- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
ben yine erken doğum yaptım bu sefer preaklamsi oğlum yoğun bakımda 11.08.2010 da doğdu bakalım ne olucak kafayı sıyırmazsam ii dir. benden haber bekleyenlere...
ben yine erken doğum yaptım bu sefer preaklamsi oğlum yoğun bakımda 11.08.2010 da doğdu bakalım ne olucak kafayı sıyırmazsam ii dir. benden haber bekleyenlere...
hadibakem seni çok iyi anlıyorum aynı senin yaşadıklarını yaşadım çok kalabalık olmasına rağmen hep kendimi yanlız hissettim hep kızımı meleğimi aradım hamileliğim hiç fayda etmemişti ama şimdi üzülüyorum çok haksızlık ettim içimden gelerek sevemedim belkide bu yüzden benim gibi bi annesi olacağı için savaşmak istemedi bebeğim ilk kanamam olduğunda hastanede yatarken karnımdaki hiç aklıma bile gelmiyodu sadece kızımı düşünüyodum sanki kızımı yeniden kaybedecekmişim gibi biraz zor ama hamileliğinde meleğini unutmaya çalış hep karnındakini düşün herşey senin için yeniden başlamış gibi hiç bişey yaşamaış gibi düşün ki bebeğinde etkilenmesin
tekrar geçmiş olsun canım
evet haklısın canım
inş. bu dönemide atlatacagız.
sen tekrardan doktura gittinmi
lütfen kızlar probleminiz olsun olmasın çok dikkat edin bizim bünyemiz hassas herkez gibi normal bi hamilelik geççiremiyoruz hastanede 8 aylık ikiz doğum yaptı oda sekiz ayı sürekli yatark geçirmiş bardağa su bile doldurmamış eşi başında beklemiş daha önce kayıpları olmuş o kadar dikkate rağmen yinede erken doğmuş ben bazen pişmanlığını yaşıyorum tehlikem geçti, diye hemen ayaklandım yatmaya devam etseydim belki neyse dün gündüz kansız kaldığım için biraz kötü oldum uzandım uyumuşum bebeklerimi gördüm çok güzellerdi harika bişey o kadar müthiş bi mucizeki insan rüyasına bile doyamıyo hep başlarındayım böle hasta ölecekler diye bekliyoruz ama evimizdeyiz sonra gülüp ağlamaya başlıyolar ben çok seviniyorum sallıyorum uyutuyorum yanyana yatırıyorum kızlarımı sonra düşünüyorum benim meleiğim erken doğdu ama yinede büyük bu küçük olanı ezer diye sonra ayr taraflara yatırıyorum ikidebir üstlerini örtüyorum yüzlerine bakıyorum ezan okunacak yemek bile yapmıyorum sadece onlara doydum rüyada olsa çok güzeldi ve bugün öyle bi rüya görüp hasretimi giderdiğim için mutluyum
sağol canım gitmedim bebeğin sonucu çıkmış buğün eşim gidip alacak bende bidahaki hafta gitmeyi düşünüyorum inşallah bu sefer sebepleri çıkar ortaya
kendimle ilğili proplemlerim var galiba
çok yalnız hissediyorum
eşim çok yoğun hiç görüyorum nerdeyse kendini
evden dışarı çıkamıyorum zaten.
artık herşey agır geliyor bana
diyorum bebeğim yanımda olsaydı
sabah onla uyansaydım mamalar yapsaydım
yıkasaydım onu koklaya koklaya uyusaydım.
ama şimdi yanımda değil o orda yalnız ben burda
ailem uzakta annemi çok özledim
şu yaşıma geldim hala eşimden çok onu özlüyorum
bana kızmayın hamilesin demeyin
bu günlerde böyleyimm geçeçek inş.
cuma günü konturolum var.renkli ultrosana girecegim
kaybettiğim oğlumun sağlık proplemi olduğunu da buzaman öğrenmiştim
ve eşim yanımda olmayacak
bu sıcakta dolmuşlarda nasıl yapayımm tek.
belki bunlar sorun değil diyeceksiniz
hamileliktenmidir nedir korkularım hiç bitmiyor
canım anne çok önemli özlemende çok normal...eşin yanında olsa kendini daha iyi hissedersin...hamilelikte herşeyi daha çok takıyoruz inşallah bunlar inşallah geçecek bebişini kucağına alınca...
dün kontrolüm vardı,doktorum büyük ihtimalle bebeğin erkek olduğunu söyledi.benim kaybettiğim bebeğimde erkekti.haftayada ikili taramamız var.
Aranızda izmir kent hastanesinde çalışan namık demir hakkında bilgisi olan var mı?
allahım hamilelerimizin kalbine ferahlık ve tamamına ermesini,hamile olmayan melek annelerimizinde hayırlısıyla bebiş haberlerini vermesini nasip eylesin...aminnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?