aabeyazmelek ve bengisu arkadaşlarım çok teşekkürler bütün melek anneleri hepimiz eşit hakediyoruz bence anne olmayı. Sizlerin de en güzel annelik müjdelerine layık olduğunuza inanıyorum.
Şu an doktordan geldim. Bazı testler yapılacak bana. Kendisine şu an tüp bebeği istemediğimi ama spontan olabilmesi için yapılabilecek şeyler olup olmadığını sordum. O da bana hsg ( tüpler açık mı anlamak için)ve histereskopi (bir myom var onu değerlendirmek için ve rahim içini görmek için) yapılması gerektiğini sonrasında eşimle birlikte değerlendirileceğini ifade etti.
Şu an yine umutsuz gibi hissediyorum doktorun ifadesi öyle gibiydi.
evrimsus ilahi arkadaşım bebeğinin kalp atışı duyulmuş ya gerisi boş. Haftayı usg de alınan ölçüsüne göre hesaplıyorlar farklı cihazda farklı sonuç çıkabilir o an anne karnındaki pozisyona göre falan ölçüm değişiyor. Onu sen hiç takma. Bir dahaki kontrole yolun girer. İki doktor olayını unutma.
Merhaba arkadaşlar ben izinden döndüm. İzindeyken bana gönderilen bir özel mesajdan dolayı çok üzüldüm ve kırıldım, buraya yazdığım bazı şeylerin yanlış anlaşıldığını gördüm, hiç kimseyi üzmek ya da kırmak istemiyorum o nedenle biraz buradan uzaklaşma kararı aldım. Herşeyimi ortaya dökmenin, her aklıma geleni yazmanın doğru olmadığını anladım. Bu arada geçen hafta doktor kontrolüm vardı çok şükür şimdilik herhangi bir problem yok bundan sonrası için bekleyip göreceğiz diyor doktorlar. Özlenencim ben de geçtiğimiz iki hafta çok şiddetli migren krizleri yaşadım, iki kere perfalgan serum takıldı 4 tane de vermidon içmek zorunda kaldım. Ben de senin gibi ilaç konusunda endişeliyim ama maalesef ilaçsız da kriz geçmiyor. Son krizimde ilaç içmemek için inat ettim kolonyayla başımı sıkmaktan başımda kimyasal yanık oluştu, şu an alnımda kocaman bir yarayla dolaşıyorum. Lütfen uzaklaşma kararımı yanlış anlamayın, mesajı yazan arkadaşım dahil hepinizi çok seviyorum, iyi haberlerinizi almak için zaman zaman uğrayacağım. Her zaman iyiliğinize duacıyım, Allah'a emanet olun arkadaşlarım.
Merhaba arkadaşlar ben izinden döndüm. İzindeyken bana gönderilen bir özel mesajdan dolayı çok üzüldüm ve kırıldım, buraya yazdığım bazı şeylerin yanlış anlaşıldığını gördüm, hiç kimseyi üzmek ya da kırmak istemiyorum o nedenle biraz buradan uzaklaşma kararı aldım. Herşeyimi ortaya dökmenin, her aklıma geleni yazmanın doğru olmadığını anladım. Bu arada geçen hafta doktor kontrolüm vardı çok şükür şimdilik herhangi bir problem yok bundan sonrası için bekleyip göreceğiz diyor doktorlar. Özlenencim ben de geçtiğimiz iki hafta çok şiddetli migren krizleri yaşadım, iki kere perfalgan serum takıldı 4 tane de vermidon içmek zorunda kaldım. Ben de senin gibi ilaç konusunda endişeliyim ama maalesef ilaçsız da kriz geçmiyor. Son krizimde ilaç içmemek için inat ettim kolonyayla başımı sıkmaktan başımda kimyasal yanık oluştu, şu an alnımda kocaman bir yarayla dolaşıyorum. Lütfen uzaklaşma kararımı yanlış anlamayın, mesajı yazan arkadaşım dahil hepinizi çok seviyorum, iyi haberlerinizi almak için zaman zaman uğrayacağım. Her zaman iyiliğinize duacıyım, Allah'a emanet olun arkadaşlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?