canım çok üzüldüm...allah sabır versin...çok üzgünüm size güzel haberler verip motive etmek isterdim ama bu seferde hayaller yarım kaldı rabbim size tekrardan yaşatmasın zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin pazartesi kontrolum vardı eş yukarı çıktı tehlike geçti dedi doktor çarşamba sabahı lekeyle kan geldi tuvalette doktoru aradım yat dedi dikkat et dedi dört buçuk gibi ağrılar başladı kanamada arttı doktora gittim hemen serum taktı nidilat verdi eve yolladı yattım sabah ezanı okunurken tuvalette kesesiyle birlikte gelmeye başladı görseniz minicik bi bebek herşeyi parmakları bile belli ama ben hala şoktayım çok ağlıyamıyorum hiç bişey hissedemiyorum bazen kendimi hala hamile sanıyorum bazende hiç hamile kalmamış hiç bişey yaşamamış gibi hissediyorum çapaya gittik düşükle ilgili kendini toparlayınca gel araştırma yapalım dediler bebeğide incelemeye aldılar çok çaresizim hiç böle olacağını sanmıyodum allahım size yaşatmaz inşallah
selam melek anneleri böyle bir topik olduğunu bilmiyordum keşke hiçbirimiz bilmeseydik yazmasaydık ama buna şükür diyecez. bende 14.07.2010 da melek annesi oldum güzel Ecrin'im 26 haftada erken doğdu 1,5 gün yaşayıp vefat etti. hepimizin başı sağolsun Rabbim sabrını versin
selam melek anneleri böyle bir topik olduğunu bilmiyordum keşke hiçbirimiz bilmeseydik yazmasaydık ama buna şükür diyecez. bende 14.07.2010 da melek annesi oldum güzel Ecrin'im 26 haftada erken doğdu 1,5 gün yaşayıp vefat etti. hepimizin başı sağolsun Rabbim sabrını versin
Rabbim sabırlar versiin canımm..Rabbim kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş..araştırma sonucunda kesin tanı konurda bundan sonraki bebeğine sağlıcakla kavuşursun inş.inşallah birtanelerim allah gönlünüze göre verir bende 2 bebişimi tıbbi terminasyon sonucunda kaybettim yani normal doğum ile 2 gebeliğim sonlandı biri2008 temmuz2008.7 aylık ...biride 12,8,2010 yani daha yeni4. ayında düşürüldü çok acı bir kızım var 8 yaşında rabbim ona sağlıklı uzun ömür versin bende şuan hacettepede araştırılıyorum dua edin sebebibilinsinde gene anna olayım nedende....kistik higroma iki bebişimdede...:gitme::gitme::gitme:
ben yine erken doğum yaptım bu sefer preaklamsi oğlum yoğun bakımda 11.08.2010 da doğdu bakalım ne olucak kafayı sıyırmazsam ii dir. benden haber bekleyenlere...
çok üzgünüm size güzel haberler verip motive etmek isterdim ama bu seferde hayaller yarım kaldı rabbim size tekrardan yaşatmasın zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin pazartesi kontrolum vardı eş yukarı çıktı tehlike geçti dedi doktor çarşamba sabahı lekeyle kan geldi tuvalette doktoru aradım yat dedi dikkat et dedi dört buçuk gibi ağrılar başladı kanamada arttı doktora gittim hemen serum taktı nidilat verdi eve yolladı yattım sabah ezanı okunurken tuvalette kesesiyle birlikte gelmeye başladı görseniz minicik bi bebek herşeyi parmakları bile belli ama ben hala şoktayım çok ağlıyamıyorum hiç bişey hissedemiyorum bazen kendimi hala hamile sanıyorum bazende hiç hamile kalmamış hiç bişey yaşamamış gibi hissediyorum çapaya gittik düşükle ilgili kendini toparlayınca gel araştırma yapalım dediler bebeğide incelemeye aldılar çok çaresizim hiç böle olacağını sanmıyodum allahım size yaşatmaz inşallah
ben yine erken doğum yaptım bu sefer preaklamsi oğlum yoğun bakımda 11.08.2010 da doğdu bakalım ne olucak kafayı sıyırmazsam ii dir. benden haber bekleyenlere...
map cım
çok sıkıldım eşim çok yoğun çalışıyor sıcaktan dışarı çıkamıyorum
evin içindeyim
nebileyim işte kimseyle konuşmaya konuşmaya böyle oldum ben.
premete izinin bitti galiba döndün galiba
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
sinannurayda beni çok etkiledi
canım benim Allahım sabrını versin.
dün kontrolüm vardı,doktorum büyük ihtimalle bebeğin erkek olduğunu söyledi.benim kaybettiğim bebeğimde erkekti.haftayada ikili taramamız var.
aranızda izmir kent hastanesinde çalışan namık demir hakkında bilgisi olan var mı?
dün kontrolüm vardı,doktorum büyük ihtimalle bebeğin erkek olduğunu söyledi.benim kaybettiğim bebeğimde erkekti.haftayada ikili taramamız var.
aranızda izmir kent hastanesinde çalışan namık demir hakkında bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?