Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Teşekkür ederim bende çok dua ediyorum hepimize inşallah güzel haberimizi veririz birbirimize buradan..sen ne durumdasın beklemedemisin şimdi bu arada erken doğum sebebin neydi?

inşallah...yarın güzel haberlerinizi bekliyorum....bende erken doğuma sebep yok şuan...hastaneye yattığımda 1ay misafirsin dediler ama akşamaa doğum oldu...doğumdan önce kana idrara kültüre baktılar ama bişi çıkmadı..ikiz olduğu için olabilir denildi...ben ekim 6da dr agtcem dr herşey normalse kasımda transfer yaparız diyor...çevrem çok erken diyor ama 3 dr a sordum 3üde 3 y yeterli dedi...ama rahmn durumna bakılacak tabiii.bakalım hayırlısı...adette oldum yoğun bi şekilde 7 gün sürdü...dr rahim kalınlaştrcı tablet vereceğim sonrada bi tane lucrin vurulup transfer yapacağim dedi...bizimki mikroydu..sizinki tüp mü mikromu??

Benim doktorumda 3 ay yeterli bi süre demişti seninki gibi,benimki tüp bebekti mikro değil yumurta sayım azmış bide rahim filminde tüpler tıkalı çıkınca hemen tüp bebek demişlerdi.bakalım tekrar rahim filmi çektircem keşke tüpler açık çıksa dünyalar benim olur tüp bebekte yıpratıcı bi süreç malesef banada ikiz olduğu için bu problemi yaşamış olabilirsin tek bebekte yaşamayabilirsin demişti doktorlar.Bakalım hakkımıza hayırlısı..Seninde doktoruna az kalmış hayırlı haberler veririz inşallah birbirimize...

dr larımıınz aynı görüşte olması beni rahatlattı....evet tüp bebk yıpratıcı ama biz 4tane dondrmştk...inşallah onlar tutar tekrar tüpe gerek kalmaz...belki sizinde tüpler doğumla açılmıştr....doğumla kadın vucudu yenilenir derler...ya birde bende erkek çocuk özlemi oluştu..tabiki hayırlısını istiyorum.kız erkek ayrımı yapan birisi hiç diilim..ama kaybettiklrim erkek olunca. yerine yine erkek ister oldum..sizdede varmı böyle bir duygu??.bu yüzden kendimi bile suçluyorum...saçmalıyorum die...ama biz biraz erken davranıp odalarını bile hazırladık...bütün hazırlıklar erkek bebeklere göreydi..ben odalarını hiç bozmadım.öylece duruyor..eşim geri iade etmek istedi ama ben veremedim...herşeyleri var (((

Sanırım kaybettiğin bebeklerin erkek olmasıyla ilgisi var bende bebeklerimin cinsiyetini öğrenmeden önce erkek isterdim tabiki fark etmez ama içimden öle geçerdi sora bebeklerin kız olduğunu öğrenince kızlara odaklandım onlara göre ayakkabılar kıyafetler aldım çok cici oluyodu herşey ama kısmette yoklarmış.seni anlıyorum kız yada erkek hiç fark etmez ama kaybetiğin bebekler erkek olduğu için böyle düşünüyorsundur.ben hasteneden çıkıp eve gittiğimde annemler herşeyi almışlardı evden bir daha hiç görmedim aldıklarımı odalarını daha almamıştık kıyafetleride götürmüşlerdi bende görsem daha kötü olurdum diye düşünüyorum sen nasıl dayandın ??

bazen ben bile kendime hayret ediyorum..odalrı var bornozları patikleri kıyafetleri ayakkabıları şampuanları vs..vs...odalarını giriyorum temizliyroum...üzülüyorum ama dayanıyorum...ağlamıyorum...kendime saplantı haline getrmedim hiçbirzaman belki bu yüzden..beynimi şartlandrdm etkilenmeyeceğim die......ama bu soğukkanlılığıma etrafımdakiler dursun ben bile şaşırıyorum...

Allah gerçekten insana güç ve sabır veriyor ben buna çok inandım ben ilk bebeğimi evde banyoda pat diye doğurdum o şekilde yarım saat ambulans bekledim doktorumda tatildeydi tesadüf ben gayet sakin annemlere şu doktora gidelim durun önce arıyalım diye aklı veriyodum onlar şokta panik koşuştururken ben her şeyi planlıyodum banyoda oturduğum yerde onları sakinleştiriyodum ben gayet iyiyim ağrım sızım yok diye şimdi düşünüyorum gerçekten o an çok büyük bi güç ve soğukkanlılık geldi bana Allah yardım etti çok şükür.Bizler çok kötü şeyleri şükredilcek şekilde iyi yaşıyan insanlarız hala sağlılıyız ve geliceğimizi planlayabiliyoruz çok şükür..İnşallah hiç birimiz tekrar yaşamayız...

herşey bundan sonra ççook güzel olur inşallah...bizde buradan paylaşırız:)

selam melek anneleri premete cevabın için tesekkür ederim canım benim kızıma amniyosentez yapılmıştı doğmadan sonucuda vefat ettikten sonra çıktı hiçbir kromozon bozukluğu yokmuş hem sevindim hem üzüldüm. sonuç almaya gidince demişler eşime birsonraki hamilelikten 2 ay önce eşiniz gelsin diye giicem bende.
bu arada kızlar bende sezeryan oldum 6 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dediler bana hatta sonra başka bir dr a gittim 4 ay yeterli dedi vucüt 40 günde toparlıyo psikolojin için o süre dedi gerçekten de 40 günde rahimim eski küçük haline gelmiş usg de baktı
benim kanamam doğumdan sonra 34 gün falan sürdü ama hep azalarak hatta son günler damlaya inmişti sonra birden çoğaldı 3 gün sonra adet kanını geçti ped yetiştiremedim bu dediğim dra gittim enfeksiyın var rahim kanıyor dedi bir sürü ilaç verdi hemen kesildi hatta doğumda kapmışsın enf. dedi çok yazdım ama geçmişi okudum bu konularda konuşmuşsunuz bende paylaşıyım istedim

Allah en kısa zamanda nasip etsin bebişi sağlıklı sıhatli. Sorum olacaktı kaçtane dondurulmuş embriyon var? Hangi merekezde yaptırıyorsun tüp bebeği. Doktorun kim?

Başın sağolsun. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Anladığım doğruysa iki defamı doğum myaptın ilk doğumunda tek bebek ikincisinde ikiz bebekmi kaybetin? İkiside tüp bebekmiydi?

İnşallah canım Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.

Başın sağolsun. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Anladığım doğruysa iki defamı doğum myaptın ilk doğumunda tek bebek ikincisinde ikiz bebekmi kaybetin? İkiside tüp bebekmiydi?

saol canım teşekkürler yok bi kere doğum yaptım ikizdi bebekler birini evde kaybettim ikinci bebeğimi 2-3 saat sora hastanede doğurdum inşallah bir daha yaşamayız hiç birimiz böyle şeyler tüp bebekti bebeklerim..

Allah en kısa zamanda nasip etsin bebişi sağlıklı sıhatli. Sorum olacaktı kaçtane dondurulmuş embriyon var? Hangi merekezde yaptırıyorsun tüp bebeği. Doktorun kim?

4tane var dondurulmuş...ankaradan tolga ecemiş dr.um.özel.aynı zamanda akay hastanesinde çalışıyor.ama transferim hrs ankarada oluyor...allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.......

sizde denemişiniz galiba dondurulmuşlarla??sizin kaç taneydi?embriyo kaliteleri nasıldı?kaçıncı gün dondurulmuştu?..szi tekrar ne zaman düşünüyorsunuz??

Tekrar başın sağ olsun ben iki hamileğinde de kayıp yaşadın sandım. Allah böyle acı, başka acılar vermesin. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Benim 5 tane vardı iyi kalitedeydi mutlemelen çünki kaliteli olmazsa dondurmuyorlar. 3. gün dondurulmuş embriyo idi. Ama malesef denedik olmadı. Hiç turmadı. Ama bu transferimde doktorum zorlandı. Zorlanmasıda başarıyo etkileyen bir faktörmüş. Nasip kısmet. Hala orada 2 tane dondurulmuş embriyom var. Kaybettiğim bebişlerimin ikizleri.

allah hayırlısını versin.....peki onlarla ne zaman deneyeceksinizz?doktor neden zorlanndı?

bugün dr.a gitcektin.ne oldu giittinmi????????

allah hayırlısını versin.....peki onlarla ne zaman deneyeceksinizz?doktor neden zorlanndı?

Nasip kısmet, onları bekleteceğim ben yeniden canlı embiriyoya karar verdim. Onlarıda inşallah ikinci bebeği istersem deneyeceğim. Bazen transfer esnasında zorlanıyormuş doktorlar her ay rahim azı aynı olmuyormuş, sanırım benim kısmetimde o ay rahim azı çok kapalıymış ki doktor zorlandı en zor katetrali kullandım oda başarıyı % 30 etkiler dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…