Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım benim iyi ki sizler de gelip buraya yazmışsınız. Sayenizde hayatım anlam kazandı. Hepinizi gerçekten çok ama çok seviyorum. Hakettiğiniz mutluluğu bulmanız için her zaman dua ediyorum.

Angelhopecum bugün randevu günü ufaklığı göreceksin. Biliyorum çok endişelisin inşallah doktordan içini rahatlatacak haberlerle dönersin. Araştırırken damarlardaki direncin 27. haftadan sonra kendiliğinden açılabildiğini okudum, inşallah herşey yoluna girer canım. Her zaman dualarımdasın.

selam kızlar ben bugün kötüyüm. Bilmem sizdede oluyormu bir gün iyi oluyorum tamam diyorum toparlanmaya başladım. Ama ertesi gün yine bakıyorum dibe vurmuşum. Bir karamsarlık bir gelecek kaygısı, sabırsızlık pek çok duygu içimde büyüyor. kusura bakmayın size daha güçlü ve umutlu merhaba demek isterdim ama böyle oldu.

canim benim..Sen su an yas dönemindesin,Acin:acimiz büyük.yasadigin her duyguda normal..bizler iyi degiliz depresyon yasiyoruz bebeklerimizden dolayi...Aci,hayal kirikligi,caresizlik,karamsarlik,mutsuzluk,endise..bu duyguyla geciyor günümüz,arada da kendimizi bazen iyi hissediyoruz..bu yasadiklarimiz normal...yasayacagiz ve zamanla hafifleyecek..Allaha dua etmeliyizki bu acinin yerini kucagimiza sag,salim alacagimiz bebeklerimizle hafifletsin..

Ben pisikolaga gittim,tedavi icin ama ilac filan veremem,cocuk düsünüyorsan saglikli olmaz ilac alman dedi..Zamana güven ve kendine,vucuduna iyi bak,yeni bebegini hayal et,ona kavusmak icin saglikli olmaya calis dedi..

Duygularinida gizleme,gel burda anlat KK bunun icin...yoksa baska insanlar anlamiyor bizi,1 kere anlarsak 2,ye dinlemek istemiyorlar bile..kimse icimizdeki yangini görmüyor bile en yakinimiz bile...bizlere anlat,paylas,icinden ne geciyorsa yaz...rahatla...

Hamile arkadaslar hersey güzel olacak..bebeklerinizi kollarinizda gürbüz,topac,cin göz sekilnde hayal edin..

Hamile adayi arkadaslarada Temmuzda bol sans...Temmuzda hamilelik haberi alacagiz gibime geliyor...

Ferfecircim süpersin canım. Çok iyi gördüm seni. Çok kararlı, çok umutlusun. Sen böyle olduğun sürece miyom da olsa kistte olsa gelir o beklenen bebek. ınşallah temmuzda içine doğan hamilelik haberlerinden biri de senden gelir.

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Leylayaşar|35|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|27|ERKEK|06.10.2010
|Özlemimsin|16|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|14||02.01.2011
|Sweetbaby|14||03.01.2011
|Hadibakem|12||18.01.2011
|Sinannuray|12||18.01.2011
|Özlenen2010|10||30.01.2011
|Premete|7||20.02.2011 [/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Limburg1985|16.05.2010
Evrimsus|02.06.2010
Gelincik37_34|11.06.2010
Aabeyazmelek|24.06.2010
Eburcu|
Cici_22|
Ferfecir38|[/table]

Limburgcum durumundan bizi haberdar et canım. Ferfecircim ameliyat olup bir süre bekleyeceğim dedin diye seni listeye tarihsiz ekledim ama fikrini değiştirdiysen SAT'ını ekleyelim. Cicicim SAT'ını bekliyorum.

Hepinize desteğinden dolayı teşekkürler ediyorum canlarım....
Allahım bütün hamile arkadaşlarımın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve hamile olmayanlarada en kısa zamanda güzel haberler ve tamamına ermesini nasip etsin allahım...

kızlar şu anda dahada kötü oldum. Bir kadın doğumcuya mail attı. doktoru tanıyorum bandırma da yaşıyordu daha sonra istanbula gitti. Bana döndü epey telefonda konuştuk. Polikistik over olduğumu söyledim ben bebeğimin ölüm nedenini bilmiyordum. Bana büyük ihtimalle bu yüzden ölmüş olabileceğini söyledi takiplerinde hassa davranılması gerekirdi dedi bende doktoruma güvenmiştim yaptırdığı şeylerden sonra hiç araştırma yapmadım. Benim hastalığımdan ve doktorun ihmalinden ölmüş olma ihtimali beni dağıttı. Bundan sonrası içinde birsürü şey söyledi kafam allak bullak oldu ne yapacağımı şaşrdım kilo vermen lazım dedi. Şeker testlerinin yapılması gerek dedi falan falan ama benim şeker yüklemem yapıldığında bir sorun yoktu sanırım olsaydı söylerdi dıktor heralde bilmiyorum çok kötüyüm

Sıkma hemen canını, bir doktora daha git yüz yüze konuş, bak inan daha farklı şeyler söyleyecek. Ben çok yaşadım böyle şeyleri biri birşey diyor, diğeri farklı konuşuyor. Polikistik over yüzünden bir bebeğin öldüğünü düşünmek saçma geliyor bana. Yinde hamilelik ve kilo konusunda haklı olabilir. Kilo zaten senin hastalığını kötü etkileyen bir şey, belki tekrar hamile kalmak için kilo vermen gerekli olabilir. Ama maddi durumun müsayitse iyi bir doktor araştır sorununu anlat tahlil yapsın ama yüz yüze konuş. Telefonle olmaz bu işler.

teşekkür ederim canım bende aynı şeyi düşünüyorum bursada ünlü bir prof. var yalçın kimya onu düşünüyorum kısa zaman içinde gidip konuşmayı

Nihsav....Benim cok PKOS olupta hamile kalan ve dogum yapan tanidiklarim,duyduklarim var....hamile kalmakta sorun yasadiklari dogru ama bebek yayipkarinda bunun bir neden olacagini ilk kez duydum....cokta arastirip okuyorum gebelik ve gebelik kayiplari nedenlerini gündemimiz bu olunca..hic ama hic karsilasmadim PKOSla ilgili bir neden...benceneden bu olamaz..

FERFECıR 38 sağol canım benim. vallahi doktorla konuştuğumdan beri deli gibiyim. Ya bu hastalığın bu kadar başıma dert olucağını düşünmemiştim. ınşallah ondan değildir. Hemen yalçın hocadan randevu almayı düşündüm çünkü bursa da süper bir profesör olduğunu biliyorum. Ama ben bir paranoyak olduğum için eşim dur bi panik yapma falan diyor. Biraz daha geçsin öyle gideriz yada hamile kalınca hemen ona başlarız diyor. Birde bu adamın ücretleri çok yüksek bildiğim kadarıyla birden heyecanla gereksiz para vermekte istemiyorum. Çocuğum için paranın bir önemi yok fakat doğru zamanı bulmam lazım sanırım.

FERFECıR 38 ciğim ya kusura bakma bir ricam olacak , doğum yapan pco lu arkadaşlarından öğrenebilirmisin hamilelikleri sırasında doktorları ayrıcalıklı test yada takipler yapmışlarmı yani normal hamileler gibimi tetkikleri yapılmış.

merhaba kızlar nasılsınız bir girip bakayım dedim bugün annemle babam gelcek inşallah onları bekliyorum yemek falan yaptım gece giremem bir girip yazayım dedim bende
premete iyi dr karar vermişsin canım hayırlı olsun
özlemimsin çook sevindim kızın olcakmış Allah sonunda yüzünüzü(müzü) güldürsün hepimizin canım facedec istek göndereyim kabul edersen sevinirim.
aabeyazmelekcim benimde var resmim ama profilde değil zaten adres görümcemin onun fotolarındaki gelinlikli olan kız benim adımda yazıyo orda isimde benim değil doğal olarak bakarsın canım bende kayıtlı olanlarında bilgisi olsun yani bazen olur denk gelirsek bensem konuşuruz zaten değilsemde görümcem haber verir bana aynı binadayız biz tamammı canlarım kendinize çoook iyi bakın

sweetcim çok sevindim iyi olmana canım bebişinde temmuzu sabırsızlıkla bekleyelim bakalım seninki hayırlısıyla ne olucak
nihsavcım hepimşiz öyleyiz bir gnümüz iyiyse bir günümüz çok berbat geçebiliyo zor ama atlatıcaz Allah'ın izniyle
ferfecircim seninde inşallah sonunda yüzün gülecek bebek alıcaksın sende Allah'ın izniye kucağına canım

he bide premetecim benim SAT 20 temmuz olması lazım canım

Kızlar ben doktordan geldim. Çok şükür bebeği de kalp atışlarını da gördüm. Doktor henüz çok küçük diye kalp atışlarını dinletmedi, dinlemek için haftaya tekrar gel dedi, haftaya izinde olacağım için 2 hafta sonrası için tekrar randevulaştık. "Şimdilik" herşey yolundaymış ama sana gaz verip moda sokmak da istemem dedi. Zaten kendimi o kadar kötüye alıştırmışım ki doktordayken adamın en ufak bir hareketinde olumsuzluk aradım durdum. Ne garip bir duygu hiçbirşey hissetmedim, oysa bebeği gördüğümde çok mutlu olacağımı düşünmüştüm. Eşim nöbetçi olduğu için benimle doktora gelemedi, yalnız başıma bekleme odasında otururken hep oğlum aklımdaydı, ağlamamak için kendimi sıktım durdum. Şimdilik benden haberler bu kadar. ınşallah Angelhope da güzel haberler getirir.

özlemimsin kız annesi olmak çok keyifli bir de gelecek açısından da kız evlat hep daha iyi derler
en zevkli kısmı da cicili bicili elbiselere bakmak seçmek saçlarını yapmak bandanalar kurdeleli tokalar takmak , tebrikler arkadaşım inşallah güzel kızın sağlıkla zamanında gelir kucağına
nihsav bebeğini polikistik over rahatsızlığın olması nedeni ile kaybetmiş olduğunu hiç sanmıyorum , bu hastalara gebelik sırasında farklı testler yapıldığını da hiç duymadın o nedenle stres yapma. Doktorlar genellikle hele ki kadındoğumcular hep birbirini kötüler birinin yaptığını öteki beğenmez. Bence meseleye bu açıdan bak canım.

premete kalp atışlarını görmüş olman ne anlama geliyor biliyorsun değil mi? Bebeğin seninle ve işler yolunda çok sevindim arkadaşım. Tatilden sonraki kontrolünde de iyi şeyler duyarsın inşallah. Bence şu aşamada olağandışı bir sevinç zaten olmaz henüz çok küçük.

Canım senin açılmam başlayarak doğumun gerçekleşmiş. PCOS'un erken doğum eylemini başlatacağını hiç sanmıyorum. Öyle olsaydı bütün PCOS'lu kadınlar erken doğum yapardı. Şu an bunları kafayı takma. Senin şu an tek yapmak gereken psikolojini mümkün olduğunca toparlayarak kendine çok iyi bir doktor bulmak ve hamile kalmadan önceden başlayarak hamileliğin sürecince sıkı bir şekilde takip edilmek. Kilo vermek ve şeker ilacı kullanmak zaten bütün polikistik over hastalarına rutin olarak önerdikleri şeyler. Geçmiş için yapabileceğimiz birşey yok senin hastalığından da olsa, doktor ihmalinden de olsa şu an bunu biliyor olmak meleğini geri getirmez. Keşke şöyle yapsaydım, öyle yapsaydım sonuç başka mı olurdu türü düşüncelerle kendini tüketme. Hepimiz aynı yollardan geçtik, aynı soruları kendimize sorduk, kendini daha çok üzmekten başka bir işe yaramıyor tecrubeyle sabittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…