merhaba güzel melek anneleri nasılsını
ben buğün bir tuhafım
doktura gittim 3 lü testimiz yapıldı.
bebeğimin cinsiyetinide söyledi
erkekkk
bir oğlun olacak dedi.
çok şükür sağlığı iyiymiş.
benim kaybettiğim bebegimde erkekti
canım oğlum senin yerin hep ayrı olacakk
ben buğün bir tuhafım
erkekkk
bir oğlun olacak dedi.
ben buğün bir tuhafım
erkekkk
bir oğlun olacak dedi.
hadişbakemcim çok sevindim rabbim kaybettiğin oğlunun yerine yine bir oğlan nasip etti sana
dilerim sağlıkla kucağına alacağın gün de gelecek
özenencim senin de ticker ından görüyorum 14 hafta bitiyor 15 e gireceksin zaman ne çabuk geçiyor
cinsiyetini söylediler mi?
amin canımgözünaydın canım rabbim korusun bebeğini inşallah sağlıcakla kucağına alırsın ben de oğlumu kaybettim.
amin canımdemek bir oğlun olacakmış..Rabbim sağlıcakla tamamına ermeyi nasip etsin inş.
amim canımmhadişbakemcim çok sevindim rabbim kaybettiğin oğlunun yerine yine bir oğlan nasip etti sana
dilerim sağlıkla kucağına alacağın gün de gelecek
özenencim senin de ticker ından görüyorum 14 hafta bitiyor 15 e gireceksin zaman ne çabuk geçiyor
cinsiyetini söylediler mi?
amin canımcanım gözün aydın oğlun alacak inşallah hayırlısıyla.allahım problemsiz geçmesini nasip etsin inşallah...
inş. canımher ne kadar bana zaman çabuk geçmiyo gibi gelsede geçiyor sanırım..daha cinsiyet belli değil canım belki bu ay ki kontrolde söyler.
ben buğün bir tuhafım
erkekkk
bir oğlun olacak dedi.
canım hayırlı olsun senin için çok sevindim allah bu oğluna uzun ömürler versin bende yarın üçlü test için doktora gidiyorum geçen gittiğimde doktor erkek dediğime emin misin ne zaman dedim falan dedi bayağı bi uzun uzun baktı kız mı yoksa dedim bi tuhaf oldum göstermiyo haftaya sölerim dedi bakalım yarın belli olacak ama benimki erkek gibi hayırlısı olsunda fark etmez bu arada dün gece ilk tekmelerini yedim bebeğimin kıpırdayınca insan daha çok ısınıyo rabbim bu sefer hayallerimizi yarım bırakmaz inşallah hepimizin yüzünü güldürsün
canım hayırlı olsun senin için çok sevindim allah bu oğluna uzun ömürler versin bende yarın üçlü test için doktora gidiyorum geçen gittiğimde doktor erkek dediğime emin misin ne zaman dedim falan dedi bayağı bi uzun uzun baktı kız mı yoksa dedim bi tuhaf oldum göstermiyo haftaya sölerim dedi bakalım yarın belli olacak ama benimki erkek gibi hayırlısı olsunda fark etmez bu arada dün gece ilk tekmelerini yedim bebeğimin kıpırdayınca insan daha çok ısınıyo rabbim bu sefer hayallerimizi yarım bırakmaz inşallah hepimizin yüzünü güldürsün
ben buğün bir tuhafım
erkekkk
bir oğlun olacak dedi.
kızlar bugün 1 ağustos
geçen yıl 1 ağustos'ta embriyo transferim yapılmıştı. İkizlerimin ana rahmine kondukları günün üzerinde tam 1 yıl geçti. Canım yavrularım sımsıkı tutunmuşlardı bana. Gebelik testini 12 gün sonra yaptırdığımda dr çıkan değer çok iti ikiz olabilir demişti ve sonra da iki kese görülmüştü. Evet o günler benim hayatımın en güzel günleri idi, şimdi düşünüyorum da bundan sonra gebe kalsam da sağlıkla doğurup kucağıma alsam da bu acıları yaşadıktan sonra o günlerdeki gibi mutlu olmam mümkün değil gibi geliyor. İlk bebeğimi kaybettikten sonra ikizlerim bana dünyanın en güzel müjdesi hayatıma yeni bir umut tünelin ucundaki ışık olmuşlardı. Hiçbirşey beni üzemezdi artık ikizlerim olacaktı. Ama bu güzel rüya kahrolası bir aralık günü kabusa döndü. Herşeyimi yitirdim. Bir daha geri alamamak üzere.
Bugün eşimle yine iki kişiyiz ve tatile yine iki kişi gidiyoruz. Yine yalnızız. Yine hayallerimiz yıkık.
12 ağustos'ta görüşmek üzere. Hamişler başta olmak üzere herkes kendine iyi baksın. Sizi seviyorum kader arkadaşlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?