kardan adam arkadaşım aman derim sakın derim amniyosentez yaptırtma <hem de bu kadar tecrübeli bir dr. gerkesiz demişse>
ben ilk bebeğimi sağlıklı olduğu halde amniyosentezden sonra kaybettim.[/QUOştiğinde TE]
teşekkür ederim görüşün için .ikili taramanın sonucuna göre karar verilecek.durum netleştiğinde bu konuyu tekrar konuşalım arkadaşım.şimdilik düşünmek istemiyorum.yeterince sitresim var birde amniyosentezle uğraşamam.
arkadaşlar merhaba.. dün akşamdan beri karnımın sağ tarafında bir ağrı varr , hareket edemiyorum o derece yanii ,karnımdada sertleşme oldu . doktorumu aradım idrar tahlili yaptır dedi . ciddi anlamda enfeksiyon varmışş.. hemen antibiyotiğe başlattı ..şu an bile hala ağrı çekiyorumm her ne kadar rahat olmaya çalışsamda korkuyorumm .
canım lütfen dikkatli ol bence bi devlet hadtanesine de git belki yatman gereklidir ihmal etme bende de enfeksiyon vardı korkutmak amaçlı değil önlem amaçlı smylüyorum ikisinde de soktordan yana pişmanlıklar yaşıyorum
ben yine erken doğum yaptım bu sefer preaklamsi oğlum yoğun bakımda 11.08.2010 da doğdu bakalım ne olucak kafayı sıyırmazsam ii dir. benden haber bekleyenlere...
premeteciğim,geçen hafta başında serkan güçlüye gittim,ama bana hiç h oş şeyler söylemedi.hemen bayramdan sonra amniyosentez yapalım dedi.bende başka bir doktor tavsiye etmesini istedim.o zaman namık beye gönderdi bizi.kendisi aracı olduğu için ,bir saat içinde randevu verdiler.namık bey bize söylenenlere sadece güldü,normal bir gebeliğimin olduğunu,endişe edilecek bir durum olmadığını söyledi,15 gün sonraya randevu verdi bize.
sonraki randevuya gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım.kent hastanesinin kurumlarla anlaşması yokmuş,doğum orda gerçekleşirse bizim için maliyeti ağır olacak gibi.birde bizim üniversite hasteneleriyle bağlantılı olmamız gerekiyor .ekoyu sadece üniversiteler çekiyor.18.haftada ekomuz var.
arkadaşlar merhaba.. dün akşamdan beri karnımın sağ tarafında bir ağrı varr , hareket edemiyorum o derece yanii ,karnımdada sertleşme oldu . doktorumu aradım idrar tahlili yaptır dedi . ciddi anlamda enfeksiyon varmışş.. hemen antibiyotiğe başlattı ..şu an bile hala ağrı çekiyorumm her ne kadar rahat olmaya çalışsamda korkuyorumm .
Ylmznrmn arkadaşım buradasın görüyorum. Hedefini düşük tutma. Biz ilk doğumumuzu 29. haftada yapmıştık inşallah bu sefer en az 36. haftayı göreceğiz. İnanmazsak başaramayız.
crocusu başın sağolsun ben de 3 melek annesiyim
son gebeliğimde ikizleri kaybedene dek ben de bilmiyordum bu topiği
internette ölen bebeklerin durumu ile ilgili araştırma yaparken karşılaştım
bu acı tarif edilemez biliyorum
sana sabır diliyorum acın daha çok taze.
başın sağololsun arkadaşım allah sabrın en büyüğünü versin ve birdaha acılar göstermesin
Allah yardımcın olsun, başın sağolsun. Burada hepimizin başından benzer acılar geçti. Diyecek birşey yok. Allah bir gün bu acıları yaşamamışa döndürsün hepimizi, yavrularımızın kardeşlerini sevmeyi nasipetsin inşallah.
Rabbim sabırlar versiin canımm..Rabbim kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş..araştırma sonucunda kesin tanı konurda bundan sonraki bebeğine sağlıcakla kavuşursun inş.
Rabbim sabırlar versin canım .Ecrinin cennette anne ve babasını bekliyor inş.Rabbim meleklermizin şefaatinden bizleri ayırmasın inş.
crocusu Başın sağolsun.Allah sabır versin. Birdaha böyle bir acı yaşatmasın.
nasılsınz
crus başınsaolsun canım
hava sıcak evde huzur yok
ben bunalımdayım galiba
pek iyi değilim buğünlerde.
canım bu topik iyiki var burda hepimiz farklı şeylerden bebişlerimizi kaybetsekte acımız hepimizin aynı...seninde başın sağolsun bizede böyle yazılmış...allahım meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
sinannuraycığım bebeğini kaybettiğini öğrendiğimden bu yana sabah gözümü açtığımda ilk aklıma gelen sensin. Çünkü bu acıyı ikinci kez yaşamanın nasıl bir şok olduğunu, ve insanı nasıl çaresiz umutsuz kapkaranlıklarda bıraktığını çok iyi biliyorum. İlk bebeğimi kaybettiğimde tekrar gebe kalabilmek için hemen çalışmalara başlamak için doktoruma gittiğimde bari 3 ay bekle falan demişti. İkinci kez aynı acıyı hem de ikizlerimi kaybettiğimde de gücümün sıfırlandığını hissettim ve hala da öyleyim. Senin de şu anda kendini takatsiz ve umutsuz hissettiğini tahmin edebiliyorum. Lütfen kendini bırakma canım.
Öncelikle rabbine sığın. Zaten gebe kalman çok zor değil bundan sonraki gebeliğinde de daha erken haftalarda serklajı yaptırırsın sonrası yine tevekkül. Ama inanıyorum sen sağlıklı bir bebeğin annesi olacaksın. Kader arkadaşımmm...
hepinize çok tsk ederim Rabbim ne bana ne sizlere bir daha yaşatmasın inşallah hepimize ve tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin tez saatte bazılarınız tekrar hamile çok sevindim inşallah bu sefer sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza aslında bende ikiz kızlarıma hamileydim ama biri 3 aya kadar büyümesine rahmen kalbi yokmuş ve hiç atmamış zaten ecrin kardeşine kan pompaladığı için sıkıntıya girip erken doğdu biraz okudumda sizin erken doğum nedenleriniz yakın galiba benim durumumda olanınız yok rahim içi gelişme geriliği sebebi nedir bende öyle bişey yoktu ama benin durumuma en yakın o benimle paylaşırsanız sevinirim bizim tek umbilikal arterimiz vardı ve trap sendromuyduk
canım seni şimdi çok daha iyi anlıyorum yeni bebek istememeni gerçekten çok büyük bi yıkım oda bu bebeğe hiç bağlanamamıştım kızım gibi içten sevememiştim ama kaybedince acısı çok koydu artık hiç cesaretim yok bende buğün eşime dedim ya ayrılalım yada evlat edinelim çünkü benim aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok kaldıramam ama rabbimin de bildiği vardır demekki böylesi daha hayırlı yada ben bu güzel meleklerin haketmedim bilemiyorum zamanında bebek istemiyorum ben eşimi seviyorum nla zamanımı geçirmek istiyorum bebek olursa ilgilenemem uzaklaşırız diyodum şimdi de istiyorum mevla vermiyo herşey bizim istediğimiz gibi olmuyo demekki her zaman hayırlısını istemek gerekmiş
canım seni şimdi çok daha iyi anlıyorum yeni bebek istememeni gerçekten çok büyük bi yıkım oda bu bebeğe hiç bağlanamamıştım kızım gibi içten sevememiştim ama kaybedince acısı çok koydu artık hiç cesaretim yok bende buğün eşime dedim ya ayrılalım yada evlat edinelim çünkü benim aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok kaldıramam ama rabbimin de bildiği vardır demekki böylesi daha hayırlı yada ben bu güzel meleklerin haketmedim bilemiyorum zamanında bebek istemiyorum ben eşimi seviyorum nla zamanımı geçirmek istiyorum bebek olursa ilgilenemem uzaklaşırız diyodum şimdi de istiyorum mevla vermiyo herşey bizim istediğimiz gibi olmuyo demekki her zaman hayırlısını istemek gerekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?