canım kızımda kıpır kıpırdı heryeri ayrı oynardı hep derdim bu kız dayanamıycak 9 ay buda ablasının yolunda ilerliyo
Teşekkürler evet ben de melek annesiyim 36+3 haftada bebeğim karnımda öldü. Bizlerin de sınavı buymuş , Allah hepimize sabırlar versin bir daha aynı acıları yaşatmasın inşallah
Günaydın arkadaşlar. Hepinize iyi haftalar.
Herkeze günaydın Melek Anneleri, Allah işlerimizi rast getirsin, iyi bir hafta geçirmeyi nasip etsin inşallah.
SELAM güzel melek anneleri...
dünü nasıl geçirdim bilmiyorum...dün oğlumun doğum günüydü yaşasaydı 1 yaşı bitecekti...ama yok ahhhhhhhhhhh ALLAH IM herkesin sabrını bol eylesin. ne denirki hepimiz yaşıyoruz.yarın doktoro gideceğim allahım hayırlısını nasip etsin...hepimiz için
SİNANNURAY canım gözün aydın herşey yolundaymış allahım tamamına ermesini nasip etsin...
NURPAL canım allahım sanada sabırlar versin...ne diyelim kelimeler tükeniyo bi yerde canım bizde böyle yaşıcaz demekki hep biryanımız eksik...
gelincik eburcu özlemimsin aşagıda gözüküyorsunuz nasılsınız keyifler nasıl..
gelincik eburcu özlemimsin aşagıda gözüküyorsunuz nasılsınız keyifler nasıl..
bende iyiyim özlemimsin yavaştan toparlanmaya başladım ugraşıp kafamı dagıtarak geçiriyorum işte hayatı elinden geldigi kadarıyla..
SELAM güzel melek anneleri...
dünü nasıl geçirdim bilmiyorum...dün oğlumun doğum günüydü yaşasaydı 1 yaşı bitecekti...ama yok ahhhhhhhhhhh ALLAH IM herkesin sabrını bol eylesin. ne denirki hepimiz yaşıyoruz.yarın doktoro gideceğim allahım hayırlısını nasip etsin...hepimiz için
SİNANNURAY canım gözün aydın herşey yolundaymış allahım tamamına ermesini nasip etsin...
NURPAL canım allahım sanada sabırlar versin...ne diyelim kelimeler tükeniyo bi yerde canım bizde böyle yaşıcaz demekki hep biryanımız eksik...
Rüyanda da bebeklerini görmeye devam ediyorsun. Gece gündüz üzüntümüz hiç azalmıyor. Onlarla yatıp onlarla kalkıyoruz. Ben hala rüyamda görmedim. Ne acıııııııııı.İşte iyi olmaya çalışıyorum. Bu aralar yavrularımın özlemi çok canımı yakıyor. Onları kaybettiğim günlerin acısını rüyada da yaşayınca, üzüntüm gün içindede katlanıyor. Bu aralar çok sık rüyamda yavrularımı kaybediyorum. Her seferinde acım artıyor. Allah sabır versin. Yavrularımızın kardeşlerinde teselli bulmayı nasip etsin inşallah.
.Mecburen pozitif olmak zorundayız , inancımızı kaybetmemeliyiz, yoksa olumsuzluk olumsuzluğu getiriyor. Ben de senin gibi bir an karamsarlaşıyorum ya da her zaman ağlıyorum dışarıdan gülüyor gibi görünüyorum ama gözyaşlarımı akıtmadan ağlıyorum gülümsüyorum ama içten içe ağlıyorum aslında , sadece ben biliyorum.Bana bakanlar bunu anlayamıyorlar.Ama geleceğe dair ümitli olmalıyız güzel şeyler düşünelim ki güzel şeyler yaşayalım inşallah
Ne güzel anlatmışsın insanların bizi anlamadığını hatta benim gibi bebeğini kaybeden tanıkların bile üzerinden öyle zaman geçtiği için beni onlar bile anlamıyorlar inanamıyorum bizde ileride bize sorduklarında bu günleri hatırlamıyacakmıyız gerçekten. Bunu hatırlamamak için en yakın zamanda hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza almayı hayırlı bir şekilde büyütmeyi Allah cc. bizlere nasip eder inşallah. Güzel günlerimiz yakındadır inşallah
Canım acıların çok normal. Ne acılar çektim tarifi yok, halada eski ben değilim. Normale dönmedim yani, alıngan, sorunlu bir tip oldum çıktım. Artık herşey beni ağlatıyor. Gülmek zaten istemiyorum. Hayat anlamsız geliyor, yaşamak zor geliyor, hep aklımda yavrularımın kardeşine sahip olma düşüncesi. Benim 5 ay boyunca kalbimde fiziksel bir acı oldu sanki kalbime sürekli elektrik veriyorlardı hep kalbim sızladı, işte yeni yeni sızının sıklığı azalıyor ama hiç beklemdiğim anda hep o acıyı hissediyorum. Pisikolağa gittim. Kar etmedi. İste herkezin süreci farklı ama emin ol hepimizin acısı var. Acımız geçmiyor benim için geçmeyecek sağdece bu acıyla yaşamayı öğreniyoruz o kadar.
benimde 32 haftalık karnım da ölmüştü henüz 48 gün oldu. Ama kendimi tabiki kötü hissediyorm. Birde bende yaş sitresi başladı. Yaşım geçiyor nezaman hamile kalıcam doğuracam diye kafamı hep meşkul ediyor bunlar sizde yaşıyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?