Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

map cım negüzel birşey demiş dokturun hamile kalmana engel yok demiş
çok sevindim.
hakkında hayırlısı canım bir bakıyormuşuzkendiliğinden kalmışınnn
süperr olurdu.

gelincik ben klomeni hiç kullanmadım ama hap olduğunu biliyorum
hakkında hayırlısı olur inş.

Merhaba arkadaşlar herkese. Uzun sürerir giremedim. İçimdeki yangın hafifler mi diye uzaklara gittim ama yangın hafiflemiyor ben nereye gitsen oraya geliyor. Ve sanki gün geçtikçe daha da zor oluyor ayrılık, hasret ve kabullenmek. Nasıl geçecek bu günler bilmiyorum. Şimdiden ikinciye hamile kalmaktan korkuyorum. Hamile kalsan stressiz olarak nasıl geçireceğim 9 ay boyunca hamileliğimi diye düşünüyorum. Ve sonu iyimi kötümü olacak bunları düşünmekten kendimi alamıyorum ve doğal olarak işin içinden çıkamıyorum. Allah cc hepimizin yardımcısı olsun.

İlaç hakkında bir bilgim yok gelincik umarım herşey gönlünce olur.

Premete map anladığım kadarı ile duygularıızın karışık olması sebebi ile karşılıklı duygu fırtınası yaşadınız ama ne olur kimse kimseye kırılmasın. Burdaki bütün melek anneleri bilirki bir günümüz bir günü bir saatimiz bir saatimizi tutumuyor. Sürekli inişler ve çıkışlar yaşıyoruz. Bizi anca bu acıyı yaşayıp bu duyguları yaşayanlar anlayabilir. Bu yüzden birbirimizi bu kadar iyi anlarken arada kırgınlık yaşansada bunu hep beraber atlatmalıyız. Bütün dualarımda sitede bulunan isimlerini bilmediğim melek anneleri için dua ediyorum. Yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah.

günaydınlar .. dün ense kalınlığı ölçümü ve ikili test için doktora gittm . 1.9mm çıktı ,kan testide bikaç güne belli olur inş.. 1 haftadır yedim bitirdim kendimi acaba nasıl olcak nasıl çıkacak diye biz melek annelerinin yeniden anne olma yolu çok zor bir süreç gerçektende de ya da ben kendime zehir ediyorum.Sonuçta Allaha emanet ben kendimi parçalasamda herşey olacağına varıyor . baş dönmesi çarpıntı ve düşük tansiyonla doktora gittim kanım çok düşük olduğu için serum verdi doktor venefor bugün 4. serum takılacak.
mapcim yeniden doktora gitmen ve yeniden bebek konusunu düşünmen beni gerçekten çok sevindirdi.Birçok kişiye göre şanslısın aslında defalarca tüp bebek deneyip negatif sonuçla hüsrana uğrayan öle çok kişi var ki ,Rabbim bu sefer inş.. sağlıcakla bebeğinede kavuşmayı nasip eder inş..Rabbim öyle büyük ki kullarını verdiği dertle bırakmaz inş..

canım klomen hap ben birkaç ay kullanmıştım . yumurtaların uyarılmasını sağlıyor . 10 tabletlik bir hap adetin 5. günü başlıyosun ve sabah akşam içiyorsun.

angelhope nerlerdesin canım seni merak ediyorum. hatta bu gece rüyamda seni gördümm umarım herşey yolundadır canım.

merhabalar premete, özlenen, angelhope, sinannuray,map,nurpal,gelincik,cici,sweetbabay,eburcu,hadibakem,beyazmelek,evrimsus,denizim ve diğer tüm arkadaşlar
umarım herkes çooook iyidir
ben pek iyi değilim bugünlerde
7 ay oldu meleğim uçup gideli
hasreti büyüyor daha da
bu ay çok ümitlenmiştik, bi de hiç gecikmezdi bu ay 3 gün gecikti, çok heyecanlandık ama olmadı
işler çok yoğun, henüz tatile çıkamadık, bunaldım iyice
mayısta sermet sağola gitmiştim
genetik test de yaptırmıştım
bende de kanda pıhtılaşma varmış
coraspin kullanıyorum
hepinizi öpüyorum

Allah bekletmesin canım, inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişini, Allah hayırlısını versin.

Kızlar benim tatil devam ediyor, umarım hepiniz iyisinizdir. Hepinizi öpüyorum. Bu arada bende gerçekten engelhopu merak ediyorum. Haber alabilen varmı?

Canım çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Allah yar ve yardımcın olsun.

Canım bazı tüp bebek merkezleri hiçbirşey yapmadan direkt tüp yapıyor.2. 3. denemeden sonra tutmayanları araştırıyor. Tabi bu zaman zarfında insanları sömürrüyor. Oy du buydu diye. Benim tüp bebek yapan yakınlarımdan bazıları bunları yaşadılar.İşini iyi yapan yerler tüp bebeğe başlamadan önce anne adayının rahiminde kist, miyom vs birşey varmı diye ofis histeroskopi (tanısal amaçlı)yapıyorlar. Baba adayının sperm testlerini yapıp duruma göre tüp bebeğe geçiyorlar. Sana söylediğim Prf. Yücel KARAMAN da gereken tüm araştırmaları yapmadan tüpe başlamıyor. Benim ameliyatımı yapan doktor da aynı zamanda tüp bebek uzmanı oda öyle söylüyor. Hiçbir hastasını iyice incelemeden tüp bebeğe başlamamış.

hayatım klomen hap. Bir tablette 10 adet var adetin 5. günü başlıyorsun ve 5 gün içiyorsun. Yumurta oluşturucu bir ilaç. Sen doktor kontrolüne başlayacaksın?

merhba melek anneleri

nasılsınız?

bugün Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder günahlarımızı affeder ve sesimizi duyarda gönlümüzden geçenleri bize nasip eder..

herkesin bu mübarek günü kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.....

MELEK ANNELERİ KANDİLİNİZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN...RABBİM BİZLERİ SEVİNDİRSİN,HAMİLELERİMİZE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ETSİN,RABBİM BU ACIYI BİR DAHA YAŞATMASIN KİMSEYE....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tüm melek annesi arkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun. Bu gece hepimiz için dua edeceğim kucaklarımız boş kalmasın ve cennetteki meleklerimizle de vakti gelince kavuşalım diye.

bengisu keşke İstanbul'a gelebilsem arkadaşım. Ankara'da kimse böyle derin inceleme yapmadı
Gelincik sana klomeni doktor mu önerdi canım? Dr kontrolünde olmadan asla kullanılmamamsı gereken bir ilaç yumurtalıklarda aşırı uyarılma olabiliyor. Bir de klomenle ikiz-üçüz gebelilkler oluşabiliyor diye biliyorum. Dikkatli ol canım çoğul gebelik ben ve bir çok melek annesinin yavrularımızı kaybetmemize sebep oldu. Hiç iyi birşey değil.

Eburcu iyi tatiller canım. İyice dinlen. Dönünce tedavine enerji dolu başlarsın inşallah.
Nurpal Alicim Rüyalar topiğe daha sık gelin kızlar. Sizlerin de kandili mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…