Ne garip bir duygu hiçbirşey hissetmedim, oysa bebeği gördüğümde çok mutlu olacağımı düşünmüştüm. Eşim nöbetçi olduğu için benimle doktora gelemedi, yalnız başıma bekleme odasında otururken hep oğlum aklımdaydı, ağlamamak için kendimi sıktım durdum.
ben dört gözle bekliyom hamiş kalmayı ama genelde biçok kişi hiçbişi hissetmiyo 2. gebeliklerde bendemi öle olcam ya
Ben de çok istiyorum. Tekrar karnımda hareket ettiğini, tekmelediğini hissetmek istiyorum. Hep yarım kaldı herşey, tekrar hayata tutunmak için sebebim olcak. İnşallah Allahım yavrularımın kardeşlerini dünyaya getirmeyi, vatana-millete, ailesine hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip eder.
Canım ben daha hiç Fuat Bey'e gitmedim ilk randevum 14 temmuzda, kendisini de tanımıyorum ama herkesden çok iyi bir doktor olduğunu duyduğum için ona gitmeye karar verdim. Artık doktor doktor dolaşmaktan bıktım ne olursa olsun onunla devam etmeye karar verdim. Biliyorsun ben bir sürü doktor dolaştım hepsi bana %70-80 şansın var dediler sana daha önce de yazmıştım gittiğin hiçbir doktor sana %100 sağlıklı doğum yaparsın diye garanti vermez, veremez o yüzden lütfen o beklentiyle doktora gitme yoksa her doktor çıkışında yıkılırsın. Lütfen kafanda bu kan pıhtılaşması işini çok büyütme, bu çaresi olan bir durum ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak için bütün tıbbi imkanları kullanacağız sonrası Allah'a emanet. Hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri iğnemi vuruluyorum, ilaçlarımı kullanıyorum, hergün dua ediyorum benim yapabileceğim bu kadar o yüzden içim de çok rahat. İğne konusunuda çok takılma, gerçekten hergün iğne vurulmak büyütülecek birşey değil, ben iğne vurulurken bebeğimi besliyorum diye düşünüp mutlu oluyorum. Şeker hastası olarak dünyaya gelip hayatları boyunca günde defalarca insulin vurulması gereken insanları düşün biz onlara göre ne kadar şanslıyız değil mi en azından belirli bir süre iğe vurulacağız ve bitecek, sonucunda da dünyanın en güzel varlığına sahip olacağız.
ben dört gözle bekliyom hamiş kalmayı ama genelde biçok kişi hiçbişi hissetmiyo 2. gebeliklerde bendemi öle olcam ya
Ben de çok istiyorum. Tekrar karnımda hareket ettiğini, tekmelediğini hissetmek istiyorum. Hep yarım kaldı herşey, tekrar hayata tutunmak için sebebim olcak. İnşallah Allahım yavrularımın kardeşlerini dünyaya getirmeyi, vatana-millete, ailesine hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip eder.
Sorularıma bıkıp usanmadan cevap verdiğin için teşekkür ederim. Dr konusunda bir türlü karar veremedim. İğne kullanacağım dozuna karar verilecek falan diye çok korkuyorum. Ama doğru söylüyorsun. Şeker hastalarına göre çok daha şanslıyız. İnşallah vurulacağımız iğnelerle sağlıklı bebeklere kavuşuruz. Fuat Bey konusundaki izlenimlerini de bekliyorum canım. Bu arada pıt pıtları duymuşsun. Hayırlı olsun. Umarım o pıt pıtlar hiç susmaz. 8 ay sonra da bize çok uykusuz kaldım bebişin gazı var uyku saati mama saati konularından bahsedersin. kaydirigubbakcemile3
Ben tatile çıkıyorum. Önce kayınvalidemlere sonra da annemlere gideceğim. İçim çok buruk sebebini biliyorsunuz. Bebeğimle birlikte bu tatile çıkacaktım. Ama yalnızım. Aslında hiçbir şey yapmaya mecalim yok. Hiçbir yere de gitmek istemiyorum ama eşim benimle uğraşmaktan yorgun düştü. Elimizden geldiğince enerji depolayalım bari. Hayat öyle deböyle de geçiyor nasıl olsa......Gittğim yerlerde bilgisayar yok. Muhtemelen görüşemeyeceğiz. Eylülde görüşmek üzere hoşça kalın. İnşallah döndüğümde hamile haberleri ile karşılaşırım. Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sizlere çok alışmıştım. Özleyeceğim:asigim:
Sorularıma bıkıp usanmadan cevap verdiğin için teşekkür ederim. Dr konusunda bir türlü karar veremedim. İğne kullanacağım dozuna karar verilecek falan diye çok korkuyorum. Ama doğru söylüyorsun. Şeker hastalarına göre çok daha şanslıyız. İnşallah vurulacağımız iğnelerle sağlıklı bebeklere kavuşuruz. Fuat Bey konusundaki izlenimlerini de bekliyorum canım. Bu arada pıt pıtları duymuşsun. Hayırlı olsun. Umarım o pıt pıtlar hiç susmaz. 8 ay sonra da bize çok uykusuz kaldım bebişin gazı var uyku saati mama saati konularından bahsedersin. kaydirigubbakcemile3
Ben tatile çıkıyorum. Önce kayınvalidemlere sonra da annemlere gideceğim. İçim çok buruk sebebini biliyorsunuz. Bebeğimle birlikte bu tatile çıkacaktım. Ama yalnızım. Aslında hiçbir şey yapmaya mecalim yok. Hiçbir yere de gitmek istemiyorum ama eşim benimle uğraşmaktan yorgun düştü. Elimizden geldiğince enerji depolayalım bari. Hayat öyle deböyle de geçiyor nasıl olsa......Gittğim yerlerde bilgisayar yok. Muhtemelen görüşemeyeceğiz. Eylülde görüşmek üzere hoşça kalın. İnşallah döndüğümde hamile haberleri ile karşılaşırım. Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben ilk hamileliğimde ilk denemede hamiş kalmıştım sezaryenden sonra ilk denemede olmaması beni endişelendiriyo biliyorum kızıcaksınız buna ama ya hamile kalamazsam diye bir korku sardı beni acaba yumurtlayamazsam sezaryende yumurtalıklara bişey olduysa
bu arada pko doğuştan mı yoksa sonradan da olabiliyo mu karından yapılan ultrasonla belirlenir mi çok endişeliyim bu ay korkuyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?