- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
GELİNCİK 34_37 erkedaşım ban bir pco lu olarak sorayım. Adet düzensizliğin varmı canım niye yumurtlayamamktan korkuyorsun
Bu korkular için çok erken ama yinde istersen git muayene ol, kafana takmadığın sürece daha çabuk hamile kalırsın. İnşallah bebeiş bekletmeden gelir hiç bunları düşünmezsin.
Gelincikcim bu tür şeyler düşünerek kendini strese sokma.Sağlıklı bir kadın ve erkek tam yumurtlama gününde ilişkiye girse bile hamile kalma şansı sadece %25. Zaten yumurtlamanda bir sorun olsa ya adet göremezsin ya da adetlerin çok gecikir oysa senin adetlerin gayet düzenli oluyor. Ben de düşükten sonra 47 günde,sonra da 37 günde adet olunca telaşlanıp hormon testleri yaptırmıştım sonuçta tabi ki hiçbir sorun çıkmadı hatta kendi halime çok gülmüştüm, senin gibi kafamda ne senaryolar kurmuştum zaten o ay hamile kaldım. Bence sen de bu ay bilemedin öbür ay hamile kalacaksın ama biraz rahat olmaya çalış, sen bu kadar stresli olursan bebek tutunamaz.
Evet arkadaşlar sizlerede hayırlı Cumalar. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. Yavrularımzın kardeşlerini sevmeyi nasip etsin.
mrb arkadaşlar
uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum bende bebeğimi kaybettim 6 ay önce kan pıhtılaşmasından dolayı olduğunu öğrendim ama artık çok geçti.şimdi doktorum hamile kalabileceğimi söylüyo ama ben çok korkuyorum.burda hamile kalan arkadaşların yazdıkların okuyunca çok mutlu oldum.allah tamamına erdirsin.bida hiç birimize evlat acısı yaşatmasın rabbim.
Kızlar ben bugün izne ayrılıyorum. 2 hafta boyunca izinde olacağım ve internete giremeyeceğim. Döndüğümde en az iki hamilelik haberi almayı umuyorum. Tekrar görüşünceye kadar kendinize çok iyi bakın. Hepinizi kucaklıyorum ve kocaman kocaman öpüyorum.
hayırlı cumalar hepinize..
premetecim maşallah kalp atışını duymuşsun canım için biraz daha rahatlamıştır .Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş.
özlemimsin bir kızın olacakmış , pembiş yanaklı bir kız gözümün önünde canlanıverdi , sağlıcakla gelsin kuzucuk inş.
28 mavi ve limburg ii tatiller diliyorum , bol bol moral enerji depolayın benim yerimede tatil yapın .ben kapı dışarı çıkmıyorum .genelde istirahat halinde evdeyim ,
Hayırlı Cumalar Melek anneleri.
Premete canım bebeğinin pıt pıtlarını duymana çok sevindim. 8 ayın sağlıkla sıhatle geçer inşallah. Bebeğini kucağına aldığın günleri de görürsün inşallh.
Özelemimsin Kızın olmasına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
bengisu82 canım çok saol ALLAH herkese nasip etsin bebiş sahibi olmayı...
merhaba kızlar nasılsınız?
ben bugün eşimin teyzesinin kızı doğum yapmıştı bir hafta önce onun yanına gittim isteyerek bebeği görmeye gittim ama pek umduğum gibi olmadı bebeği severim falan sanıyodum ama malesef kucağıma bile alamadım korktummu yoksa cesaretmi edemedim hiç bilmiyorum ve daha çok benim bebek isteğim bastırdı bugünden itibaren
premete canım çok sevindim pıtpıtları duymuşsun Rabbim sonunda yüzünüzü güldürsün canım
limburgcum hayırlı yolculuklar canım
28mavicim sanada iyi tatiller senin facede adın ne canım nickide yazmamışsın.
özlemimsin teşekkür ederim kabul etmişsin canım ama bebişinin resmini görünce bittim resmen ya Rabbim kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canım onunla inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz ve bizlerede nasip olur inşallah dua et bizim içinde canım
Sorularıma bıkıp usanmadan cevap verdiğin için teşekkür ederim. Dr konusunda bir türlü karar veremedim. İğne kullanacağım dozuna karar verilecek falan diye çok korkuyorum. Ama doğru söylüyorsun. Şeker hastalarına göre çok daha şanslıyız. İnşallah vurulacağımız iğnelerle sağlıklı bebeklere kavuşuruz. Fuat Bey konusundaki izlenimlerini de bekliyorum canım. Bu arada pıt pıtları duymuşsun. Hayırlı olsun. Umarım o pıt pıtlar hiç susmaz. 8 ay sonra da bize çok uykusuz kaldım bebişin gazı var uyku saati mama saati konularından bahsedersin. kaydirigubbakcemile3
Ben tatile çıkıyorum. Önce kayınvalidemlere sonra da annemlere gideceğim. İçim çok buruk sebebini biliyorsunuz. Bebeğimle birlikte bu tatile çıkacaktım. Ama yalnızım. Aslında hiçbir şey yapmaya mecalim yok. Hiçbir yere de gitmek istemiyorum ama eşim benimle uğraşmaktan yorgun düştü. Elimizden geldiğince enerji depolayalım bari. Hayat öyle deböyle de geçiyor nasıl olsa......Gittğim yerlerde bilgisayar yok. Muhtemelen görüşemeyeceğiz. Eylülde görüşmek üzere hoşça kalın. İnşallah döndüğümde hamile haberleri ile karşılaşırım. Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sizlere çok alışmıştım. Özleyeceğim:asigim:
kızlar bu gün biraz daha iyi hissediyorum kendim ama belli olmuyor tabi dengesizim. allahtan birlikteyiz. İşte ben bu ay hamile kalmak için çaba sarfettim. Çok erken biliyorum ama bekleyemedim demiştim ya allaha emanet o hayırlısını versin çarşamba günü progestoron testi yaptıracağım bakalım yumurtlamışmıyım. Çarşambayı iple çekiyorum.
Kızlar ben bugün izne ayrılıyorum. 2 hafta boyunca izinde olacağım ve internete giremeyeceğim. Döndüğümde en az iki hamilelik haberi almayı umuyorum. Tekrar görüşünceye kadar kendinize çok iyi bakın. Hepinizi kucaklıyorum ve kocaman kocaman öpüyorum.
dualarım bütün hepimiz için ve inşallah canım hepimiz tamamına ererek bu güzel duyguları yaşarız...biz anneliği çok hakediyoruz bizim anneliğimiz yarım kaldı yaşayamadık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?