Kızlar sayenizde facebookda sayfam oldu inşallah oraya fotoğrafda eklerim. Bu arada bugün eşimle evlilik yıl dönümümüz. İnşallah seneye evlilik yıl dönümümüzde yavrumuz kucağızda olur hayırlısıyla. Allah olmayan herkeze nasip etsin. Bu mübaret günde dularımızı kabul etsin Allahım. Melek annelerini kucağını doldursun inşallah hayırlısıyla.
kızlarben ev buldum sanırım dün gittik bakmaya 3 katlı 2 katı boşalıcak evde kiracı vardı baktım söyle
ev içime sindi ev sahibinle anlaşırsak tutucam kısmetse merkezde eşimin iş yerine yakın süper olacak inşallah olur bakalım yeni ev yeni bebiş getirir inşallahtemmuzun 15 taşınacak kiracı..
kızlarben ev buldum sanırım dün gittik bakmaya 3 katlı 2 katı boşalıcak evde kiracı vardı baktım söyle
ev içime sindi ev sahibinle anlaşırsak tutucam kısmetse merkezde eşimin iş yerine yakın süper olacak inşallah olur bakalım yeni ev yeni bebiş getirir inşallahtemmuzun 15 taşınacak kiracı..
Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin. İnşallah temmuzda tedaviye başlarsın ve hemen evlilik yıldönümü hediyene kavuşursun.
Sağol canım hepimizin Allah mutluluğunu daim etsin inşallah. Bugün yemeğe çıkacağız başbaşa, küçük bir kutlama. Bebişlerimizi kaybettiğimizden beri ilk kutlamamız. Dün gece çok ağladım, kuzularım aklıma geldi, elleri ayakları, öpemedim onları sıcak sıcak diye çok üzüldüm. Oan inşallah yavrularımın kardeşi gelecekmiş gibi içme bir ümit doğdu inşallah Allahım yavrularımızın ikizlerine kavuşmayı nasip eder. Hayırlısysa tabi. Bu mübarek cuma gününde dua ediyorum yalvarıyorum. Allahım dularımızı kabul et.
Kızlar sayenizde facebookda sayfam oldu inşallah oraya fotoğrafda eklerim. Bu arada bugün eşimle evlilik yıl dönümümüz. İnşallah seneye evlilik yıl dönümümüzde yavrumuz kucağızda olur hayırlısıyla. Allah olmayan herkeze nasip etsin. Bu mübaret günde dularımızı kabul etsin Allahım. Melek annelerini kucağını doldursun inşallah hayırlısıyla.
Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin. İnşallah temmuzda tedaviye başlarsın ve hemen evlilik yıldönümü hediyene kavuşursun.
Gözün aydın canım. İnşallah işlerin rast gider. Herşey gönlüne göre olsun.
Amin canım sağol. Seninde evin hayırlı uğurlu olsun, Yeni evde yeni başlangıçlar yaşamayı nasip etsin Allah.
Hayırlı olsun evin canım.opuyorumnanaktankızlarben ev buldum sanırım dün gittik bakmaya 3 katlı 2 katı boşalıcak evde kiracı vardı baktım söyle
kızlar meraba ben 15 gun once asılama oldum bu gun test gunum cesaret edemedım yaptırmaya moralım cok bozuk adet olcakmısım gıbı sancım war korkuyorum adet olmaktan ben cok yanlıs yaptım kendımı kotu sonuca hıc alıstırmadım hep pozıtıf olucak dedım ama olmuyo galıba adet olucam
ya ben sinirden ölüyom kızlar numaramı dağıtmış birisi sapık dadandı akşamdan beri televizyondan aldım diyo kafayı yiycem ya
iyi günler ben bebeğimi kaybedeli daha 2 ay bile olmadı sitede yeni hamileleri görünce içimde bir umut yeşeriyor. İnşallah hamilesindir ve çocuğunu sağlıklı sıhatli uzun ömürlü kucağına aldığın günleride görürsün.
Canım nereden bulmuş olabilir ki telefonunu, bir daha ararsa sen açma eşine açtır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?