selam arkadaşlar.bugün doktor kontrolüme gittim herşey yolunda dedi şükürler olsun.sadece suyumda hafif fazlaymış.problem olurmu diye sordum takip edeceğiz problem olmayadabilir ama artarsa erken doğum olabilir dedi.allahımdan hayırlısı inşallah problem olmaz son 9 haftam dua edin arkadaşlar zamanında gelsin bebişim.oğlumda canım o kadar yandıki inşallah bu sefer vaktimizi doldurupta hastaneye planlı gidip doğum yaparız.
selam arkadaşlar.bugün doktor kontrolüme gittim herşey yolunda dedi şükürler olsun.sadece suyumda hafif fazlaymış.problem olurmu diye sordum takip edeceğiz problem olmayadabilir ama artarsa erken doğum olabilir dedi.allahımdan hayırlısı inşallah problem olmaz son 9 haftam dua edin arkadaşlar zamanında gelsin bebişim.oğlumda canım o kadar yandıki inşallah bu sefer vaktimizi doldurupta hastaneye planlı gidip doğum yaparız.
cok sevimdim canım az kalmış allahın izniyle alırsın bebişindualarım sizinle allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin dikkat et canım iş felan yapma strese de sokma yeğenimizi bir melek annesinin anne olması bizim için ayrı bir sevinç onur kaynağı hepimize örnek olacaksın inşallah opuyorumnanaktan
canım maşallah bebğinin ii olduğuna sevindim ,, suyun hafif fazla demiş doktorun inş. problem yaratmaz canım .. kalan 9 haftayıda sağlıkla geçirirsin inş. canımm..
çok teşekkür ederim canım, 11.haftadayız, şuan çok şükür herşey yolunda, hergün iğnemi vuruyorum, bu hafta doktora gittik, heyecandan karın ağrısı çektim, sonra doktora gidip miniğimin, meleğimin kardeşinin kalp atışlarını ve hareketlerini görünce çok rahatladım. inşallah buradaki ve bilmediğimiz tüm melek anneleri ve çoçuk sahibi olmak isteyen herkese Mevlam hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda. ben şunu anladım ki kim çocukları çok seviyorsa, çok istiyorsa çocuk sahibi olmayı ,Rabbim onu bununla imtihan ediyor.ya çocuğu olmuyor, ya bizim gibi kaybediyor. ama sonra düşündüm de dedim yani Allah bu yoğun çocuk sevgisini yüreğimize koyuyor ve onu ebedi olarak yaşatmak için belki de bize bu imtihanı veriyor. buradaki sevinçler de geçici, hüzünler de.belki daha büyük ızdırap ve imtihan, hayırsız evlat sahibi olmak. nice anne babalar var bu evlat bizim mi, bunu doğuracağımıza taş doğursaydık diyen.
selen naptın arkadaşım???
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim iş yerinde fazlaca yoğunbir çalışma ortamımız vardı
bir de kardeşim askerden geldi ve onunla vakit geçirdim
aramıza yeni katılan melek anneleri üç yavrusunu cennete uğurlamış biri olarak acınızı çok iyi anlıyorum ve paylaşıyorum buraya yeni katılan hiç kimsenin olmasını istemiyorum ama anlaşılan hiç bitmeyecek hiç arkası kesilmeyecek
sinannuray arkadaşım biraz olsun kendine gelmiş olmana gerçekten sevindim sen güçlüsün ve sağlıklısın yeni bir gebelik elbette oluşacak ve inşallah sağlıkla kavuşacaksın canım bebişine
özlemimsin lütfen strese sokma canım kendini inan bana bu bebğin için suyunun fazla çıkmasından daha tehlikeli. Sen rahat olacaksın ki bebişin de huzurlu olsun karnında. İnşallah zamanında doğuracaksın ama kendini stresten kurtarmak için bence en kötü ihtimalle erken doğum olsa bile bebeğin yaşam sınırını çoktan geçmiş durumda yani kendini kurtarabilecek durumda. Bugünden sonra karnında geçireceği her gün onu biraz daha güçlü yapacak böye düşün canım.
Gebelikleri devam eden tüm hamiş arkadaşlarımız da lütfen kendilerine ve bebişlerine iyi baksınlar.
boyun kaç ben kendime diyet proğmamı yaptım inşallah işe yarar
Gittim canım doktora çok şükür kistim geçmiş ama yumurtaların zayıf dedi doktorhormon tahlilleri için kan verdim sonuçları yarın sabah alıp göstercem doktora eğer onlarda yüksek çıkarsa rahim filmi çektirmene pek gerek yok bir an önce tüp bebeğe başlamak lazım dedi ama geçen ay tahlillerim gayet iyi çıkmıştı inşallah bu ayda öyle çıkar fsh yüksek çıkarsa kötü yani şimdide onun stresi bastı beni bakalım yarın belli olcak..bu arada bende 65 kg dan 60 düştüm ama bi 5 kilo daha gitse hiç fena olmicak hep beraber verelim inşallah kilolarıcokacimcoook
inşallah veririz:)biran önce başlanmasında sakınca yok dimi...oda güzel haber...stres yapmana hiç gerek yok..bak gör herşey çok güzel gtcek...sadece biraz zaman ihtyacımız var...yarınki güzel haberlerini bekliyorum:teytey:
boy da 167.....tam kare oldum yani:))inşallha kasıma kadar veririm
İnşallah herşey hepimiz için güzel olur kimseye derdimi anlatmıyorum stresimi hissettirmiyorum nede olsa anlamıyacaklar biliyorum iyiki sizler varsınız resmen rahatlıyorum içimi döküyorum ilgin içinde teşekkür ediyorum arkadaşım hepimiz için dua ediyorum.Seninde transferine pek bişi kalmadı bu arada ne güzel dondurulmuşların var inşallah sonucuda güzel olucak :Saruboceq:
sen kare olmuşsun ben dikdörtgen kaydirigubbakcemile3 artık diyet yapıcam :smiley-cool: yarından itibaren sabah sirke, bal ve ılıksu bunun baya faydası varmış yetişicem size kızlar :dance:
sen kare olmuşsun ben dikdörtgen kaydirigubbakcemile3 artık diyet yapıcam :smiley-cool: yarından itibaren sabah sirke, bal ve ılıksu bunun baya faydası varmış yetişicem size kızlar :dance:
Gün içindede bol bol su içip birazda yediklerimize dikkat edersek tamamdır bu iş hiç kafana takma bile ben hiç spor yapamıyorum ama yaa birazda yürüyüş ekledikmi programa süper olur sonuçlar:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?