bana doktor rahim filmini söylemedi neden cektiriyorsunuz tüp bebekte cektirmiştim yeterli değilmidir
canım gecmişi okuduğumda hep senin yazılarını takip ettim başın sağolsun canım cok zor allahtan dua etmemizden başka caremiz yok burda hep dertleşiyoruz sende iyi bilirsin senin tavsiyelerine herkase ihtiyacımız var yoksa dayanılacak bir acı değil dün yine aglama krizine girdim cok zor dayanılması ama ümitliyim allahın izniyle tekrar başlıcam calışmalara cok zor dönemden geciyorum senin gibi yazılanları okuduğum kadarı yeniden hamile kalmak bebiş sahibi umudunu yitirmemek acımızı hafifletileck biliyorum zor bir süreç alllah yardımcımız olsun
canım bende bebeğimi kaybedeli 48 gün oldu bazen çok rahatım hiç bişey yaşamaış gibi hissediyorum kendimi hiç hamile kalmamış hiç kızlarımı kaybetmemiş gibi bazen dayanılmıyacak kadar acı çekiyorum kalbim sıkışıyo çok zor ama yeni bebek insanı ümitlendiriyo hafifler acımız sanıyoruz benim ikinci hamilweliğimde bi değişiklik olmamıştı ama acım çok yeniydi hamile kaldığımda eminimki kucağımıza alınca hafifler acımız ama yinede erken diyorum kendini bi toparla sen kendini iyi hissedebilirsin bende iyi hissettim ama ilerleyen haftalarda çok ağrılarım olmuştu o yüzden bekle biraz geç olsun güç olmasın
Canım Mert Kazandı'nın fetal eko çektiğine emin misiniz, hastaneyi arayıp sordunuz mu bildiğim kadarıyla fetal ekoyu kadın doğumcular değil çocuk kardiyalogları çekiyor. Benim doktorum Ege'den Fuat Akercan kendisi aynı zamanda perinatalog yani fetus uzmanı ama bana fetal eko çekmeyecek. Benim de haftaya fetal eko çektirmem gerekiyor. Ben Behçet Uz'dan randevu aldım. Zaten ilk hamileliğimde de fetal ekoyu orada çektirmiştim. Oradaki Timur Meşe'yi önermişti gittiğim doktorlar. Eğer Ege'de bir doktora gideceksen sakın poliklinikten giriş yapma çünkü o zaman istediğin doktora değil orada hangi doktor varsa ona görünmek zorunda kalıyorsun ve poliklinikte genelde asistanlar duruyor. Gideceğin doktorun özelinden randevu al o zaman randevu saatinden gelip 1 saat önce gelip hastaneye primli olarak giriş yapıyorsun ama randevu almak için elini çabuk tut doktorlar çok yoğun boş randevu bulmak kolay olmuyor. İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek dualarım seninle.
Evet canım başka çocuklarımız da olsa ölen çocuklarımız için ömrümüzün sonuna kadar içimiz yanacak. İnsanın kolu kopsa, bacağı kopsa acısını birgün unutur belki ama canından can kopunca acısı unutulmuyor. Allah hepimize sabır versin.
kesınlıkle öyledır kuzucum
biliyorum haklısın erken gerekli tedikleri yaptırıcam doktor ilk adetine bekelım ona göre dedi bugün 40 gün oldu dayanamıyorum acısına her uyandığımda ağlıyarak uyanıyorum görümcem benimle hamile yakın arkadaşım hamile dairedekiler hamile her yerde bebeğimi görüyorum o yüzden kimseyle görüşmüyorum eve kapandım kaynanam laf vuruyor kalbim duracak sanki... ciğerim sızlıyor yavrumu koruyamadım diye cok yanlış yaptım 6 ay hiç bir sorunumuz yoktu kayınvaldem geliçeksiniz dedi izmite bizde ucakla gitmel zorunda kaldım 15 gün boyunca akrabalarını gezdirdi banyolarında düştüm kayınvaldem ebe bir şey olmaz dedi teleskopla kalbini dinledi dr gitmeyin dedi ordan geldim 5 gün sonra doğum yaptım suyun az az sızmış doktora bunları anlattım bu güzdende olur dedi hep benim sucum kimseye bakmıcaktım koruyamadım bebeğimi senağlama
biliyorum haklısın erken gerekli tedikleri yaptırıcam doktor ilk adetine bekelım ona göre dedi bugün 40 gün oldu dayanamıyorum acısına her uyandığımda ağlıyarak uyanıyorum görümcem benimle hamile yakın arkadaşım hamile dairedekiler hamile her yerde bebeğimi görüyorum o yüzden kimseyle görüşmüyorum eve kapandım kaynanam laf vuruyor kalbim duracak sanki... ciğerim sızlıyor yavrumu koruyamadım diye cok yanlış yaptım 6 ay hiç bir sorunumuz yoktu kayınvaldem geliçeksiniz dedi izmite bizde ucakla gitmel zorunda kaldım 15 gün boyunca akrabalarını gezdirdi banyolarında düştüm kayınvaldem ebe bir şey olmaz dedi teleskopla kalbini dinledi dr gitmeyin dedi ordan geldim 5 gün sonra doğum yaptım suyun az az sızmış doktora bunları anlattım bu güzdende olur dedi hep benim sucum kimseye bakmıcaktım koruyamadım bebeğimi senağlama
ilk bebeğimle ikincinin arasında 3 ay falan vardı iki kere adet oldum hamile kaldım neden kaybettiğimi bilmiyorum şuan araştırma yapılıyo 15 gün sonra sonuçlar çıkıcak ama bende hiç durmadım yerimde çok gezdim kendimi dinlemiyim bebğimi kötü etkilemiyim dedim ama olmadı bebğin eşi aşağıdaydı sorun oda olabilir
Bende aynı senin gibi kendimi suçladım hep tatile gittim ama doktorum uçağa binmemde hiç bi sakınca olmadığı söylemişti bi hafta tatilde kendimi hiç kısıtlamadım hiçte rahatsızlık hissetmiyodum ikiz bebek taşımak zor derler ben gayet rahatım fln diyodum fazla büyük konuşmuşum işte döndük uçaktan indik yarım saat sora ben hastanedeydim 4 gün sorada bebeklerimi kaybettim ne kadar suçladım kendimi bakamadım bebeklerime diye ama sonra düşündüm kısmette olsalardı ne olursa olsun bırakmazlardı beni kendimizi suçlamaktan vazgeçemeliyiz o yüzden..Allah sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin isteyen herkese
kızlar gerçekten şu sıralar yine zırıl zırıl ağlıyorm 4,5 ay oldu yavrum gideli ama kötüyüm yine. Deli gibi çocuk isterken kafam karıştı galiba biraz zamanın geçmesi iyi olacak, bunu yeni gelen arkadaşlarımız için söylüyorum. Ben hamile iken çok fazla eklem ağrım olmuştu dayanılmayacak şekilde şu anda yine zaman zaman oluyor o kadar şiddetli değil ama yine de var. Kendimce düşünüyorum daha önce hiç hamilelik yaşamamış olmama rağmen böyle ağrılarım oldu şu anda hamile kalsam çok daha fazka olur tahminimce diyorum. kısacası biraz toparlanmak gerek örneğin zaman zaman diş ağrısı hala çekiyorum sizlerde de böyle oldumu
canım bende de bacaklarımda var sonra do tora gittim enfeksiyon varmış kemiklerim baldırım ağrıyordu ilaç kullandım şimdi arada oluyor ben senin gibi düşünmüyorum rahim ve sende hazırsan hamilelği düşün derim çünkü çivi çiviyi sökermiş başka türlü bunun üstkeinden gelemeyiz bir kere anneliyi tatdık
kızlar gerçekten şu sıralar yine zırıl zırıl ağlıyorm 4,5 ay oldu yavrum gideli ama kötüyüm yine. Deli gibi çocuk isterken kafam karıştı galiba biraz zamanın geçmesi iyi olacak, bunu yeni gelen arkadaşlarımız için söylüyorum. Ben hamile iken çok fazla eklem ağrım olmuştu dayanılmayacak şekilde şu anda yine zaman zaman oluyor o kadar şiddetli değil ama yine de var. Kendimce düşünüyorum daha önce hiç hamilelik yaşamamış olmama rağmen böyle ağrılarım oldu şu anda hamile kalsam çok daha fazka olur tahminimce diyorum. kısacası biraz toparlanmak gerek örneğin zaman zaman diş ağrısı hala çekiyorum sizlerde de böyle oldumu
Canım ben 2. hamileliğimden önce genetik bölümüne gidip genetik taramadan geçtim ve sonuçta kan pıhtılaşması çıktı belki sana da pıhtılaşmayla ilgili genetik tarama yapılacaktır.
slm canım genetik tarama dediğin nedir kan testi falan mı yapıldıktan ne kadar sonra hamile kaldın süre veriyorlarmı şu zaman kal gibi bide sonuçları hemen çıkıyormu bana detaylı bilgi verirsen çok memnun olurum gerçi benim bebeklerimin erken doğum nedeni belli ama yinede çağarmışlar
benim bebeklerimde tek umbilikal arter varnış
amniyosentez yaptırdık
kork koargilasyonu yapıldı (operasyon)
ikiz di
bunların hepsi tek başına erken doğum sebebi zaten ve bizde hepsi aynı anda vardı
cevap verirsen çok sevinirim
arkadaşlar doğumdan sonra kilo verdinizmi?eski yani başladığı kiloya dönene varmı??
Merhaba arkadaşlar.. dün 2. düzey ultrasonumu çektirdim ,,çok şükür sağlıklı dedi ,, ultrasonu çeken normal bir radyologdu yani riskli gebelik uzmanı değildi , herşeyi dert ettiğim gibi bunuda dert ettim kendime gerçi bir problem çıksa görürdü ama sağlıklı deseler bile inanın tereddütte kalıyorum.. premete fetal eko nun çekilmesi gerekiyormu yanı bu dopplerden farklımı ,doktorum bana bundan hiç bahsetmedi ,, benim kontrollerim genelde rutin kontrol oluyor ,ultrason ,kilo, tansiyon tamam..Kafamı rahat tutmaya çalışıyorum ama yinede rahat olamıyorum.
herkeze meraba arkadaşlar uzun zamandır takip edemedim ama hep aklımdasınız sadece sizi üzmek istemedim kızımı meleğimi kaybettiğim zaman sizi tanımıştım sayenizde çok rahatlamıştım acımla başa çıkabilmeyi hayata tutunmam gerektiğini öğrenmiştim o zaman herkezin kaybı acısı vardı rahat rahat içimi dökebiliyodum sonra hepimiz peşpeşe hamile kaldık sevincimizi paylaştık o zamanlar herşey farklıydı yeniden anne olacaktım kızımın acısı birazda olsa hafifliycekti hasret kaldığım duyguları yaşayacaktım onu saatlerce seyredecektim birlikte uyuyacaktık emzirecektim hastaneden kızım kollarımda çıkacaktım ikisinin sevgisinide birinde tadacaktım herşey hayal oldu herşey yarım kaldı ama sizin için o günler gelecek sizi üzecek hiç bişey yazmak istemm
Bende aynı senin gibi kendimi suçladım hep tatile gittim ama doktorum uçağa binmemde hiç bi sakınca olmadığı söylemişti bi hafta tatilde kendimi hiç kısıtlamadım hiçte rahatsızlık hissetmiyodum ikiz bebek taşımak zor derler ben gayet rahatım fln diyodum fazla büyük konuşmuşum işte döndük uçaktan indik yarım saat sora ben hastanedeydim 4 gün sorada bebeklerimi kaybettim ne kadar suçladım kendimi bakamadım bebeklerime diye ama sonra düşündüm kısmette olsalardı ne olursa olsun bırakmazlardı beni kendimizi suçlamaktan vazgeçemeliyiz o yüzden..Allah sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?