hazerözlem özledik seni nerelerdeydin arada gel yaz lütfen
evet malesef hayat öyle bir hayatki herkez kendini düşünüyor bizi burdan başka kimse anlamıyor..
iyiyki açmışsın sayfayı premete çok sagol arkadaşım..
selam kızlar ben bugün kötüyüm. Bilmem sizdede oluyormu bir gün iyi oluyorum tamam diyorum toparlanmaya başladım. Ama ertesi gün yine bakıyorum dibe vurmuşum. Bir karamsarlık bir gelecek kaygısı, sabırsızlık pek çok duygu içimde büyüyor. kusura bakmayın size daha güçlü ve umutlu merhaba demek isterdim ama böyle oldu.
kızlar şu anda dahada kötü oldum. Bir kadın doğumcuya mail attı. doktoru tanıyorum bandırma da yaşıyordu daha sonra istanbula gitti. Bana döndü epey telefonda konuştuk. Polikistik over olduğumu söyledim ben bebeğimin ölüm nedenini bilmiyordum. Bana büyük ihtimalle bu yüzden ölmüş olabileceğini söyledi takiplerinde hassa davranılması gerekirdi dedi bende doktoruma güvenmiştim yaptırdığı şeylerden sonra hiç araştırma yapmadım. Benim hastalığımdan ve doktorun ihmalinden ölmüş olma ihtimali beni dağıttı. Bundan sonrası içinde birsürü şey söyledi kafam allak bullak oldu ne yapacağımı şaşrdım kilo vermen lazım dedi. Şeker testlerinin yapılması gerek dedi falan falan ama benim şeker yüklemem yapıldığında bir sorun yoktu sanırım olsaydı söylerdi dıktor heralde bilmiyorum çok kötüyüm
Ferfecircim süpersin canım. Çok iyi gördüm seni. Çok kararlı, çok umutlusun. Sen böyle olduğun sürece miyom da olsa kistte olsa gelir o beklenen bebek. İnşallah temmuzda içine doğan hamilelik haberlerinden biri de senden gelir.[
Premet canim benim...evet daha iyiyim...iyi olmak zorundayim cünkü dünyaya getirip iyi bakmakla yükümlü olacagim bebegime hazirlaniyorum...sonunda olmayacakta olsa ben elimden geleni yapmaliyim..Listeye yazmamakta haklisin tabiki...daha amelyatimi olacagim ve bekleyecegim...Sonrasindada bebegime kavusacagim.:)
Simdilik kendime iyi bakiyorum..6 kg fazlam var kilo vermeye calisiyorum,bünyemi ve hormonlarimi güclendirmeye gayret ediyorum...Amelyata hem miyon gidecek hemde tüplerime bakilacak böylece durumumda netlesmis olur...
sende iyi bak kendine...
kızlar şu anda dahada kötü oldum. Bir kadın doğumcuya mail attı. doktoru tanıyorum bandırma da yaşıyordu daha sonra istanbula gitti. Bana döndü epey telefonda konuştuk. Polikistik over olduğumu söyledim ben bebeğimin ölüm nedenini bilmiyordum. Bana büyük ihtimalle bu yüzden ölmüş olabileceğini söyledi takiplerinde hassa davranılması gerekirdi dedi bende doktoruma güvenmiştim yaptırdığı şeylerden sonra hiç araştırma yapmadım. Benim hastalığımdan ve doktorun ihmalinden ölmüş olma ihtimali beni dağıttı. Bundan sonrası içinde birsürü şey söyledi kafam allak bullak oldu ne yapacağımı şaşrdım kilo vermen lazım dedi. Şeker testlerinin yapılması gerek dedi falan falan ama benim şeker yüklemem yapıldığında bir sorun yoktu sanırım olsaydı söylerdi dıktor heralde bilmiyorum çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?