Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sezeryan oldum canım normal olması için 2 gün suni sancı çektim ama yinede olmadı malesef. psikoljik destek alan oldumu? bana öneriyorlar ama faydasının olacağına inanmıyorum.

merhabalar mızlar nasılsınız?
ben iyimiyim değilmiyim kendimde bilmiyorum valla ama iyi olucam inşallah eşimle tartıştım dün hamile kaldığını öğrendiğim andan itibaren bilgisayara dokunmıcaksın diyo ya zaten bende fazla girmem diyodum ama size arada en azından haber veririm diyodum bakalım ne olcak sonunda durum tabiki biliyorum o galip gelcek ama ne yapayım idare ederim bebeğim için yeterki bi olsun o vakit gelsinde o zaman bakarız işte.

premete gelincik sonunda faceden tanışmak varmış valla ne güzel bişeymiş bu ya demi nerden nereye..ben profildeki değilim fotolardaki gelinlikli olan zaten yazıyo adımda görmüşünüzdür belki ben sizleri gördüm çok sevindim..

aabeyazmelekcim sanada söyleyemedim yeni evin hayırlı olsun uğurlu gelir inşallah bir ömür mutlu yaşayın orda eşinle ve bebişlerinizle canım.he bide sana faceden istek yolladım canım
kendinize iyi bakın kızlar çok çok dikkat edin..

merhabalar , aramıza yeni katılan melek annelerine Allahtan sabır diliyorum .Acılar asla unutulmayacak ama zamanla bu acıyla yaşamaya alışacaksınız başkada bir çaresi yok zaten .Rabbim bu acılarımızı unutturacak başka acılar yaşatmasın inş.
face ye yeni üye olanlar olmuş benide ekleyin arkadaşlar ,premete ve beyazmelekte ekliyim ordan bulabilirsiniz..

dün gece çok güzel bi bakımada kötü bi rüya gördüm annemlere gitmişim birisi yeni doğmuş bebeklerini bırakıp gitmiş bebek pek güzel değil ama benim içim gidiyo öpüyorum kokluyorum istiyorum ben bakarım bana ver diyorum annem vermiyo biz bakıcaz diyo bebeği severken kızım geliyo aklıma çok kötü ağlıyorum üzülüyorum diyorum ben bakmaya kıyamazdım başkaları sokağa atmış böle karışık bi rüyaydı ama rüyada bile yeni doğmuş bebeği sevmesi muhteşemdi kimsesi olmadığı için çekinmedimde bişe derler moralim bozulur diye doyd doya sevdim

bizim hepimizin umuda ihtiyacı var başka yolu yok eski hayatımıza devam etmenin. Çok özledim düşüncesizce gülmeyi çok özledim zevk alarak bir işle uğraşmayı ama ne yapmaya kalksam yarım kalıyorum. Toparlanmam lazım diyorum kendimi meşkul edeck işler bulmaya çalışıyorum ama olmuyor.Daha önce neyden keyif alırdım nasıl mutlu olurdum hepsini unuttum. Sadece etrafımdakileride huzursuz etmemek için gülmeye çalışıyorum. Arkadaşlar hepimizin yangını aynı ama böyle olmaz .yavrularımızdan bahsetmek bizi rahatlatıyor bir bukadarda gelecekten bahsetmemeiz ve o umutla yaşamamız gerekiyor ben sizlerden hamileyim haberlerini duymayı çok istiyorum örneğin. Yavrularımızın kardeşleri için. Allah beter acılar yaşatmasın hiçbirimize doğacak çocuklarımızıda çoooooook uzun ömürlü eylesin inşallah

Cici canım dur bakalım daha şimdiden bunun için kavga etmeyin. Valla ben eşini falan dinlemem sweetbaby gibi ayda bir de olsa gelip bize haber verirsin yoksa ben meraktan çatlıyorum. Facebookta birbirimizi gördük inşallah birgün gerçek hayatta da bir araya gelip görüşmek nasip olur. Bu arada senin SAT neydi yarın listeyi güncelleyeceğim Sat'ını yazayım.

slm canlarım doktora gittim...allahıma şükürler olsun herşey yolumdaymış.kızım olacakmış...
internet cafeden yazıyom.şimdi oğlumun mezarına gidiyorum biliyonuz bugün senesi doldu...hepinizi öpüyorum...

Özlemimsin herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Demek mini mini pembiş bir kız geliyor bize. Ne güzel şimdi cicili bicili kız kıyafetlerine bakmaya başlayabilirsin. Allah oğlunun ömrünü kardeşine versin.

özlemimsin bende çok sevindim kızın için allah kucağına almayı nasip etsin ve uzun ömürlü eylesin darısı hepimizin başına

mrb kızlar nasılsınız
uamrım acımızı hafifletecek güzel haberler gelmeye devam ediyodur
gerçi ben en son yazalı 15-20 gün oldu
ben bir 15 gün sonra uğradığımda yeni haberlerin geleceğine çok inanıyorum
biz de bebişimle büyümeye devam ediyoruz.
daah kontrol günüm gelmedi
temmu ortası gidicem
ama çok merak ediyorum
çok da korkuyorum
her anımı onun iyi olması ve sağlıkla hayırlısıyla kavuşabilemek
için dua ederek geçiriyorum
inşallah dualrımız karşılığını bulur
2li testimizin sonucu temiz çıktı Allaha şükür
işte temmuz ortasında gittiğimizde eğer gösterirse cinsiyetini öğrenicez bakalım
biraz daha büyüse de kıpırdasa ben burdayım diyerek endişelerimi azaltsa
sizler beni çok iyi anlıyosunuz eminim
çevremdekiler kötü şeyelri aklına getirme diyolar
ama olmuyo işte korkuyorum
gerçi biraz tecrübeli de olduğumuzdan sanırım zaman zaman çok da rahatım
ama işte ama ama
nasıl bu amalardan kurtulucaz bilmem
ancak bebeklerimizi sağ salim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alıp
hayal ettiğimiz her nı doyasıya yaşamaya başaldığımızda olucak bu sanırım
Rabbim bize daah büyük acıalr göstermesin, bizlere biradaha evlat acısı yaşatmasın.
hepinizi çok seviyorum
dualrım hep sizlerle
siz e dualrınızı esirgememyin
dediğim oluyo sırayla görüyosunuz
o minik kelebekelr vakti gelince gelip konuvericekelr göbüşlerimize demiştim
15 gün sonra kontrolümü olunca tekrar yazarım
ozmana kadar yeni hamiş haberleri istiyorum ona göre
hamile arkadaşalrıma da sağlıklı, sorunsuz bir gebelik süreci diliyorum
çokkkkkkkkkk öpüldünüzzzzzzzzzzz.

canım inşallah bundan sonrasıda sorunsuz bi şekilde ilerler kızını sağlıkla kucağına alırsın

Canım rüyan hayır olsun inşallah Rabbim hayırlara çıkarsın

canım gözün aydın maaşallah barekallah minişe annesini üzmeden sağlıcaklı büyüsün ve zamanında gelsin inşallah

Canım benim çok sevindim ii olmanıza inşallah temmuzda da miniş cinsiyetini gösterir sağlıklı olun ii olun sonuna kadar inşallah habersiz bırakma bizi Allaha emanet ol tatlım

sezeryan oldum canım normal olması için 2 gün suni sancı çektim ama yinede olmadı malesef. psikoljik destek alan oldumu? bana öneriyorlar ama faydasının olacağına inanmıyorum.
Ben düşünüyorum canım. Ama bir türlü gidemedim. Geçen hafta gittiğimde heyet günüymüş sonra tekrar gittim sıra kalmamış. Bu hafta içinde belki yarın bile olabilir gitmeyi düşünüyorum. İlaç kullanmayı istemiyorum da belki düşünce tarzımı değiştirmeye yardımcı olur. Çünkü benim uyku yemek düzenimde falan bir bozulma olmadı. Tek problem kafamda beni rahat bırakmayan düşünceler.....

Başkalırını huzursuz etmemek için ben de kendimi çok zorluyorum. Mesela bugün okula arkadaşlar kızlarını getirmiş. 1.5 -2 yaşında iki çocuk oraya buraya koşturdu durdu. Sürekli yer değiştirdim. Onları görmemek için en sonunda da pes ettim.İçim giderek bakıyorum böyle yapınca da sanki herkes bana acıyor gibi geliyor. Kimsenin bana acımasını istemiyorum. Kendimi meşgul etmek için ne yapacağımı şaşırdım. Okuldan gelince bu hırsla bir sürü yolluk yıkadım. Fırçalarken rahatladım biraz.:1shok:
Allah tamamına erdirsin canım. :ecrin_bebek:Sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez.

Canım dr seçimi yapmana sevindim. İnsani yönü iyi olduğu için mi Fuat Akercan ı seçtin. Buradan bir arkadaşım da ona gitmişti çok memnundu. Buraya yazdıklarını sana Fuat Bey mi söyledi? Çok gerçekçi yaklaşmış ya ben bize moral versinler istiyorum. En başatn böyle söyleyince kötü oluyor insan. İnşallah hiçbir problemle karşılaşmazsın. İğne kullanıyor musun? Ayrıca düşük konusundaki fikirlerine de katılıyorum. İleri dönemlerde yaşamak çoooooook daha zor. İkincisinde de aynı şeyi yaşayacaksam başında yaşayayım diye dua ediyorum.akannehir

Seninle hemen hemen aynı zamanda bebeğimizi kaybettik. Ben eşimin bütün ısrarlarına rağmen girdim. Ağlıyorum ama bir taraftan da rahatlıyorum. Buradakilerin dışında kimsenin beni anladığını sanmıyorum. Bazen eşimin bile. Nasıl rahat ediyorsan öyle davran canım. Bana dr 6 aydan önce düşünme dedi. Hatta 3 ay folik asit kullan ondan sonra korunmayı bırak dedi. Başatn ben de çok üzülmüştüm ama belki böylesi daha hayırlı olur.

Günaydın melek anneleri herkez iyidir umarım. Ben iyiyim yanlız çok yorgunum. Dün şehir dışındaydım giremedim. Muhtelemelen bugünde çok yoğun olacağım. Akşam üzeri tekrar konuşuruz kendinize iyi bakım herkezi öptüm.

aldım cici ekledim canım seni...

gözün aydın özlemimsin allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin kızını inşallah...

dualarım hepinizle inşallah 15 gün sonra gelir cinsiyetini söylersin stweetbaby allahım dualarımızı kabul etsin...

kolay gelsin eburcu sende kendine iyi bak bende öptüm..

premete doktor seçimini yapmışsıın hadi rahatlamışsındır birazda olsa arkadaşım..
face kendi resimlerinizi neden koymuyorsunuz ya birtek ben ve premete koyulu

nuraycım rüyan hayırlara çıksın arkadaşım hamileyken sürekli bende bebek görüyordum normel seninle bebekleri görmen..

hazerözlem özledik seni nerelerdeydin arada gel yaz lütfen
evet malesef hayat öyle bir hayatki herkez kendini düşünüyor bizi burdan başka kimse anlamıyor..
iyiyki açmışsın sayfayı premete çok sagol arkadaşım..

Canım ben daha hiç Fuat Bey'e gitmedim ilk randevum 14 temmuzda, kendisini de tanımıyorum ama herkesden çok iyi bir doktor olduğunu duyduğum için ona gitmeye karar verdim. Artık doktor doktor dolaşmaktan bıktım ne olursa olsun onunla devam etmeye karar verdim. Biliyorsun ben bir sürü doktor dolaştım hepsi bana %70-80 şansın var dediler sana daha önce de yazmıştım gittiğin hiçbir doktor sana %100 sağlıklı doğum yaparsın diye garanti vermez, veremez o yüzden lütfen o beklentiyle doktora gitme yoksa her doktor çıkışında yıkılırsın. Lütfen kafanda bu kan pıhtılaşması işini çok büyütme, bu çaresi olan bir durum ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak için bütün tıbbi imkanları kullanacağız sonrası Allah'a emanet. Hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri iğnemi vuruluyorum, ilaçlarımı kullanıyorum, hergün dua ediyorum benim yapabileceğim bu kadar o yüzden içim de çok rahat. İğne konusunuda çok takılma, gerçekten hergün iğne vurulmak büyütülecek birşey değil, ben iğne vurulurken bebeğimi besliyorum diye düşünüp mutlu oluyorum. Şeker hastası olarak dünyaya gelip hayatları boyunca günde defalarca insulin vurulması gereken insanları düşün biz onlara göre ne kadar şanslıyız değil mi en azından belirli bir süre iğne vurulacağız ve bitecek, sonucunda da dünyanın en güzel varlığına sahip olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…