inşallah canım burda güzel şeyleri konuşuruz kaybettiğimiz yavrularımıza kardeşlerinden bahsederiz inşallah.
Cennetkuşum bugün cennete uçuşunun 2. yıl dönümü meleğim...Anneciğin seni çoooooook özlüyor ve seviyor bebeğim..Rahat uyu meleğimm sen rahat uyu inş. kavuşacağız elbet birgün...senağlama
Cennetkuşum bugün cennete uçuşunun 2. yıl dönümü meleğim...Anneciğin seni çoooooook özlüyor ve seviyor bebeğim..Rahat uyu meleğimm sen rahat uyu inş. kavuşacağız elbet birgün...senağlama
merhaba kızlar bebeğimi kaybedeli tam 2 hafta oluyor bugün ağlamaktan göz pınarlarım kurudu artık. rabbim bir daha kimse yaşamasın bu duyguyu ne zormuş. rabbim bir daha yaşamayalım rabbim tez zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza alalım sağlık sıhhat lütfunla inşallah..
arkadaşım meleğine nasip olamayan uzun ömür kardeşine olsun inşallah kendine dikkat et sıcaklarda
bir gün elbet cennet buluşacağız inşallah canım. rabbim yeni bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
eburcu tatil bitti galiba , hoşgeldin canım
hadibakem maşallah canım ii olduğunuza sevindim dikkat et sıcaklarda
Eburcucum hiç ara vermeden tekrar tedaviye başla canım. Demir tavında dövülür. Ne kadar özlemle yeniden hamile kalmayı istediğini biliyorum ama belki bunda da vardır bir hayır, bu arada vücudun biraz daha toparlanacak öyle düşünmeye çalış. Zaten bir şeyler ters gitmeye başladı mı hep üst üste gelir ama unutma günün en karanlık anı güneş doğmadan önceki andır, dibe vurmadan yüzeye çıkılmıyor maalesef. Hamilelik haberini dört gözle bekliyorum arkadaşım.[/QUOTE]
Eburcu[/COLORcannım bnede premeteyue katılıyorum.bir an önce tedavine başla inşallah şu mübarek ramazan ayında senin müjdeli haberini duyarız. Bol bol dua etcem. Allah hayırlısıyla meleğini sana yollasın.
Premete Hoş geldin. Nasılsın? ne zamandır haberlerini alamıyoruz. Bebiş nasıl. Özlettin kendini.
Eburcucum hiç ara vermeden tekrar tedaviye başla canım. Demir tavında dövülür. Ne kadar özlemle yeniden hamile kalmayı istediğini biliyorum ama belki bunda da vardır bir hayır, bu arada vücudun biraz daha toparlanacak öyle düşünmeye çalış. Zaten bir şeyler ters gitmeye başladı mı hep üst üste gelir ama unutma günün en karanlık anı güneş doğmadan önceki andır, dibe vurmadan yüzeye çıkılmıyor maalesef. Hamilelik haberini dört gözle bekliyorum arkadaşım.[/QUOTE]
Eburcu[/COLORcannım bende premeteye katılıyorum.bir an önce tedavine başla inşallah şu mübarek ramazan ayında senin müjdeli haberini duyarız. Bol bol dua etcem. Allah hayırlısıyla meleğini sana yollasın.
Premete Hoş geldin. Nasılsın? ne zamandır haberlerini alamıyoruz. Bebiş nasıl. Özlettin kendini.
herkese merhabalar.
yaklaşık bir aydır doktora gitmiyordum.dün sabredemeyip randevumdan bir hafta öncesinde gittim.bebeğimle ilgili biraz kaygılarım vardı,sanki kötü birşeyler olmuş gibi geldi bana .neyseki benimkiler sadece kaygıymış.
bebeğim çok iyiymiş.gelişiminin çok normal olduğunu söyledi doktorum.son gittiğimde iki hafta geri demişti.şimdi aradaki farkı kapatmış.
banada moral oldu.
ebrucum moralini bozma ne kadar geç olursa vücudun kendini o kadar toparlamış olur.hamileliklerimizde yeteri kadar sıkıntı oluyor zaten .ekstradan sıkıntılara ihtiyacımız yok.
Eburcucum hiç ara vermeden tekrar tedaviye başla canım. Demir tavında dövülür. Ne kadar özlemle yeniden hamile kalmayı istediğini biliyorum ama belki bunda da vardır bir hayır, bu arada vücudun biraz daha toparlanacak öyle düşünmeye çalış. Zaten bir şeyler ters gitmeye başladı mı hep üst üste gelir ama unutma günün en karanlık anı güneş doğmadan önceki andır, dibe vurmadan yüzeye çıkılmıyor maalesef. Hamilelik haberini dört gözle bekliyorum arkadaşım.
Eburcu[/COLORcannım bnede premeteyue katılıyorum.bir an önce tedavine başla inşallah şu mübarek ramazan ayında senin müjdeli haberini duyarız. Bol bol dua etcem. Allah hayırlısıyla meleğini sana yollasın.
Sağol canım, Allah dualarını kabul etsin bebiş isteyen bütün annelerin kucağı sağlıklı bebeklerle dolsun. Amin
Çilekcim sen de tedaviye başlamışsın. İnşallah senden de yakında güzel haberi alırız. Hamilelik haberlerlerine çok ara verdik. Hadi kızlar şenlendirin şurayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?