Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

hayırlı cumalar hepinize..
premetecim maşallah kalp atışını duymuşsun canım için biraz daha rahatlamıştır .Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş.
özlemimsin bir kızın olacakmış , pembiş yanaklı bir kız gözümün önünde canlanıverdi , sağlıcakla gelsin kuzucuk inş.
28 mavi ve limburg ii tatiller diliyorum , bol bol moral enerji depolayın benim yerimede tatil yapın .ben kapı dışarı çıkmıyorum .genelde istirahat halinde evdeyim ,

GELİNCİK 34_37 erkedaşım ban bir pco lu olarak sorayım. Adet düzensizliğin varmı canım niye yumurtlayamamktan korkuyorsun

Bu korkular için çok erken ama yinde istersen git muayene ol, kafana takmadığın sürece daha çabuk hamile kalırsın. İnşallah bebeiş bekletmeden gelir hiç bunları düşünmezsin.

Evet arkadaşlar sizlerede hayırlı Cumalar. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. Yavrularımzın kardeşlerini sevmeyi nasip etsin.

Canlarım benim bazen umutsuzlığa kapılıyorum duygu karmaşası içindeyim ben bile farkına varmadan ağlarken buluyorum kendimi açıkçası kendimden bile korkuyorum desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim eşimde yıllık izne çıkacak festivaller de bu akşam başlıyo belki ii gelir sizleri çok seviyorum hiç görmeden ama derinden hissettiğim güzel insanlar Allaha emanet olun

merhaba melek anneleri nasılsınız?
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
Rabbim inşallah bu mübarek günde bu mübarek aylarda hepimizin dualarını kabul eder ve yüzümüzü güldürür hepimize sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip eder inşallah AMıNNNNNNNNNNNNNN...

mrb arkadaşlar
uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum bende bebeğimi kaybettim 6 ay önce kan pıhtılaşmasından dolayı olduğunu öğrendim ama artık çok geçti.şimdi doktorum hamile kalabileceğimi söylüyo ama ben çok korkuyorum.burda hamile kalan arkadaşların yazdıkların okuyunca çok mutlu oldum.allah tamamına erdirsin.bida hiç birimize evlat acısı yaşatmasın rabbim.

Tuana2010 Allah sabırlar versin. Ben de bebeğimi kan pıhtılaşması nedeniyle kaybettim, pıhtılaşma nedeniyle plesantam çürüdü ve oğlumu besleyemedi. Şimdi tekrar hamileyim ve her gün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Korkular hep var, bebeklerimizi kucağımıza alıncaya kadar da hep var olacak ama korkunun ecele faydası yok. Tıbben yapılması gereken herşeyi yaparak, sabırla ve duayla inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız.

Kızlar ben bugün izne ayrılıyorum. 2 hafta boyunca izinde olacağım ve internete giremeyeceğim. Döndüğümde en az iki hamilelik haberi almayı umuyorum. Tekrar görüşünceye kadar kendinize çok iyi bakın. Hepinizi kucaklıyorum ve kocaman kocaman öpüyorum.

İyi tatiller, bol bol dinlen sende güzel haberlerle dön inşallah.

Benimde tatile çıkmama iki hafta var vakit geçmek bilmiyor. Gerçi bu sene ne yapacağıma karar veremedim. Annemlerin yazlığına gitsem, gecen sene hamileydim her kez bebiş soracak, kimseye dert anlatmak istemiyorum. Aslında geçensene hep yaz tatilimi çocuklarımla orada geçireceğimi hayal ettiğim için busene oraya gitmek gelmiyor içimden. Bakalım evde de tatil nasıl geçer bu sene göreceğiz. Nasip, Allahım hayırsını versin inşallah.

amin canım çok saol...

dualarım bütün hepimiz için ve inşallah canım hepimiz tamamına ererek bu güzel duyguları yaşarız...biz anneliği çok hakediyoruz bizim anneliğimiz yarım kaldı yaşayamadık...

iyi tatiller canım bol bol dinlenmen bebişe iyice hazır olman dileğiyle

İnşallah gönlüne göre olur her şey canım,

bebişinle birlikte güzel bir tatil dileğiyle

dualarım bütün hepimiz için ve inşallah canım hepimiz tamamına ererek bu güzel duyguları yaşarız...biz anneliği çok hakediyoruz bizim anneliğimiz yarım kaldı yaşayamadık...

amin canım inşallah yarım kalan mutluluğumuzu bizde yaşarız o annelik duygusunu doya doya tam anlamıyla yaşarız hepimiz canm.

PREMETE canım hadi bakalım iyi tatiller bebişle güzel güzel vakit geçirin canım....

merhaba kızlar
yaz girdi herkes tatile gidiyo ben buralarda olucam ama burası boş kalıcak galiba
bende zaman zaman girerim birileri olursa
herkese iyi tatiller arkadaşlar herkesin mutlu olması dileğiyle...

herkez tatile çıkmış iyi tatiller moraliniz birazda olsa düzelir inşallah bende iki hafta sonra düşünüyorum buğün doktora gittik ense kalınlığı ölçüldü normalmiş cinsiyetide tahmin ettiğim gibi erkek inşallah bu sefer sevincimiz yarım kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…