Kızlar aranızda böyle bir diyalog olmuş olması gerçekten çok can sıkıcı. İkinizide çok seviyorum ve ikinizide bu topikten kaybetmek istemiyorum. Eminim butun arkadaşlar aynı şeyi düşünüyorlar. Lütfen kızlar. Hep söylüyoruz ya umudun, mutluluğun paylaşıldı bir topik olsun. İstemeden yanlış şeyler söyleyip, birbirimizi kırıyoruz. Küskünlükler gelip geçici olsun, temiz sayfa açabilelim. Map, Premete siz olmadan olmaz lütfen birarada olalım.Bizi arkadaşlığınızdan mahrum bırakmayın.
premete kendimi yalnız hissetmeme neden olan şey tam olarak mesajda da belirttiğim gibi kendime en yakın hissettiğim kişi olan arkadaşımın aslından benden çoook farklı olduğunu görmemdi. Hiçbir zaman seni hiçbirşeyle itham etmedim. Mesajları tekrar okursan itham yok sadece farklı olduğumuzu anladığımı vurguladım. Bu nedenle yalnız hissettiğimi ve üzüldüğümü yazmıştım. Ama sen vicdanında suçlu hissediyorsan söylenenleri yazılanları farklı anlamış olabilirsin. Benim en çok üzüldüğüm şey sana özlden gelen mesajı bahane edip koskoca topiğe ve buradaki arkadaşlara mesafe koyman. Aslında buradaki arkadaşların beni sorumlu görüp tepki duymalarından korkuyorum. Herkes kendi yorumunu yapar. Ben saklanıp kendimi gizleyebilirdim. Ama o kadar tuhaf bir durum oluştu ki susamadım.
Neticede olanlardan çıkardığım tek sonuç şu: Biz çooook faklı düşünüyormuşuz. Ben seni sanal olmayan arkadaşlarımın da önüne çekmiştim. Daha önceleri bunu da defalarca yazdım. Ama sen beni sürekli seni itham eden ''imalar''ın yazarı olarak görmüşsün. İnşallah sanal olmayan ortamlarda sana buradakinden daha çok destek verecek kafana göre arkadaşların olur premete.
Kızlar son zamanlarda aklımı kurcalayan bişey var. Ben sezeryan olmuştum. Sezeryanda en fazla 3 kez diye bir sınırlama var sanırım. Ya daha sonraki bebeklerimdede yine aynı şeyi yaşarsam ve 3 hakkımı da doldurursam diye korkmaya başladım. Eğer yanlış biliyorsam lütfen düzeltin. İşte bizim durumumuzda olan kadınlar herşeyden korkar olur galiba. Yani ben kendi adıma paranoyalar yaşıyorum zaman zaman. Hepinizi tanımasamda seviyorum arkadaşlar iyiki varsınız
Kızlar son zamanlarda aklımı kurcalayan bişey var. Ben sezeryan olmuştum. Sezeryanda en fazla 3 kez diye bir sınırlama var sanırım. Ya daha sonraki bebeklerimdede yine aynı şeyi yaşarsam ve 3 hakkımı da doldurursam diye korkmaya başladım. Eğer yanlış biliyorsam lütfen düzeltin. İşte bizim durumumuzda olan kadınlar herşeyden korkar olur galiba. Yani ben kendi adıma paranoyalar yaşıyorum zaman zaman. Hepinizi tanımasamda seviyorum arkadaşlar iyiki varsınız
sinanuraycığım yanlış anlama ama ben anlamadım neyi farklı düşüneceğim? Gerçekten anlamadım.sende tedavine başla bebeğni kucağına al daha farklı düşüneceksin
sinanuraycığım yanlış anlama ama ben anlamadım neyi farklı düşüneceğim? Gerçekten anlamadım.
Bir de senin kanamanla ilgili bir mesaj yazmıştım topiğe ama galiba teknik aksaklık yaşandığı süreçte silinen mesajlarla uçup gitti. Benim de 13. haftada şiddetli kanamam olmuştu. İkiz gebeliğimde. Alttaki bebeğin eşi rahim ağızında idi. Tıbben ismilasenta previa. Ben de hastanede yattım. En önemlisi istirahat canım. Bol Bol uzan. Yukarı çıkabiliyor. İnşallah seninki de çıkacak. Bu arada çıkmasa bile bu şekilde sağlıklı doğum yapan çok var. 25-26. haftaya kadar bile yukarı çıkma şansı var. Ben hemen çıkar zannettiğimden 17. haftadaki kontrolde yukarı çıkmamış diye bozulmuştum. Sen bir sonraki kontrolünde yukarı çıkmamış olsa da üzülme. İstirahati bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?