Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

tüp bebekte 5 kilo aldım 8 kiloda hamilelikte aldım 78 oldum şuan 70 ama kafaya koydum 60 olucam suyu okudum gercektende etkisini gören var bakalım inşallah hayrlısıyla yarın başlıcam vericem ama 1 hafta sonra size bilgileri veririm

bende 11 ekimde işe başlayacağım...bi koşuşturmayla bende veririm inşallah..

İşe başlamana sevindim insanın kafasını meşgul oluyo hep aynı şeyleri düşünmekten yorulduk zamanda daha çabuk geçiyor çalışınca koşturmayla oyalanmak şu aşamada daha iyi bence..

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum canlarım çok sağolun ...bizi bir araya acılarımız ortak yönlerimiz getirdi ama iyikide tanımışım sizleri sanal ortamdada olsa...allahım hepinizin gönlüne göre nasip etsin inşallah...

Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Şu doktorlar da insanı korkutmaya bayılıyorlar. Yok suyun az problem, yok suyun fazla problem, yok o problem, yok şu problem insanı durduk yerde strese sokuyorlar. Ne olmuş suyun fazlaysa rahat rahat yüzsün çocuk işte :) Şaka bir yana sen hiç bunları kafana takma arkadaşım Allah'ın izniyle bebeğini zamanında ve sağ salim kucağına alacaksın. Hayırlısıyla çok az zamanın kaldı, üstelik meleğine doğum yaptığın haftayı geçtin bile. Bizler için önceki hamilelikteki doğum haftası psikolojik sınır, bu sınırı geçtiğin için artık daha rahat olacağını düşünüyorum. Allah içinde kalan ne varsa yaşamayı nasip etsin.

Yarın çıkıyor sonuçlar sabah gidip görüşcem doktorla bakalım inşallah güzel çıkarlar..sen nasılsın arkadaşım?

dün net gitti.bi türlü bağlanamdım....sonuçları alınca yazarsın.bende biran önce dr.a gitmek istiyorum... 6sında gtcem....ben 11 ağustota doğum yaptım...kasım 11 gibi transfer dedi...tam 3.ay doluyor....transfer oluyor...çok mu erken???die düşünmeye başladım.....seninki tam 3 .aydamı yoksa 4.aydamı oluyor???bide yaş faktörü var....kadınların yaşı çok önemli .....ben 28deyim ama kendimi acaip yaşlı hissetmeye başladım..sanki çok geç kalmışım gibi hisssediyorum

Sonuçları aldım ama çok karışık çıktı bütün değerlerim çok düşük sıfıra yakın doktor ben hayatımda hiç böyle bişi görmedim çok karışık sonuçlar beyin hormon üretmiyo demek buda insan hayatında olabilcek bişi diil dedi çok şaşırdım ptesi tekrarlıyalım bakalım tahlili dedi üfff kafam allak bullak oldu ne demek şimdi tüm bunlar inşallah laboratuvarda bi hata olmuştur.. bizim işlerimiz niye hep zor oluyor anlamıyorum..soğan suyuylamı bi alakası var yoksa?? Bu arada ben 7 temmuzda kaybettim bebeklerimi yani 3 ay dolucak ama daha bişide yapamıyorum ben zaten herşey belirsiz.kendini iyice toparla 3. ay olmaz 4. ayda tranferini yaptırırsın ne zaman hazır hissedersen.benimde yaşım 27 bende çok gecikmek istemiyorum inşallah çok beklemek zorunda kalmayız kavuşuruz bebişlerimize hepimiz..

canım dediğin gibi labaratuardan olabilir ne olursa olsun araştıdıkca bir şeyler cıkacak önmemli olan dr.un doğru teşhisi koysun baksınlar aynı problemleri bidaha yaşamayalım allah yardımcımız olsun benimde kanamam bitti dr.um sinir testi yaptırıyor daha benim araştırmam bitmedi benimde diğer aya kalacak bu gidişle :1no2: olsun sağlıkla kucağımıza alalımda bebeişimizi :1rolleyes:

Gözünaydın canım kanaman bitmiş bu iyi haber olsun bi dahaki aya kalsın ama tetkiklerimiz düzgün yapılsın bizde ona göre önlemlerimiz alalım..

Gözünaydın canım kanaman bitmiş bu iyi haber olsun bi dahaki aya kalsın ama tetkiklerimiz düzgün yapılsın bizde ona göre önlemlerimiz alalım..

ben iki doktora gidiyorum ikisi ayrı araştırma yapıyor bakalım ikisinin sonuco ne olacak daha enfeksiyon doktoruna gidicem bide biri altan rahim ağzını ölcecek digeri hamileyken ölcücem diyor rahim yetmezliği var mı diye yöntemleri farklı kafamda karışıyor :uhm:

Sen şimdide ölçtür hamileykende ölçtür bende bende tüp bebek tedavisi sırasında sorun yoktu rahim ağzında ama daha sonra rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim bebekleri yani hamileliklede ortaya çıkabiliyor ikiz bebekten kaynaklanmış olabilir dediler gerçi bana ama sen her ikisindede ölçtür için rahat olsun..

ölçtürücem ama artık sıkıldım o masaya yatmaya ölüm gibi geliyor mecbur :bbo: artık her şeyi doğru dürüst araştırsınlar belki benim normal yolla hamile kalabilirim ilk cocuğum öyle oldu ama zamanda kaybetmek istemiyorum dondurulmuş ebriyomda var CADIARZU ne yapıcağımı bilmiyorum

allah allah ne kadar ilginç...ama lab.hatası olma ihtimali var..bikerede benim kan testimi hamile olarak çıkmıştıi bi tıp merkezinde.sonradan lab. hatası çıktı...netten bi baksaydın başına böyle bişi gelen varmı???

buna çok takma kafana ...her dr un yklaşımı çok farklı...bana tüpte kısa protokol uygulandı başka bi dr uzun protokol demişti...her dr farklı bişi istyor...siz normal yoola hamile kalmışınız galiba ...peki neden? embriyo dondurdunuz???

ilk bebeğim 2.5 yıl önce oldu bidaha hamile kalamadım adanada şubatta tüp bebek yaptırdım oda erken doğum oldu 5 gün yaşadı senağlama şuan ne yapıcağımı bilmiyorum :çok üzgünüm:

ilk bebeğim 2.5 yıl önce oldu bidaha hamile kalamadım adanada şubatta tüp bebek yaptırdım oda erken doğum oldu 5 gün yaşadı senağlama şuan ne yapıcağımı bilmiyorum :çok üzgünüm:

ilk bebek hayatta ozaman ..a aa çok sevindim..ben hiç yok sandım..allah ona uzuuun sağlıklı ömür versin..bide kardeş versin ,nşallah:))

Baktım nette hep ama pek bişi bulamadım bakalım ptesi tekrarlayınca nasıl çıkıcak inşallah bi hata olmuştur..

ilk bebek hayatta ozaman ..a aa çok sevindim..ben hiç yok sandım..allah ona uzuuun sağlıklı ömür versin..bide kardeş versin ,nşallah:))

yok canım benim bebeklerim beni hep terk etti gitti senağlama dayanılacak gibi değil hep beni bırakıp gidiyorlar onlar bakamadım koruyamadım allahım bana yardım et her kez bebeğini kucağına aldı yaşasaydı 2 yaşında olacaktı kuzum amcamın kızıyla hamileydi şuan o delikanlı oldu son bebeğimde görümcemle hamileydim benim kaderim mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…