Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Sağol canım benim. Hamilelerin duası kabul olur derler ya madem ben şu an gerçekten hamileyim birgün bu sayfada senin de hamilelik haberini almayı canı gönülden diliyorum.

Son düzenleme:
Canım benim iyi ki sizler de gelip buraya yazmışsınız. Sayenizde hayatım anlam kazandı. Hepinizi gerçekten çok ama çok seviyorum. Hakettiğiniz mutluluğu bulmanız için her zaman dua ediyorum.

bizde seni çok seviyoruz arkadaşım allah razı olsun bende sizler için ediyorum ..

Hamile arkadaslar hersey güzel olacak..bebeklerinizi kollarinizda gürbüz,topac,cin göz sekilnde hayal edin..

Hamile adayi arkadaslarada Temmuzda bol sans...Temmuzda hamilelik haberi alacagiz gibime geliyor...

inşallah ferfecir inşallah sende ameliyatını atlatıp çalışmalarına başlarsın arkadaşım...

nihsav dur bakalım hemen herşeyi kurma tek başına bir doktora git yüz yüze onunla konuş paylaş herşeyi eminim ozaman bu düşüncelerden kurrtulmuş olacaksın bende arkadaşlarım gibidüşünüyorum over hastalıgı bebekle ilgili bir durum yaratmamıştır...

hmm tamam cicim bakarım resmine ...

çok sevindim..ohhh hadi gözümüz aydın olsun premete ne mutlu bak birazda olsa rahatlamışsındır arkadaşım
üzülmemeye çalış lütfen metede üzülür seni öyle gördükçe canım benim...

gözün aydın canım alllah kucağına aldığın günleride göstersin inşallah doktordan yana hiçbi aksilik çıkmaz

kızlar vallahi ne diyim süpersiniz allah hepinizden razı olsun. Sitrese girdim daraldım hepiniz yanımda oldunuz. ışte güç bu. Birlikten kuvvet doğar derler ya tam anlamıyla bu olaydır işte. Gücümüz ve birlikteliğimizle bizimde yüzümüz yine gülecek yine heyecanlar ve mutluluklar yaşayacağız. Çok teşekkür ederim

Premetecım canım cok sevındım pıtpıtları gormussun ınsallah sen ve tum hamılelerımıız saglıkla sorunsuzca ve zamanında yavrucuklarınızı kucaklarınıza alıcaksınız allahın ıznıyle

bu arada uzun zamandır gıremedım esımın teyzesının dugunlerı vardı malum yakın akraba olunca herseyde bulunmak gerekıyor sagolsun teyzemde cok zor zamanlarda hep yanımdaydı dogumdan sonra kayınvalde kayınpeder abla abıden sonra onu gordum karsımda aramız 40 50 km var hemen kosup gelmıstı cok severım kendısını bızde bulunduk ıste adı dugun sadece

cok ozledım hepınızı cok cok canım sıkkın yıne cumartesı nasıpse ızın ıcın yola cıkıcaz buyuk temızlıge basladım cok sukur bugun bıttı bende bıttım tabı

ıkı senedır annemlerı gormuyorum ızıne gıdemedık hamılelıktı evdı derken bu sene gıdıcez ama hem sevınclyım hemde ıcım cok buruk dokunsalar aglıycam her an oglusum babası ve ben gıdıcektık yola sen sakrak anneannesı dedesı yıgenlerı 4 gozle bızı beklıyorlardı sımdı o uzun yolda esım ve ben tek basımıza olucaz sessız sakın bebk aglaması mama kaka kokusu olmadan ((( ınsan basının sısmesını gece uykusuz kalmayı bu kadarmı ozler bu kadarmı ıster ama bazıları bundan bıkkınlık duyarken bız bugunlerı yasayabılecekmıyız acaba dıye hasretle beklıyoruz ınsallah gonlumuzdekı bu devlesen yangın soner bırgun ınsallah rabbım dualarımızı kabul et ne olur

bu arada ben halen ade olamadım acayıp bır sıkıntı ve huzursuzluk sınırlılık mevcut bende.cuma gunu yıne test yaptım belkı dıye tabı sonuc malum cok sıkıldım bu durumdan ne kadarda cok gectı hıc bu kadar da olmazdı bu sogan suyu kuruyle alakalı bısey olabılırmı acaba

neyse kafanızı cok sısırdım ama cok ozledım konusmayı keske bırınız barı olsaydı surada..........

Opuldunuz hepınız

lınburg1985 bir bakayım kim var dedim sen yazmışsın seninle sohbet etme fırsatımız olmadı canım hayırlı yolculuklar

lınburg1985 bir bakayım kim var dedim sen yazmışsın seninle sohbet etme fırsatımız olmadı canım hayırlı yolculuklar

saol canım keske sohbet etmemıs hıc tanısmamık olsaydık bu acıları yasamasaydık tesekkur ederım bende balıkesırlıyım merkez sen neresındensın

Nihsav canim bebegini kaybetmen kesinlikle Pko dan degildir bende PKO luyum maalesef (

Ama Rabbime sükürler olsunki saglikli bir kizim var...
Ben üc defa hamile kaldim maalesef ilk bebegimi 8 haftalikken kaybettim gelismedigi icin ikincisinde kizim dogdu ücüncü hamileligim ise 38 haftalikken oglumu ölü dogumla kaybettim (

Pko hamile kalmayi engelliyor bebege bir sey yaptigini zannetmiyorum Muayenemde farli bir tetkik yapmadilar bende ama zaten hamilelik sekeri cikmisti o yüzden her hafta doktora gidiyordum....

Premete gözün aydin canim rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip etsin...

Özlemimsin canim gözün aydin cogu kisi ne kadar istemesede kiz evladi bambaska oluyor Rabbim hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin...

Gözün aydın canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Herşey yolunda gitsin. Allah olmayanlarada versin inşallah.

Canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için hepinize çooooooook teşekkür ederim. Üzüntümü de sevincimi de hep sizinle paylaştım, bana en yakınlarımdan daha yakın oldunuz. Yüzünü hiç görmediğim kızkardeşlerim sizi çok seviyorum.

Arkadaşım inşaallah 2009 yılını hayırlatmayacak yıllar yaşarız ve evlatlarımıza sağlıklıca hayırlıca kavuşuruz, sen ben ve şerife arkadaşımız aynı sorunları yaşadı ama inanki şimdiki gebeliklerimiz allahın izniyle problemsiz olacak, oğlum kendi yerine erkek kardeşini gönderiyor bakalım hayırlısı olsun, dualarımız birbirimizle olsun

Canım iyi yolculuklar İzmir'e yolun düşerse bana da beklerim, burada da bir kapın olduğunu unutma. İnşallah memleket havası sana iyi gelir, bebekle gidemiyorsun ama inşallah karnında bir bebekle geri dönersin. Gerçi belki karnında bir bebekle gidiyorsundur. Şimdiye kadar adet olmaman bana ilginç geldi,keşke idrar testi yerine kan testi yaptırsaydın. Ben soğan kürü uyguladığım ay 37. günde olmuştum ama benimki kürle ilgili değildi sanırım düşükten sonra düzenim bozulmuştu. Adet düzensizliği olan kişiler soğan kürünü adetlerini düzene sokmak için kullanıyorlar adetini onun geciktirmiş olduğunu sanmıyorum. Ben soğan kürünün ertesi ayı hamile kaldım, yapan diğer arkadaşlarım da ya o ay ya da ertesi ay hamile kaldılar belki o vesile olmuştur. Keşke yola çıkmadan bir doktora gitseydin, ne var ne yok öğrenir için rahat yola çıkardın. Canım inşallah güzel günler yakında moralini bozma. Öpüyorum seni.

Canım gözün aydın demek yine oğlun olacak çok sevindim. Şerife'nin bazı ufak problemleri var ama inşallah Allah'ın izni ile ve dualarımızla bugünleri atlatacak. İnşallah ikiniz de sağ salim ve zamanında bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız. Ben sizinle aynı problemleri yaşamış birisi olarak her zaman takipçinizim ve yanınızdayım. İnşallah sizin güzel haberleriniz bana umut olur.

Canım maşallah minnoşa Rabbim korusun inşallah herşey yolunda gider içini ferah tutmaya çalış sen iyi ol o da ii olsun annesi tTATİLDEN SONRA DA kulaklarınla duycan inşallah kalbinin pıt pıtlarını

Canım benim pko hakkında pek bilgim yok ama arkadaşlar bebeğin vefatıyla ilgili olmadığından bahsetmşler ve pkolu olup bebeğine kavuşanlar var içini feraf tut

Limburg iyi yolculuklar canım opuyorumnanaktan

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben ilk hamileliğimde ilk denemede hamiş kalmıştım sezaryenden sonra ilk denemede olmaması beni endişelendiriyo biliyorum kızıcaksınız buna ama ya hamile kalamazsam diye bir korku sardı beni acaba yumurtlayamazsam sezaryende yumurtalıklara bişey olduysa

bu arada pko doğuştan mı yoksa sonradan da olabiliyo mu karından yapılan ultrasonla belirlenir mi çok endişeliyim bu ay korkuyorum mafoldumben

GELıNCıK 34_37 erkedaşım ban bir pco lu olarak sorayım. Adet düzensizliğin varmı canım niye yumurtlayamamktan korkuyorsun

amin canım inşallah önemli olan sağlıklı olması...

inşallah canım tek dileğim bu inanki...çok güzeldir elbet inşallah sağlıkla nasip olur kucağıma almak.banada herkesede allahım nasip etsin bu güzel duyguları bizde ondan sonra inşallah derin bir nefes alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…