evet canım çok şükür
canım kızının hareketlerini hissetmeye başladınmı
Maşallah senin kız kocaman olmuş, Allah tamamına erdirsin. Darısı bebek isteyenlerin başına inşallah. Allah fazla bekletmesin bizi.
evet ya herkes tatilde galiba. Oğlumu kaybedeli yaklaşık 2 ay oldu. İşime henüz konsantre olamıyorum acaba ben mi anormalim diyorum bazen sabırsızlığım son hadde geliyor bir an önce anne olup yavrumu kucağıma lamak istiyorum. Bu bende saplantı haline geldi bir an önce hamile kalmak istemem. Hiç bişeye kendimi veremiyorum tabi böyle olunca vakitte geçmiyor ve işimide ihmal ediyorum. İnternette sürekli jinekoloji sitelerinde gezinirken buluyorum kendimi of of bu süreç nasıl geçecek arkadaşlar. Ben zaten sitresli biriydim şimdi hiç soğukkanlı olamıyorum. Bu psikolojim daha büyük sorunlara yol açacak diye korkuyorum. Sigarayı nerdeyse bırakmıştım yine başladım yani anlayacağınız dağıttım. Zaman geçtikçe daha iyi olurum sanmıştım ama öyle olmadı
arkadaşlar yengemin bi akrabası hamileydi hamileliğin son 1.5 ayını hastanede geçirmiş problemliydi son zamanlarda ve 4.5 kilo bir bebek dünyaya getirdi.bebeğin kalbinde problem varmış 3 günlük olunca ameliyata alacaklardı bebeği 2 gün yaşadı ve bebeğini kaybetti.allahım sabırlar versin.
sanki eskiden böyle şeyler çok olmuyodu gibi geliyo ama şimdi sürekli bişeyler duyuyoruz.yada bizde melek annesi olduğumuz için daha çok dikkatimizi çekiyo. bebekler ölmesin ve annelerin yüzrekleri yanmasın dicem ama allahım bizide böyle sınıyo...
evet ya herkes tatilde galiba. Oğlumu kaybedeli yaklaşık 2 ay oldu. İşime henüz konsantre olamıyorum acaba ben mi anormalim diyorum bazen sabırsızlığım son hadde geliyor bir an önce anne olup yavrumu kucağıma lamak istiyorum. Bu bende saplantı haline geldi bir an önce hamile kalmak istemem. Hiç bişeye kendimi veremiyorum tabi böyle olunca vakitte geçmiyor ve işimide ihmal ediyorum. İnternette sürekli jinekoloji sitelerinde gezinirken buluyorum kendimi of of bu süreç nasıl geçecek arkadaşlar. Ben zaten sitresli biriydim şimdi hiç soğukkanlı olamıyorum. Bu psikolojim daha büyük sorunlara yol açacak diye korkuyorum. Sigarayı nerdeyse bırakmıştım yine başladım yani anlayacağınız dağıttım. Zaman geçtikçe daha iyi olurum sanmıştım ama öyle olmadı
merhabalar , ben geldim.. fazla gelemiyorum bu aralar , pazar günü yine lekelenmem oldu( bol sıvı alıp yatıyorum..bide çok çarpıntım oluyor .ister istemz çok stres oluyorum..
özlemimsin, Allah sabırlar versin o annenin babanın yüreğine ...
evrimsus tebrik ederim canım .Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş..
kız bebişler çoğalmış maşallah , sağlıcakla gelsinler inş..
nihsav hepimiz aynı durumdaydık canım , ama emin ol zamanla dahada ii olacaksın inş..
Sanki benim düşüncelerim fırlayıp buraya çıkmış arkadaşım. Duygu ve düşüncelerimiz aynı. Bu nedenle hepimiz buradayız zaten değilmi?
Evet canım, ben de aynıyım. Kendimi insanlardan soyutladım, çok ayıp ama iş arkadaşımın hanımı doğum yaptı altınını bile aldım ama çocuk görmeye gidemedim. Canım istemiyor. O çocuğu görüp dişlerimi sıkıp acımı içime atmak istemiyorum. Çünkü yaşadaım insanların yanında iyiyimiş numarası yaptım daha kötü oluyorum, kendimi yarım eksik hissediyorum, yapmacık davranıyormuşum gibi geliyor. Numara yapmaktansa görmemek daha iyi. Gelinimiz ikinci bebeğine hamile, hamile olduğunu öğrendikten sonra görüşmemek için elimden geleni yapıyorum çünki biliyorum onu görmek bana iyi eglemeyecek. Allah bizimde yüzümüzü güldürsün ne diyeyim. Şu bir gerçek, bizim gibi ağır acılar yaşayan insanlar kesinlikle bu acının izlerini üzerinden atamıyor. Hep bir bozuk psikoloji, alınganlık oluyor.
Bir arkadaşımın babası ile karşılaştım, benim bebeğimi kaybettiğimi biliyor, ayak üstü konuştuk bana kızınınında bebeği olmadığını tüp bebek denediğini onunda sonuç vermediğini kızı için çok üzüldüğünü söyledi çünki gün geçtikçe psikoloji bozuluyor kızı mutlu edemiyor, alıngan, içine kapanık birisi olduğunu, kendisini çevresinden çocuklu kuzenlerinden soyutladığından bahsetti. Bende yaşadıklarının normal olduğunu kızlarına anlayış göstermelerini istedim.Evet inşallah Allahım isteyen herkezi muradına erdirsin.
tatilim çok şükür iyi geçti
ailemin yanındaydım çok iyi geldi bana
bakalım nediyecek dokturumuzzz
herley güzel olacak inş kızlar
yaşadıklarımız hiç kolay değil
sabrın sonu selamet derler inş. diyorumm
arkadaşlar yengemin bi akrabası hamileydi hamileliğin son 1.5 ayını hastanede geçirmiş problemliydi son zamanlarda ve 4.5 kilo bir bebek dünyaya getirdi.bebeğin kalbinde problem varmış 3 günlük olunca ameliyata alacaklardı bebeği 2 gün yaşadı ve bebeğini kaybetti.allahım sabırlar versin.
sanki eskiden böyle şeyler çok olmuyodu gibi geliyo ama şimdi sürekli bişeyler duyuyoruz.yada bizde melek annesi olduğumuz için daha çok dikkatimizi çekiyo. bebekler ölmesin ve annelerin yüzrekleri yanmasın dicem ama allahım bizide böyle sınıyo...
merhaba melek anneleri nasılsınız?
benimde bu aralar pek keyfim yok havalardan galiba birazda canım sıkılıyo aşırı bebek isteği bastırıyo benide
EVRİMSUS tebrik ederim canım hamileymişsin çok sevindim Rabbim sana bağışlasın evladını birazda geç oldu ama evlilik yıldönümün kutlu olsun.
SWEETBABYcim
canım çok sevindim ya kızın olcakmış Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.ne güzel kız annesi olmak çok başka bişey ben tam olarakda yaşayamasamda bir kız annesiyim çok sevindim canım
ÖZLEMİMSİN canım kızlarda genelde çok hareketli oluyo ama değişiyo heralde benim melek kızım acayip hareketliydi durmuyodu hiç yavrum benim
ben çooook özledim kızımı ya dayanması gün geçtikçe çok daha zor oluyo offffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....((((((((((((((
evet öyle valla canımallahım güç versin daha çok...
offf allahım sabır versin yaz geldigi için bebeklerde cıvıl cıvıl dışarıda dışarıya bile çıkmak istemiyorum eşim çıkalım diyor hep bahaneler uyduruyorum ama benim iyi olmam için söylüyor ama ona anlatamıyorum bile...
iyi demişsin arkadaşının babasına anne baba destegide önemli eş kadar...
sevindim canım kontrolunuzde iyi geçmiş sevindim ense kalınlıgı kaç çıktı canım
şimdi daha çok yenisin ben 1 senede iyiyim diyorum ama sadece agzımdan iyi oldugumu söylüyorum kalbim içim halen daha yanıyor birde çoçuk yokmu sorusu çıldırtıyor beni ...
allah sabırlar versin başı sagolsun çokzor bir şüreç bizler yine iyi durumdayız psikolojısi altüst olan insanlar daha zor durumda insanlar var çok şükür allahıma yinede sabrımızı veriyor..
allahım güç kuvvet sabır versin zor ama dayanmak zorundayıız arkadaşım sabır sabır...
geçmiş olsun canım
bendede nefes darlığı oluyor
stresten oluyor hep ya.
kızlar ense kalınlığına göre cinsiyet bilemiyorlarmı
Merhaba Melek anneleri nasılsınız?
Salı günü kız kardeşim doğum yaptı. Hamileliği benden 3 hafta sonraydı. Doğumuna kadar hep içimden bebek doğunca kötü olcam galiba diyordum. Çünkü onu hamileyken görünce hep aklıma bebeklerim geliyordu.İçim kötü oluyordu. Doğumdan çıkınca bebeği gördüm. Çok sevindim. Sanki kaybettiğim meleklerimi görmüş gibi oldum bir an. Çok heyecanlandım.Daha önceden küçük bebek tutmaya korkan ben Bir saat önce doğmuş bebeği kucağıma aldım. Galiba ben bu bebeğe çok bağlancam. Nasipte anne olmadan teyze olmak varmış demek.Allah tüm melek annelrine ve de bana hayırlı evlatlar nasip etsin.
MİRAÇ KANDİLİNİZ mübarek olsun. Duamdasınız. Siz de beni duanızdan eksik etmeyin arkadaşlar. Hayırlı Kandiller....
gözünüz aydın canım...allahım sanada nasp etsin en yakın zamanda canım.evet teyze olmak hala olmak çok güzel duygular insanın canının yarısı gibiler...bende çok yaşadım bu duyguları...inşallah hepimiz kucağımıza alarak dahada mutlu oluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?