Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

benimde çok zor oldu 3 kez aşılama oldum tutmadı tam tüp bebek yapacaktikki hamile kaldım ama? şimdi bir an önce olsun istiyorum ama korkuyorum yine olmazsa diye çok zor bir süreç

benimde çok zor oldu 3 kez aşılama oldum tutmadı tam tüp bebek yapacaktikki hamile kaldım ama? şimdi bir an önce olsun istiyorum ama korkuyorum yine olmazsa diye çok zor bir süreç

3 aşılamada tutmamış ama sonuçta kendiliğinden gebe kalabilmişsin , belki bu seferde fazla bekletmeden gelir bebeğin . zorluğuna gelince çok zor bu benim 5. aşılamam .inş. Rabbim bu sefer yüzümü güldürür...ama sen yinede 6 ay dikkat et sağlıklı bir gebelik olması için , senin doğumun sezeryanmıydı?

evet canım sezeryandı

canlar nasılsınız eşimin yıllık izni bitti bir garip oldum bu sabah hala da öyleyim sizler nasılsınız yeni hamiş yok dimi benimde umudum kalmadı kendimden hep bu acıyla kavrularak geçecek sanki bu ömür korkuyorum açıkcası artık

Gelincik; tablodan baktım sanırım 6 ayını doldurmuşsun canım ne kadar zamandır korunmuyorsun?

evet bu ay 7 ay bitti ama ben 4.ay bitince korunmayı bıraktım bu korunmasız 3.ay ağustosun 25 ine kadar beklicem doktor dedi o güne kadar adet olursam progestana başlıcam 19 21 arası olursam adetimde düzelme olduğundan kullanmıcam beynim çalışmıyo artık hangisi hayırlısıysa onu versin Mevlam çok yorgunum korkuyorum üstelik

merhaba kızlar umarım herkez iyidir benim dün kontrolum vardı eş yukarı bayağı çıkmış ilkten yavaş yavaş kalk artık dedi sonra riske atma 15 gün daha yat dedi pazartsi tekrar gidip 3lü test yaptıracağım 15 gün sonrada rahime dikiş atalım dedi ama çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum bi bilgisi olan varmı yaptıran falan ya bende doğuma kadar hiç açılma olmadı öle bi santim iki santim yavaş yavaş bişi yoktu yani birden doğum anında 8 santim açıldı bu dikiş genede gerekli midir acaba bilginiz varsa yazın ne olur iyice bunaldım düşünmekten

geçmiş olsun canım
iyi olmana sevindim sen genede dikkat et
rahime dikiş hakkında hiç bilğim yok
eşi aşagı indidiye mi
rahime dikiş yapmak istedi.

Merhaba kizlar bugün cok kötü bir gün gecirdim...

Kizim Seymaya az kalsin araba carpiyordu cok kötü olduk esimle ya onuda kaybetseydim ben ne yapardim ????

Sonrada Arkadasimin esini hastaneye ziyarete gittik bir Grup hamile tam 10 kisi sanki bana gösterircesine kocaman göbekli yanimdan gectiler...
Zaten sürekli ya hamile birini yada hamilelik haberi aliyorum ....

Birdaha Anne olmayi cok istiyorum ama sanki o gün hic gelmeyecek benim icin....

merhaba kızlar ben de 16 haftalık bebeğimi cumartesi kaybettim. göğüslerim çok ağrıyor ve süt geliyor doktor ilaç verdi ama henüz etki etmedi. kanamam çok değil. bebeğim tüp bebekti 3 aşılamam tutmamıştı ve ilk tüp bebek denememizle olmuştu.ama nasip değilmiş. sizler ne kadar sonra adet oldunuz süt ne zaman biter. teşekkür ederim

canım bemim 33 haftalık sezeryandı. Benim kırk sonunda bir kanamam oldu ama çok az,
Adet mi değilmi anlamadım ama adet olmuşum sonradan anladım. Süt konusuna gelince ilk 1 hafta taş gibiydi göğüslerim sütümde geliyordu bu arada 1 hafta sonra acıma geçti ama sütüm azalarak geldi yaklaşık 1 ay 40 gün falan
Bu arada çok zor bir dönem geçirdiğini anlayabiliyorum. Uyuyamıyorsun dur eminim
ama arkadaşım yaradana sığınıp şükür etmekten başka çaremiz yok. İlacı tamamen iyi günlere inanmak ve zaman

arkadaşım bahsettin korkular için bende çok endişeleniyorm. Sanki hayatım boyunca hep bu mutsuzluk ve korkuyla yaşıycam gibi. Tekrar hamile kalamam gibi geliyor. Bende eşime karşı bir mahçubiyette var. Onun da olan çocuğu taşıyamadım koruyamadım ve benim yüzümden o da çok istediği babalığı yaşayamadı. Bu düşünce beni dahada üzüyor.

Canım çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Gerekirse 9 ay boyunca yat. Bebeğin sağlıkla gelsin yeter ki. Moralini bozma. Güçlü olmaya çalış bebeğin için. Sanırım doktorun erken doğum olasılığına karşı rahimi dikme kararı almış olabilir. Benim bu konuda çok fazla bilgim yok ama KK da Rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum yapanlar diye bir topik vardı. Premetüre bebekler bölümünde ordan geniş bilgi alabilirsin sanırım. Allah Yardımcın olsun...

çok şükür ki eş yukarı çıkmış bu çok güzel haber , sen bol bol dinlen canım doktor normal hayatına dön dese bile dikkat et tedbiri elden bırakma . dikiş konusuna gelince ,rahim ağzı yetmezliği olanlara uygulanıyor ama sanada riske atmamak için önermiş benim pek bir bilgim yok ama doktorun illa yapalım diyorsa onunda vardır bir bildiği.Benim bir arkadaşımın aynı seninki gibi eşi aşağıdaydı 9 ay boyunca ara ara kanamaları olsada zamanında sağlıcakla doğurdu kızını, sen de alacaksın kucağına Allahın izniyle moralini yüksek tut canım.
canım çok geçmiş olsunn..Allah korumuş...Rabbim en kısa zamanda inş. yeniden o duyguyu tattırır sanada inş...

Allah sabırlar versin canım . benim sağmayı bıraktıktan sonra ancak 1 ayda kesildi.. ilaç falanda kullanmadım..

canım süt gelmesi bir kaç hafta sürebiliyor. Benim İkinci haftadan sonra gelince doktor yeniden ilaç yazmıştı. Lohusa kanaması herkesin bünyesine göre farklılık gösteriyor. Bazıları tam 40 gün lohusa kanaması oluyor. Benim 20. günde lohusalığım bitmişti. 40. gündede adet olmuştum.

aynı duyguları yaşıyorum ben de ne kadar zor eşimin saçı beyazladı 1 haftada içim yanıyor onu görünce

Canım kafana takma, stres yapma diyecem ama olmuyor biliyorum. İnsan çevresinde hamile, bebekleri kucağında anneleri görünce üzülüyor. Beklemek çok yorucu bir süreç ALLAH bir an öce meleğinin kardeşini yollasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…