kaçgündür kızım burnumda tütüyo sürekli ağlıyorum her anı aklıma geliyo çok özledim meleğimi dün doktordan çıkınca yanına gittim canım kızımı toprağa bırakmak ne kadar acı meleğim benim inşallah ahirette kavuşuruz doktor bi hafta sonra tekrar çağırdı tehlikenin tameamen geçtiğini söyleyebilmek için eş bayağı çıkmış bu arada bana çok büyük sürprizz oldu hala şoktayım kızım olacak meleğim bana çok dua etti galiba onun yerini doldurmaz ama kız olması benim için daha iyi canım meleğimin yerine öpüp koklayacağım kızıma aldığım cicişleri giydiririm allah nasip ederse
çilew Allah tez zamanda bebişini göbişine kondursun.:CüvCüv:
kaçgündür kızım burnumda tütüyo sürekli ağlıyorum her anı aklıma geliyo çok özledim meleğimi dün doktordan çıkınca yanına gittim canım kızımı toprağa bırakmak ne kadar acı meleğim benim inşallah ahirette kavuşuruz doktor bi hafta sonra tekrar çağırdı tehlikenin tameamen geçtiğini söyleyebilmek için eş bayağı çıkmış bu arada bana çok büyük sürprizz oldu hala şoktayım kızım olacak meleğim bana çok dua etti galiba onun yerini doldurmaz ama kız olması benim için daha iyi canım meleğimin yerine öpüp koklayacağım kızıma aldığım cicişleri giydiririm allah nasip ederse
merhaba kızlar bebeğimi kaybedeli tam 2 hafta oluyor bugün ağlamaktan göz pınarlarım kurudu artık. rabbim bir daha kimse yaşamasın bu duyguyu ne zormuş. rabbim bir daha yaşamayalım rabbim tez zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza alalım sağlık sıhhat lütfunla inşallah..
canım içindeki yangını burdaki arkadaşlardan başkası anlamaz. Evet hepimiz kahrokduk ve ömrümüz boyuncada olucaz anlaşılan sadece allahtan sabır istiyelim. Doktor ne zaman hamilelik düşünebilirsin dedi canım.
3 ay ara ver dedi ama benimkisi tüp bebekti yani işim çok daha zor.[/QUOT
canım bizde tam tüp bebek yapacaktık hamile olduğumu öğrendim. hiç belli olmaz hayat süprizlerle dolu çok zor bir sorun yoksa olur belki. Hatta olması için çok savaşacağında da eminim.
merhaba kızlar bebeğimi kaybedeli tam 2 hafta oluyor bugün ağlamaktan göz pınarlarım kurudu artık. rabbim bir daha kimse yaşamasın bu duyguyu ne zormuş. rabbim bir daha yaşamayalım rabbim tez zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza alalım sağlık sıhhat lütfunla inşallah..
amin canım inş. Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın..Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın .. senin suyunun bitmesi ile sonlandırılmıştı yanlış hatırlamıyorsam .bu konuda araştırma yapıldımı acaba sebep neymiş .. Allah bir daha yaştmasın ama doktorlar genelde 3 kayıptan sonra bir takım tahlilleri istiyorlar , sana tavsiyem bütün tahlillerini yaptırdıktan sonra başla yeniden .. Rabbim inş. bu sefer tedav,siz nasip eder inş.
canım Allah sabırlar, dayanma gücü versin. Bende melek oğlumu kaybedeli 4 ay oldu, ama acısı hala yeni. Çok teselli eden var çevremde ama duymak istemiyor insan bunları ama biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Allahım bu acıları tekrar yaşatmasın , Hayırlısı ile sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
evet canım en iyi biz birbirimizi anlıyoruz. benim suyum bitmişti ondan kaybettim bebeğimi doktorlar test falan söylemediler bakalım tekrar kontrole gittiğimde sorayım
canım bende rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim bebişimi. Doktorum tekrar hamile kaldığımda dikiş atıcaz ve dokuz ay yatacaksın dedi. Bebişime hayırlısı ve sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allahım bütün fedakarlılara hazırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?