Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

arkadaşlar herkese merhaba..biliyorum merakta bıraktım sizleri.yüksek tansiyon şikayetiyle erkan izne ayrıldım.bir daha da giremedim nete.ama şuanda çok şükür bende bebeğimde iyiyiz.36.haftaya giriyoruz.doğum kısmetse ay sonu.hepinize dua ediyorum.sizlerde bana edin.Allah hepimizin yar ve de yardımcısı olsun...Allaha emanet olun.

leylayasar çok sevindim canım erken izne ayrılmakla da iyi etmişsin bence. ınşallah yavruna sağ salim kavuşacaksın. Şimdiden tebrikler canım. Erken doğum olsa bile bu haftadan sonra hiçbirşey olmaz Rabbimin izni ile. Ama zaten erken olmayacak seninki.

ohhh ne güzel az kalmış allahım yardımcın olsun inşallah,allahım bizede o günleri nasip etsin.

giremedim birtürlü eşim izinde 2 hafta falan fırsat bulamadım annemlerle falan gidiyoruz babamın işleri karışık evin tavanlarını boyuyoruz bayağı bir yoğunum hem bedenen hemde ruhen

ben adet olmadım 16-17 gibi bekliyorum ama 1 hafta var 3-4 gün önce kan testi yaptırdım koca bir sıfırla karşılaştım hala umut var mıdır bilmiyorum ama kısmet bakalım Mevlam ne zaman ol derse bu kadar kasık ağrısına rağmen yumurtlayamadıysam vay halime

Sizleri çok seviyorum arkadaşlar Allaha emanet olun girmeye çalışıcam nete öpüyorum sizleri

evet nuraycım zor olacaktı nasip yinede biranda degişirse fıkirleri sinir olurum artık..
leylasayar iyi olmanıza sevindim hayırlısıyla saglıkla bebegini kucagına alırsın dogumda bizim isimlerimizide geçir içinden duamız seninle...
gelincik kolay gelsin canım fazlada yorma kendini 1 hafta kala çıkmayabilir geç döllenme falan olduysa inşallah 1 hafta sonu hamile haberi olsun
adetin geçmeden test yapma arkadaşım daha çok yıpratıyorsun kendini..

Allah sağ sağlım bebeğine kavuşmayı nasip etsin. İnşallah sağlıcakla al kucağına bebişini. Allah yardımcın olsun, içini ferah tutut inşallah herşey yolunda gidecek.

merhaba herkese.hamileliğimden bu yana bu topiği arada bir ziyaret ediyorum.yazdıklarınızı okuyup kendi içimde acılarınızı paylaşmaya çalışıyorum.her biriniz için,yeniden sağlıklıca evlat sahibi olabilmeniz için dua ediyorum.çoğu zaman yazdıklarınızı okurken boğazım düğümleniyor.Allah'ım sabırlar ver melek annelerine diyorum..

bende ilk bebeğimi daha 5 haftalık hamileyken gelişmediği için kaybettim.canım çok yanmıştı,halada yanıyor 3 yıl oldu.sonra kendiliğimden hamile kalamadım ve tüp bebek yaptırdık.üçüzlerime hamile kaldım.ama doktorlar birini almalıyız dediler.yoksa çok erken doğumla onları kaybedebilirmişim.benden tercih yapmamı istediler.ya birini alırız yola daha sağlıklı devam edersin ya da üçünüde taşırsın ama sonu facia olabilir.sen tercih et biz yolu gösterdik dediler.eşim ve annemler birini aldır dedi.doktorum taşıyamazsın dedi.ben hep ağladım.kaç gece kabuslarla uyandım.sonra korktum,ya üçünede birşey olursa diye ve birini feda ettim.bebeğim sağlıklıydı,hiç birşeyi yoktu ve 12 haftalıkken kalbine iğne sapladılar.o an bende öldüm.gerçekten kalbim durdu bir an.ama diğer iki bebeğim için güçlü olmak zorundaydım.öylede oldum.bu olayı hiç yaşanmamış saydım haftalar boyunca.yoksa düşünürsem çıldıracaktım.33 haftalıkken gebelik zehirlenmesi nedeniyle apar topar doğum yaptım.eğer doktorum erken davranmasaydı bebeklerimden birini kaybediyormuşum.şimdi ikiside iyiler ve 2 ay olacak doğum yapalı.3 hafta küvözde kaldılar.onlara her bakışımda diğer oğlumu düşünüyorum.acaba o da yaşasaydı nasıl olurdu diye.doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum ama canım çok yanıyor.kendimi katil gibi hissediyorum hep.ben nasıl anneyim diyorum.meleğim için tek yapabildiğim şey kardeşlerinden birine SAMET adını vermek oldu.kağan samet dedik ona.meleğim kardeşinin adında yaşasın diye.sametin anlamı doğmamış,doğrulmamış..meleğim gibi.

şimdi ben melek annesi miyim bilmiyorum,bunu hak ettiğimide sanmıyorum.ölene kadar canım hep yanacak..ilk defa duygularımı birileriyle bu kadar net paylaştım.

sen diğer bebeklerini kurtarabilmek için yaptın bunu asla suçlu hissetme elbette üzüleceksin ama suçlu hissetme lütfen
ayrıca tabii ki melek annesi sayılırsın.
giden bebeklerini hala anman ve onlar için üzülmen ne kadar vicdanlı biri olduğunu gösteriyor
sen çok iyi bir annesin

gelincik daha çok erken sonucunun negatif gelmesi normal
ama gebe değilsen de sonuçta geçmişte kendiliğinden olmuşluğu var o nedenle umudunu kaybetme canım

firdos bende arkadaşıma katılıyorum sen en dogru olanı yapmışın bence
diger bebeklerin yanında ama diger bebeklerinide sayıyorsun unutmamışsın annelik işte bu

Bir annenin verebileceği en zor kararı vermişsin canım, ben de tüp bebek yaptırdım üç fransfer yapıldı ama ikisi tuttu. Üç olsaydı ikitanesinin yaşaması için bu tercihi mecburen yapacaktım. Günahımız varsa Allah affetsin, hayat zor ve zor tercihler yapmak zorunda kalıyoruz. Benim bebeklerim yaşamadı kendimi ben hala yavrularımın ölümüne sebep oldum diye suçlu hissediyorum. Ama yüreği hiç bir yavrusundan vazgeçemiyor. Ne desek boş düşününce işin içinden çıkamıyoruz. Düşünmemeye çalış diyeceğim ama zor bende yapamıyorum. Öbür dünyada vabaliyle, sevabıyla yaptıklarımızla yüz yüze geleceğiz. Allah günaylarımızı affetsin. Biz bilemeyiz Allah karar verecek. "Ama kaybettiğin yavrunda senin meleğin sen ne yapmış olursan ol "Ama zaten isteyerek yapmadın, için müsterih olsun" ben annem olmadan cennete girmem diyecektir, senin elini tutacaktır. Allah öbür dünyada büyütmeyi koklamayı nasip etsin inşallah.

mrb kızlar nasılsınız
ben çok şükür iyiyim.
sıcaklar çok artı burda pek giremiyorum nete artık
bir çok arkadaşımızda tatilde galiba.

firdovs cum bende map e katılıyorum
sende bir melek annesisin
kaybettiklerini unutamıyorsun.
diğer bebeklerine sağlıcakla büyüt inş
.

hepinize çok teşekkür ediyorum.Allah beni affeder mi belmem ama ben kendimi affedemiyorum.duygularımı böyle anlatabileceğim tek yer burasıydı sanırım.sizler beni en iyi anlayacak insanlarsınız.Allah hepinize sağlıkı ve hayırlı evlatlar versin İnşallah.

sitenin şeklini değiştiriyolar bugün yazdıklarım kayıtta değil enteresan şeyler olmuş site de yazdıklarım yokkkk

mapcım inşallah canım dediğin gibidirerken olduğundan çıkmıştır en ii sen bilirsin işte umut ederek adet zamanını bekle ve hayal kırıklığı birde ben ilk denemede hamile kaldığımdan şimdi bu çok zoruma gitti inşallah adet olmam c.tesiye kadar beklemeye çalışıcam test yapmadan umutlanmamak için elimden geleni yapıyorum ama sonuç negatif olursa ilk 1 hafta sersemliği atamıcak Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda hepimize nasip etsin inşallah

inşallah arkadaşım
bu arada benim eşim gene istiyor galiba kesinlikle zorlama yok olamaz da benim o hallerimi gördükten sonra zaten olamaz
ama onun mutlu olmasını istiyorum o bunu hakediyor gözümü karartabilecek miyim? o cesareti bulabilecek miyim? sanmıyorum

merhaba arkadaşlar.uzun süredir yazmadım.benim işler pek yolunda gitmedi.sıkıntılı bir iki hafta geçirdik.neyseki bugün bebeğimi görebildim.kalbide atıyordu.daha çok küçükmüş.doktorum iki hafta geriden geldiğini söyledi,geç döllenme olabilirmiş.4 haftalık gibiymiş,ama 6 haftalık olması gerekiyor.kafam karıştı biraz 4 haftalık bebeğin kalp atışları nasıl gözlenebilir ki....
iki hafta sonra başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum.
aranızda 4 haftalıkken kalp atışlarını görebilen var mı.

mapcım çok sevindim canım benim inşallah göze alırsın ben inanıyorum yapabilirsin allahım yardım edicek inşallah en çokta premete sevinecek bu haberi ..
geçmiş olsun evrimcim ben 6 haftalıkken gitmiştim ozaman kalp atışını görmüştüm 4 haftalık erken bence ihmal etmeden git başka doktorada ..

Canım inşallah Allah sana hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip eder. Çünkü aramızda en çok sen hak ediyorsun. (Diğer arkadaşlar sakın alınmasınlar) Bugüne kadar her gelen hamilelik haberinde içimden sana da dua ediyordum yeniden seninde başlaman için.
Herkese çok destek oldun. Allah en kısa zamanda senin yüzünü güldürsün :CüvCüv:kucağını doldursun:ecrin_bebek:

Canım telaş etme. Kalp atışları 4 ile 6 hafta arasında görülebiliyormuş. Bu haftalar içinde kalp atışı gözükmezse problem zaten.Doktorlar erken yada geç döllenmeye bağlı olduğunu söylüyorlar. Ben hamileliğimde 4 haftalıkken gittiğimde doktor 6 haftaya kadar kalp atışı olmazsa boş gebelik olur demişti. Sonraki hafta kese büyümüştü ve 6. haftada kalp atışı olmuştu.
Bebeğin sana tutunmuş ya. Artık bol bol dinlen bebeşinin: sağlıkla sıhhatle geleceğin günlerin gelmesi dilağiyle...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…