Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Eburcucum lütfen kendini suçlayıp da acına acı katma canım. Bunu yaşamak bizim kaderimizde varmış. Sen bebeklerini vücudun ikiz gebeliğe uygun olmadığı için kaybettin, bu durumda belki hamileliğinin başından beri yatsan bile yaşananları önlemek mümkün olmayacaktı. Bundan sonraki hamileliğinde tabi ki daha dikkatli olcaksın, önceliğin kendin ve bebeklerin olacak, herşey çok farklı olacak ama şu an için geçmişi düşünüp kendini üzmenin sana da onlara da bir faydası yok. Keşke hayatımızda keşkeler olmasa ama maalesef keşkesiz bir hayat da yok. İnşallah bundan sonra hayatımızda keşkelerimiz yerine iyi kilerimiz olur.

İnşallah canım. O günleri günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Acım çok depreşti gene.

seni çok iyi anlıyorum keşke iş falan yapmasaydım denize girmeseydim bebeklerim yaşasaydı diye düşünüyosun ama öle değil işte kendini boşuna suçlama ben denize içim giderek baktım girmedim öle ağır işlerde de kadın tuttum yapmadım yatmadım ama işte yapmadım ne oldu gene aynı sonuş ne yaparsan yap olacak olanın önüne geçilmiyo kaderimiz buymuş

bencede aşılama ile rahim filmi asla karşılaştırılamaz.bende hepsini yaptırdığım için biliyorum aşılamada bişey anlamıyosun ama rahim filmi kağbus...

haklısın canım bende oğlumun hamileliğinde bişey yapmadım ama olacak olan yine oldu.benle aynı problemi yaşayan insanlar var çevremde ama onların bebekleri yaşıyo demekki ömrü yoktu bizim meleklerimizin....

kızlar siz facebookta melekler kulübündenmi görüşüyonuz...bende sizleri merak ediyorum açıkçası...

Evet canım bazılarımız facebookta da arkadaşız (ben, Özlemimsin, Beyazmelek,Sinannuray, Angelhope, Limburg, Seblev, Anneoluncaa, Kayra42, Melek76), melek anneleri grubuna da üyeyiz. Senin de facebook hesabın varsa melek annelerine gel orada meleklerimizin adından zaten bizi tanırsın. Ama Özlemimsinin, Sinannurayın, Limburgun, Angelhope'un orada da fotoğrafı yok. Kızlar fotoğraf koysanıza profillerinize.

Son düzenleme:

melek anneleri gurubu diye yazınca 3 tane gurup çıkıyo hangisine üye olacam

ohh baya tutumuş canım seninki bende yaptırırsam 1 milyar tutmaz dedi doktorum

aabeyazmelek evet canım yine aynı tedavi. Daha önceki hamileliğimde böyle olmuştu. İnşalah tutar bu seferde.

inşallah tutar canım tedavin hayırlı olsun ...

amin inşallah gerek kalmaz yaptırmaya...

ay mapcım kusura bakma seni aglattıgım için bende geçen gittigimde eşime çektirdim koyayım dedim en iyisi kaldırmakmı acaba? ben yanına gidip konuşmak resmi olması bile mutlu ediyor beni...

Beyazmeleğin facebook taki resmine nasıl bakıyorsunuz ben de merak ettim. Buarada benim facebook um yok ama.

üye olup bakabilirsin eburcu..

premete senle ikimizin resimleri var özlenende koymuyor bir tane daha arkadaş var resim koyan ama ben onu tanımıyorum burdanmı oda sendede kayıtlımı premete..

Arkadaşlar sizin gruba üye olmak için kaydoldum. Pek anlamıyorum ama cevap bekliyorum galiba

Allah gönlüne göre versin canım. Ben beklemeye karar verdim. Bugün bir dra daha gittim. O da 6 aydan sonra folik asite başla ve ondan sonra korunmayı bırak dedi. Ben şimdi kendimi yeni bir hamileleliğe hazır hissetmiyorum. Ben öğretmenim şöyle yaz tatilini rahat rahat geçireyim. Dün sabah 5.30da uyudum ancak. O kadar kafama takıyorum ki anlatamam. Eşim de hiç hazır değil. Benim ağlamalarımdan bebek muhabbetimden felaket sıkıldı. Böyle yapacaksak sakın hamile kalma ben çocuk falan istemiyorum diyor. Sürekli tartışıyoruz zaten bıktım vallahi. İyi ki siz varsınız da burada rahatlıyorum. Bana sen yaşadıklarını anlatmaktan zevk alıyorsun bile dedi. Ne zevk ama.......:uhm:

premete senle ikimizin resimleri var özlenende koymuyor bir tane daha arkadaş var resim koyan ama ben onu tanımıyorum burdanmı oda sendede kayıtlımı premete..

Kimi diyorsun çıkaramadım canım. Ben buradan görüştüğüm çoğu kişiyle orada da arkadaşım.

Canım eşlerimiz üzülse bile bizim kadar üzülmeleri, bizim hissettiklerimizi hissetmeleri mümkün değil. Sen eşinin tavırlarına canını sıkma, bu erkeklerin genel tavrı, yok sayarak güçlü görünmeye, acılarının üstesinden gelmeye çalışıyorlar ama içleri nasıldır kimbilir. Hepimizinki aynı. Biraz zaman geçsin o da kendi duygularıyla yüzleşecektir,gör bak o zaman senden daha çok isteyecek yeniden baba olmayı. Maalesef bu süreçte ailevi problemler yaşanıyor, biraz sabırlı olmak gerek.

benim pc ye format atıldığı için hiç resmim yok ama olsada face ye bazı sebeplerden dolayı koymak istemiyorum ama resim ekleyince ilk işim buraya koymak olacak beyazmelek ben senin faceni bilmiyorum bana arkadaşlık yolarmısın melek annelerinden beni bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…