Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım kızımda kıpır kıpırdı heryeri ayrı oynardı hep derdim bu kız dayanamıycak 9 ay buda ablasının yolunda ilerliyo

Canım maşallah yeterki hareket etsin sağlığı ii olsun yerinde durmasın

Teşekkürler evet ben de melek annesiyim 36+3 haftada bebeğim karnımda öldü. Bizlerin de sınavı buymuş , Allah hepimize sabırlar versin bir daha aynı acıları yaşatmasın inşallah

Canım başın sağolsun bende 35 haftalıkken kaybettim oğlumu karnımda kalbi dumuş Rabbim güç kuvvet bol sabır versin aynı acıyo yaşatmasın Rabbim bizlere inşallah

Günaydın arkadaşlar. Hepinize iyi haftalar.

Günaydın premete herkese ii haftalar facede ekledim senide

Herkeze günaydın Melek Anneleri, Allah işlerimizi rast getirsin, iyi bir hafta geçirmeyi nasip etsin inşallah.

Amin canım hayırlı güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah

SELAM güzel melek anneleri...
dünü nasıl geçirdim bilmiyorum...dün oğlumun doğum günüydü yaşasaydı 1 yaşı bitecekti...ama yok ahhhhhhhhhhh ALLAH IM herkesin sabrını bol eylesin. ne denirki hepimiz yaşıyoruz.yarın doktoro gideceğim allahım hayırlısını nasip etsin...hepimiz için

SıNANNURAY canım gözün aydın herşey yolundaymış allahım tamamına ermesini nasip etsin...
NURPAL canım allahım sanada sabırlar versin...ne diyelim kelimeler tükeniyo bi yerde canım bizde böyle yaşıcaz demekki hep biryanımız eksik...

özlemimsin başın sagolsun tekrardan arkadaşım dayanmak zor oluyor bugünlerde dahada nefesimiz kseiliyor allahım güç versin ne diyebilirim başka. yarın kontrolunda iyi geçer inşallah..
nurpal sagol canım inşallah hayırlı olur ..
cici senin gerçek ismini bilmedigim için sen bana arkadaşlık teklifi gönder olurmu..
premete ben doktora gittigimde 6+4 günlükken kalp atışını duymuştum arkadaşım inşallah sende duyarsın..

Allah hepimize sabır, dayanma güçü versin gerçekten çok zor. Ben de bu aralar acılar içindeyim, rüyalarım da hayatımda hep bir üzüntü var, çocuğuma kavuşamamanın acısını yaşıyorum. Hayat gerçekten çok zormuş.

gelincik eburcu özlemimsin aşagıda gözüküyorsunuz nasılsınız keyifler nasıl..

İşte iyi olmaya çalışıyorum. Bu aralar yavrularımın özlemi çok canımı yakıyor. Onları kaybettiğim günlerin acısını rüyada da yaşayınca, üzüntüm gün içindede katlanıyor. Bu aralar çok sık rüyamda yavrularımı kaybediyorum. Her seferinde acım artıyor. Allah sabır versin. Yavrularımızın kardeşlerinde teselli bulmayı nasip etsin inşallah.

BEYAZMELEK,EBURCU sağolun canlarım allahım hepimizi güldürür inşallah...
PREMETE canım benimkide tam 6 haftalıktı kalp etışları alındığında...

ay eburcu hergün rüyanda görmek ayrı kaybetmek daha acı rüyan hayırlara çıksın arkadaşım gücüne güç versin allahım inşallah..

bende iyiyim özlemimsin yavaştan toparlanmaya başladım ugraşıp kafamı dagıtarak geçiriyorum işte hayatı elinden geldigi kadarıyla..

bende iyiyim özlemimsin yavaştan toparlanmaya başladım ugraşıp kafamı dagıtarak geçiriyorum işte hayatı elinden geldigi kadarıyla..

canım inanki yeni evin sana daha iyi gelecek bende taşındım oğlumun ölümünden sonra hem annemin yanına taşınmam dahada iyi geldi bana değişiklik iyi gelir inşallah sanada canım...

Özlemimsin canım Allah bu günlerde sabrını gani gani arttırsın. İnşallah yarın doktor randevun çok güzel geçer de sana biraz moral olur. Bizi habersiz bırakma gelince hemen yaz olur mu. Bakalım minnoş kız mıymış, erkek miymiş?

Rüyanda da bebeklerini görmeye devam ediyorsun. Gece gündüz üzüntümüz hiç azalmıyor. Onlarla yatıp onlarla kalkıyoruz. Ben hala rüyamda görmedim. Ne acıııııııııı.

Canım seni tebrik ediyorum. Bu kadar kısa sürede böyle düşünebiliyorsun. İnşallah ben de kendimi toplarım da sizlere moral veririm. Ben hamileliğimde çok pozitiftim sonuç böyle olunca yıkıldım. Şimdi kendimi iyiye mi kötüye mi hazırlayayım bilemedim. O kadar iyi düşündüm böyle oldu diyorum. Belki baştan kötüye hazırlanırsam üzüntüm daha az olur. Ben hep aynı olayı yaşamayacağım diye düşünüyordum. Dr ilaç tedavisine rağmen sağlıklı bir bebeği garanti edemeyiz deyince alt üst oldum.

Çok doğru söylüyorsun ya bu olayı yaşayanlar bile çok rahat davranıyorlar. Bebeğin olacak hamile kalabiliyorsun nasıl olsa diyorlar. Hatta ben 3 kez bu olayı yaşayanla konuştum. Ben tek bir çocuk istemiştim . Allah 2 tane verdi. Sabırlı ol diyor. Hamile ve bebeklerden niye etkileniyorsun anlayamadım bile dedi yani.

Bu acıyla yaşıyoruz da nasıl yaşıyoruz? Bir biz bir de Allah biliyor herhalde. Ben de psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. Bir de onu deneyeyim diyorum. Allah inşallah tez zamanda meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza almayı nasip eder.

PREMETE Bebeğinin kalp atışlarını inşallah duyarsınız canım. Bu seni biraz rahatlatacaktır. Drun kim?

28Mavi zten ben de yavrularımı rüyamda görüpte sevmeye nail olmadım. Doğum yaptığım onları kaybettiğim acısı, ya da yavrularımın öldüğünü söylüyorlar. Ya da dün gece rüyamda bir arkadaş ben hamileyim diyor bana ben heralde biraz böyle üzgün görünüyorum, benim çocuğum yok diye, bana diyorki biz artık çocuk istiyoruz diye söyleştik sana diyor.Ben de tabi yani çocuk sahibi olacaksın bana söylemene bile gerek yok diyorum ama rüyamda içim sızım sızım sızlıyor ben hep böyle hamile kadınlara imrenerek bakıp kalacakmıyım, kendi çocuğumu sevemiyecekmiyim diye ağlıyorum. ışte Allah hayra çıkarsın. Şimdi de bütün günüm üzüntülü buruk geçiyor.

ınşallah bütün hayatımız hamilelere ve bebeklere imrenerek bakmakla geçmez. Bugün olkulda bir arkadaşımız amca oldum diye seviniyor. Bir başkası kızını getirmiş. Nereye bakacağımı ne söyleyeceğimi şaşırdım valla. Hep kendi dünyamdayım.Ben önceden 2 çocuk kesin belki 3 tane bile doğururum diyordum. Şimdi Allah'ım sen sağlıklı bir tane ver diyorum. 2. 3. düşünmek bile hayal.

benimde 32 haftalık karnım da ölmüştü henüz 48 gün oldu. Ama kendimi tabiki kötü hissediyorm. Birde bende yaş sitresi başladı. Yaşım geçiyor nezaman hamile kalıcam doğuracam diye kafamı hep meşkul ediyor bunlar sizde yaşıyormusunuz.

Başın sağolsun canım. Allah sabır versin. Kendini tabiki kötü hissediyorsundur, bu çok normal. Yaşadıklarımız kolay değil. Acısı hep içimizde kalacak. Ben de de var yaş sitresi 34 yaşındayım gün geçtikçe hamile kalmak çocuğu karnında taşımak zorlaşıyor. İnşallah Allah aratmaz hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…