selamlar melek anneleri tatil bitti yarın sabah işbaşı ve bugün Ankara'ya döner dönmez ilk iş topiğe girip melek annesi arkadaşlarımı okumak oldu. Hamişlerimiz hepsi iyiler gibi okudum çok sevindim inşalla h sonuna kadar herşey çok güzel olacak. Yeni hamiş haberi göremedim ama o da olacak inşallah. Eburcu arkadaşım tedaviye kafanın rahat olduğu zaman başla derim. Senin daha önce de iş yerinde sorunların olmuştu öyle hatırlıyorum canım. Hiçbirşeyin senin psikolojini bozmasına izin verme derim. Eğer mümkünse üzretsiz izin bile alabilirsin. Yeter ki tedavi ve sonrasında da gebeliğğin iyi gitsin.
Zeynep ela ben de eburcu gibi tüp bebek ikizlerini ve ayrıca tek bebeğimi kaybettim. Benim de pınarlarım kuru. Mübarek Ramazanın ilk gününde tüm melek anneleri için sabır diliyorum.
canım benim inşallah rabbim tez zamanda bebeklerine kardeş verir hem de doğal yoldan kucağına alırsın inşallah. ben de bakalım 3 ay sonra tekrar deneyeceğim içimde umutsuzluk var ama bakalım hayırlısı
bizleri daha da mutsuz yapan işte bu umutsuzluk canım. Bunu atabildiğimizde hayat daha güzel olacak ve hemen ardından da bebişlerimiz gelecek inşallah. Gerçekten ya hamiş haberi almak istiyoruz en kısa zamanda hepimize moral olacak.
Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlarım. Ramazanınız mübarek olsun. Bu mübarek günlerin hürmetine Allah hepinizin dualarını kabul etsin, yüreğinden geçeni gerçeğe çevirsin, hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın.
Ben biraz sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum. Bir yandan stres, bir yandan hamilelik hormonlarının migrenimi tetiklemesi, bir yandan sıcakların etkisiyle sürekli başım ağrıyor, ağrıdan kıvranıyorum. Herkesin bulantıları 11-12 haftalık olunca geçer benim bulantılarım 11. haftamdan itibaren başladı, her yediğim öğünü çıkarmaya başladım bu nedenle vücudumun sıvı dengesi bozuldu hatta geçen gün işyerimde baygınlık geçirdim hastanede serum takıldı ondan sonra kendime geldim. Yine de bugünümüze çok çok şükür, biliyorum bu sıkıntılar gelip geçici, ben her sıkıntıyı çekmeye razıyım. Dün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğin gelişimi gayet iyi hatta 4 gün ileri çıktı. Ense kalınlığı normal ölçülerde çıktı bugün de ikili test için kan verdim inşallah onun sonucu da iyi çıkar. Bir sağa bir sola devrilip duruyordu bizim ufaklık, onun o hallerini görünce gayet sıkıntılı girdiğim doktor muayenesinden kuş gibi hafiflemiş olarak çıktım. Maalesef bizim hamileliklerimiz her an birşey olacak korkusuyla hep diken üstünde geçiyor. Benim doktorum Ege Üniversitesinde, Mete de orada doğmuştu. O doğumhanenin önünde doktor sıramın gelmesini beklerken iyice geriliyorum, hele bir de doğumhaneden küvez çıkarsa ağlamaya başlıyorum o nedenle de kontrollerde tansiyonum 15-10, 15-9 falan çıkıyor. Bu durum canımı çok sıkıyor, zaten kan pıhtılaşması nedeniyle preeklemsi riskim var bir de tansiyon aletinde o rakamları görünce ödüm patlıyor. Oysa evde hergün tansiyon takibi yapıyoruz 11-7 civarında çıkıyor. Tuzu azalttım, ileride gerekirse tansiyon hapına başlayacağız. Şu an hamileliği pek benimseyemedim, sanki başka birinin hayatını uzaktan seyrediyor gibiyim, diğer arkdaşlarım da benzer şeyler yaşamıştı kaybetme korkumuz o kadar ağır basıyor ki bebeklerimize bağlanmaktan kaçıyoruz. İnşallah bundan sonrası hepimiz için iyi olur, korkularımız yersiz çıkar. Hepinizin iyi haberlerini bekliyorum. İnşallah en kısa zamanda yine ard arda hamilelik haberleri almaya başlarız. Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.
Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlarım. Ramazanınız mübarek olsun. Bu mübarek günlerin hürmetine Allah hepinizin dualarını kabul etsin, yüreğinden geçeni gerçeğe çevirsin, hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın.
Ben biraz sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum. Bir yandan stres, bir yandan hamilelik hormonlarının migrenimi tetiklemesi, bir yandan sıcakların etkisiyle sürekli başım ağrıyor, ağrıdan kıvranıyorum. Herkesin bulantıları 11-12 haftalık olunca geçer benim bulantılarım 11. haftamdan itibaren başladı, her yediğim öğünü çıkarmaya başladım bu nedenle vücudumun sıvı dengesi bozuldu hatta geçen gün işyerimde baygınlık geçirdim hastanede serum takıldı ondan sonra kendime geldim. Yine de bugünümüze çok çok şükür, biliyorum bu sıkıntılar gelip geçici, ben her sıkıntıyı çekmeye razıyım. Dün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğin gelişimi gayet iyi hatta 4 gün ileri çıktı. Ense kalınlığı normal ölçülerde çıktı bugün de ikili test için kan verdim inşallah onun sonucu da iyi çıkar. Bir sağa bir sola devrilip duruyordu bizim ufaklık, onun o hallerini görünce gayet sıkıntılı girdiğim doktor muayenesinden kuş gibi hafiflemiş olarak çıktım. Maalesef bizim hamileliklerimiz her an birşey olacak korkusuyla hep diken üstünde geçiyor. Benim doktorum Ege Üniversitesinde, Mete de orada doğmuştu. O doğumhanenin önünde doktor sıramın gelmesini beklerken iyice geriliyorum, hele bir de doğumhaneden küvez çıkarsa ağlamaya başlıyorum o nedenle de kontrollerde tansiyonum 15-10, 15-9 falan çıkıyor. Bu durum canımı çok sıkıyor, zaten kan pıhtılaşması nedeniyle preeklemsi riskim var bir de tansiyon aletinde o rakamları görünce ödüm patlıyor. Oysa evde hergün tansiyon takibi yapıyoruz 11-7 civarında çıkıyor. Tuzu azalttım, ileride gerekirse tansiyon hapına başlayacağız. Şu an hamileliği pek benimseyemedim, sanki başka birinin hayatını uzaktan seyrediyor gibiyim, diğer arkdaşlarım da benzer şeyler yaşamıştı kaybetme korkumuz o kadar ağır basıyor ki bebeklerimize bağlanmaktan kaçıyoruz. İnşallah bundan sonrası hepimiz için iyi olur, korkularımız yersiz çıkar. Hepinizin iyi haberlerini bekliyorum. İnşallah en kısa zamanda yine ard arda hamilelik haberleri almaya başlarız. Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.
düşüncelerini okadar güzel anlatmışsın ki arkadaşım hamile olmadığım halde, hamileymişin de bu duyguları bu kaygıları yaşıyormuş gibi hissettim. Bebeğinin iyi olmasına sevindim umarım 2 li testinizde iyi çıkar. Ama ben bu aralar düşünce gücüne inanmaya başladım. kendimize mukayyet olarak o korkulardan kurtulmak zorundayız. Kendimiz için ve doğacak çocuklarımız için bu şart sanırım.
Geçmiş olsun canım...kız ağlattın beni hepimiz aynı şeyleri paylaşıyoruz gün geçtikçe hayalim gerçek olacakmı diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.daha çok bağlanıyorum.insanlar hesapsız kitapsız hamilelik yaşarken biz diken üstündeyiz ama inşallah allahım bunun mükafatını bizlere verecek.dolup dolup en ufak şeyde ağlama krizim tutuyo annem diyo niye ağlıyosun kızım problem yokki diyorum yok ama olur diye korkuyorum...yaşadığım günler gözümün önünden geçiyo...allahım hepimizi korusun canım herkese bebiş nasip etsin...
çok üzgünüm hala şoktayım gerçekmi rüyamı bilmiyorum bi meleğim daha oldu düb sabah düşük yaptım
çok üzgünüm hala şoktayım gerçekmi rüyamı bilmiyorum bi meleğim daha oldu düb sabah düşük yaptım
Evet canım düşünce gücüne ben de çok inanıyorum ama kendimi ne kadar çok telkin etmeye çalışsam da başarılı olamıyorum, ya da korkuları kovmayı başardım sansam bile bir süre sonra aslında hiç de başaramadığımı görüyorum. Keşke bizi hamile kaldığımızı öğrendiğimiz an uyutsalar ve bebeğimiz doğana kadar da uyandırmasalar, öylece uyuyan güzel gibi geçirsek hamileliğimizi. Sanırım stresden, korkulardan, kaygılardan uzak kalabilmenin tek yolu bu.
Sağol canım. Ben de senin gibi ağlayıp duruyorum. Hayal kırıklığı yaşamaktan o kadar çok korkuyorum ki hayal kuramıyorum. Kimseyle hamileliğim ya da bebeğim hakkında konuşmuyorum. Sanki bu durumu yok sayarsam korkularımla mücadele etmek daha kolay olacak gibi geliyor. İnşallah bütün bu yaşadığımız sıkıntılar ilerde kötü birer anı olmaktan ibaret kalır. Bu arada kız anneyi çirkinleştirir derler ama maşallah sana hamilelik çok yakışmış,güzelliğine güzellik katmış. Nazar değmesin diye maşallah diyerek bakıyorum fotoğraflarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?