Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Süprizzzzzzzzzzz. Ne güzel ya. Allah nazardan korusun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Günaydın Melek anneleri, her keze iyi haftalar, çoğunluk tatile gitti bende sıramı bekliyorum. ınşallah 2 hafta sonra bende hayılrısıyla tatile gideceğim. Burda olan arkadaşlar bir aramızda haberleşelim.

ben malesef tatile çıkamıyorum. Eşimin işi nedeni ile. Arkadaşlar dün kötü bir haber aldım tanıdığım bir aile trafik kazasında bitti. bir anne ve kız yanarak öldüler o baba ne yapacak. Aynı arabada 14 yaşında bir erkek çocuğu anne o arabada değil o da yanarak ölmüş o anne ne yapacak? ışte allahı m dediğim ateş düştüğü yeri yakıyor ama beterin beteri var. Ben kokosunu duyamadığım yavrum için yandım tutuştum o anne nasıl yanacak yıllarca

Çok acı. Allah kalanların yardımcısı olsun ,sabır dayanma gücü versin. Ne denebilir ki çok zor.

iYı Haftalar Melek anneleri.
Haftasonu bayağı güzel haberler gelmiş. ıçim Açıldı haftaya sizinle birlikte iyi başladım.
evrimsusEvlilik yıl dönümün kulu olsun. canım hayırlı olsun. Yeni bebeğin çok güzel bir süriz yapmşış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
sinannuray, swetbaby sizlerede hayırlı olsun. Allah annesine babasına hayırlı evlat etsin bebeklerinizi.

nihsav allah sabırlar versin çok zor gerçekten ateş düştügü yeri yakıyor o anneyi bizden başkası anlıyamaz biz daha kavuşamadan kaybettik ama acı aynı acı ..
eburcu tatil için sabırsızlanıyorsun galiba inşallah 2 haftan çabuk geçer gidersin tatiline ben buralardayım..

allah ım sabırlar versin yardımcıları olsun çok acı...

mrb arkadaşlar nasılsınız
uzun zamandır giremiyordum bende tatildeydim
ailemin yanına gitiştim
bende çarşamaba gidecegim dokturuma
ense kalınlığını ölçecek
belki cinsiyetinide söyler
hadi hayırlısı bakalım
geçmişi bir okuyayım.

Ya canım ya sabırsızlanıyorumda tatilde birşey yapacağımdan değil. İş hayatı çok sıktı iş güç düşünmeden şöyle rahat rahat uyumak istiyorum o kadar. Anlayacağın tek derdim dinlenmek. Eskiden tatildeyince başka şeyler isterdim ama gün geçtikçe beklentilerim değişmeye başladı. Hele bu sene en acı yazımı geçiriyorum.

Bu güne kadar üzüldüğüm şeyler nekadar anlamsızmış, her acı bir öncekinin önüne geçiyor. Allahım bir daha böyle acılar ya da bu acımı unutturacak başka acılar vermesin. Allah yüzümüzü güldürsün. Artık hayat çok korkutuyor. Daha kötü şeyler yaşamaktan korkuyorum. Allaha büyük hakkımızda hayırlısını versin.

Of ya sabah sabah karamsar oldum.

Canım benım senı Çok ıyı anlıyorum allah yardımcımız olsun zor gÜnler geÇırıyoruz zaman zaman ıyı hıssetsekte kendımız aslında ıÇımızde bırıktırıyoruz acımızı ınankı evde olunca tatılde yanı kendını daha kÖtÜ hıssedeceksın bol bol vaktın olacak dÜŞÜnmek ıÇın heranı tekrar yaŞıyacaksın ama ÇalıŞınca bırazda olsa kafanı ıŞe vermeye mecbursun ahhhh ahhhhh...
YaŞasaydı kızım agostosta 1 yaŞına gırecektı agostos ayı gelıyor bende kÖtÜ oluyorum dayımın oglu geÇen sene ekımde evlendı ona gıdemıyecegım dıyordum ama gıttım ıÇım buruk bır Şekılde kızım kucagımda olacaktı dıyordum ÇoÇukları gÖrdÜkÇe aglamamk ıÇın bogazımda dÜgÜmler oluŞtu Şımdı hamıle bıle gelın 4 aylık dÜŞÜn zaman geÇtıkÇe benım melegımın kardeŞı gelmedı ve ben Çok sıkılıyorum hamıle haberı aldıkÇa yakınlarımdan abımlerde 2 sene Önce evlendı onlarda dÜŞÜnÜyorlar ÇoÇuk yakında onunda haberını alıcamdıye yemgemle konuŞmak ıÇımden gelmıyor allahım sabırlar versın bıze offf bende baya kÖtÜ oldum bugun yaaaa...

ÇARŞAmba günü güzel haberlerle gelirsin cinsiyetinide ögrenirsin inşallah hadibakem iyi olmana sevindim tatilin nasıl geçti ..

Sanki benim düşüncelerim fırlayıp buraya çıkmış arkadaşım. Duygu ve düşüncelerimiz aynı. Bu nedenle hepimiz buradayız zaten değilmi?

Evet canım, ben de aynıyım. Kendimi insanlardan soyutladım, çok ayıp ama iş arkadaşımın hanımı doğum yaptı altınını bile aldım ama çocuk görmeye gidemedim. Canım istemiyor. O çocuğu görüp dişlerimi sıkıp acımı içime atmak istemiyorum. Çünkü yaşadaım insanların yanında iyiyimiş numarası yaptım daha kötü oluyorum, kendimi yarım eksik hissediyorum, yapmacık davranıyormuşum gibi geliyor. Numara yapmaktansa görmemek daha iyi. Gelinimiz ikinci bebeğine hamile, hamile olduğunu öğrendikten sonra görüşmemek için elimden geleni yapıyorum çünki biliyorum onu görmek bana iyi eglemeyecek. Allah bizimde yüzümüzü güldürsün ne diyeyim. Şu bir gerçek, bizim gibi ağır acılar yaşayan insanlar kesinlikle bu acının izlerini üzerinden atamıyor. Hep bir bozuk psikoloji, alınganlık oluyor.

Bir arkadaşımın babası ile karşılaştım, benim bebeğimi kaybettiğimi biliyor, ayak üstü konuştuk bana kızınınında bebeği olmadığını tüp bebek denediğini onunda sonuç vermediğini kızı için çok üzüldüğünü söyledi çünki gün geçtikçe psikoloji bozuluyor kızı mutlu edemiyor, alıngan, içine kapanık birisi olduğunu, kendisini çevresinden çocuklu kuzenlerinden soyutladığından bahsetti. Bende yaşadıklarının normal olduğunu kızlarına anlayış göstermelerini istedim.Evet inşallah Allahım isteyen herkezi muradına erdirsin.

Sanki benim düşüncelerim fırlayıp buraya çıkmış arkadaşım. Duygu ve düşüncelerimiz aynı. Bu nedenle hepimiz buradayız zaten değilmi?

Evet canım, Allah bugünleri yaşamışa döndürsün inşallah. Bebişimizi kucağımıza alınca inşallah psikolojimiz düzelmeye başlar.

ÇARŞAmba günü güzel haberlerle gelirsin cinsiyetinide ögrenirsin inşallah hadibakem iyi olmana sevindim tatilin nasıl geçti ..

tatilim çok şükür iyi geçti
ailemin yanındaydım çok iyi geldi bana

bakalım nediyecek dokturumuzzz

herley güzel olacak inş kızlar
yaşadıklarımız hiç kolay değil
sabrın sonu selamet derler inş. diyorumm

canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin...oh ne güzel ailenle morallerde iyi...

Tatilinin güzel geçmesi iyi olmuş, eminim güzel haberler alacaksın. Bize haber ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…