biz kadınların işi çok zor..bizde sorun erkek faktörü..ama herşeyi ben çektim...evlenirken 50 kiloydum..şimdi ne haldeyim.bi aşılama bi tüp bebek beni bu hale getirdi:)))).bütün iğneleri ilaçları ben yedim maalesef...bende k flakes e başladım...bakalım hayırlısı:dance:
selen_k cım senin hormon sonuçların ne zaman çıkıyordu?
bende 11 ekimde işe başlayacağım...bi koşuşturmayla bende veririm inşallah..
selam arkadaşlar.bugün doktor kontrolüme gittim herşey yolunda dedi şükürler olsun.sadece suyumda hafif fazlaymış.problem olurmu diye sordum takip edeceğiz problem olmayadabilir ama artarsa erken doğum olabilir dedi.allahımdan hayırlısı inşallah problem olmaz son 9 haftam dua edin arkadaşlar zamanında gelsin bebişim.oğlumda canım o kadar yandıki inşallah bu sefer vaktimizi doldurupta hastaneye planlı gidip doğum yaparız.
Yarın çıkıyor sonuçlar sabah gidip görüşcem doktorla bakalım inşallah güzel çıkarlar..sen nasılsın arkadaşım?
tüp bebekte 5 kilo aldım 8 kiloda hamilelikte aldım 78 oldum şuan 70 ama kafaya koydum 60 olucam suyu okudum gercektende etkisini gören var bakalım inşallah hayrlısıyla yarın başlıcam vericem ama 1 hafta sonra size bilgileri veririm[/QUOT
inşallah veririrz..''.kilo verdim'' haberlerini bekliyorum:))))
dün net gitti.bi türlü bağlanamdım....sonuçları alınca yazarsın.bende biran önce dr.a gitmek istiyorum... 6sında gtcem....ben 11 ağustota doğum yaptım...kasım 11 gibi transfer dedi...tam 3.ay doluyor....transfer oluyor...çok mu erken???die düşünmeye başladım.....seninki tam 3 .aydamı yoksa 4.aydamı oluyor???bide yaş faktörü var....kadınların yaşı çok önemli .....ben 28deyim ama kendimi acaip yaşlı hissetmeye başladım..sanki çok geç kalmışım gibi hisssediyorum
Sonuçları aldım ama çok karışık çıktı bütün değerlerim çok düşük sıfıra yakın doktor ben hayatımda hiç böyle bişi görmedim çok karışık sonuçlar beyin hormon üretmiyo demek buda insan hayatında olabilcek bişi diil dedi çok şaşırdım ptesi tekrarlıyalım bakalım tahlili dedi üfff kafam allak bullak oldu ne demek şimdi tüm bunlar inşallah laboratuvarda bi hata olmuştur.. bizim işlerimiz niye hep zor oluyor anlamıyorum..soğan suyuylamı bi alakası var yoksa?? Bu arada ben 7 temmuzda kaybettim bebeklerimi yani 3 ay dolucak ama daha bişide yapamıyorum ben zaten herşey belirsiz.kendini iyice toparla 3. ay olmaz 4. ayda tranferini yaptırırsın ne zaman hazır hissedersen.benimde yaşım 27 bende çok gecikmek istemiyorum inşallah çok beklemek zorunda kalmayız kavuşuruz bebişlerimize hepimiz..
canım dediğin gibi labaratuardan olabilir ne olursa olsun araştıdıkca bir şeyler cıkacak önmemli olan dr.un doğru teşhisi koysun baksınlar aynı problemleri bidaha yaşamayalım allah yardımcımız olsun benimde kanamam bitti dr.um sinir testi yaptırıyor daha benim araştırmam bitmedi benimde diğer aya kalacak bu gidişle :1no2: olsun sağlıkla kucağımıza alalımda bebeişimizi :1rolleyes:
Gözünaydın canım kanaman bitmiş bu iyi haber olsun bi dahaki aya kalsın ama tetkiklerimiz düzgün yapılsın bizde ona göre önlemlerimiz alalım..
ben iki doktora gidiyorum ikisi ayrı araştırma yapıyor bakalım ikisinin sonuco ne olacak daha enfeksiyon doktoruna gidicem bide biri altan rahim ağzını ölcecek digeri hamileyken ölcücem diyor rahim yetmezliği var mı diye yöntemleri farklı kafamda karışıyor :uhm:
Sen şimdide ölçtür hamileykende ölçtür bende bende tüp bebek tedavisi sırasında sorun yoktu rahim ağzında ama daha sonra rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim bebekleri yani hamileliklede ortaya çıkabiliyor ikiz bebekten kaynaklanmış olabilir dediler gerçi bana ama sen her ikisindede ölçtür için rahat olsun..
Sonuçları aldım ama çok karışık çıktı bütün değerlerim çok düşük sıfıra yakın doktor ben hayatımda hiç böyle bişi görmedim çok karışık sonuçlar beyin hormon üretmiyo demek buda insan hayatında olabilcek bişi diil dedi çok şaşırdım ptesi tekrarlıyalım bakalım tahlili dedi üfff kafam allak bullak oldu ne demek şimdi tüm bunlar inşallah laboratuvarda bi hata olmuştur.. bizim işlerimiz niye hep zor oluyor anlamıyorum..soğan suyuylamı bi alakası var yoksa?? Bu arada ben 7 temmuzda kaybettim bebeklerimi yani 3 ay dolucak ama daha bişide yapamıyorum ben zaten herşey belirsiz.kendini iyice toparla 3. ay olmaz 4. ayda tranferini yaptırırsın ne zaman hazır hissedersen.benimde yaşım 27 bende çok gecikmek istemiyorum inşallah çok beklemek zorunda kalmayız kavuşuruz bebişlerimize hepimiz..
ben iki doktora gidiyorum ikisi ayrı araştırma yapıyor bakalım ikisinin sonuco ne olacak daha enfeksiyon doktoruna gidicem bide biri altan rahim ağzını ölcecek digeri hamileyken ölcücem diyor rahim yetmezliği var mı diye yöntemleri farklı kafamda karışıyor :uhm:
buna çok takma kafana ...her dr un yklaşımı çok farklı...bana tüpte kısa protokol uygulandı başka bi dr uzun protokol demişti...her dr farklı bişi istyor...siz normal yoola hamile kalmışınız galiba ...peki neden? embriyo dondurdunuz???
ilk bebeğim 2.5 yıl önce oldu bidaha hamile kalamadım adanada şubatta tüp bebek yaptırdım oda erken doğum oldu 5 gün yaşadı senağlama şuan ne yapıcağımı bilmiyorum :çok üzgünüm:
allah allah ne kadar ilginç...ama lab.hatası olma ihtimali var..bikerede benim kan testimi hamile olarak çıkmıştıi bi tıp merkezinde.sonradan lab. hatası çıktı...netten bi baksaydın başına böyle bişi gelen varmı???
ilk bebek hayatta ozaman ..a aa çok sevindim..ben hiç yok sandım..allah ona uzuuun sağlıklı ömür versin..bide kardeş versin ,nşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?