Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ben yine erken doğum yaptım bu sefer preaklamsi oğlum yoğun bakımda 11.08.2010 da doğdu bakalım ne olucak kafayı sıyırmazsam ii dir. benden haber bekleyenlere...

canım geçmiş olsun .Allahım analı babalı sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin inş.. oğlun küvezdeymiş ama çok şükür ki makinaya bağlı değil 2 kiloyu tamamlayınca sağlıcakla evinize gelirsiniz inş. canım .. bol bol sütünü sağ besle bebişini canım .Rabbim yardımcınız olsun..

ben yine erken doğum yaptım bu sefer preaklamsi oğlum yoğun bakımda 11.08.2010 da doğdu bakalım ne olucak kafayı sıyırmazsam ii dir. benden haber bekleyenlere...

Allah analı babalı büyütsün. Rabbim şu mübarek ramazan ayında dualarını kabul etsin.Bebeğin en kısa zamanda evine senin kollarında dönsün inşallah. Bol bol dua etcem senin ve bebeğin için.

kendimle ilğili proplemlerim var galiba
çok yalnız hissediyorum
eşim çok yoğun hiç görüyorum nerdeyse kendini
evden dışarı çıkamıyorum zaten.
artık herşey agır geliyor bana
diyorum bebeğim yanımda olsaydı
sabah onla uyansaydım mamalar yapsaydım
yıkasaydım onu koklaya koklaya uyusaydım.
ama şimdi yanımda değil o orda yalnız ben burda
ailem uzakta annemi çok özledim
şu yaşıma geldim hala eşimden çok onu özlüyorum
bana kızmayın hamilesin demeyin
bu günlerde böyleyimm geçeçek inş.
cuma günü konturolum var.renkli ultrosana girecegim
kaybettiğim oğlumun sağlık proplemi olduğunu da buzaman öğrenmiştim
ve eşim yanımda olmayacak
bu sıcakta dolmuşlarda nasıl yapayımm tek.
belki bunlar sorun değil diyeceksiniz
hamileliktenmidir nedir korkularım hiç bitmiyor

teşekür ederim map cım inş. geçeçek
bu bir dönem diyorum çabuk geçer inş.

premete hayırdır canım nasıl proplemlerin var.geçmiş olsun.

özlenen inş. sonuçların güzel çıkar canım.

lütfen kızlar probleminiz olsun olmasın çok dikkat edin bizim bünyemiz hassas herkez gibi normal bi hamilelik geççiremiyoruz hastanede 8 aylık ikiz doğum yaptı oda sekiz ayı sürekli yatark geçirmiş bardağa su bile doldurmamış eşi başında beklemiş daha önce kayıpları olmuş o kadar dikkate rağmen yinede erken doğmuş ben bazen pişmanlığını yaşıyorum tehlikem geçti, diye hemen ayaklandım yatmaya devam etseydim belki neyse dün gündüz kansız kaldığım için biraz kötü oldum uzandım uyumuşum bebeklerimi gördüm çok güzellerdi harika bişey o kadar müthiş bi mucizeki insan rüyasına bile doyamıyo hep başlarındayım böle hasta ölecekler diye bekliyoruz ama evimizdeyiz sonra gülüp ağlamaya başlıyolar ben çok seviniyorum sallıyorum uyutuyorum yanyana yatırıyorum kızlarımı sonra düşünüyorum benim meleiğim erken doğdu ama yinede büyük bu küçük olanı ezer diye sonra ayr taraflara yatırıyorum ikidebir üstlerini örtüyorum yüzlerine bakıyorum ezan okunacak yemek bile yapmıyorum sadece onlara doydum rüyada olsa çok güzeldi ve bugün öyle bi rüya görüp hasretimi giderdiğim için mutluyum

hadibakem seni çok iyi anlıyorum aynı senin yaşadıklarını yaşadım çok kalabalık olmasına rağmen hep kendimi yanlız hissettim hep kızımı meleğimi aradım hamileliğim hiç fayda etmemişti ama şimdi üzülüyorum çok haksızlık ettim içimden gelerek sevemedim belkide bu yüzden benim gibi bi annesi olacağı için savaşmak istemedi bebeğim ilk kanamam olduğunda hastanede yatarken karnımdaki hiç aklıma bile gelmiyodu sadece kızımı düşünüyodum sanki kızımı yeniden kaybedecekmişim gibi biraz zor ama hamileliğinde meleğini unutmaya çalış hep karnındakini düşün herşey senin için yeniden başlamış gibi hiç bişey yaşamaış gibi düşün ki bebeğinde etkilenmesin

tekrar geçmiş olsun canım
evet haklısın canım
inş. bu dönemide atlatacagız.

sen tekrardan doktura gittinmi

Allah yardımcın olsun arkadaşım, inan senin acın bizleri de inanılmaz derecede yaraladı. Allah sabır versin tekrar. Allahım sana kuzuları gösterip acına melhem olmaya çalışıyor.

SİNANNURAY canım ne güzel rüya görmüşsün ben meleğimi hiç göremiyom...inan senin üzüntünü yürekten yaşıyorum çok etkilendim.allahım inşallah bidahaki sefere problemsiz bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder.hepimize inşallah...

PREMETE canım sorunlu olsada hamileliklerimiz halimize şükürler olsun bebişlerimiz bizimle geçmiş olsun canım...

canım anne çok önemli özlemende çok normal...eşin yanında olsa kendini daha iyi hissedersin...hamilelikte herşeyi daha çok takıyoruz inşallah bunlar inşallah geçecek bebişini kucağına alınca...

allahım hamilelerimizin kalbine ferahlık ve tamamına ermesini,hamile olmayan melek annelerimizinde hayırlısıyla bebiş haberlerini vermesini nasip eylesin...AMİNNNNNNNNNNN

canım hayırlısıyla sağlıklı olsunlar yeterki inşallah ikili taramızda güzel çıkar...

premeteciğim,geçen hafta başında serkan güçlüye gittim,ama bana hiç h oş şeyler söylemedi.hemen bayramdan sonra amniyosentez yapalım dedi.bende başka bir doktor tavsiye etmesini istedim.o zaman namık beye gönderdi bizi.kendisi aracı olduğu için ,bir saat içinde randevu verdiler.namık bey bize söylenenlere sadece güldü,normal bir gebeliğimin olduğunu,endişe edilecek bir durum olmadığını söyledi,15 gün sonraya randevu verdi bize.
sonraki randevuya gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım.kent hastanesinin kurumlarla anlaşması yokmuş,doğum orda gerçekleşirse bizim için maliyeti ağır olacak gibi.birde bizim üniversite hasteneleriyle bağlantılı olmamız gerekiyor .ekoyu sadece üniversiteler çekiyor.18.haftada ekomuz var.

sinannuraycığım bebeğini kaybettiğini öğrendiğimden bu yana sabah gözümü açtığımda ilk aklıma gelen sensin. Çünkü bu acıyı ikinci kez yaşamanın nasıl bir şok olduğunu, ve insanı nasıl çaresiz umutsuz kapkaranlıklarda bıraktığını çok iyi biliyorum. İlk bebeğimi kaybettiğimde tekrar gebe kalabilmek için hemen çalışmalara başlamak için doktoruma gittiğimde bari 3 ay bekle falan demişti. İkinci kez aynı acıyı hem de ikizlerimi kaybettiğimde de gücümün sıfırlandığını hissettim ve hala da öyleyim. Senin de şu anda kendini takatsiz ve umutsuz hissettiğini tahmin edebiliyorum. Lütfen kendini bırakma canım.
Öncelikle rabbine sığın. Zaten gebe kalman çok zor değil bundan sonraki gebeliğinde de daha erken haftalarda serklajı yaptırırsın sonrası yine tevekkül. Ama inanıyorum sen sağlıklı bir bebeğin annesi olacaksın. Kader arkadaşımmm...

kardan adam arkadaşım aman derim sakın derim amniyosentez yaptırtma <hem de bu kadar tecrübeli bir dr. gerkesiz demişse>
ben ilk bebeğimi sağlıklı olduğu halde amniyosentezden sonra kaybettim.

arkadaşlar merhaba.. dün akşamdan beri karnımın sağ tarafında bir ağrı varr , hareket edemiyorum o derece yanii ,karnımdada sertleşme oldu . doktorumu aradım idrar tahlili yaptır dedi . ciddi anlamda enfeksiyon varmışş.. hemen antibiyotiğe başlattı ..şu an bile hala ağrı çekiyorumm her ne kadar rahat olmaya çalışsamda korkuyorumm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…