Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Allah size bu acınızı unutturacak yeni mutluluklar versin inşallah....tabi hepimize inşallah....tekrar hatırlatıp üzmek istemem ama 1.nin neden düştüğüne ne dedi doktorunuz???benim ankara tıp fakültesinde oldu doğumum...kan aldılar idrar aldılar vajinadan ve boğazdan kültür aldılar...bunlar temiz çıktı..rahim uzunluğunuda doğumdan 1 hafata önce ölçmüşlerdi oda normaldi...bunların dışında araştrma yapılması gerekiyormuu..ben de tam bilmiyorum..kafam karışık...hemen olsun istiyorum ama korkuyorum...6ekimde randevum var ...dr.a hepsini soracağım..ve burda paylaşacağım

siz ne tahlilleri yaptrdınız????sonuçlarınızın temiz çıkmasına sevindim:))

zaten kontrole gidiyorum..birde rahim kalınlaştrıcı tablete başlayacağım..transferi kasımda düşünüyor dr...... 3ay geçmiş oluyor...ben bikaç dr. ada sordum 3 ay yeterli dedi..hayırlısı bakalım.....

canım bende ben ilk adetimi bekliyorum bide tahliller var onlarda bitsin başlıcaz ilk bebişim normal yolla olmuştu inşallah buda normal yolla olur :Saruboceq: sen adet oldunmmmmmmmmmmmmmmu?

ben doğumdan sonra 39.gün oldum...siz bekliyordunuz adetinizi..daha olmamdınız galiba...lohusalık benim25 gün sürdü..40 günü geçerse sizde drunuza bi danışın bakalım ne diecek??

canım bende ben ilk adetimi bekliyorum bide tahliller var onlarda bitsin başlıcaz ilk bebişim normal yolla olmuştu inşallah buda normal yolla olur :Saruboceq: sen adet oldunmmmmmmmmmmmmmmu?

siz hangi tahlilleri yaptırıyorsunuz??bende ona göre eksik olanları yaptrayım

kendini suçlama..allah isteseydi sen halayda çeksen bebeğin gitmezdiiii...düşecekse 9ayda yatsan düşerdi..ben buna kendimi inandırdım...ve çok ii geldi

canım ilk bebeğim düşmedi erken doğum oldu özel hastanede yaptım bi araştırma yapmadılar geçerli bi sebepte sölemedi doktorum ikinciyide düşürünce çapaya gittim kürtaj oldum doktor infertilite bölümüne yolladı biraz toparlanınca orayagittim testlerin adını bilmiyorum kan pıhtılaşması genetik bisürü test yaptırdım eşimle kromozon testleri yaptırdık araştırma hastanesine gidince hepsini yapıyolar zaten bazı testlerim daha çıkmadı bekliyorum

siz hangi tahlilleri yaptırıyorsunuz??bende ona göre eksik olanları yaptrayım

ben vajina ölcümmleri yapılacak rahim ağzı yetmezliği varmı diye bide enfeksiyon için dr.um başka bir enfelsiyon doktoruna gönderecek bide tam kan ve idrar tahlili yapılacak sen neler yaptırdın?

ben doğumdan sonra 39.gün oldum...siz bekliyordunuz adetinizi..daha olmamdınız galiba...lohusalık benim25 gün sürdü..40 günü geçerse sizde drunuza bi danışın bakalım ne diecek??
buğün 40 gün oldu lohusalık dr sordum bu hafta daha kanamam devam ederse gidicem adet daha olmadım ben eyvahedigeldismile

amin insallahhhhhhh

arkadaslar insallah herkes iyidir ben uzun zamandir hic iyi degildim hepinizin bildigi ve yasadigi gibi bunalimdaydim yine giripte sizleri uzmek SIKINTI vermek istemedim ama hep okudum takip ettim yurek acisi ceken meleklerini ugurlayan arkadaslarimiz gelmis hosgelmis ama keske gelmeselermis hamile arkadaslarimizda insallah rahat bir hamilelik sureci gecirip saglikla ve zamaninda bebekleri kucaklarinda evlerine donerler insallah darisi bizim gibi hasret ceken yuregi yanik annelere nasip olsun insallah

ammminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sağol canım yaa inşallah seninde hayaırlısıyla bebeğini kucağına alırsın kaçmak cözüm olmuyor nereya gitsek ne yapsakda meleklerimizin acısı yüreğimizde o yüzden hayırlısıyla yeni bebeklerimize kavuşmakkkk bu şekilde avutabilirim ben allahhh hayırlısıyla hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu son kaybımız olur...

insallah canim.insan kaybettigi yavrusunu cok ozluyor,burnunda tutuyor,ici yaniyor ama yeniden hamile kalip bebegini kucaklayip onun sevgisiyle braz olsun icindeki yangina su sespistirecekmis gibi geliyor.azicikta olsa anneligi tattik,hamile kalabildik,onlari kipirdanislarini icimizde hissedip,dogurup eli ayagi duzgun tam cocuklar gorebildik cok sukur yine de halimize bunlarin hic birini yasamamis insanlarda var.Rabbim o kadarcik da olsun bize bu duyguyu tattirdi ya ben inaniyorum yeniden hepimize nasip eder insallah hayirlisini.bu kez seyirlik degil omurluk olurlar.....:CüvCüv:

ben vajina ölcümmleri yapılacak rahim ağzı yetmezliği varmı diye bide enfeksiyon için dr.um başka bir enfelsiyon doktoruna gönderecek bide tam kan ve idrar tahlili yapılacak sen neler yaptırdın?

ben hasteneye yattığımda dr.lar bi ay yatacaksın erken doğum riskin var dediler...o arada kan aldılar...idrar aldılarr...kültür aldılar boğazdan ve vajinadan...akşama doğum yaptım ( ........o sonuçlar temiz çıktı...6 ekimde dr a herşeyi soracağım zaten...sizide bilgilendirirm....umarım hepiimiz için herşey yolunda gider...zaten kimseyle paylaşamadıklarımı bu forumda paylaşmaya başladım sizlerle:))olumunekankayizsmile

Hepimiz aynı acıları farklı şekillerde yaşamışız ve birbirimizi anlıyoruz o yüzden paylaşabiliyoruz galiba ben kendi çevremde kimseye belli etmiyorum endişelerimi üzüntülerimi beni anlamadılarki bugüne kadar zaten 20 gün olmuştu doğum yapalı hala şoktaydım yeni doğum yapmış bi akrabaya bebek görmeye götürdüler beni gittim bebeği kucağıma verdiler öyle şaşkın şaşkın baktım sadece ne desem beni kimse anlamıyacaktı nede olsa..Allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize böyle acıları bazı şeyler aklıma geldikçe acım tazeleniyor..

evet çevremdekiler ne kadar güçlüsün dediler hep ....ama içimi bir Allah birde ben biliyorum...buarada sizin 3ayı geçmiş doğum yapalı tekrar düşünüyormusunuz?tüp bebekmiydi...cinsiyetleri neydi...çok sordum dimi:)

premete yeni listeyi negüzel yenilemişinn

inş. en kısa zamanda melek annelerinin
hepsi yeniden anne olur
dualarım hep sizinle.

biz oğlumla çok şükür iyiyiz
heyecanlıyım umutluyum
günlerin çabucak geçsede oğlumu kucagıma
alsam diyorum.inş..

Benim tam 3 ay olcak daha geçmedi yani evet tüp bebekti ikiside kızdı meleklerimin..yarın doktor randevum var adetin 2. günü gelin demişti geçen ayda kan tahlillerimi yaptırmıştım hormon değerlerim fln normal çıktı çok şükür.Bakalım yarınki muayenede konuşcaz doktorla rahim filmi çektircem adetim bitince ona göre şekillencek birazda ne zmn ne yapıcağımız.

iyi haberlerini bekliyorum...dularım sizinle.

allak oğlunuza da sizde sağlıklı uzun ömürler versin.....erken doğumdan kaç ay sonra hamile kaldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…