Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Ne garip bir duygu hiçbirşey hissetmedim, oysa bebeği gördüğümde çok mutlu olacağımı düşünmüştüm. Eşim nöbetçi olduğu için benimle doktora gelemedi, yalnız başıma bekleme odasında otururken hep oğlum aklımdaydı, ağlamamak için kendimi sıktım durdum.

ben dört gözle bekliyom hamiş kalmayı ama genelde biçok kişi hiçbişi hissetmiyo 2. gebeliklerde bendemi öle olcam ya

Ben de çok istiyorum. Tekrar karnımda hareket ettiğini, tekmelediğini hissetmek istiyorum. Hep yarım kaldı herşey, tekrar hayata tutunmak için sebebim olcak. İnşallah Allahım yavrularımın kardeşlerini dünyaya getirmeyi, vatana-millete, ailesine hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip eder.

amin canım inşallah allahım gönlüne göre nasip etsin...

Sorularıma bıkıp usanmadan cevap verdiğin için teşekkür ederim. Dr konusunda bir türlü karar veremedim. İğne kullanacağım dozuna karar verilecek falan diye çok korkuyorum. Ama doğru söylüyorsun. Şeker hastalarına göre çok daha şanslıyız. İnşallah vurulacağımız iğnelerle sağlıklı bebeklere kavuşuruz. Fuat Bey konusundaki izlenimlerini de bekliyorum canım. Bu arada pıt pıtları duymuşsun. Hayırlı olsun. Umarım o pıt pıtlar hiç susmaz. 8 ay sonra da bize çok uykusuz kaldım bebişin gazı var uyku saati mama saati konularından bahsedersin. kaydirigubbakcemile3

Ben tatile çıkıyorum. Önce kayınvalidemlere sonra da annemlere gideceğim. İçim çok buruk sebebini biliyorsunuz. Bebeğimle birlikte bu tatile çıkacaktım. Ama yalnızım. Aslında hiçbir şey yapmaya mecalim yok. Hiçbir yere de gitmek istemiyorum ama eşim benimle uğraşmaktan yorgun düştü. Elimizden geldiğince enerji depolayalım bari. Hayat öyle deböyle de geçiyor nasıl olsa......Gittğim yerlerde bilgisayar yok. Muhtemelen görüşemeyeceğiz. Eylülde görüşmek üzere hoşça kalın. İnşallah döndüğümde hamile haberleri ile karşılaşırım. Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sizlere çok alışmıştım. Özleyeceğim:asigim:

ben dört gözle bekliyom hamiş kalmayı ama genelde biçok kişi hiçbişi hissetmiyo 2. gebeliklerde bendemi öle olcam ya

Bizler için yeniden anne olmak dünyanın en önemli şeyi o yüzden yeni hamileliklerimizle ilgili çok fazla beklenti içine giriyoruz. Ben hamile olduğum için seviniyorum sevinmesine ama tahmin ettiğim ya da hayal ettiğim kadar sevinemedim. İster istemez insanda bir donukluk oluyor.

Canım inşallah o günler çok yakın. Bu topik mükemmel anneler ve harika çocuklar çıkaracak.

Canım sana iyi yolculuklar, iyi tatiller. Malum dönüşte çok işin var bebek çalışmalarına başlayacaksın o yüzden bol bol moral depolamaya çalış.

canım tatilini yap gel...bizde seni özlicezzz...inşallah toparlarsın kendini en kısa zamanda ve inşallah bidahaki tatiline miniğinle birlikte çıkmak nasip olur...

merhaba kızlar nasılsınız?
ben bugün eşimin teyzesinin kızı doğum yapmıştı bir hafta önce onun yanına gittim isteyerek bebeği görmeye gittim ama pek umduğum gibi olmadı bebeği severim falan sanıyodum ama malesef kucağıma bile alamadım korktummu yoksa cesaretmi edemedim hiç bilmiyorum ve daha çok benim bebek isteğim bastırdı bugünden itibaren

premete canım çok sevindim pıtpıtları duymuşsun Rabbim sonunda yüzünüzü güldürsün canım
limburgcum hayırlı yolculuklar canım
28mavicim sanada iyi tatiller senin facede adın ne canım nickide yazmamışsın.
özlemimsin teşekkür ederim kabul etmişsin canım ama bebişinin resmini görünce bittim resmen ya Rabbim kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canım onunla inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz ve bizlerede nasip olur inşallah dua et bizim içinde canım

İyi tatiller canım, iyi dinlen moral topla, sevdiklerinle birlikte olmak iyi gelecektir. İnşallah seneye Allahım bebişinle gitmeyi nasip etsin. Güzel haberlerle dön tatilden. Umarım burada bizde sana güzel haberler veririz. Döndüğünde hepimiz hamiş oluruz inşallah. Çok çok öpüyorum.

Bu korkular için çok erken ama yinde istersen git muayene ol, kafana takmadığın sürece daha çabuk hamile kalırsın. İnşallah bebeiş bekletmeden gelir hiç bunları düşünmezsin.

kızlar bu gün biraz daha iyi hissediyorum kendim ama belli olmuyor tabi dengesizim. allahtan birlikteyiz. ışte ben bu ay hamile kalmak için çaba sarfettim. Çok erken biliyorum ama bekleyemedim demiştim ya allaha emanet o hayırlısını versin çarşamba günü progestoron testi yaptıracağım bakalım yumurtlamışmıyım. Çarşambayı iple çekiyorum.

Nihsavcım daha çok erken değil mi? Hem sezeryanla doğum yapmışsın, hem de daha iki ay olmuş. ılk 3 ayda dikişler tam olarak kaynamıyor bile. Gerçi herşey Allah'tan bu kadar erken hamile kalıp sorun yaşamayanlar var ama keşke riske atmasaydın. ınşallah hakkında hayırlısı neyse o olur.

amin canım ben hamile kalmak için 3 yıl çabaladım pco olduğum için çabuk hamile kalamıyorum. Yaşım 31 biliyorum risk alıyorum ama uzun süre hamile kalamzsam diye düşünüyorum. Allaha havale ettim oğlum için çok titiz davrandım ama sonuç bu. Sakınan göze çöpmü bayıyor ne bilmiyorum belkide kendimi kandırıyorumdur.

Hayırlı Cumalar Melek anneleri.
Premete canım bebeğinin pıt pıtlarını duymana çok sevindim. 8 ayın sağlıkla sıhatle geçer inşallah. Bebeğini kucağına aldığın günleri de görürsün inşallh.
Özelemimsin Kızın olmasına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
28mavi, Limburg sizlerede iyi tailler arkadaşlar.

ferfecir Arkadaşım ameliyatını ne zaman olcan.Ameliyatın sorunsuz geçer, bir an önce bebeğine giden yolda engelleri aşarsın inşallah. Biliyorsun bende miyom ameliyatı oldum gün sayıyorum artık.
Nihsav Başınsağolsun canım.Allah meleğinin kardeşini en kısa zamanda gönderir göbüşine inşallah.
gelincik37_34 canım kendine stres yapma.Bak göreceksin en kısa zamanda hamiş olcaksın sende. ıçini ferah tut.

Evet arkadaşlar sizlerede hayırlı Cumalar. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. Yavrularımzın kardeşlerini sevmeyi nasip etsin.

Gelincikcim bu tür şeyler düşünerek kendini strese sokma.Sağlıklı bir kadın ve erkek tam yumurtlama gününde ilişkiye girse bile hamile kalma şansı sadece %25. Zaten yumurtlamanda bir sorun olsa ya adet göremezsin ya da adetlerin çok gecikir oysa senin adetlerin gayet düzenli oluyor. Ben de düşükten sonra 47 günde,sonra da 37 günde adet olunca telaşlanıp hormon testleri yaptırmıştım sonuçta tabi ki hiçbir sorun çıkmadı hatta kendi halime çok gülmüştüm, senin gibi kafamda ne senaryolar kurmuştum zaten o ay hamile kaldım. Bence sen de bu ay bilemedin öbür ay hamile kalacaksın ama biraz rahat olmaya çalış, sen bu kadar stresli olursan bebek tutunamaz.

Bengisucum sağol canım. Darısı bekleyen bütün arkadaşlarımın başına olsun.

Nihsavcım çok şükür fazla bir sıkıntım yok. Arada bulantım oluyor ama beni rahatsız edecek kadar değil. Oğlumda da rahat bir hamilelik geçirmiştim, sıkıntım olmamıştı. ınşallah sonu güzel olsun da her türlü sıkıntıyı çekmeye razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…