merhaba ben 16 haftalık bebeğimi suyu bittiği için aldırmak zorunda kaldım ve kürtajdan 2 gün sonra göğsüm çok acıyor ve su geliyor sizce normal mi
Başısağlosun canım. Allah bir daha yaşatmasın. :gitme:Bu haftalarda göğüslerde süt oluşmaya başlıyor. Doktorun sana sütünün kesilmesi için ilaç vermiştir.Onları kullan. 15 gün böyle hissedersin.
canım başın ağolsun. Allah sabırlar versin. allahım tekrar yaşatmasın.canım ben 26 haftalık erken doğum yaptım benim sütüm grliyordu. doktorum ilaç verdi kesildi.merhaba ben 16 haftalık bebeğimi suyu bittiği için aldırmak zorunda kaldım ve kürtajdan 2 gün sonra göğsüm çok acıyor ve su geliyor sizce normal mi
merhaba ben 16 haftalık bebeğimi suyu bittiği için aldırmak zorunda kaldım ve kürtajdan 2 gün sonra göğsüm çok acıyor ve su geliyor sizce normal mi[/QUOT
canım allahım sanada sabırlar versin.bende ilaç ve bandaj kullanmıştım sorun olmamıştı.
cevaplarınızı için teşekkür ederim. çok zormuş oğlum canım hiç aklımdan gitmiyor sanki bun lar süt değil de içimin acısı gibi akıyor. benimkisi tüp bebekti ilk denemede olmuştu ne çok mutlu olmuştuk ama nasip değilmiş. sizler ne kadar sonra tekrar düşündünüz
merhaba ben 16 haftalık bebeğimi suyu bittiği için aldırmak zorunda kaldım ve kürtajdan 2 gün sonra göğsüm çok acıyor ve su geliyor sizce normal mi
cevaplarınızı için teşekkür ederim. çok zormuş oğlum canım hiç aklımdan gitmiyor sanki bun lar süt değil de içimin acısı gibi akıyor. benimkisi tüp bebekti ilk denemede olmuştu ne çok mutlu olmuştuk ama nasip değilmiş. sizler ne kadar sonra tekrar düşündünüz
zeynepela arkadaşım aynı şeyleri yaşadım seninle. İlk bebeğimi amniyosentez sonrası sularım geldiği için kaybetim. Ve çok acı çektim. Hala da çekiyorum. Benim de olaydan birkaç gün sonra sütüm gelmişti ne yazık ki. İlaçla geçti ama ilaç kullanırken aynı zamanda sıkı bandaj da yaptım sımsıkı sardım gözğüslerimi. Ruhen çektiğim acıların yanında hiç kalır ama o göğüslerimin acısı da tarif edilemez büyük bir acıydı canım. Çok iyi anlıyorum seni.
özlenen 2010 topiktesin sanırım pardon canım karıştırıyormuyum acaba ama hamileydin sanırım değilmi?
evet canım..
ne zaman hamile kaldın? merak ettim canım. Hikayeni anlatmışsındır muhakak ama ben yeni sayılırım. Yine yazabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?