Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Kızlar sayenizde facebookda sayfam oldu inşallah oraya fotoğrafda eklerim. Bu arada bugün eşimle evlilik yıl dönümümüz. ınşallah seneye evlilik yıl dönümümüzde yavrumuz kucağızda olur hayırlısıyla. Allah olmayan herkeze nasip etsin. Bu mübaret günde dularımızı kabul etsin Allahım. Melek annelerini kucağını doldursun inşallah hayırlısıyla.

amin eburcu allahım evliligini daim etsin hep mutlu huzurlu olun agzınızın tadı hiç bozulmasın seneye bebişiniz yanınızda olur inşallah .hayırlı olsun faCE arkadaşım..

kızlarben ev buldum sanırım dün gittik bakmaya 3 katlı 2 katı boşalıcak evde kiracı vardı baktım söyle
ev içime sindi ev sahibinle anlaşırsak tutucam kısmetse merkezde eşimin iş yerine yakın süper olacak inşallah olur bakalım yeni ev yeni bebiş getirir inşallahtemmuzun 15 taşınacak kiracı..

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin. İnşallah temmuzda tedaviye başlarsın ve hemen evlilik yıldönümü hediyene kavuşursun.

Gözün aydın canım. İnşallah işlerin rast gider. Herşey gönlüne göre olsun.

Amin canım sağol. Seninde evin hayırlı uğurlu olsun, Yeni evde yeni başlangıçlar yaşamayı nasip etsin Allah.

Hayırlı cumalar melek anneleri.

eburcu canım evlilik yıl dönümün kutlu olsun. Allah mutluluğunu daim kılsın. Allah bir dahaki evlilik yıl dönümün inşallah meleklerinin kardeşi ile geçirmeyi nasip etsina.s.

sagol premete amin inşallah arkadaşım..

Amin canım sağol. Seninde evin hayırlı uğurlu olsun, Yeni evde yeni başlangıçlar yaşamayı nasip etsin Allah.

amin inşallah hayırlısıysa olur

eburcu evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere inşallah önümüzdeki yıl yavrularının kardeşiyle kutlamak nasip olur inşallah

beyazmelekcim ev hayırlı olsun inşallah canım ev sahibide sorun çıkarmaz umarım yeni bir başlangıç olur kim bilir dediğin gibi yeni bir ev yeni bir bebiş inşallah

Hayırlı olsun evin canım.opuyorumnanaktan

ya ben sinirden ölüyom kızlar numaramı dağıtmış birisi sapık dadandı akşamdan beri televizyondan aldım diyo kafayı yiycem ya

evlilik yıldönümünü kutluyorum yeni yıl sana ulaşamadığın tüm isteklerini getirmesi dileğiyle inşallah bidahaki seneye bebeğinle olursun

iyi günler ben bebeğimi kaybedeli daha 2 ay bile olmadı sitede yeni hamileleri görünce içimde bir umut yeşeriyor. İnşallah hamilesindir ve çocuğunu sağlıklı sıhatli uzun ömürlü kucağına aldığın günleride görürsün.

Nurpal Allah sabırlar versin. Biz de hepimiz bebeğimizi ilk kaybettiğimiz zamanlar burada yazışmayaşa başlamıştık. Şimdi kimimiz yeniden anne oldu, kimimiz tekrar hamile, kimimiz de hamile kalmak için gün sayıyor. Meleklerimizin acısı içimizden gitmiyor, yarattıkları boşluk dolmuyor ama yeniden bebek sahibi olmayı düşünmek bile, bu konuda umutlanmak bile yaşamak için bir sebep veriyor insana.

Canım nereden bulmuş olabilir ki telefonunu, bir daha ararsa sen açma eşine açtır.

ya tvden alt yazı geçiyo dedi ama nomu kimse bilmiyo bizim doğalgazcı vardı eşimin babasını dolandırdı hep arıyoduk açmıyodu kendi telimden aradım iki gün önce bayağı kızdım adama oda gıcıklık olsun diye yapmış olabilir çünki ailem dışında kimse bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…