merhabalar mızlar nasılsınız?
ben iyimiyim değilmiyim kendimde bilmiyorum valla ama iyi olucam inşallah eşimle tartıştım dün hamile kaldığını öğrendiğim andan itibaren bilgisayara dokunmıcaksın diyo ya zaten bende fazla girmem diyodum ama size arada en azından haber veririm diyodum bakalım ne olcak sonunda durum tabiki biliyorum o galip gelcek ama ne yapayım idare ederim bebeğim için yeterki bi olsun o vakit gelsinde o zaman bakarız işte.
premete gelincik sonunda faceden tanışmak varmış valla ne güzel bişeymiş bu ya demi nerden nereye..ben profildeki değilim fotolardaki gelinlikli olan zaten yazıyo adımda görmüşünüzdür belki ben sizleri gördüm çok sevindim..
aabeyazmelekcim sanada söyleyemedim yeni evin hayırlı olsun uğurlu gelir inşallah bir ömür mutlu yaşayın orda eşinle ve bebişlerinizle canım.he bide sana faceden istek yolladım canım
kendinize iyi bakın kızlar çok çok dikkat edin..
slm canlarım doktora gittim...allahıma şükürler olsun herşey yolumdaymış.kızım olacakmış...
internet cafeden yazıyom.şimdi oğlumun mezarına gidiyorum biliyonuz bugün senesi doldu...hepinizi öpüyorum...
dün gece çok güzel bi bakımada kötü bi rüya gördüm annemlere gitmişim birisi yeni doğmuş bebeklerini bırakıp gitmiş bebek pek güzel değil ama benim içim gidiyo öpüyorum kokluyorum istiyorum ben bakarım bana ver diyorum annem vermiyo biz bakıcaz diyo bebeği severken kızım geliyo aklıma çok kötü ağlıyorum üzülüyorum diyorum ben bakmaya kıyamazdım başkaları sokağa atmış böle karışık bi rüyaydı ama rüyada bile yeni doğmuş bebeği sevmesi muhteşemdi kimsesi olmadığı için çekinmedimde bişe derler moralim bozulur diye doyd doya sevdim
slm canlarım doktora gittim...allahıma şükürler olsun herşey yolumdaymış.kızım olacakmış...
internet cafeden yazıyom.şimdi oğlumun mezarına gidiyorum biliyonuz bugün senesi doldu...hepinizi öpüyorum...
mrb kızlar nasılsınız
uamrım acımızı hafifletecek güzel haberler gelmeye devam ediyodur
gerçi ben en son yazalı 15-20 gün oldu
ben bir 15 gün sonra uğradığımda yeni haberlerin geleceğine çok inanıyorum
biz de bebişimle büyümeye devam ediyoruz.
daah kontrol günüm gelmedi
temmu ortası gidicem
ama çok merak ediyorum
çok da korkuyorum
her anımı onun iyi olması ve sağlıkla hayırlısıyla kavuşabilemek
için dua ederek geçiriyorum
inşallah dualrımız karşılığını bulur
2li testimizin sonucu temiz çıktı Allaha şükür
işte temmuz ortasında gittiğimizde eğer gösterirse cinsiyetini öğrenicez bakalım
biraz daha büyüse de kıpırdasa ben burdayım diyerek endişelerimi azaltsa
sizler beni çok iyi anlıyosunuz eminim
çevremdekiler kötü şeyelri aklına getirme diyolar
ama olmuyo işte korkuyorum
gerçi biraz tecrübeli de olduğumuzdan sanırım zaman zaman çok da rahatım
ama işte ama ama
nasıl bu amalardan kurtulucaz bilmem
ancak bebeklerimizi sağ salim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alıp
hayal ettiğimiz her nı doyasıya yaşamaya başaldığımızda olucak bu sanırım
Rabbim bize daah büyük acıalr göstermesin, bizlere biradaha evlat acısı yaşatmasın.
hepinizi çok seviyorum
dualrım hep sizlerle
siz e dualrınızı esirgememyin
dediğim oluyo sırayla görüyosunuz
o minik kelebekelr vakti gelince gelip konuvericekelr göbüşlerimize demiştim
15 gün sonra kontrolümü olunca tekrar yazarım
ozmana kadar yeni hamiş haberleri istiyorum ona göre
hamile arkadaşalrıma da sağlıklı, sorunsuz bir gebelik süreci diliyorum
çokkkkkkkkkk öpüldünüzzzzzzzzzzz.
Ben düşünüyorum canım. Ama bir türlü gidemedim. Geçen hafta gittiğimde heyet günüymüş sonra tekrar gittim sıra kalmamış. Bu hafta içinde belki yarın bile olabilir gitmeyi düşünüyorum. İlaç kullanmayı istemiyorum da belki düşünce tarzımı değiştirmeye yardımcı olur. Çünkü benim uyku yemek düzenimde falan bir bozulma olmadı. Tek problem kafamda beni rahat bırakmayan düşünceler.....sezeryan oldum canım normal olması için 2 gün suni sancı çektim ama yinede olmadı malesef. psikoljik destek alan oldumu? bana öneriyorlar ama faydasının olacağına inanmıyorum.
Başkalırını huzursuz etmemek için ben de kendimi çok zorluyorum. Mesela bugün okula arkadaşlar kızlarını getirmiş. 1.5 -2 yaşında iki çocuk oraya buraya koşturdu durdu. Sürekli yer değiştirdim. Onları görmemek için en sonunda da pes ettim.İçim giderek bakıyorum böyle yapınca da sanki herkes bana acıyor gibi geliyor. Kimsenin bana acımasını istemiyorum. Kendimi meşgul etmek için ne yapacağımı şaşırdım. Okuldan gelince bu hırsla bir sürü yolluk yıkadım. Fırçalarken rahatladım biraz.:1shok:bizim hepimizin umuda ihtiyacı var başka yolu yok eski hayatımıza devam etmenin. Çok özledim düşüncesizce gülmeyi çok özledim zevk alarak bir işle uğraşmayı ama ne yapmaya kalksam yarım kalıyorum. Toparlanmam lazım diyorum kendimi meşkul edeck işler bulmaya çalışıyorum ama olmuyor.Daha önce neyden keyif alırdım nasıl mutlu olurdum hepsini unuttum. Sadece etrafımdakileride huzursuz etmemek için gülmeye çalışıyorum. Arkadaşlar hepimizin yangını aynı ama böyle olmaz .yavrularımızdan bahsetmek bizi rahatlatıyor bir bukadarda gelecekten bahsetmemeiz ve o umutla yaşamamız gerekiyor ben sizlerden hamileyim haberlerini duymayı çok istiyorum örneğin. Yavrularımızın kardeşleri için. Allah beter acılar yaşatmasın hiçbirimize doğacak çocuklarımızıda çoooooook uzun ömürlü eylesin inşallah
Allah tamamına erdirsin canım. :ecrin_bebek:Sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez.slm canlarım doktora gittim...allahıma şükürler olsun herşey yolumdaymış.kızım olacakmış...
Canım dr seçimi yapmana sevindim. İnsani yönü iyi olduğu için mi Fuat Akercan ı seçtin. Buradan bir arkadaşım da ona gitmişti çok memnundu. Buraya yazdıklarını sana Fuat Bey mi söyledi? Çok gerçekçi yaklaşmış ya ben bize moral versinler istiyorum. En başatn böyle söyleyince kötü oluyor insan. İnşallah hiçbir problemle karşılaşmazsın. İğne kullanıyor musun? Ayrıca düşük konusundaki fikirlerine de katılıyorum. İleri dönemlerde yaşamak çoooooook daha zor. İkincisinde de aynı şeyi yaşayacaksam başında yaşayayım diye dua ediyorum.akannehirİnşallah canım.Artık doktoruma kesin karar verdim. Özelde Kadomer Levent Erkan'a, Ege Üniversitesinden de Fuat Akercan'a gideceğim.
Hazerozlem tekrar hoşgeldin arkadaşım. Ne kadar uzaklaşmaya çalışırsan, ne kadar kaçmaya çalışırsan çalış bu acıdan kaçmak mümkün değil. İnsan kendinden kaçabilir mi? Gittiğimiz her yere acımızı da beraberimizde götürüyoruz, o yüzden bu acıyla savaşmak yerine onun her zaman hayatımızın bir parçası olacağını kabullenmek bizi daha az yorar. Doktorlar tekrar hamileliği değerlendirken senin psikolojinin iyi durumda olmasına dikkat ediyorlar. Buradaki çoğu arkadaşımıza gittiği doktorlar sezeryandan sonra 6 ay sonra hatta daha önce yeniden hamile kalmak için izin verirken bana gittiğim bütün doktorlar 1 seneden önce düşünme hatta 2 sene beklesen daha iyi olur dediler çünkü gittiğim her doktorda doğum hikayemi anlatırken hüngür hüngür ağlıyordum. Belki de haklılardı, belki gerçekten 6 ay sonra kaldıramayacaktım çünkü bizler için yeni hamileliğimiz çok zorlu bir süreç, bir sürü endişeyle korkuyla boğuşmak zorunda kalıyoruz ve bunda başarılı olabilmek için de mümkün olduğunca sağlam bir psikolojiyle hamileliğe adım atmamız gerekiyor. O yüzden lütfen kendini toparlamaya çalış ve 2 ay sonra o doktorun karşına geçip dimdik durarak hazırım de. Bizim için doktorlar sürekli hiçbirşeyin garantisi yok diyorlar ama bu sadece bize özgü bir durum değil ki diğer hamileler için de hiçbirşeyin garantisi yok. Bana iki defaya nasıl dayandın demişsin. İnan ben kendimi şanslı görüyorum, ikincisi erken dönem bir düşüktü onu unuttum gittim bile. Oğlum sanki daha dün ölmüş gibi ama sanki düşük yapalı yıllar olmuş. Mapcım 3 meleğini kaybetmiş, Ravza 4 melek annesi, Eburcu, Bengisu, Anneolunca aynı anda iki meleklerini birden kaybetmişler onların acılarının yanında düşük yaptım diye üzülmek çok saçma geliyor. Ben şimdi yeniden hamileyim, doktor sağlıklı doğum şansın %70-80 dedi, yeniden düşük yapabilirsin,hamileliğin devam ederse yine aynı problemleri yaşayabilirsin hatta bebeğin karnında ölebilir dedi. %80 değil %10 şans verse de yeniden denerdim, denemekten başka çarem yok ki. Bu şekilde boynu bükük başkalarınının çocuklarına iç geçirerek hayatımı sürdüremeyeceğime göre herşeyi göğüslemeye mecburum. Tıbben yapılması gereken herşey yapılıyor, hergün duamı ediyorum başka da elimden birşey gelmez artık gerisi Allah'a emanet. Sen de öyle yapacaksın canım cesaretini toplayıp Bismillah deyip başlayacaksın. İnşallah birbirimize destek olarak, dualar ederek hepimiz sırayla bebeklerimizi kucağııza alacağız.
Kader arkadaşlarım, epeydir yazamadım, yazdıklarınızı okuyamadım. Ben bebeğimi kaybedeli tam 107 gün oldu, benim ayakta durmamı sağlayan buradaki dostlarımdır, hep söylüyorum. Hiçbirinizi şahsen tanımıyorum ama bana en yakınımdan daha yakın oldunuz, çünkü aynı acıları yaşayanlarız, aynı yangına başeğenleriz. Ama iyi oldum sandım, okudukça ağlıyorum dedim, mola vermem lazım sandım... Meğer beni iyi eden burasıymış...Bilemedim... Ta ki 3 ay sonra kontrol diyen doktoruma gidene kadar... Binayı gördüm, dağıldım... Koridoru gördüm, yaşadıklarımı hatırladım, dağıldım... 3 ay sonra tekrar tedaviye başlarız diyen doktorum en erken 2 ay daha, psikolojini pek beğenmedim dedi... Ağla, ağla, ağla... Kaç gündür helak oldum... Biliyorum... Kendime yapıyorum... Önümdeki tedavi günleri için sağlam durmam lazım, ama doktorum, önümüzdeki zorlu bir süreç, hiçbirşeyin garantisi yok, belki 8, belki 16. haftada yine bebeği kaybedebiliriz dedi... Düşünüyorum, düşünüyorum, bulamıyorum, öyle bir şey olursa nasıl ayakta kalırım diye... Premetecim, sen aklıma geliyorsun sık sık... İki defaya nasıl dayanabildin benim güçlü, kader arkadaşım...
merhabalar mızlar nasılsınız?
ben iyimiyim değilmiyim kendimde bilmiyorum valla ama iyi olucam inşallah eşimle tartıştım dün hamile kaldığını öğrendiğim andan itibaren bilgisayara dokunmıcaksın diyo ya zaten bende fazla girmem diyodum ama size arada en azından haber veririm diyodum bakalım ne olcak sonunda durum tabiki biliyorum o galip gelcek ama ne yapayım idare ederim bebeğim için yeterki bi olsun o vakit gelsinde o zaman bakarız işte.
premete gelincik sonunda faceden tanışmak varmış valla ne güzel bişeymiş bu ya demi nerden nereye..ben profildeki değilim fotolardaki gelinlikli olan zaten yazıyo adımda görmüşünüzdür belki ben sizleri gördüm çok sevindim..
aabeyazmelekcim sanada söyleyemedim yeni evin hayırlı olsun uğurlu gelir inşallah bir ömür mutlu yaşayın orda eşinle ve bebişlerinizle canım.he bide sana faceden istek yolladım canım
kendinize iyi bakın kızlar çok çok dikkat edin..
mrb kızlar nasılsınız
uamrım acımızı hafifletecek güzel haberler gelmeye devam ediyodur
gerçi ben en son yazalı 15-20 gün oldu
ben bir 15 gün sonra uğradığımda yeni haberlerin geleceğine çok inanıyorum
biz de bebişimle büyümeye devam ediyoruz.
daah kontrol günüm gelmedi
temmu ortası gidicem
ama çok merak ediyorum
çok da korkuyorum
her anımı onun iyi olması ve sağlıkla hayırlısıyla kavuşabilemek
için dua ederek geçiriyorum
inşallah dualrımız karşılığını bulur
2li testimizin sonucu temiz çıktı Allaha şükür
işte temmuz ortasında gittiğimizde eğer gösterirse cinsiyetini öğrenicez bakalım
biraz daha büyüse de kıpırdasa ben burdayım diyerek endişelerimi azaltsa
sizler beni çok iyi anlıyosunuz eminim
çevremdekiler kötü şeyelri aklına getirme diyolar
ama olmuyo işte korkuyorum
gerçi biraz tecrübeli de olduğumuzdan sanırım zaman zaman çok da rahatım
ama işte ama ama
nasıl bu amalardan kurtulucaz bilmem
ancak bebeklerimizi sağ salim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alıp
hayal ettiğimiz her nı doyasıya yaşamaya başaldığımızda olucak bu sanırım
Rabbim bize daah büyük acıalr göstermesin, bizlere biradaha evlat acısı yaşatmasın.
hepinizi çok seviyorum
dualrım hep sizlerle
siz e dualrınızı esirgememyin
dediğim oluyo sırayla görüyosunuz
o minik kelebekelr vakti gelince gelip konuvericekelr göbüşlerimize demiştim
15 gün sonra kontrolümü olunca tekrar yazarım
ozmana kadar yeni hamiş haberleri istiyorum ona göre
hamile arkadaşalrıma da sağlıklı, sorunsuz bir gebelik süreci diliyorum
çokkkkkkkkkk öpüldünüzzzzzzzzzzz.
Günaydın melek anneleri herkez iyidir umarım. Ben iyiyim yanlız çok yorgunum. Dün şehir dışındaydım giremedim. Muhtelemelen bugünde çok yoğun olacağım. Akşam üzeri tekrar konuşuruz kendinize iyi bakım herkezi öptüm.
Canım dr seçimi yapmana sevindim. İnsani yönü iyi olduğu için mi Fuat Akercan ı seçtin. Buradan bir arkadaşım da ona gitmişti çok memnundu. Buraya yazdıklarını sana Fuat Bey mi söyledi? Çok gerçekçi yaklaşmış ya ben bize moral versinler istiyorum. En başatn böyle söyleyince kötü oluyor insan. İnşallah hiçbir problemle karşılaşmazsın. İğne kullanıyor musun? Ayrıca düşük konusundaki fikirlerine de katılıyorum. İleri dönemlerde yaşamak çoooooook daha zor. İkincisinde de aynı şeyi yaşayacaksam başında yaşayayım diye dua ediyorum.akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?