Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bugün dr.a gitcektin.ne oldu giittinmi????????

Daha gitmedim saat 4te randevum işteyim diye akşam üstüne aldım akşam gelişmelerden haberdar ederim :) doktor stresi bastı ama beni eyvahedigeldismile helede adetliyken muayene olmak ne rahatsız edici bişi ama katlancaz mecbur napalım..

benimde kanamam uzun sürdü enfeksiyon varmış oda cağaltıyormuş kanamayı dr.um ilaç verdi onu kullanıyorum bide 2 tane enfeksiyonla ilgili antibiyotik verdi. coaspirin verdi. b12 vitamini verdi bide folik asit verdi kızlar sizlere ne ilaçlar verdi doktorunuz?

slm kızlar nasılsınız ben dün dokrora gittim halen kanamam devam ettği için ilaç verdi rahim ağzından kültür alacakmış eyvahedigeldismile rahim ağzından ve enfeksiyondan şüpheleniyorlar yeni bebiş içinde ilaç verdi

Selam canım doktora gitmekle iyi yapmışsın sende rahatlamışsındır biraz ilaçlarını kullanınca düzene girer inşallah.bende bugün gidicem doktora bakalım belki ilaç falan verir geçen ay gittiğimde kist için yasmin kullan dedi başka ilaç vermedi..

coaspirinle folibol vermedi mi sen diğer bebiş düşünmüyormusunuz?

coaspirinle folibol vermedi mi sen diğer bebiş düşünmüyormusunuz?

Şu kisti geçirelimde daha sonra gerekli şeyleri konuşuruz dedi tabii bebiş düşünüyorum ama rahim filminede bağlı biraz ona göre tüp bebek olcaksa yine belki bi iki ay daha beklerim doktor ne dicek bakalım onada bağlı kafamda karışık ya

polistik kistmi?

polistik kistmi?

Tüp bebekte kullanılan iğneler ilaçlar bazen böyle kist yapabiliyomuş neyseki çok büyük olmayan bi kistti benimki 1 ay yasmin kullan geçicektir dedi doktor inşallah bugün gittiğimde geçmiş olur bende bu esnada soğan kürü yaptım bakalım belki oda işe yaramıştır..

bende polistikover var buda yumurtda belli bir büyüklükten sonra büyümemesi ve catlaması buda kist yapıyor şuan bende yok kist yok ama bir yumurtam olmuş inşallah kist olmaz eyvahedigeldismile olursa ayrıca onun için tedavi olmam lazım (

İnşallah olmaz ama bunun için soğan kürü çok yararlıymış diye okudum sende uygulayabilirsin tabii içebilirsen bana o kadarda kötü gelmedi tadı içilebilcek gibi yanii..bebiş için ne dedi doktorun beklicekmisin çalışmalara başlicakmısın?

ilk adetime bağlı dedi rahime bakacakmış sonuçlarda önemli dedi tabi

canım sen hamilemisin cok güzel yaaaa cok sevindim allah hayırlıyla kucağına allamayı nasip etsin....

çok teşekkür ederim canım, 11.haftadayız, şuan çok şükür herşey yolunda, hergün iğnemi vuruyorum, bu hafta doktora gittik, heyecandan karın ağrısı çektim, sonra doktora gidip miniğimin, meleğimin kardeşinin kalp atışlarını ve hareketlerini görünce çok rahatladım. inşallah buradaki ve bilmediğimiz tüm melek anneleri ve çoçuk sahibi olmak isteyen herkese Mevlam hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda. ben şunu anladım ki kim çocukları çok seviyorsa, çok istiyorsa çocuk sahibi olmayı ,Rabbim onu bununla imtihan ediyor.ya çocuğu olmuyor, ya bizim gibi kaybediyor. ama sonra düşündüm de dedim yani Allah bu yoğun çocuk sevgisini yüreğimize koyuyor ve onu ebedi olarak yaşatmak için belki de bize bu imtihanı veriyor. buradaki sevinçler de geçici, hüzünler de.belki daha büyük ızdırap ve imtihan, hayırsız evlat sahibi olmak. nice anne babalar var bu evlat bizim mi, bunu doğuracağımıza taş doğursaydık diyen.

yeni bebek için start verilmiş ne güzel:...inşallah bu sefer herşey yolunda gtcek ve 2011de anne olacağız....

adetliyken daha kolay muayene olunurmuş bi hemşire böyle söylemişti....Allah yardımcın olsun...güzel haberlerini bekliyoruz...

Canım gözün aydın, herşeyin yolunda gitmsine çok sevindim. Sen de mi iğne vuruluyorsun. Sende de mi kan pıhtılaşması vardı. Senin iğnen hangi marka ve kaçlık. Benimki 0.45 innohep. Başka bir ilaç kullanıyor musun. Hanig doktora gidiyorsun.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar.bugün doktor kontrolüme gittim herşey yolunda dedi şükürler olsun.sadece suyumda hafif fazlaymış.problem olurmu diye sordum takip edeceğiz problem olmayadabilir ama artarsa erken doğum olabilir dedi.allahımdan hayırlısı inşallah problem olmaz son 9 haftam dua edin arkadaşlar zamanında gelsin bebişim.oğlumda canım o kadar yandıki inşallah bu sefer vaktimizi doldurupta hastaneye planlı gidip doğum yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…