Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Amın canım ınŞallah
Özlemımsın gÖzÜnÜz aydın olsun allah analı babalı bÜyÜtsÜn ne gÜze bır duygudur anne olmak kadar teyze olmuŞsun...
Hadı bakem ben kan sonucunu sordum canım onda cınsıyet tahmın edılıyor..

herkesin kandili mübarek olsun
Allahım herkesin dualarını kabul eder inş.

beyazmelekcim
kan testini almadık daha 10 gün sonra falan dedi
kaç olursa kız kaç olursa erkek olabilme ihtimalı oluyormuş.

herkezin kandili mubarek olsun kızlar allah bu güzel gecede bizim dualarımızıda kabul etsin ben denizdeydim kaç gündür giremedim ama orda bile minicik bbebekleri getirmişler aklımdan kızım çıkmadı onun haricinde herşey güzel

Günaydın Melek anneleri dün çok yoğundum giremedim. Herkezin geçmiş kandili, Cuması mübarek olsun. Allah dularımızı kabulsin, kucağımızı doldursu inşallah.Sağlıklı çocuklar büyütmeyi nasip etsin.

sğl canım kötü günlerden sonra hepimiz mutluluğu hakediyoruz.inş.bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın.

başın sagolsun tuana allah sabırlar versin inşallah bebegine kavuşursun canım..

sğl.canım darısı hepimizin başına

merhaba kızlar nasılsınız?
herkese hayırlı cumalar dualarınız ve gönlünüzden geçen herşeyi inşallah Rabbim kabul eder....

bursalı arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz.

merhaba canım
ben hamileliğimde özel bahar hast gönül hanım'a gitmiştim ama bir daha gitmem heralde yani gidemem.

sonrada şevket yılmaz dr çok iyi dediler bir kerede ufuk beye gittim ama birdaha gitmedim henüz hangisine içim ısınırsa yada çok ilgilenirse bundan sonra ona devam etmeyi düşünüyorum
birde cenk aşkalliye gitmek istiyorum onuda çok iyi diyolar
sen nerelere kimlere gittin canım?

ben doruk hastanesi evrim hn.gidiyodum.ben bebeğimi kaybetme riski yaşarken beni eve gönderdi evde yat bişey olursa gelirsin dedi çok şükür sonra prof.gürkan uncuyu tavsiye etiler şimdi gürkan hocaya gidiyorum ve iyiki onu tanımışım diyorum bebeğim onun sayesinde 2 günde olsa yaşadı.çok iyi bir doktor ve çok ilgili 1 ay tıp fakültesinde yattım bana hep destek oldu sanada tavsiye ederim

BEBEKLERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010[/table]

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Leylayaşar|36|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|28|ERKEK|06.10.2010
|Özlemimsin|17|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|15|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|15|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|13||18.01.2011
|Sinannuray|13|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|11||30.01.2011
|Premete|8||20.02.2011
|Evrimsus|6||09.03.2011 [/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Limburg1985|16.05.2010
Gelincik37_34|11.06.2010
Cici_22|20.06.2010
Aabeyazmelek|24.06.2010
Eburcu|
Ferfecir38|[/table]

Merhaba canım arkadaşlarım. Hepinize hayırlı cumalar, bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun. ınternete giremesem de hep aklımdasınız, hepinizi çok özledim. Öpüyorum canlarım.

Son düzenleme:
hadibakem yanlış hatırlamıyorsam 50 yukarısı erkek 50 aşagısı kız diye biliyorum test sonuuclarını topladım toplamasaydım bakardım
sinannıray ohh ne güzel denize giriyorsun keyfinin tadını çıkart
premete tatilin tadını çıkar...

hmm bu gürkan uncu tıp fakültesindemi canım?

canım premete hoşgeldin canım ya hakkten herkes tatilde kimse girmiyo benimde canım istemiyo hiç zaten girip hemen bakıp çıkıyorum bilg bile elime almayı istemiyorum artık hiç biey yapmak gelmiyo içimden

kızlar size bişey sormak istemiyorum benim bu göbeğimi eritmem lazım mekik çekiyorum ama 3.günü çok kötü ağrım oluyo sonra başka zorlanmadan neler yapabilirim acaba
siz int bişeyler indirmiştiniz galiba o neydi nasıl oluyo bende bi denesem işe yarıyomu?

valla cici benim hiçbir bilgim yok benimde hiçbir yapasım yok burdada kimse olmayınca
bu arada evden haber geldi 25 çıkacakmış bende nasipse ramazana kadar yerleşirim inşallah hafta içi toparlanmaya başlıyorum

canım googleden leslie sensone yürü ve incel yaz çıkıyo çok zevkli oluyo inşallah işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…