premete kalp atışlarını görmüş olman ne anlama geliyor biliyorsun değil mi? Bebeğin seninle ve işler yolunda çok sevindim arkadaşım. Tatilden sonraki kontrolünde de iyi şeyler duyarsın inşallah. Bence şu aşamada olağandışı bir sevinç zaten olmaz henüz çok küçük.
Canım benim iyi ki sizler de gelip buraya yazmışsınız. Sayenizde hayatım anlam kazandı. Hepinizi gerçekten çok ama çok seviyorum. Hakettiğiniz mutluluğu bulmanız için her zaman dua ediyorum.
Hamile arkadaslar hersey güzel olacak..bebeklerinizi kollarinizda gürbüz,topac,cin göz sekilnde hayal edin..
Hamile adayi arkadaslarada Temmuzda bol sans...Temmuzda hamilelik haberi alacagiz gibime geliyor...
kızlar şu anda dahada kötü oldum. Bir kadın doğumcuya mail attı. doktoru tanıyorum bandırma da yaşıyordu daha sonra istanbula gitti. Bana döndü epey telefonda konuştuk. Polikistik over olduğumu söyledim ben bebeğimin ölüm nedenini bilmiyordum. Bana büyük ihtimalle bu yüzden ölmüş olabileceğini söyledi takiplerinde hassa davranılması gerekirdi dedi bende doktoruma güvenmiştim yaptırdığı şeylerden sonra hiç araştırma yapmadım. Benim hastalığımdan ve doktorun ihmalinden ölmüş olma ihtimali beni dağıttı. Bundan sonrası içinde birsürü şey söyledi kafam allak bullak oldu ne yapacağımı şaşrdım kilo vermen lazım dedi. Şeker testlerinin yapılması gerek dedi falan falan ama benim şeker yüklemem yapıldığında bir sorun yoktu sanırım olsaydı söylerdi dıktor heralde bilmiyorum çok kötüyüm
merhaba kızlar nasılsınız bir girip bakayım dedim bugün annemle babam gelcek inşallah onları bekliyorum yemek falan yaptım gece giremem bir girip yazayım dedim bende
premete iyi dr karar vermişsin canım hayırlı olsun
özlemimsin çook sevindim kızın olcakmış Allah sonunda yüzünüzü(müzü) güldürsün hepimizin canım facedec istek göndereyim kabul edersen sevinirim.
aabeyazmelekcim benimde var resmim ama profilde değil zaten adres görümcemin onun fotolarındaki gelinlikli olan kız benim adımda yazıyo orda isimde benim değil doğal olarak bakarsın canım bende kayıtlı olanlarında bilgisi olsun yani bazen olur denk gelirsek bensem konuşuruz zaten değilsemde görümcem haber verir bana aynı binadayız biz tamammı canlarım kendinize çoook iyi bakın
sweetcim çok sevindim iyi olmana canım bebişinde temmuzu sabırsızlıkla bekleyelim bakalım seninki hayırlısıyla ne olucak
nihsavcım hepimşiz öyleyiz bir gnümüz iyiyse bir günümüz çok berbat geçebiliyo zor ama atlatıcaz Allah'ın izniyle
ferfecircim seninde inşallah sonunda yüzün gülecek bebek alıcaksın sende Allah'ın izniye kucağına canım
he bide premetecim benim SAT 20 temmuz olması lazım canım
Kızlar ben doktordan geldim. Çok şükür bebeği de kalp atışlarını da gördüm. Doktor henüz çok küçük diye kalp atışlarını dinletmedi, dinlemek için haftaya tekrar gel dedi, haftaya izinde olacağım için 2 hafta sonrası için tekrar randevulaştık. "Şimdilik" herşey yolundaymış ama sana gaz verip moda sokmak da istemem dedi. Zaten kendimi o kadar kötüye alıştırmışım ki doktordayken adamın en ufak bir hareketinde olumsuzluk aradım durdum. Ne garip bir duygu hiçbirşey hissetmedim, oysa bebeği gördüğümde çok mutlu olacağımı düşünmüştüm. Eşim nöbetçi olduğu için benimle doktora gelemedi, yalnız başıma bekleme odasında otururken hep oğlum aklımdaydı, ağlamamak için kendimi sıktım durdum. Şimdilik benden haberler bu kadar. İnşallah Angelhope da güzel haberler getirir.
Kızlar ben doktordan geldim. Çok şükür bebeği de kalp atışlarını da gördüm. Doktor henüz çok küçük diye kalp atışlarını dinletmedi, dinlemek için haftaya tekrar gel dedi, haftaya izinde olacağım için 2 hafta sonrası için tekrar randevulaştık. "Şimdilik" herşey yolundaymış ama sana gaz verip moda sokmak da istemem dedi. Zaten kendimi o kadar kötüye alıştırmışım ki doktordayken adamın en ufak bir hareketinde olumsuzluk aradım durdum. Ne garip bir duygu hiçbirşey hissetmedim, oysa bebeği gördüğümde çok mutlu olacağımı düşünmüştüm. Eşim nöbetçi olduğu için benimle doktora gelemedi, yalnız başıma bekleme odasında otururken hep oğlum aklımdaydı, ağlamamak için kendimi sıktım durdum. Şimdilik benden haberler bu kadar. İnşallah Angelhope da güzel haberler getirir.
lınburg1985 bir bakayım kim var dedim sen yazmışsın seninle sohbet etme fırsatımız olmadı canım hayırlı yolculuklar
Premetecım canım cok sevındım pıtpıtları gormussun ınsallah sen ve tum hamılelerımıız saglıkla sorunsuzca ve zamanında yavrucuklarınızı kucaklarınıza alıcaksınız allahın ıznıyle
bu arada uzun zamandır gıremedım esımın teyzesının dugunlerı vardı malum yakın akraba olunca herseyde bulunmak gerekıyor sagolsun teyzemde cok zor zamanlarda hep yanımdaydı dogumdan sonra kayınvalde kayınpeder abla abıden sonra onu gordum karsımda aramız 40 50 km var hemen kosup gelmıstı cok severım kendısını bızde bulunduk ıste adı dugun sadece
cok ozledım hepınızı cok cok canım sıkkın yıne cumartesı nasıpse ızın ıcın yola cıkıcaz buyuk temızlıge basladım cok sukur bugun bıttı bende bıttım tabı
ıkı senedır annemlerı gormuyorum ızıne gıdemedık hamılelıktı evdı derken bu sene gıdıcez ama hem sevınclyım hemde ıcım cok buruk dokunsalar aglıycam her an oglusum babası ve ben gıdıcektık yola sen sakrak anneannesı dedesı yıgenlerı 4 gozle bızı beklıyorlardı sımdı o uzun yolda esım ve ben tek basımıza olucaz sessız sakın bebk aglaması mama kaka kokusu olmadan((( ınsan basının sısmesını gece uykusuz kalmayı bu kadarmı ozler bu kadarmı ıster ama bazıları bundan bıkkınlık duyarken bız bugunlerı yasayabılecekmıyız acaba dıye hasretle beklıyoruz ınsallah gonlumuzdekı bu devlesen yangın soner bırgun ınsallah rabbım dualarımızı kabul et ne olur
bu arada ben halen ade olamadım acayıp bır sıkıntı ve huzursuzluk sınırlılık mevcut bende.cuma gunu yıne test yaptım belkı dıye tabı sonuc malum cok sıkıldım bu durumdan ne kadarda cok gectı hıc bu kadar da olmazdı bu sogan suyu kuruyle alakalı bısey olabılırmı acaba
neyse kafanızı cok sısırdım ama cok ozledım konusmayı keske bırınız barı olsaydı surada..........
Opuldunuz hepınız
Arkadaşım inşaallah 2009 yılını hayırlatmayacak yıllar yaşarız ve evlatlarımıza sağlıklıca hayırlıca kavuşuruz, sen ben ve şerife arkadaşımız aynı sorunları yaşadı ama inanki şimdiki gebeliklerimiz allahın izniyle problemsiz olacak, oğlum kendi yerine erkek kardeşini gönderiyor bakalım hayırlısı olsun, dualarımız birbirimizle olsun
kızlar vallahi ne diyim süpersiniz allah hepinizden razı olsun. Sitrese girdim daraldım hepiniz yanımda oldunuz. İşte güç bu. Birlikten kuvvet doğar derler ya tam anlamıyla bu olaydır işte. Gücümüz ve birlikteliğimizle bizimde yüzümüz yine gülecek yine heyecanlar ve mutluluklar yaşayacağız. Çok teşekkür ederim
Nihsav canim bebegini kaybetmen kesinlikle Pko dan degildir bende PKO luyum maalesef(
Ama Rabbime sükürler olsunki saglikli bir kizim var...
Ben üc defa hamile kaldim maalesef ilk bebegimi 8 haftalikken kaybettim gelismedigi icin ikincisinde kizim dogdu ücüncü hamileligim ise 38 haftalikken oglumu ölü dogumla kaybettim(
Pko hamile kalmayi engelliyor bebege bir sey yaptigini zannetmiyorum Muayenemde farli bir tetkik yapmadilar bende ama zaten hamilelik sekeri cikmisti o yüzden her hafta doktora gidiyordum....
Premete gözün aydin canim rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip etsin...
Özlemimsin canim gözün aydin cogu kisi ne kadar istemesede kiz evladi bambaska oluyor Rabbim hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin...
merhaba kızlar nasılsınız bir girip bakayım dedim bugün annemle babam gelcek inşallah onları bekliyorum yemek falan yaptım gece giremem bir girip yazayım dedim bende
premete iyi dr karar vermişsin canım hayırlı olsun
özlemimsin çook sevindim kızın olcakmış Allah sonunda yüzünüzü(müzü) güldürsün hepimizin canım facedec istek göndereyim kabul edersen sevinirim.
aabeyazmelekcim benimde var resmim ama profilde değil zaten adres görümcemin onun fotolarındaki gelinlikli olan kız benim adımda yazıyo orda isimde benim değil doğal olarak bakarsın canım bende kayıtlı olanlarında bilgisi olsun yani bazen olur denk gelirsek bensem konuşuruz zaten değilsemde görümcem haber verir bana aynı binadayız biz tamammı canlarım kendinize çoook iyi bakın
saol canım amin inşallah güleriz sonunda hepimiz...isteğini kabul ettim canım
özlemimsin kız annesi olmak çok keyifli bir de gelecek açısından da kız evlat hep daha iyi derler
en zevkli kısmı da cicili bicili elbiselere bakmak seçmek saçlarını yapmak bandanalar kurdeleli tokalar takmak , tebrikler arkadaşım inşallah güzel kızın sağlıkla zamanında gelir kucağına
nihsav bebeğini polikistik over rahatsızlığın olması nedeni ile kaybetmiş olduğunu hiç sanmıyorum , bu hastalara gebelik sırasında farklı testler yapıldığını da hiç duymadın o nedenle stres yapma. Doktorlar genellikle hele ki kadındoğumcular hep birbirini kötüler birinin yaptığını öteki beğenmez. Bence meseleye bu açıdan bak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?