Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım lütfen dikkatli ol bence bi devlet hadtanesine de git belki yatman gereklidir ihmal etme bende de enfeksiyon vardı korkutmak amaçlı değil önlem amaçlı smylüyorum ikisinde de soktordan yana pişmanlıklar yaşıyorum

doğru canım haklısın idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte çok önemli direk erken doğum sebebi,diğer hamileliğimdede yaşamıştım . yarına düzelmesse ağrılarım tekrar gitmeyi düşünüyorum canım..

meraba arkadaşlar.
nasılsınız uamrtım herkes iyidir dicem ama sanırım kötü bi haber var
sinnanuraycım çok geçmiş olsun, Allah sabır versin diyorum canım benim.
bunun acısını bizden daha iyi kimse anlayaamz.
ve sen bu acıyla ikinci kez başetmek durumundasın.
niye böle oldu acaba.
mutlaka araştırılması ve gerekli testlerin yapılması gerekli bence.
bana kalırsa bir riskli gebelikler uzmanına git,, yapılması gerekenelr konusunda o bilgilendirsin ssn
ve ben yine kısa süerde takrar gzüel bi haber alıcağını düşünüyorum.
ozamnda takiplerini o yapsın.
elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.
şuan hepimizin yapmaya çalıştığı bu.
kendimize dikkat ediyoruz., iyi doktorlara gidiyoruz.
ama yine herşey Rabbime kalmış.
uamrım hepimizin hakkında hayırlısı olur.
ama gerçekten çok üzüldüm.
ben yeni hamile haberleri almayı uamrken.içim çok kötü oldu yine.
Allahım birdaha gözyaşı döjtürmesin, hepimizin yüzün güldürsün.
diyecek bişey bulamıyorum.

angelhopecum sende bebişini dünyay getirmişsin erken de olsa. uamrım en yakın zmanda
sağlıla kucağında olr.hayırlı olsun diyorum canım.
benimd eönceki gebeliğimde preeklempsi belirtileri vardı. seninki birdenbiremi çıktı ortaya.
yoks belirtiler varmıydı.
bend eçok dikkat ediyorum şuan.
uamrım sıkıntı yaşamam.

premete, özlenencim, hadibakemim uamrım sizlerinde hamilelikelri iy,i gidiyodur.
hadi ama başka hamile haber yokmu.
gzüel heberler verin bize.
bana kızmayın lütfen niye girmio diye.
en ufak bir haberden emen etkielniyorum.
hep aklıma kötü ieyler gelio
uzak kalmam gerektiğini düşünüyrum.ama emin olun hep aklımdasınız.dualrımdasınız.

biz de kızımla iyiyiz Allaha şükür.
evet artık cinsiyeimiz kesin kız.
büyüyoruz hızle.
günde 3 kez tansiyon takibi yapıyorum
yememe çok dikakt ediyorum.
yürüyüş yapıyorum.
bizden habeler böle.
yine gelip ne var ne yok bakıcam. inşallah güzel hebrler alırım
duanızı eksik etmeyin
sizler de bizim duamızdaısnız.
Rabbim bize birdaha acı yüzü göstermesin.
hamile arkadaşlarıma ve bana sağlıkla hayırısıla bebişlerimize kavşmayı nasip etsin.
bebiş yolu gözleyen arkadaşlarıma da tez zamanda bu gzüel hebri vermeyi nasip etsin.
kendinzie çooook iiyi bakın.

ben yine erken doğum yaptım bu sefer preaklamsi oğlum yoğun bakımda 11.08.2010 da doğdu bakalım ne olucak kafayı sıyırmazsam ii dir. benden haber bekleyenlere...

canım uzun zamamndır haber bekliyordum, maşallah 33 haftayı bulmussun doğumu cerrahpaşadamı yaptın bende 10 ağustosda orada idim sürekli aklımdaydın.bende şuan 24 haftadayım inşaallah o haftaları bulabilirim, bebeğini kucağına almanı dilerim bizlerde inşaallah sorunsuz o haftaları bulluruz ve oğluşlarımıza kavuşuruz, bebeğin kaç kilo doğdu , solunum probleminin olmaması çok iyi , dua edecem canım

günaydın buğün uyuyamadım
erkenden kalktım.
sweebaby senin ve bebeğinin iyi olmasına çok
sevindim.
kızında sana benzerse güzel bir kız olacak inş.

özlenen inş. buğün daha iyisindir.
güzel haberlerini bekliyoruz.

Hakikaten Serkan Bey saçmalamış ters zamanına geldi herhalde. Daha ikili testin bile yapılmamışken amniyosentezden bahsetmesi anlamsız olmuş. Hem amniyosentez kromozom bozukluklarını ortaya çıkarıyor, bildiğim kadarıyla oğlunda bu şekil bir anomali yoktu senin durumunda amniyosentezin getirisi ne olacak ki. Haklısın bizim gibi riskli gebelerin muhakkak bir ayağının üniversitede olması gerekir. Namık Bey fetal bakımda gerçekten çok iyi ekibiyle birlikte fetal ameliyatlara giriyor benim arkadaşımın bebeğininin mesanesinde darlık vardı ve geri teperek böbreği büyütüyordu anne karnındayken bebeğin mesanesine şant taktı. İzmir'de onun yaptığı işleri yapabilen başka bir doktor yok ama ilerde üniversiteye yatman gereken bir durum olursa seninle ilgilenmeyecekse ya da oradaki işlemlerde sana yardımcı olmayacaksa da ona gitmenin bir anlamı yok. Dokuz Eylül'de Selahattin Alanyurt var ben ona gitmedim ama ününü çok duydum. Özeli yok sadece hastanede primli bakıyor, o da Namık Bey'in ekibinde istersen bir de onunla görüş. Bu arada fetal ekoyu Behçet Uz'da da yaptırabilirsin. Ben orada yaptırmıştım öncesinden arayıp randevu alıyorsun, ek ücret ödenmiyor, yapan doktorun adı Timur Meşe aklında bulunsun. Allah işlerini rast getirsin.

Canım çok geçmiş olsun. Kendine çok dikkat et. Bol bol su iç canım. İdrar yolu enfeksiyonunda su antibiyotikten daha etkili sonuçlar doğurabiliyor. İnşallah kısa zamanda sona erer sıkıntıların.

Benim dün özeldeki doktorumla randevum vardı. %90 oğlum olacakmış. Yeniden oğlum olacağını öğrenirsem sevinçten havalara uçarım sanıyordum ama içimde bir donukluk var sevinemedim bile. Allah sonlarını benzetmesin. İkili testim normal çıktı. Raporum bitti bugün tekrar işe başladım. Bizden haberler bu kadar. Öpüyorum sizi.

Ylmznrmn arkadaşım buradasın görüyorum. Hedefini düşük tutma. Biz ilk doğumumuzu 29. haftada yapmıştık inşallah bu sefer en az 36. haftayı göreceğiz. İnanmazsak başaramayız.

ozlenen2010 Canım çok geçmiş olsun. bol bol dinlen. Aklına kötü şeyler getirme. İnşallah bebeğin sağlıkla kucağına alacağın günler gelecek.
sweebaby Canım senin ve bebeğinin iyi olmasına sevindim. Allah kızını kucağına aldığın günleri göstersin
Premete Canım çok güzel bir haber. İnşallah abisi gibi güzel bir bebek olur,sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün.

Ylmznrmn arkadaşım buradasın görüyorum. Hedefini düşük tutma. Biz ilk doğumumuzu 29. haftada yapmıştık inşallah bu sefer en az 36. haftayı göreceğiz. İnanmazsak başaramayız.

hayırlı uğurlu olsun canım oğlun
aynı şeyi bende yaşamıştım
sevineyimmi anlamamıştım.
inş. sağlıklı olacak bu bebişlerimiz
.

başın sağololsun arkadaşım allah sabrın en büyüğünü versin ve birdaha acılar göstermesin

crocusu Başın sağolsun.Allah sabır versin. Birdaha böyle bir acı yaşatmasın.

nasılsınz
crus başınsaolsun canım

hava sıcak evde huzur yok
ben bunalımdayım galiba
pek iyi değilim buğünlerde.

hepinize çok tsk ederim Rabbim ne bana ne sizlere bir daha yaşatmasın inşallah hepimize ve tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin tez saatte bazılarınız tekrar hamile çok sevindim inşallah bu sefer sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza aslında bende ikiz kızlarıma hamileydim ama biri 3 aya kadar büyümesine rahmen kalbi yokmuş ve hiç atmamış zaten ecrin kardeşine kan pompaladığı için sıkıntıya girip erken doğdu biraz okudumda sizin erken doğum nedenleriniz yakın galiba benim durumumda olanınız yok rahim içi gelişme geriliği sebebi nedir bende öyle bişey yoktu ama benin durumuma en yakın o benimle paylaşırsanız sevinirim bizim tek umbilikal arterimiz vardı ve trap sendromuyduk

Ben bebeğimi rahim içi gelişme geriliği nedeniyle kaybettim. Rahim içi gelişme geriliğinde herhangi bir nedenden dolayı plesanta çürümeye başlıyor ve bebeği beslemeyi kesiyor, bu nedenle de en optimal zamanda zorunlu sezeryanla doğum gerçekleşiyor. Benim durumumda rahim içi gelişme geriliğine sebep olarak kan pıhtılaşması bulundu, kılcal damarlarda oluşan mikro tıkanıklıklar sebebiyle plesanta çürümüş. Sanırım senin durumunun bununla alakası yok. Tek umblikal arter bulunması genelde kromozom anamolisi belirteci olarak kabul ediliyor ikili, üçlü test sonuçlarınız nasıldı. İkiz gebeliklerde maalesef çeşitli problemler yaşanabiliyor. Lütfen gerekli bütün araştırmaları yaptırmadan tekrar gebelik düşünme. Allah bir daha hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın.

ben bebeğimi kaybetmeden 3lü testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı buğün biopsi raporu geldi herşey normal bebekte bi sorun yokmuş demekki sorun bende taşıyamadım yavrumu gelecek hafta çapaya başlıyorum moralim çok bozuldu araştırmadan hemen hamile kaldım acele ettim
ama hastanede dediler diğer bebek senle alakalı bi durum değil sağlık sorunu yüzünden kaybetmişsin ama bu bebek senle alakalı ilk düşüğün olduğu için belki araştırmaya gerek duymazlar dedi sizde nelere bakıldı siz mi istediniz doktor mu tavsiye etti

premete canım oğlun olmasına çok sevindim rabbim kucağına aldığın günleri göstersin insan kaybettiği bebekle aynı cinsiyeti olunca daha bi farklı oluyo inşallah bu sağlıklı bi bebek olacak kardeşi metenin hasretini birazda olsa dindirecek

canım seni şimdi çok daha iyi anlıyorum yeni bebek istememeni gerçekten çok büyük bi yıkım oda bu bebeğe hiç bağlanamamıştım kızım gibi içten sevememiştim ama kaybedince acısı çok koydu artık hiç cesaretim yok bende buğün eşime dedim ya ayrılalım yada evlat edinelim çünkü benim aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok kaldıramam ama rabbimin de bildiği vardır demekki böylesi daha hayırlı yada ben bu güzel meleklerin haketmedim bilemiyorum zamanında bebek istemiyorum ben eşimi seviyorum nla zamanımı geçirmek istiyorum bebek olursa ilgilenemem uzaklaşırız diyodum şimdi de istiyorum mevla vermiyo herşey bizim istediğimiz gibi olmuyo demekki her zaman hayırlısını istemek gerekmiş

Canım yaaa. Benimde meleklerim ikizdi. Şimdi onları hatırladım. Zaten hiç unutmuyorum. Çok özlüyorum. Doğsalardı şimdi 2 aylık olcaklardı. Benimkisi rahim yetmezliğinden dolayı erken kese açılması olmuştu 4,5 ayımızda. Rahimimde miyomlarım bebeklerime yer vermemiş. Doktorumunda yanlış yönlendirmesi yüzünden bebeklerime veda ettim. rabbim bir daha yaşatmasın. Tüm melek annelerine kuzularının kardeşlerini bir an önce göndersin. İ

Canım hiç öyle düşünme. Bebek istemiyorum falan, eşinide üzüyorsun kendinide. Rabbim dermansız dert vermez. Çapada baştan aşağı bir tetkiklerini yaptır. Sorun neymiş o bulunsun. Tedavini yaptırır. Hayatına yeni bir yön verirsin.Şu anda için o kadar çok yanıyor ki anlıyorum seni. Bu yaşadıklarının hepsi bir imtihan. Bu imtihanı verebilmek için güçlü olmalısın.

Canım lütfen böyle düşünme sen de yeniden anne olacaksın. Daha hayatın çok başındasın pes etmeye hakkın yok. Şu an acın çok taze henüz bunları düşünmek için çok erken. Sen bir üniversiteye git bakalım, gerekli araştırmalar yapılsın ondan sonrasını sonra düşünürsün. Hem sen şu an ne kadar acılı olsan da ben senin eskiye göre daha güçlü, daha kararlı olduğunu hissediyorum. Problemin bulunduktan sonra doğru doktor seçimiyle bebeğini kucağına alacağına inanıyorum.

sinanuraycığım evet seninle kader arkadaşıyıa evet ikimiz de aynı acıyı ikinci kez yaşayınca ilkinden daha beter yıkıldık ama mesajım da belirttiğim gibi senin yeniden gebe kalman çok zor değil ve rahim ağzı yetmezliğinin tedavisi de var serklajla. Yaşça da gençsin benden o yüzden kendini koyverme. Bir süre dinlen. Sonra yeniden gebe kalacağın günler gelecek tedavilerini yaptıracaksın ve mutlu sonra ulaşacaksın canım.

bugün bir arkadaş ortamında sohbet ederken düşük yapmış bir arkadaşımız da vardı. Kendisine tetkiklerini yaptırdın mı dedim. Yaşı da bana yakın.
demez olsayım
neden yaptırsınmış? 1 düşük oldu diye tetkik mi yapılırmış? Ayrıca neden ben bu kadar negatif mişim bu konuda? (üstelik yaşadıklarımı biliyor)
Zaten onun çocuğu olurmuş.
Ben de öyle zannediyordum. Kadınlar evlenirler gebe kalırlar ve bebeklerini sağlıkla doğurup eve getirirler zannediyordum. Ama hayat bana kazın ayağının hiç de öyle olmadığını öğretti.
Yaşadığım acıları bildiği halde bana neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun diyen kişiyi Allah!a havale ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…