Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sinannuray canım yine kelimelerin yetersiz kaldığı bir an, ama bizler daha büyüğünü yaşadık, inşallah bunu da atlatacağız, kalbim ve dualarım seninle

çok üzgünüm size güzel haberler verip motive etmek isterdim ama bu seferde hayaller yarım kaldı rabbim size tekrardan yaşatmasın zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin pazartesi kontrolum vardı eş yukarı çıktı tehlike geçti dedi doktor çarşamba sabahı lekeyle kan geldi tuvalette doktoru aradım yat dedi dikkat et dedi dört buçuk gibi ağrılar başladı kanamada arttı doktora gittim hemen serum taktı nidilat verdi eve yolladı yattım sabah ezanı okunurken tuvalette kesesiyle birlikte gelmeye başladı görseniz minicik bi bebek herşeyi parmakları bile belli ama ben hala şoktayım çok ağlıyamıyorum hiç bişey hissedemiyorum bazen kendimi hala hamile sanıyorum bazende hiç hamile kalmamış hiç bişey yaşamamış gibi hissediyorum çapaya gittik düşükle ilgili kendini toparlayınca gel araştırma yapalım dediler bebeğide incelemeye aldılar çok çaresizim hiç böle olacağını sanmıyodum allahım size yaşatmaz inşallah

Merhaba kızlar öncelikle bebeğini kaybeden annelere Rabbim sabırlar versin ne kadar büyük sınavdan geçtiğinizi biliyorum birçoğunuz bilmesede bende kader arkadaşınızım ama şükürler olsun şimdi 10 aylık bir oğlum geldi meleklerimin kardeşi Rabbim ona uzun ömürler versin ve sizlerede nasip etsin tekrardan anneliği...
Asıl geliş nedenim yine kader arkadaşlarımızdan ve aranızda olan ANGELHOPE angelhope arkadaşımızdan haber vermek arkadaşımız çarşamba günü gelişen preankplemsi dolayısıyla malesef erken doğum yapmak zorunda kalmış ancak şu ki çok şükür bebeği sağlıklıymış ,1200 gram ağırlığında Yusufçuğu dünya ya gelmiş.. Çok şükür makinaya bağlı değilmiş sanırım biraz kilo almasını bekliyecekler küvözde. şerife içinde zor bir doğum olmuş kendisi solum güçlüğü vs. bi sürrü şey çekmiş.. Çok geçmiş olsun arkadaşımıza şimdi tekrar dualarımızı eksik etmiyelim.. Rabbim sağlık sıhhae versin kuzucuğuna Allah analı babalı büyütsün....

canım yaa aynı haftalarda kaybettim ben de bebeğimi herşeyi vardı tırnakları saçları inanamadım yavrum gözümün önünden gitmiyor hiç. aynen sernin dediğin gibi bazen hala hamileyim sanıyorum sonra bakıyorum yalan rabbim yardımcımız olsun sabır versin inşallah çok öpüyorum sizi

Canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Sağlığında inşallah düzelir en kısa zamanda. Allah yardımcın olsun. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu günler geçer. Yaşannamış gibi olur.

Allah bebişini kendisine bağışlasın. Dualarımız onunla, hep aklımdaydı nasıl diye merak ediyordum. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Rabbim bu mübarek günlerde seni yeniden büyük bir imtihanla sınadı canım ..Mükafatınıda verecektir inş. canım sabrett ..Böyle bir durumda söylenecek birşey bulamıyor insan ama ilk duyduğumdan beri çok üzgünüm .Allahın takdiri canım keşke elimizden gelen birşey olsa...

Kuzum benim ya, Allah kimseye yaşatmasın. Allah bir daha yaşatmasın sana. Ne diyeceğimi bileniyorum. Hepimiz sınavdayız. İsyan etme. Allahım hepimizi deniyor, sınıyor. İnancını kaybetme. Doktorun gereken açıklamaları yapacaktır ama benim bildiğim kadarıyla erken dönemde bebeğin kaybedilmesi, bebekte genelde sağlık problemi oldu için olurmuş. Allahım senin yüzünü güldürecek, sabrının mükafatını verecek. Dualarım seninle.

Angelhope hep aklımda naptı acaba diye merak ediyodum . bizi bilgilendirdiğin için çok teşekkürler .. Neyseki bebeği ve kendide çok iimiş çok şükür kilosunuda tamamladıktan sonra sağlıcakla evlerine gelicekler inş.. Angelhope en kısa zamanda daha da ii haberlerini bekliyoruz canım .. bebeğimle biz evdeyiz diye buraya yazacağın günlerde çok yakın inş..Allaha emanet olun

Hoşgeldin canım
Bebeğinin ve senin ii olmanıza sevindim canım . Stresden her ne kadar zor olsada uzak durmaya çalış canım , acılar unutulmuyor ama sonuçta hayat devam edior..

,Hoşgeldin canım ..

çok şükürki ikiside iyiymiş.inşallah en kısa zamanda bebiş kilo alır ve evlerine mutlulukla dönerler.allahım yardımcıları olsun onlarında bizimde inşallah...

inşallah birtanelerim allah gönlünüze göre verir bende 2 bebişimi tıbbi terminasyon sonucunda kaybettim yani normal doğum ile 2 gebeliğim sonlandı biri2008 temmuz2008.7 aylık ...biride 12,8,2010 yani daha yeni4. ayında düşürüldü çok acı bir kızım var 8 yaşında rabbim ona sağlıklı uzun ömür versin bende şuan hacettepede araştırılıyorum dua edin sebebibilinsinde gene anna olayım nedende....kistik higroma iki bebişimdede...:gitme::gitme::gitme:

Sinannuray canım benim şu anda okudum haberini. Çok üzüldüm ve şaşırdm. Neden olduğu anlaşılsın araştırılsın canım. Öncelikle geçmiş olsun başın sağolsun. Nedeni bulunsun ve bir daha olmaması için yapılabilecek birşeyler varsa yapılsın ki sen bir daha aynı acıları yaşama. Sonuçlar çıkınca bizi de haberdar et.
Ben de ilk bebeğimi aynı haftalarda kaybettim. Acısını biliyorum. Tüm kalbimle derim ki isyan etmeyeceğine emin olduğum arkadaşım bunu da beraber atlatacağız. Meleklerimize alnımız ak kavuşacağız. Sana sarıldığımı ve yanaklarından öptüğümü farzet canım.

flexi arkadaşım senin de başın sağolsun kistik higroma genetik bozukluklarda olabiliyormuş. Sonuçlar çıkınca haberdar et bizleri. Pre-implantasyon genetik tanı diye bir olay var. Tüp bebek işlemi yapılıyor ve embriyodan genetik çalışma için 1 hücre alınarak sağlıklı olduğu genetik problem olmadığı belirlendikten sonra anne rahmine koyuluyor belki bu yöntemi önerebilirler sana.

angelhope bebeğine ve sana birlikte sağlıklı uzun ömürler versin rabbim doğumun kutlu olsun

çok üzüldüm canım
neyazack heves kaldı nede okuyacakk
geçmişş olsun
Allahım bir daha yaşatmasın.

selam melek anneleri böyle bir topik olduğunu bilmiyordum keşke hiçbirimiz bilmeseydik yazmasaydık ama buna şükür diyecez. bende 14.07.2010 da melek annesi oldum güzel Ecrin'im 26 haftada erken doğdu 1,5 gün yaşayıp vefat etti. hepimizin başı sağolsun Rabbim sabrını versin

crocusu başın sağolsun ben de 3 melek annesiyim
son gebeliğimde ikizleri kaybedene dek ben de bilmiyordum bu topiği
internette ölen bebeklerin durumu ile ilgili araştırma yaparken karşılaştım
bu acı tarif edilemez biliyorum
sana sabır diliyorum acın daha çok taze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…