Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Cennetkuşum bugün cennete uçuşunun 2. yıl dönümü meleğim...Anneciğin seni çoooooook özlüyor ve seviyor bebeğim..Rahat uyu meleğimm sen rahat uyu inş. kavuşacağız elbet birgün...senağlama

mrb güzel melek anneleri
sıcak hemde çok sıcak
inanın nete bile girmek istemiyorum
bebişim de bende çok iyiyiz çok şükür
hayırlısıyla şu sıcaklarıda atlatsaydıkkk

umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım
bir bakayımm
öptümm herkesi

Cennetkuşum bugün cennete uçuşunun 2. yıl dönümü meleğim...Anneciğin seni çoooooook özlüyor ve seviyor bebeğim..Rahat uyu meleğimm sen rahat uyu inş. kavuşacağız elbet birgün...senağlama

arkadaşım meleğine nasip olamayan uzun ömür kardeşine olsun inşallah kendine dikkat et sıcaklarda

bir gün elbet cennet buluşacağız inşallah canım. rabbim yeni bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Başın sağolsun canım Allah peygamber sabrı versin.Benim ikiz bebişlerim vardı tüp bebekti erken doğumla kaybettim. Ben de zamanı geldi istiyorum ama işte sen isteyince olmuyor, Allahımda o diyecek. Allah hepimize hayırlısını versin.

Acın çok taze, dayanması zor ne diyelim ama inan o acın hiç geçmeyecek. Benim öyle. Bazen dünya hali telaşa düşünce unutuyorsunda. Kendinle başbaşa kaldığında, televizyonda ya da etrafında, hamile ya da kucağında çocuğuyla bir anne gördüğünde ya da gece rüyalarında bebek gördüğünde hep kaybettiklerinin acısı içine düşecek.Bu ateş benim için hiç sönmedi.

arkadaşım meleğine nasip olamayan uzun ömür kardeşine olsun inşallah kendine dikkat et sıcaklarda

bir gün elbet cennet buluşacağız inşallah canım. rabbim yeni bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

amin canım inş..Rabbim tüm dileyenlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versinnn

eburcu tatil bitti galiba , hoşgeldin canım
hadibakem maşallah canım ii olduğunuza sevindim dikkat et sıcaklarda

eburcu tatil bitti galiba , hoşgeldin canım
hadibakem maşallah canım ii olduğunuza sevindim dikkat et sıcaklarda

Evet canım tatil bitti. Tatilden hiç bir şey anlamadım desem yeridir. Tedavimin olumsuz sonuçlanmsı manevi olarak çok yıktı beni. Tabi Allahtan hayırlısı. Kendimi yorgun ve bitmiş hissediyorum. İşyerinde işlerimde çok yoğun karışık, okadar çok kafam meşgul ki işe konsantre olamıyorum. İşler iyice Allah yardımcım olsun. Nediyelim nasipden ötesi olmuyor. Allah bundan sonra işlerimi rast getirir inşallah.

Eburcucum hiç ara vermeden tekrar tedaviye başla canım. Demir tavında dövülür. Ne kadar özlemle yeniden hamile kalmayı istediğini biliyorum ama belki bunda da vardır bir hayır, bu arada vücudun biraz daha toparlanacak öyle düşünmeye çalış. Zaten bir şeyler ters gitmeye başladı mı hep üst üste gelir ama unutma günün en karanlık anı güneş doğmadan önceki andır, dibe vurmadan yüzeye çıkılmıyor maalesef. Hamilelik haberini dört gözle bekliyorum arkadaşım.

Çilekcim sen de tedaviye başlamışsın. İnşallah senden de yakında güzel haberi alırız. Hamilelik haberlerlerine çok ara verdik. Hadi kızlar şenlendirin şurayı.

herkese merhabalar.
yaklaşık bir aydır doktora gitmiyordum.dün sabredemeyip randevumdan bir hafta öncesinde gittim.bebeğimle ilgili biraz kaygılarım vardı,sanki kötü birşeyler olmuş gibi geldi bana .neyseki benimkiler sadece kaygıymış.
bebeğim çok iyiymiş.gelişiminin çok normal olduğunu söyledi doktorum.son gittiğimde iki hafta geri demişti.şimdi aradaki farkı kapatmış.
banada moral oldu.
ebrucum moralini bozma ne kadar geç olursa vücudun kendini o kadar toparlamış olur.hamileliklerimizde yeteri kadar sıkıntı oluyor zaten .ekstradan sıkıntılara ihtiyacımız yok.

bebiğnin iyi olmasına çok sevindim.Kaygılanman Normal canım. melek anneleri ilk bebeğimizi kaybettiğimiz için hep içimizde kaygı vaR. Sağlıkla kucağına bebeğini alana kadar ara ara kaygılancan.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:ecrin_bebek:

Moral verdiğin için sağol arkadaşım. Biliyorum sen de çok bekledin. Bende kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama işte bir anım bir anıma uymuyor. Bilirsin. İnşallah Allah yüzümü güldürür. Tedavimi hep Ankara'da yaptırmıştırm. Bu vesileyle bana İstanbul yolları görünüyor. İnşallah iyi habeler verebilirim sizlere. Bu arada mesajını görünce çok sevindim, inşallah eskisi gibi yazışırız. Eski tadımızı yakalarız tekrar. :)

Çilekcim sen de tedaviye başlamışsın. İnşallah senden de yakında güzel haberi alırız. Hamilelik haberlerlerine çok ara verdik. Hadi kızlar şenlendirin şurayı.

canım seni burda görmek ne güzel. iyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah hamile haberlerimi paylaşırım sizlerle benim için dua et arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…