canım öncelikle başın sağolsun ama çok erken bence senin için bende acele ettim kızımı kaybedince beklemek istemedim tekrar hamile kaldım sonuç hüsran oldu yine ellerim bom boş ikinci bi kez aynı acıyı yaşamak insanı yıkıyo hemde ikinci bebeğime ısınamamıştım ilk kızım gibi sevemmemiştim ama yindede yıkıldım bence araştırma yapsan iyi olur sonucunu eline alırsın için rahat olur bi sorun varsa tedavisini olursun ona göre hamile kalırsın çok acele etme
bu arada ben bi haftadır tatildeydim birazda olsa kafam rahatladı insan hep eksikliğini yaşıyo kızım olsa şöle oludu falan diyo ama yinede uzaklaşmak iyi geldi acıları yeni olan arkadaşlar katılmış aramıza size tavsiye ederim allah sabır versin dayanmak çok güç bbu arada benim bütün tahlillerim yapıldı sonuçlarını bekliyorum bide rahim filmi çekilmem gerekli cesaretimi toplayınca onuda çektircem inşallah ama bi kaç testim çıktı sonuçlarını nette dr sordum temiz dedi
Bana doktor 3 ay mutlaka korunmalısın ancak toparlıyo insan kendini demişti yoksa bende hemen tedaviye başlıyayım istiyodum bana kalsa hiç beklemezdim ama şimdi düşününce ruhen ve bedenen toparlanmak çok önemli sende çok acele etme bence en azından doktorunla görüş onun dediği zamanda başlarsın tedavine ne güzel dondurulmuşların varmış işin daha kolay inşallah güzel haberler verirsin bizlere..
canım bende ben ilk adetimi bekliyorum bide tahliller var onlarda bitsin başlıcaz ilk bebişim normal yolla olmuştu inşallah buda normal yolla olur :Saruboceq: sen adet oldunmmmmmmmmmmmmmmu?
canım bende ben ilk adetimi bekliyorum bide tahliller var onlarda bitsin başlıcaz ilk bebişim normal yolla olmuştu inşallah buda normal yolla olur :Saruboceq: sen adet oldunmmmmmmmmmmmmmmu?
biliyorum haklısın erken gerekli tedikleri yaptırıcam doktor ilk adetine bekelım ona göre dedi bugün 40 gün oldu dayanamıyorum acısına her uyandığımda ağlıyarak uyanıyorum görümcem benimle hamile yakın arkadaşım hamile dairedekiler hamile her yerde bebeğimi görüyorum o yüzden kimseyle görüşmüyorum eve kapandım kaynanam laf vuruyor kalbim duracak sanki... ciğerim sızlıyor yavrumu koruyamadım diye cok yanlış yaptım 6 ay hiç bir sorunumuz yoktu kayınvaldem geliçeksiniz dedi izmite bizde ucakla gitmel zorunda kaldım 15 gün boyunca akrabalarını gezdirdi banyolarında düştüm kayınvaldem ebe bir şey olmaz dedi teleskopla kalbini dinledi dr gitmeyin dedi ordan geldim 5 gün sonra doğum yaptım suyun az az sızmış doktora bunları anlattım bu güzdende olur dedi hep benim sucum kimseye bakmıcaktım koruyamadım bebeğimi senağlama
Allah size bu acınızı unutturacak yeni mutluluklar versin inşallah....tabi hepimize inşallah....tekrar hatırlatıp üzmek istemem ama 1.nin neden düştüğüne ne dedi doktorunuz???benim ankara tıp fakültesinde oldu doğumum...kan aldılar idrar aldılar vajinadan ve boğazdan kültür aldılar...bunlar temiz çıktı..rahim uzunluğunuda doğumdan 1 hafata önce ölçmüşlerdi oda normaldi...bunların dışında araştrma yapılması gerekiyormuu..ben de tam bilmiyorum..kafam karışık...hemen olsun istiyorum ama korkuyorum...6ekimde randevum var ...dr.a hepsini soracağım..ve burda paylaşacağım
siz hangi tahlilleri yaptırıyorsunuz??bende ona göre eksik olanları yaptrayım
buğün 40 gün oldu lohusalık dr sordum bu hafta daha kanamam devam ederse gidicem adet daha olmadım ben eyvahedigeldismileben doğumdan sonra 39.gün oldum...siz bekliyordunuz adetinizi..daha olmamdınız galiba...lohusalık benim25 gün sürdü..40 günü geçerse sizde drunuza bi danışın bakalım ne diecek??
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|29|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|27|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|27|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|25|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|23|KIZ|30.01.2011
|Premete|20|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|18|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|11||27.04.2011
| Gelincik37_34|10||30.04.2011[/table]
Allah'ım bu tablo dolsun taşsın, bütün yüreği yaralı annlerin kucakları dolsun inşallah.
amin insallahhhhhhh
arkadaslar insallah herkes iyidir ben uzun zamandir hic iyi degildim hepinizin bildigi ve yasadigi gibi bunalimdaydim yine giripte sizleri uzmek SIKINTI vermek istemedim ama hep okudum takip ettim yurek acisi ceken meleklerini ugurlayan arkadaslarimiz gelmis hosgelmis ama keske gelmeselermis hamile arkadaslarimizda insallah rahat bir hamilelik sureci gecirip saglikla ve zamaninda bebekleri kucaklarinda evlerine donerler insallah darisi bizim gibi hasret ceken yuregi yanik annelere nasip olsun insallah
ammminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sağol canım yaa inşallah seninde hayaırlısıyla bebeğini kucağına alırsın kaçmak cözüm olmuyor nereya gitsek ne yapsakda meleklerimizin acısı yüreğimizde o yüzden hayırlısıyla yeni bebeklerimize kavuşmakkkk bu şekilde avutabilirim ben allahhh hayırlısıyla hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu son kaybımız olur...
ben vajina ölcümmleri yapılacak rahim ağzı yetmezliği varmı diye bide enfeksiyon için dr.um başka bir enfelsiyon doktoruna gönderecek bide tam kan ve idrar tahlili yapılacak sen neler yaptırdın?
ben hasteneye yattığımda dr.lar bi ay yatacaksın erken doğum riskin var dediler...o arada kan aldılar...idrar aldılarr...kültür aldılar boğazdan ve vajinadan...akşama doğum yaptım( ........o sonuçlar temiz çıktı...6 ekimde dr a herşeyi soracağım zaten...sizide bilgilendirirm....umarım hepiimiz için herşey yolunda gider...zaten kimseyle paylaşamadıklarımı bu forumda paylaşmaya başladım sizlerle:))olumunekankayizsmile
Hepimiz aynı acıları farklı şekillerde yaşamışız ve birbirimizi anlıyoruz o yüzden paylaşabiliyoruz galiba ben kendi çevremde kimseye belli etmiyorum endişelerimi üzüntülerimi beni anlamadılarki bugüne kadar zaten 20 gün olmuştu doğum yapalı hala şoktaydım yeni doğum yapmış bi akrabaya bebek görmeye götürdüler beni gittim bebeği kucağıma verdiler öyle şaşkın şaşkın baktım sadece ne desem beni kimse anlamıyacaktı nede olsa..Allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize böyle acıları bazı şeyler aklıma geldikçe acım tazeleniyor..
evet çevremdekiler ne kadar güçlüsün dediler hep ....ama içimi bir Allah birde ben biliyorum...buarada sizin 3ayı geçmiş doğum yapalı tekrar düşünüyormusunuz?tüp bebekmiydi...cinsiyetleri neydi...çok sordum dimi:)
Benim tam 3 ay olcak daha geçmedi yani evet tüp bebekti ikiside kızdı meleklerimin..yarın doktor randevum var adetin 2. günü gelin demişti geçen ayda kan tahlillerimi yaptırmıştım hormon değerlerim fln normal çıktı çok şükür.Bakalım yarınki muayenede konuşcaz doktorla rahim filmi çektircem adetim bitince ona göre şekillencek birazda ne zmn ne yapıcağımız.
premete yeni listeyi negüzel yenilemişinn
inş. en kısa zamanda melek annelerinin
hepsi yeniden anne olur
dualarım hep sizinle.
biz oğlumla çok şükür iyiyiz
heyecanlıyım umutluyum
günlerin çabucak geçsede oğlumu kucagıma
alsam diyorum.inş..
iyi haberlerini bekliyorum...dularım sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?