Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım çok üzüldüm...allah sabır versin...

başın sağololsun arkadaşım allah sabrın en büyüğünü versin ve birdaha acılar göstermesin

Allah yardımcın olsun, başın sağolsun. Burada hepimizin başından benzer acılar geçti. Diyecek birşey yok. Allah bir gün bu acıları yaşamamışa döndürsün hepimizi, yavrularımızın kardeşlerini sevmeyi nasipetsin inşallah.

Rabbim sabırlar versiin canımm..Rabbim kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş..araştırma sonucunda kesin tanı konurda bundan sonraki bebeğine sağlıcakla kavuşursun inş.

Rabbim sabırlar versin canım .Ecrinin cennette anne ve babasını bekliyor inş.Rabbim meleklermizin şefaatinden bizleri ayırmasın inş.

ben yine erken doğum yaptım bu sefer preaklamsi oğlum yoğun bakımda 11.08.2010 da doğdu bakalım ne olucak kafayı sıyırmazsam ii dir. benden haber bekleyenlere...

nasılsınz
crus başınsaolsun canım

hava sıcak evde huzur yok
ben bunalımdayım galiba
pek iyi değilim buğünlerde.

nooldu hadibakem evde huzur yok yazmışsın sıcakları mı kastettin canım? aman sakın gereksiz ıvır zıvır şeyler kafanı takıp da kendini de üzme bebeğini de.
yavrunu düşün.

canım bu topik iyiki var burda hepimiz farklı şeylerden bebişlerimizi kaybetsekte acımız hepimizin aynı...seninde başın sağolsun bizede böyle yazılmış...allahım meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

ben yine erken doğum yaptım bu sefer preaklamsi oğlum yoğun bakımda 11.08.2010 da doğdu bakalım ne olucak kafayı sıyırmazsam ii dir. benden haber bekleyenlere...

canım allahım bebeğine sağlık sıhhat nasip etsin sanada bekleyebilmen için sabır nasip etsin...inşallah mutlulukla evinize döneceksiniz...güzel haberlerini bekliyoruz allahım sabrımızın karşılığını versin bizlere...

Canım aklım hep sende. Sanki bir yanlışlık olmuş bebeğim düşmemiş hala karnımdaymış yazıvereceksin gibi geliyor. Çok güzel hayallerle yola çımıştık, böyle birşey beklemiyorduk inan hepimiz çok etkilendik ve kendi başımıza gelmiş kadar üzüldük. Çok acı bir olay yaşadın ama inşallah hayırlara vesile olur, problemin neyse araştırılır bulunur ve inşallah bir daha böyle üzücü bir durum yaşamazsın. Biliyorsun çok daha büyük bir acı yaşadın inşallah bugünleri de çarçabuk atlatırsın. Lütfen bu işin üzerinde dur bir an önce doktora git araştırmalara başlansın. Unutma her zaman yanındayız ve seni çok seviyoruz.

Canım acın çok tazeymiş Allah sabırlar versin. Aramıza hoşgeldin.

Canım seni çok merak ettim. Bir süredir haber çıkmayınca hastanede takip altında tutulduğunu düşünüyordum. Bende de preeklemsi riski var günlük tansiyon takibi yapıyorum. Öncelikle doğumun hayırlı olsun, oğlunuzu güzel günlerde sağlıkla büyütün inşallah. Yine erken doğum yaptın ama o kadar sıkıntıya rağmen 33. haftaya kadar gelmeyi başardın. Bence Yusuf'un doğum haftası da kilosu da gayet iyi,en iyisi de solunum sıkıntısı olmaması. Sıkıntını çok iyi anlıyorum. Bırak bebeklerimizi küvezde görmeye, küvez görmeye bile tahammülümüz yok. Bak bir haftası geçti bile inşallah 2 haftaya kalmaz bebeğini kucağına alırsın canım. Allah bebeğinize güç kuvvet, size de dayanma gücü versin, Allah yardımcınız olsun. Bizi habersiz bırakma, gelişmelerden haberdar et. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

inş.herşey yolunda gidicek ve bebeğin kucağında evine gidiceksin bizede güzel haberler verceksin.

aklına hiç kötü bişey getirme bu sefer herşey iyi gidecek ve sen bebeğinle çıkacaksın o hastaneden. Senin ve kuzunun iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz arkadaşım

map cım
çok sıkıldım eşim çok yoğun çalışıyor sıcaktan dışarı çıkamıyorum
evin içindeyim
nebileyim işte kimseyle konuşmaya konuşmaya böyle oldum ben.

premete izinin bitti galiba döndün galiba
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

sinannurayda beni çok etkiledi
canım benim Allahım sabrını versin.

dün kontrolüm vardı,doktorum büyük ihtimalle bebeğin erkek olduğunu söyledi.benim kaybettiğim bebeğimde erkekti.haftayada ikili taramamız var.
aranızda izmir kent hastanesinde çalışan namık demir hakkında bilgisi olan var mı?

kardan adam arladaşım rahimağzı yetmezliği topiğinde ayşeçınarlı arkadaşımız ona gitmişti ikizleri oldu sağlıklı bir şekilde
hadibakemciğim lütfen tatlım kendini rahatlatacak birşeyler bulmaya çalış ne güzel 20 li haftalara geliyorsun şunun şurasında ne kaldı
ama ben de yaşadım günler geçmez şimdi sık sık buraya gel dertleşelim
bir de tüm gebe arkadaşlar bulantılarınız olsa da sıvı almaya çalışın susuz kalmayın bı sıcaklarda çok önemli.

Canım ben şu an raporluyum bazı sıkıntılarım var, ağır bir hamilelik geçiriyorum o yüzden haftanın birkaç gününü evde yatarak geçiriyorum ama yine de halime çok çok şükür. Canım hiç dışarı çıkma zaten sıcaklar çok kötü evde kendini meşgul edecek hobiler bulmaya çalış. Kötü şeyler düşünme inşallah bundan sonra olumsuz bir durum yaşamayız.

Canım gözün aydın. Senin doktor cinsiyetini çok erken söylemiş benimki söylemedi 16. haftayı bekleyecekmiş. Ben Namık Demir'e gitmiştim gerçekten çok başarılı bir doktor ve diğer profesörler gibi nemrut değil ama kendisinden randevu alabilmek büyük problem. Bir arkadaşım problemli bir hamilelik geçiriyor Namık Bey'den randevu almak için Kent'i aramış ancak Ekim'e randevu verebiliriz demişler. Bir de aysecinarli kendisinin Kent'te çok iyi ilgilendiğini ama Dokuz Eylül'e yatış yapınca hiç ilgilenmediğini yazmıştı, zaten üniversitedeki doğumlara girmiyormuş. Sen daha önce Serkan Bey'e gitmiştin neden tekrar onu düşünmüyorsun. Psikolojik olarak olumsuz etkileneceğin için mi ona gitmek istemiyorsun.

canım doktorun baya erken tahminde bulunmuş. bebecikler sağlıcakla gelsinde kız erkek farketmiyor..

premete hayırdır canım ne gibi sıkıntın var ?Benimde cumartesi kontrolüm var 3 lü test yapacak doktorum umarım herşey yolundadır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…