkadaşım ağrı şokuna girdi bir de onu rahmi tersmiş daha ağrılı oluyormuş öyle olunca. Bulantı kusma tansiyon düşüklüğü baygınlık yaşadı. Onun için rahim filmi yaptıracaklara tavsiyem hafif anestezi verilince ağrısız oluyormuş, o şekilde yaptırın kızlar psikolojik acılarımız olduğu için bedenen de daha duyarlıyız bizler.
evrimsus canım kendinizi hazır hissetmeden çıkacağınız yoldan zaten hayır gelmez. Doğru zaman gelince özellikle sen anne olarak tam hazır hissettiğinde uğraşın bence. Yaşın da 30 un altında ise hiç korkma canım.
Premete keseyi görmüşsün inşallah pıtpıtları da duyarsın. Seni deniz güneş konusunda eleştirdiğim için bana kızmamışsındır inşallah. Ama yazmıştım zaten ben kendi gebeliklerimde de ileri derecede obsesif davrandım. Benim yapım bu. Bugün bir mucize gebe kalsam değil denize girmek aklımdan bile geçirmem. Ama tabii herkesin benim gibi düşünmesini bekleyemem. Herkes kendi düşüncesine göre kararını verir ve uygular.
aabeyazmelek senin facebooktaki resmin kızının mezarındaki biliyor musun beni nasıl ağlattı? C,ğer,me oturdu remen. Şu anda da ağlıyorum. Eşim bebeklerimizin mezarını cep telefonuna çekip kaydetmiş ben bakamıyorum bile. Melek annesi olmayan bilemezzz...
Canım önce facebooka üye olman gerekiyor. Map sen de mi facebookta melek anneleri grubuna üyesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?