- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
sağol canım. Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin
benimde çok zor oldu 3 kez aşılama oldum tutmadı tam tüp bebek yapacaktikki hamile kaldım ama? şimdi bir an önce olsun istiyorum ama korkuyorum yine olmazsa diye çok zor bir süreç
başınsaolsun canım.
Allahım bir daha yaşatmasın.
bilmediğim için soruyorum kızlar
suyunuzun bittiğini nasıl anlıyorsunuz
yani suyunuzmu geliyor
teşekürlerr.
3 aşılamada tutmamış ama sonuçta kendiliğinden gebe kalabilmişsin , belki bu seferde fazla bekletmeden gelir bebeğin . zorluğuna gelince çok zor bu benim 5. aşılamam .inş. Rabbim bu sefer yüzümü güldürür...ama sen yinede 6 ay dikkat et sağlıklı bir gebelik olması için , senin doğumun sezeryanmıydı?
canlar nasılsınız eşimin yıllık izni bitti bir garip oldum bu sabah hala da öyleyim sizler nasılsınız yeni hamiş yok dimi benimde umudum kalmadı kendimden hep bu acıyla kavrularak geçecek sanki bu ömür korkuyorum açıkcası artık[/QUO
canım benim, inanki bende senin gibi hissediyorum. hayat sanki benim için ilerlemiyor ve bana hiç güzel şeyler sunmayacakmış gibime geliyor. Ancak ömrümüzü kendimize zindan ederek geçiremeyiz. Umut edebilmek çok önemli içimde en ufak bir umut olduğunda inanki nefes alıyorum ancak karamsar olduğumda ise boğuluyorum. Lütfen inan iyi günler ileride
Gelincik; tablodan baktım sanırım 6 ayını doldurmuşsun canım ne kadar zamandır korunmuyorsun?
merhaba kızlar umarım herkez iyidir benim dün kontrolum vardı eş yukarı bayağı çıkmış ilkten yavaş yavaş kalk artık dedi sonra riske atma 15 gün daha yat dedi pazartsi tekrar gidip 3lü test yaptıracağım 15 gün sonrada rahime dikiş atalım dedi ama çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum bi bilgisi olan varmı yaptıran falan ya bende doğuma kadar hiç açılma olmadı öle bi santim iki santim yavaş yavaş bişi yoktu yani birden doğum anında 8 santim açıldı bu dikiş genede gerekli midir acaba bilginiz varsa yazın ne olur iyice bunaldım düşünmekten
merhaba kızlar ben de 16 haftalık bebeğimi cumartesi kaybettim. göğüslerim çok ağrıyor ve süt geliyor doktor ilaç verdi ama henüz etki etmedi. kanamam çok değil. bebeğim tüp bebekti 3 aşılamam tutmamıştı ve ilk tüp bebek denememizle olmuştu.ama nasip değilmiş. sizler ne kadar sonra adet oldunuz süt ne zaman biter. teşekkür ederim
evet bu ay 7 ay bitti ama ben 4.ay bitince korunmayı bıraktım bu korunmasız 3.ay ağustosun 25 ine kadar beklicem doktor dedi o güne kadar adet olursam progestana başlıcam 19 21 arası olursam adetimde düzelme olduğundan kullanmıcam beynim çalışmıyo artık hangisi hayırlısıysa onu versin Mevlam çok yorgunum korkuyorum üstelik
merhaba kızlar umarım herkez iyidir benim dün kontrolum vardı eş yukarı bayağı çıkmış ilkten yavaş yavaş kalk artık dedi sonra riske atma 15 gün daha yat dedi pazartsi tekrar gidip 3lü test yaptıracağım 15 gün sonrada rahime dikiş atalım dedi ama çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum bi bilgisi olan varmı yaptıran falan ya bende doğuma kadar hiç açılma olmadı öle bi santim iki santim yavaş yavaş bişi yoktu yani birden doğum anında 8 santim açıldı bu dikiş genede gerekli midir acaba bilginiz varsa yazın ne olur iyice bunaldım düşünmekten
çok şükür ki eş yukarı çıkmış bu çok güzel haber , sen bol bol dinlen canım doktor normal hayatına dön dese bile dikkat et tedbiri elden bırakma . dikiş konusuna gelince ,rahim ağzı yetmezliği olanlara uygulanıyor ama sanada riske atmamak için önermiş benim pek bir bilgim yok ama doktorun illa yapalım diyorsa onunda vardır bir bildiği.Benim bir arkadaşımın aynı seninki gibi eşi aşağıdaydı 9 ay boyunca ara ara kanamaları olsada zamanında sağlıcakla doğurdu kızını, sen de alacaksın kucağına Allahın izniyle moralini yüksek tut canım.merhaba kızlar umarım herkez iyidir benim dün kontrolum vardı eş yukarı bayağı çıkmış ilkten yavaş yavaş kalk artık dedi sonra riske atma 15 gün daha yat dedi pazartsi tekrar gidip 3lü test yaptıracağım 15 gün sonrada rahime dikiş atalım dedi ama çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum bi bilgisi olan varmı yaptıran falan ya bende doğuma kadar hiç açılma olmadı öle bi santim iki santim yavaş yavaş bişi yoktu yani birden doğum anında 8 santim açıldı bu dikiş genede gerekli midir acaba bilginiz varsa yazın ne olur iyice bunaldım düşünmekten
canım çok geçmiş olsunn..Allah korumuş...Rabbim en kısa zamanda inş. yeniden o duyguyu tattırır sanada inş...Merhaba kizlar bugün cok kötü bir gün gecirdim...
Kizim Seymaya az kalsin araba carpiyordu cok kötü olduk esimle ya onuda kaybetseydim ben ne yapardim ????
Sonrada Arkadasimin esini hastaneye ziyarete gittik bir Grup hamile tam 10 kisi sanki bana gösterircesine kocaman göbekli yanimdan gectiler...
Zaten sürekli ya hamile birini yada hamilelik haberi aliyorum ....
Birdaha Anne olmayi cok istiyorum ama sanki o gün hic gelmeyecek benim icin....
merhaba kızlar ben de 16 haftalık bebeğimi cumartesi kaybettim. göğüslerim çok ağrıyor ve süt geliyor doktor ilaç verdi ama henüz etki etmedi. kanamam çok değil. bebeğim tüp bebekti 3 aşılamam tutmamıştı ve ilk tüp bebek denememizle olmuştu.ama nasip değilmiş. sizler ne kadar sonra adet oldunuz süt ne zaman biter. teşekkür ederim
arkadaşım bahsettin korkular için bende çok endişeleniyorm. Sanki hayatım boyunca hep bu mutsuzluk ve korkuyla yaşıycam gibi. Tekrar hamile kalamam gibi geliyor. Bende eşime karşı bir mahçubiyette var. Onun da olan çocuğu taşıyamadım koruyamadım ve benim yüzümden o da çok istediği babalığı yaşayamadı. Bu düşünce beni dahada üzüyor.
evet bu ay 7 ay bitti ama ben 4.ay bitince korunmayı bıraktım bu korunmasız 3.ay ağustosun 25 ine kadar beklicem doktor dedi o güne kadar adet olursam progestana başlıcam 19 21 arası olursam adetimde düzelme olduğundan kullanmıcam beynim çalışmıyo artık hangisi hayırlısıysa onu versin Mevlam çok yorgunum korkuyorum üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?