bugün dr.a gitcektin.ne oldu giittinmi????????
selam melek anneleri premete cevabın için tesekkür ederim canım benim kızıma amniyosentez yapılmıştı doğmadan sonucuda vefat ettikten sonra çıktı hiçbir kromozon bozukluğu yokmuş hem sevindim hem üzüldüm. sonuç almaya gidince demişler eşime birsonraki hamilelikten 2 ay önce eşiniz gelsin diye giicem bende.
bu arada kızlar bende sezeryan oldum 6 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dediler bana hatta sonra başka bir dr a gittim 4 ay yeterli dedi vucüt 40 günde toparlıyo psikolojin için o süre dedi gerçekten de 40 günde rahimim eski küçük haline gelmiş usg de baktı
benim kanamam doğumdan sonra 34 gün falan sürdü ama hep azalarak hatta son günler damlaya inmişti sonra birden çoğaldı 3 gün sonra adet kanını geçti ped yetiştiremedim bu dediğim dra gittim enfeksiyın var rahim kanıyor dedi bir sürü ilaç verdi hemen kesildi hatta doğumda kapmışsın enf. dedi çok yazdım ama geçmişi okudum bu konularda konuşmuşsunuz bende paylaşıyım istedim
slm kızlar nasılsınız ben dün dokrora gittim halen kanamam devam ettği için ilaç verdi rahim ağzından kültür alacakmış eyvahedigeldismile rahim ağzından ve enfeksiyondan şüpheleniyorlar yeni bebiş içinde ilaç verdi
Selam canım doktora gitmekle iyi yapmışsın sende rahatlamışsındır biraz ilaçlarını kullanınca düzene girer inşallah.bende bugün gidicem doktora bakalım belki ilaç falan verir geçen ay gittiğimde kist için yasmin kullan dedi başka ilaç vermedi..
coaspirinle folibol vermedi mi sen diğer bebiş düşünmüyormusunuz?
Şu kisti geçirelimde daha sonra gerekli şeyleri konuşuruz dedi tabii bebiş düşünüyorum ama rahim filminede bağlı biraz ona göre tüp bebek olcaksa yine belki bi iki ay daha beklerim doktor ne dicek bakalım onada bağlı kafamda karışık ya
polistik kistmi?
Tüp bebekte kullanılan iğneler ilaçlar bazen böyle kist yapabiliyomuş neyseki çok büyük olmayan bi kistti benimki 1 ay yasmin kullan geçicektir dedi doktor inşallah bugün gittiğimde geçmiş olur bende bu esnada soğan kürü yaptım bakalım belki oda işe yaramıştır..
bende polistikover var buda yumurtda belli bir büyüklükten sonra büyümemesi ve catlaması buda kist yapıyor şuan bende yok kist yok ama bir yumurtam olmuş inşallah kist olmaz eyvahedigeldismile olursa ayrıca onun için tedavi olmam lazım(
İnşallah olmaz ama bunun için soğan kürü çok yararlıymış diye okudum sende uygulayabilirsin tabii içebilirsen bana o kadarda kötü gelmedi tadı içilebilcek gibi yanii..bebiş için ne dedi doktorun beklicekmisin çalışmalara başlicakmısın?
canım sen hamilemisin cok güzel yaaaacok sevindim allah hayırlıyla kucağına allamayı nasip etsin....
slm kızlar nasılsınız ben dün dokrora gittim halen kanamam devam ettği için ilaç verdi rahim ağzından kültür alacakmış eyvahedigeldismile rahim ağzından ve enfeksiyondan şüpheleniyorlar yeni bebiş içinde ilaç verdi
Daha gitmedim saat 4te randevum işteyim diye akşam üstüne aldım akşam gelişmelerden haberdar ederim :) doktor stresi bastı ama beni eyvahedigeldismile helede adetliyken muayene olmak ne rahatsız edici bişi ama katlancaz mecbur napalım..
çok teşekkür ederim canım, 11.haftadayız, şuan çok şükür herşey yolunda, hergün iğnemi vuruyorum, bu hafta doktora gittik, heyecandan karın ağrısı çektim, sonra doktora gidip miniğimin, meleğimin kardeşinin kalp atışlarını ve hareketlerini görünce çok rahatladım. inşallah buradaki ve bilmediğimiz tüm melek anneleri ve çoçuk sahibi olmak isteyen herkese Mevlam hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda. ben şunu anladım ki kim çocukları çok seviyorsa, çok istiyorsa çocuk sahibi olmayı ,Rabbim onu bununla imtihan ediyor.ya çocuğu olmuyor, ya bizim gibi kaybediyor. ama sonra düşündüm de dedim yani Allah bu yoğun çocuk sevgisini yüreğimize koyuyor ve onu ebedi olarak yaşatmak için belki de bize bu imtihanı veriyor. buradaki sevinçler de geçici, hüzünler de.belki daha büyük ızdırap ve imtihan, hayırsız evlat sahibi olmak. nice anne babalar var bu evlat bizim mi, bunu doğuracağımıza taş doğursaydık diyen.
kızlar 70 kiloyum doktor 5 kilo vermemi istiyor :bbo:
bende 65im aynene 5kilo ver dio dr(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?