Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

nuraycım erkek bebeişin gözün aydın canım.eminim senin gönlünde kız vardı ama canım inan bunada alışacaksın.sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah...

kızlar bugünde bizim evlilik yıldönümümüz.galiba hediyemizde geldi.......
sabah test yaptım.ikinci çizgide vardı.
daha önce size artık düşünmüyorum oluruna bıraktık demiştim,sanırım bunu söylemek için biraz geç kalmışım.
bu ay hiç birşeye dikkat etmedim,folik asitide bırakmıştım.acaba bir etkisi olur mu?bu konuda bilgisi olan var mı?ayrıca market kapılarından da geçtim ....

evrimsus arkadaşım çok sevindim senin adına evlilik yıldönümünde meleğin sana hediye olarak kardeşini mi göndermiş??
gerçekten oradan bizleri kendilerini herşeyden çok seven annelerini gözlüyor ve gözetiyorlar mıdır meleklerimiz?
Folik asiti bırkamış olmanın sakıncası yok canım şimdi tekrar başlarsın
market kapılarında da x ışını falan yok hatta x ışını almış olsan bile yani röntgen (akciğer filan) çektirmiş olsan bile doktorlar bir şey olmaz diyorlar. Tomografi zararlı bildiğim kadarı ile.
Şimdi sen bunları düşünme bebeğinin gebeliğinin keyfini sürmeye çalış canım.
Tekrar tebrikler ve öpüyorum seni.

Bir kaç gün siteye giremedim ve yazılanları hepsini okuyamadım okuduğum kadarı ile bir çok arkadaşın iyi haberlerini aldım ve çok sevindim.
Herkesin önümüzdeki günleri güzelce geçirip, yavrularımızı kucaklarımıza aldığımız günlerin özlemiyle hayata tutunmasını, tekrar hamile kalma cesaretini göstermesini, hamileliğin 9 ayını stressiz, sağlıklı ve sorunsuz geçirmesini, yavrularımızı kucaklarımıza hayırlısı ile sağlıklı sıhatli uzun ömürlü almasını ve bu güneri sanki hiç yaşamamışız gibi hatırlanmasını canı gönülden istiyor ve bunun için Allah cc. dua ediyorum. Allah cc hepimizin yardımcısı olsun
ferfecir canım ameliyat olacakmışsın. Ameliyatın sorunsuz geçer ve bir an önce bebeğine kavuşursun inşallah.
Nihsav canım başınsağolsun. Allah bu acıları kısa zamanda unutturur ve meleğinin kardeşini en kısa zamanda kavuşursun inşallah.
gelincik37_34 canım stres yapma. Stres yaparak hiçbirşeyi değiştiremezsin. Bol bol dua et başkada yapabilecegimiz birşeyimiz yok. Allah cc izniyle en kısa zamanda hamile olcaksın inşalah. İçini ferah tut.
premete canım bebeğinin kalp atılını duymana çok sevindim. Geride kalan ayların sağlıkla sıhatle geçer ve bebeğini kucağına aldığın günleri de görürsün inşallh. Rabbim sonunda hepimizin yüzünüzü güldürsün
Özelemimsin canım kızın olmasına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
limburgcum canım hayırlı yolculuklar iyi tailler.
28mavicim sanada hayırlı yolculuklar iyi tatiller canım.

evrimsus canım yıldönümünüzde böylr bir mutluluk yaşamana çok sevindim. Tebrik ederim Allah cc hayırkısı ile yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah.

Tuana2010 Allah sabırlar versin. Ben de bebeğimi kaybettim ve bende korkuyorum ama ne kadar süre geçerse geçsin bu korkuyu hep yaşayacağız. Ama tekrar anne olmak içinde bunları yaşamamız grekiyor. Allah cc hepimizin yardımcısı olsun.
kan pıhtılaşması nedeniyle kaybettim, pıhtılaşma nedeniyle plesantam çürüdü ve oğlumu

canım çok saol güzel dileklerin için allahım hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin...

canım gözün aydın çok güzel bir hediye olmuş size...darısı bütün isteyenlerin başına inşallah...allahım herkese nasip etsin...

nuraycım erkek bebeişin gözün aydın canım.eminim senin gönlünde kız vardı ama canım inan bunada alışacaksın.sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah...

çok sağol canım yok kız beklemiyodum hiç başından beri belirtilerim farklı olduğu için erkek olduğunu tahmin ediyodum hazırdım yani ama kız olsaydı belkide daha çok sevinirdim

gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel bi hediye benimki gibi zaten en umutsuz anımızda gelmedimi bebişlerimiz

Nuray canim gözünüz aydin Rabbim Oglunuzun mürüvvetinide göstersin sizlere Insaallah...

Evrimsus gözünüz aydin canim ne güzel bir haber bu...
Allah tamamina erdirsin...

günaydın kızlar.
herkes iyidir inşallah. yukrda gördüğüm kdarıyla evrimsus da hamile sanırım.
tebrik ediyorum canım.
Allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin.
dün biraz akıntım var diye tedirgin oldum doktora gittim.
Allahtan bi problem yokmuş.
herşey gayet güzel
buarada kendi doktorum değil ama
gittiğim doktor cinsiyet tahmininde bulundu.
%90 kız dedi.kendi randevum temmzu ortası
tabi çok sevindim.sağlıklı olduğunu görmek, kalbinin attığını görmek
ilk ultrasonda baktığım o oluyo her seferinde.
niyeyse içim bi buruld bugün.
biliyosunuz kaybettiğim oğlumdu.
hep bi kardeş evrmesini isterken
içimden derinelrden bi oğlanın onun yerini alacağınımı düşünmüşüm ne
bugün kötü issettim kendimi
gözümden yaşalr süzüldü niyeyse.
çok mutluyum bi bebeğim olacağı için.
hep oğlumun yerini ummuşum sanki
ona aldığım cicileri giydiricem diye hayal etmişim demekki.
offfffffffff içimden saçmalıyosun diyorum.
Allah sana bekletmeden bi yavru nasip etti,acını haififletti diyorum.
istemiyorum faaln değil
siz beni analrsınız diye size yazmak istedim
içim buruldu işte
böle bi his geçtiği için içimden
Allahımda bebeğim d eaffetsin beni.
onu çok seviyorum.
o benim hayata tutunma gücüm.
o gözyaşalrı sadece diniyo sandığım acının aslında
hiç de dinmediğinin göstergesiydi
sanki kaldığım yerden hamileliğe devm ediyodum ben.
ama değilmiş. bu gerçeğin farkına vrmamı sağlayan bşeydi.
Allahım bebğime sağlık sıhhat versin.
hayırlsııyla mis kokusuna kavuşmayı nasip etsin.
işte paylaşmak istedim sizlerle

Nuray canim gözünüz aydin Rabbim Oglunuzun mürüvvetinide göstersin sizlere Insaallah...

Evrimsus gözünüz aydin canim ne güzel bir haber bu...
Allah tamamina erdirsin...

çok sağol canım inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldığımız günleride görürüz rabbim zamanı gelince eminim sanada nasip edecek burda hamiş olmayan kalmayacak gibi

Merhaba kızlar. Ben sizden ayrı kalamıyorum. Bir internet kafe buldum, gelip bir bakayım dedim iyi ki de bakmışım çok güzel haberler gördüm. Benden kurtuluş yok, fırsat buldukça gelir size bakarım artık. Hepinizi öpüyorum.

Canım çok sevindim bak ne güzel herşey yolunda gidiyor. Oğluşun olacakmış sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin, vatana millete hayırlı bir evlat olsun. Bu sefer sevincini tam yaşayacaksın canım sakın aksini düşünme.

Canımmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Hamilelik haberine çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Zaten sen o mesajı yazdığında hamile olduğun içime doğmuştu. Bu bebekler gelecekleri zamanı o kadar iyi biliyorlar ki annelerinin en mutsuz oldukları zaman gelip göbeklerine konuveriyorlar. İnşallah bütün arkadaşlarımız sırayla bu mutluluğu tadacaklar. Sanırım bundan önceki iki ay folik asid kullanmıştın, bu ay kullanmamış olsan bile depoların doludur. Market kapılarına gelince ben hala onlardan geçiyorum, onların hiçbir zararı yok ki. Bunları kafana takma canım. İnşallah herşey çok güzel olacak.

Canım seni çok iyi anlıyorum lütfen kendini kötü hissetme. Hepimiz dillendirmesek bile tekrar kaybettiğimiz cinsiyette bir bebeğe sahip olmak istiyoruz ve eminim bunun aksinin olacağını duyan herkes ilk başta senin hissettiğin burukluğu yaşar hatta diğer arkadaşlarımızdan gördüğümüz kadarıyla yaşadı da. Çok zaman geçmesine gerek yok 2-3gün sonra bu içindeki burukluk geçecek, kızınla ilgili hayaller kurmaya başlayacaksın ve bir kızın olacağı için çooooooook mutlu olacaksın.

canım bende oğlumu kaybettim ve hep senin gibi düşünüyodum allahım belkide oğlumun kopyasını gönderecek bana diye hayal kuruyodum eşimde aynı benim gibiydi ve bende kızım olacağını öğrendim...ama inan bununla bile insan çok mutlu oluyo yeterki sağlıkla kucağımıuza alalım...

Canım başın sağolsun zamanın dolmuş seninde doktorda okey demiş bizim toparlanmamıza tek çare yeni bir bebek ve onu sağlıcakla kucaklamak dua edicez Rabbime sığınıcaz

Canım iyi tatiller inşallah canım hamiş haberleri olur sen dönene kadar yine de arada bişeyler yaz bize özlicez tatile gidenleri Allaha emanet ol canım

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ne mutlu bak hediyende gelmiş inşallah sıkıntısız sorunsuz geçer ve hayırlısıyla kucaklarsın yavrunu

gelincik37_34 canım stres yapma. Stres yaparak hiçbirşeyi değiştiremezsin. Bol bol dua et başkada yapabilecegimiz birşeyimiz yok. Allah cc izniyle en kısa zamanda hamile olcaksın inşalah. İçini ferah tut.

Canım haklısın ama bazen elde olmuyo işte Rabbime sığındım teslim oldum yapacak bişeyim yok

Canım maşallah bir oğlun cennette şimdi hayırlısıyla kızın olacak Rabbim sonuna kadar sağlıklı sorunsuzca kavuşmayı nasip etsin üzülmemek elde değil ki seni çok ii anlıyoruz ama şimdi kızın olacak inşallah sağlıcakla gelsin inşallah

premete inanki senin yazını görünce yüzüm güldü her zaman gel kendinden de bize haberler ver bol bol dinlen stresini at canım inşallah dediğin gibi bu sefer hepimizin yüzü gülecek sorunsuz bi şekilde bebeeklerimizi kucağımıza alıcaz

sweetbaby senin bebeğinle ilgili çok güçlü bir şekilde kız hissettiğimi yazmıştım burda. Ama lütfen sinannuray ve sweetbaby arkadaşlarım cinsiyet konusunda üzülmeyin. Önemli olan kolayca gebe kalabilmiş olmanız ve sağlıkla bebeişinizin gelmesi. Kız oğlan fark etmez. Bir de sweetbaby arkadaşım kız bebek mavi giyemez diye bir şey yok ki. ıstersen yeni giysiler de alırsın pembiş ama ağabeyinin giysilerini giydirmek istiyorsan buna engel yok bence. Kızlar her rengi giyiyor.

iyi tatiller canım bizde seni özlüyecegiz öpüyorum seni...

başın sagolsun tuana allah sabırlar versin inşallah bebegine kavuşursun canım..

iyi tatiller premete bol bol dinlenin bebşinle bende öpüyorum güzelim...

canım başka yere git sende tatile illa annenin yazlıgına gitmen gerekmiyor başka yerde kafanı dagıtırsın en azından seni çok iyi anlıyorum bende memlekete gitmek istemmiştim ama eninde sonunda gidecegim için gittim herşeye hazırlıyarak kendimi...

merhaba kızlar
yaz girdi herkes tatile gidiyo ben buralarda olucam ama burası boş kalıcak galiba
bende zaman zaman girerim birileri olursa
herkese iyi tatiller arkadaşlar herkesin mutlu olması dileğiyle...

bende buralardayım cici bizim tatil bayramda sanırım...
herkez gelir bende öyle giderim...

nuraycım gözün aydın olsun birlşey yokmuş şükür inşallah yarım kalmıyacak ogluşunu sagsalim kucagına alıcaksın...

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun negüzel sen hediyeni almışsın çok sevindim tebrik ederim inşallah pıt pıtlarıda duyarsın canım...
folitasite başla hemen marketten geçmekle bir şey olmaz diyorum bende ...

canım arkadaşım böyle hissetmen çok dogal hepimiz kaybettigimiz bebeklerimizin cinyesetleri olsun istiyoruz allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…