Tuana2010 Allah sabırlar versin. Ben de bebeğimi kan pıhtılaşması nedeniyle kaybettim, pıhtılaşma nedeniyle plesantam çürüdü ve oğlumu besleyemedi. Şimdi tekrar hamileyim ve her gün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Korkular hep var, bebeklerimizi kucağımıza alıncaya kadar da hep var olacak ama korkunun ecele faydası yok. Tıbben yapılması gereken herşeyi yaparak, sabırla ve duayla inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız.
Canım başın sağolsun zamanın dolmuş seninde doktorda okey demiş bizim toparlanmamıza tek çare yeni bir bebek ve onu sağlıcakla kucaklamak dua edicez Rabbime sığınıcaz
sğl.canım evet doktorum onaylıyor ama ben çok korkuyorum eşimde bende daha hazır değiliz.bebeğim olmasını çok istiyorum ama bu korkuları nasıl atlatacağım bilmiyorum
allah hepimize yardım etsin.
bursalı arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz.
merhaba canım
ben hamileliğimde özel bahar hast gönül hanım'a gitmiştim ama bir daha gitmem heralde yani gidemem.
sonrada şevket yılmaz dr çok iyi dediler bir kerede ufuk beye gittim ama birdaha gitmedim henüz hangisine içim ısınırsa yada çok ilgilenirse bundan sonra ona devam etmeyi düşünüyorum
birde cenk aşkalliye gitmek istiyorum onuda çok iyi diyolar
sen nerelere kimlere gittin canım?
ben doruk hastanesi evrim hn.gidiyodum.ben bebeğimi kaybetme riski yaşarken beni eve gönderdi evde yat bişey olursa gelirsin dedi çok şükür sonra prof.gürkan uncuyu tavsiye etiler şimdi gürkan hocaya gidiyorum ve iyiki onu tanımışım diyorum bebeğim onun sayesinde 2 günde olsa yaşadı.çok iyi bir doktor ve çok ilgili 1 ay tıp fakültesinde yattım bana hep destek oldu sanada tavsiye ederim
hmm bu gürkan uncu tıp fakültesindemi canım?
canım premete hoşgeldin canım ya hakkten herkes tatilde kimse girmiyo benimde canım istemiyo hiç zaten girip hemen bakıp çıkıyorum bilg bile elime almayı istemiyorum artık hiç biey yapmak gelmiyo içimden
kızlar size bişey sormak istemiyorum benim bu göbeğimi eritmem lazım mekik çekiyorum ama 3.günü çok kötü ağrım oluyo sonra başka zorlanmadan neler yapabilirim acaba
siz int bişeyler indirmiştiniz galiba o neydi nasıl oluyo bende bi denesem işe yarıyomu?
valla cici benim hiçbir bilgim yok benimde hiçbir yapasım yok burdada kimse olmayınca
bu arada evden haber geldi 25 çıkacakmış bende nasipse ramazana kadar yerleşirim inşallah hafta içi toparlanmaya başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?