beyazmelekcim ev hayırlı olsun inşallah canım ev sahibide sorun çıkarmaz umarım yeni bir başlangıç olur kim bilir dediğin gibi yeni bir ev yeni bir bebiş inşallah
bu arada beyazmelekcim bugün adet günün yanlış hatırlamıyorsam durum ne inşallah gelmemiştir hadi hayırlısı
Hayırlı olsun evin canım.opuyorumnanaktan
kızlar ben de faceda melek annelerine arkadaşlık isteği gönderdim. İnşallah yanlış olmamıştır. Baktım ama tanıdık kimse yoktu. Pek fazla kullanmıyorum fotoğraf eklemeyi de bilmiyorum zaten. Ama öğrenirim zamanla.
merhaba kızlar nasılsınız?
bende dün okudum burda yazılanları giremedim ama hemen faceden gruba katıldım haberiniz olsun ama benim face olmadığı için görümcemle birlikte kullanıyorum ondan katıldım haberiniz olsun bi kaçınızı da tanıdım.
Canım inşallah herşey yolunda gider. Kusura bakmazsan sana bir soru soracağım bende bebeğimi erken doğum ile kaybedeli 2 ay bile olmadı. Önceki sayfalarda okuduklarımdan yanlış anlamadı isem sen de bebeğini erken doğumla kaybetmişsin. Ama erken doğum sebebine stres yazmışsın. Bu iletinde de hamileliğin için iyne kullanacağını yazmışsın. Bu kullanacağın iyne kanda pıhtılaşma için verilen iynelerden mi. Kanda pıhtılaşma için verildi ise kanda pıhtılaşma olduğunu nereden öğrendin. Bu tesleri doktor mu yaptırıyor. Yanlış anlama bende demi kanda pıhtılaşma var da bebeğimi erken doğumla kaybettim. Genellikler bu tesleri anne karnında aniden ölen bebeklerin annelerinden istiyorlarmış ama bende işi şansa bırakmak istemiyorum. İnternette 1 aydır dolaşırken dikkatimi çekti. Erken doğum sebebi olarak genellikle kanda pıhtılaşma yazmışlar. İkinci hamileliğimde de aynı şeyleri yaşamamak için soruyorum. Cevap veririsen seviniri. İyi günler.
Canım yazdıkların için teşekkür ederim. Annem bile beni anlanıyor kimin anlamasını bekleyeyimki. Ben okumuş aklı başında Allah cc inanan birisi olarak bunları böyle yapmam normal değilmiş. Benin ne çabuk tekrar eski hayatıma dönmemi bekleyebiliyorlar ki eskisi gibi olabilirmiyim onuda bilmiyorum. Gerçekten ne büyük bir imtihandan geçiyoruz. Allahım bizlere sabır dayanma gücü ver yarabbim. Bu acının böyle sürmesi beni korkuttu. Bu acıyla yaşamaya nasıl alışacağım ne olur bana bu konuda yardımcı olun. Aynı duyguları yaşadığınız için tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Neden erken doğum yaptığım konusunda da bilgim yok doktoruma gitmek istemiyorum. Çünkü onun ihmali olduğunu düşünüyorım.
kızlar ben buğün doktora gittim aşırı derecede ağrılarım vardı bebekle ilgili hiç bi problem yok şükür rabbime ama biraz hareketli geldi baan kıpır kıpırdı cuma günü cinsiyeti belli olacak ense kalınlığı ölçüleçek inşallah bundan sonrasıda güzel bi şekilde ilerler
insallah sinanuray...hersey su gibi duru,tertemiz ,saglikla ilerlesin..bosver canim karninda kipir kipir olsun,doguncada uslu bebek olsun,annesini yormasin...Allahim bizlerede nasip eylesin
özlenen ve nuraycım teşekkür ederim dilekleriniz için
nuraycım maşallah cinsetini ögreneceksin he ne çabuk zaman geçiyor sanki daha dün gibi hamileyim dedigin allahım sonuna kadar sorunsuz geçirsin inşallah...
öyle canım insan anlamıyo bile zaman nasıl geçiyo kızımı kaybedeli kocaman 5 ay olmuş şimdi ben kardeşine hamileyim hayat böle işte bigün bakmışız yaşlanmışız
eburcucum dün aceleyle girdim çıktım hemen yazamadım kusura bakma canım evlilik yıldönümün kutlu olsun inşallah bir sonrakinde minik hediyenizle beraber kutlarsınız.
aabeyazmelekcim senide tanıdım canım facede.resminide görünce çok duygulandım.
beyazmelek arkadaşım yeni evin hayırlı olsun. Uğur getirsin sana. Yeni bir sayfa açılsın hayatında. Meleğin sana kardeşini bu evde gönderecek belki. Sağlıkla bebeğini bu eve alıp getireceksin kucağında.
Ben de evlendiğimden beri 5 yıldan uzun süredir aynı evdeyaşıyorum. Bu evde hep acı gördüm. Üç yavrımı bu evde yaşarken kaybettim. Hep aklımda başka bir ev var. Ama istediğimiz gibi bir yer bulamadık. Güzel de bir ev aslında ama bana uğursuz gibi geliyor.
Gerçekten çok doğru hislerimizi en iyi anlatan cümleleri kurmuşsun 'Acımız aynı ama hayata karıştık.' Gerçekten de mecburuz hayata karışmak için yoksa kendimizden çok şey kaybederiz psikolojimizden özellikle , iyi olmak zorundayız : evliliğimiz için, gelecek güzel günler için...
kızlar ben buğün doktora gittim aşırı derecede ağrılarım vardı bebekle ilgili hiç bi problem yok şükür rabbime ama biraz hareketli geldi baan kıpır kıpırdı cuma günü cinsiyeti belli olacak ense kalınlığı ölçüleçek inşallah bundan sonrasıda güzel bi şekilde ilerler
öyle valla inşallah yaşlandıgımızdada burada oluruz hepimiz. ayrılmayız...
cicicim demek kızımın mezarını gördün ..
sagol mapcım amin inşallah bende zor buldum tam olarak istedigim gibi bir ev degil ama napayım bulamıyorum ve çıkm ak istedigim için artık ufak tefek şeylere bakmadan tuttum...
burası bide deprem yeriya oyüzden çok kısıtlı evler ben bildigin için başka biri olsa gelip depremde zede gören evi tutar ..
ceynur hoşgeldin sendemi melek annesisi allahım güc versin sabır versin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?