Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

iNŞALLAH tehliken bir an önce geçer. Bol bol dinlen. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. İnsan kaybettiği neyse onu istiyor.Bu çok güzel bir süpriz. İnşallah bu bebeğinde meleğine benzer. Uzun ömürlü olsun inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım benim karnındaki yavruna allah uzn ömür versin. Benimde tek dileğim ahirette oğlumla yaşamak inşallah birlikte oluruz yavrularımızla. Galiba herkesin içinde kaybettiği yavrusunun cinsiyeti yatıyor. Elbette allah hayırlı sağlıklısını versin ama bende oğlumun yerine bir oğlan içimden geçirirdim. Gerçekten almış olduğumuz bebek eşyaları içimizi çok acıtıyor. İnşallah yavrularımızın kardeşlerine giydirmek nasip olur.

merhaba kızlar bebeğimi kaybedeli tam 2 hafta oluyor bugün ağlamaktan göz pınarlarım kurudu artık. rabbim bir daha kimse yaşamasın bu duyguyu ne zormuş. rabbim bir daha yaşamayalım rabbim tez zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza alalım sağlık sıhhat lütfunla inşallah..

canım içindeki yangını burdaki arkadaşlardan başkası anlamaz. Evet hepimiz kahrokduk ve ömrümüz boyuncada olucaz anlaşılan sadece allahtan sabır istiyelim. Doktor ne zaman hamilelik düşünebilirsin dedi canım.

3 ay ara ver dedi ama benimkisi tüp bebekti yani işim çok daha zor.

canım Allah sabırlar, dayanma gücü versin. Bende melek oğlumu kaybedeli 4 ay oldu, ama acısı hala yeni. Çok teselli eden var çevremde ama duymak istemiyor insan bunları ama biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Allahım bu acıları tekrar yaşatmasın , Hayırlısı ile sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

amin canım inş. Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın..Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın .. senin suyunun bitmesi ile sonlandırılmıştı yanlış hatırlamıyorsam .bu konuda araştırma yapıldımı acaba sebep neymiş .. Allah bir daha yaştmasın ama doktorlar genelde 3 kayıptan sonra bir takım tahlilleri istiyorlar , sana tavsiyem bütün tahlillerini yaptırdıktan sonra başla yeniden .. Rabbim inş. bu sefer tedav,siz nasip eder inş.

inşallah canım bakalım nasipten ötesi olmuyor ama hala toparlayamadım kendimi. hala çok az az bitti diyorum tekrar geliyor kanamam

evet canım en iyi biz birbirimizi anlıyoruz. benim suyum bitmişti ondan kaybettim bebeğimi doktorlar test falan söylemediler bakalım tekrar kontrole gittiğimde sorayım

böyle yazıları okuyunca bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum kızım çok şükür 30 haftalık oldu hayırlı birşekilde günümüzü dolduysaydık.rabbim kimseyi kuzularından ayırmasın

evet canım en iyi biz birbirimizi anlıyoruz. benim suyum bitmişti ondan kaybettim bebeğimi doktorlar test falan söylemediler bakalım tekrar kontrole gittiğimde sorayım

canım bende rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim bebişimi. Doktorum tekrar hamile kaldığımda dikiş atıcaz ve dokuz ay yatacaksın dedi. Bebişime hayırlısı ve sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allahım bütün fedakarlılara hazırım.

inşallah canım burda güzel şeyleri konuşuruz kaybettiğimiz yavrularımıza kardeşlerinden bahsederiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…