Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

evet ya herkes tatilde galiba. Oğlumu kaybedeli yaklaşık 2 ay oldu. ışime henüz konsantre olamıyorum acaba ben mi anormalim diyorum bazen sabırsızlığım son hadde geliyor bir an önce anne olup yavrumu kucağıma lamak istiyorum. Bu bende saplantı haline geldi bir an önce hamile kalmak istemem. Hiç bişeye kendimi veremiyorum tabi böyle olunca vakitte geçmiyor ve işimide ihmal ediyorum. ınternette sürekli jinekoloji sitelerinde gezinirken buluyorum kendimi of of bu süreç nasıl geçecek arkadaşlar. Ben zaten sitresli biriydim şimdi hiç soğukkanlı olamıyorum. Bu psikolojim daha büyük sorunlara yol açacak diye korkuyorum. Sigarayı nerdeyse bırakmıştım yine başladım yani anlayacağınız dağıttım. Zaman geçtikçe daha iyi olurum sanmıştım ama öyle olmadı

canım beklemek çok zor ve inan hepimiz çocuk konusunu saplantı haline getirdik.sanki olmadan hayat yaşanacak gibi gelmiyo ve hep acele ediyoruz.allahım herkese hayırlı zamanda nasip etsin.kimsenin kucağı boş kalmasın özellikle melek annelerinin...

arkadaşlar yengemin bi akrabası hamileydi hamileliğin son 1.5 ayını hastanede geçirmiş problemliydi son zamanlarda ve 4.5 kilo bir bebek dünyaya getirdi.bebeğin kalbinde problem varmış 3 günlük olunca ameliyata alacaklardı bebeği 2 gün yaşadı ve bebeğini kaybetti.allahım sabırlar versin.

sanki eskiden böyle şeyler çok olmuyodu gibi geliyo ama şimdi sürekli bişeyler duyuyoruz.yada bizde melek annesi olduğumuz için daha çok dikkatimizi çekiyo. bebekler ölmesin ve annelerin yüzrekleri yanmasın dicem ama allahım bizide böyle sınıyo...

merhaba melek anneleri nasılsınız?
benimde bu aralar pek keyfim yok havalardan galiba birazda canım sıkılıyo aşırı bebek isteği bastırıyo benide

EVRıMSUS tebrik ederim canım hamileymişsin çok sevindim Rabbim sana bağışlasın evladını birazda geç oldu ama evlilik yıldönümün kutlu olsun.

SWEETBABYcim
canım çok sevindim ya kızın olcakmış Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.ne güzel kız annesi olmak çok başka bişey ben tam olarakda yaşayamasamda bir kız annesiyim çok sevindim canım

ÖZLEMıMSıN canım kızlarda genelde çok hareketli oluyo ama değişiyo heralde benim melek kızım acayip hareketliydi durmuyodu hiç yavrum benim

ben çooook özledim kızımı ya dayanması gün geçtikçe çok daha zor oluyo offffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... ((((((((((((((

Allah sabır versin canım

aslında eskidende çok varmış canım ama bizde şuan melek anneleri olduğumuz için direk dikkatimizi artık onlar çekiyo eskiden aklımıza gelmeyen şey olduğu için dikkat etmiyoduk yani onun için sanırım..

Canım yaşadıkların çok normal, hepimiz ya benzer ya da aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben de yavrularımı ilk kaybettiğimde çok şuğursuzdum zaman geçtikçe çaresizlik acı kapladı içimi, çok sabırsızlandım günler geçemedi doktor en az 3 ay bekle dediğinde deliye döndüm 3 ay geçmedi. Ama şimdi bak nerdeyse 8 ay oldu bebişlerimi kaybedeli hala bebiş yok sabrediyorum. İnsan herşeye dayanıyormuş. İnşallah Allahım daha fazla bekletmezde tekrar kavuşurum yavrularımın kardeşlerine sağlıcakla. Hayırlısıyla. Allah hepimize nasip etsin inşallah güzel günlerimizi de paylaşalım.

merhabalar , ben geldim.. fazla gelemiyorum bu aralar , pazar günü yine lekelenmem oldu( bol sıvı alıp yatıyorum..bide çok çarpıntım oluyor .ister istemz çok stres oluyorum..
özlemimsin, Allah sabırlar versin o annenin babanın yüreğine ...
evrimsus tebrik ederim canım .Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş..
kız bebişler çoğalmış maşallah , sağlıcakla gelsinler inş..
nihsav hepimiz aynı durumdaydık canım , ama emin ol zamanla dahada ii olacaksın inş..

mrb güzel melek anneleri
buğün doktura gittim çok şükür
bebegim iyiymiş.
ama cinsiyetini söylemedi çok merak ediyrdum
galiba kız benim bebegim kızlar niyeyse öyle hissediyorum

evrimsu hayırlı olsun hamileymişin çok sevindimm.

geçmiş olsun canım
bendede nefes darlığı oluyor
stresten oluyor hep ya.
kızlar ense kalınlığına göre cinsiyet bilemiyorlarmı

Sanki benim düşüncelerim fırlayıp buraya çıkmış arkadaşım. Duygu ve düşüncelerimiz aynı. Bu nedenle hepimiz buradayız zaten değilmi?

evet öyle valla canımallahım güç versin daha çok...

offf allahım sabır versin yaz geldigi için bebeklerde cıvıl cıvıl dışarıda dışarıya bile çıkmak istemiyorum eşim çıkalım diyor hep bahaneler uyduruyorum ama benim iyi olmam için söylüyor ama ona anlatamıyorum bile...
iyi demişsin arkadaşının babasına anne baba destegide önemli eş kadar...

sevindim canım kontrolunuzde iyi geçmiş sevindim ense kalınlıgı kaç çıktı canım

şimdi daha çok yenisin ben 1 senede iyiyim diyorum ama sadece agzımdan iyi oldugumu söylüyorum kalbim içim halen daha yanıyor birde çoçuk yokmu sorusu çıldırtıyor beni ...

allah sabırlar versin başı sagolsun çokzor bir şüreç bizler yine iyi durumdayız psikolojısi altüst olan insanlar daha zor durumda insanlar var çok şükür allahıma yinede sabrımızı veriyor..

allahım güç kuvvet sabır versin zor ama dayanmak zorundayıız arkadaşım sabır sabır...

saol canım
ense kalınlığı 1.4 çıktı
boyu 6 cm dedi.

hadibakem ense kalınlığı sonucunuz süper. Ama ne yazık ki ense kalınlığından cinsiyet anlaşımıyor. Bazı doktorlar tahmin ediyor ama sonradan yanılmış olmamak için kesin görülme zamanını bekliyor seninki 15-16. haftada filan söyler bence.
özlenen geçmiş olsun canım. ıstirahat çok önemli.

geçmiş olsun canım
bendede nefes darlığı oluyor
stresten oluyor hep ya.
kızlar ense kalınlığına göre cinsiyet bilemiyorlarmı

Gözün aydın herşey yolunda, birazcık sabret yakında öğrenirsin cinsiyetini. Allah hayırlısını versin inşallah. Sağlıkla kucağına al, hayırlı evlat olsun, analı babalı büyüt inşallah.

Merhaba Melek anneleri nasılsınız?
Salı günü kız kardeşim doğum yaptı. Hamileliği benden 3 hafta sonraydı. Doğumuna kadar hep içimden bebek doğunca kötü olcam galiba diyordum. Çünkü onu hamileyken görünce hep aklıma bebeklerim geliyordu.ıçim kötü oluyordu. Doğumdan çıkınca bebeği gördüm. Çok sevindim. Sanki kaybettiğim meleklerimi görmüş gibi oldum bir an. Çok heyecanlandım.Daha önceden küçük bebek tutmaya korkan ben Bir saat önce doğmuş bebeği kucağıma aldım. Galiba ben bu bebeğe çok bağlancam. Nasipte anne olmadan teyze olmak varmış demek.Allah tüm melek annelrine ve de bana hayırlı evlatlar nasip etsin.

MıRAÇ KANDıLıNıZ mübarek olsun. Duamdasınız. Siz de beni duanızdan eksik etmeyin arkadaşlar. Hayırlı Kandiller....

Son düzenleme:

gözünüz aydın canım...allahım sanada nasp etsin en yakın zamanda canım.evet teyze olmak hala olmak çok güzel duygular insanın canının yarısı gibiler...bende çok yaşadım bu duyguları...inşallah hepimiz kucağımıza alarak dahada mutlu oluruz...

Teşekkür ederim canım. Amin inşallah.a.s.

Ey sevdiğim!
Seni semaya kaldırdım avuçlarımda, Rabbim'e anlatıyorum. Sen de beni anlatırmısın?
Allah sevilenleri, sevenlerin duasıyla korurmuş, herkes sevdiğini, sevdiğine emanet edermiş.
Ben de sizleri RABBıM'E emanet ediyorum...
Var olan muhabbeti koruması duasıyla...
MıRAC KANDıNıLNıZ MÜBAREK OLSUN...

hepimiz birbirimiz için dua edelim arkadaşlar Rabbim inşallah sesimizi duyar........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…