Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ya kusura bakma çok özür dilerim...bilmiyordum...peki o düşükmü oldu..üst üste yaşanan düşüklerde bi takım testler yapılyor..yapıldımı?

Bende kaybetmeseydim bebeklerimi bu ay doğum yapıcaktım kim bilir şimdi ne halde olucaktım şimdi ise en başaa döndüm hormonlorla uğraşıyorum senağlama ayy bugün bunalım takılcam ben galiba gidişat onu gösteriyooo

Baktım nette hep ama pek bişi bulamadım bakalım ptesi tekrarlayınca nasıl çıkıcak inşallah bi hata olmuştur..

ozaman kesin hatalıdır ..sen üzme canını...neden bizim işlerimiz ters gdyo demişin...bizim şer bildklerimizde kesin bir hayır oluyor....çok sıkma canını

ya kusura bakma çok özür dilerim...bilmiyordum...peki o düşükmü oldu..üst üste yaşanan düşüklerde bi takım testler yapılyor..yapıldımı?

bilmiyorum doktor araştırıyoruz diyor coaspirin verdi folibol vitamin verdi bilmiyorum yeterli mi buda doğru dürüst doktor yok doğudayım ben ve bebeklerimin :1no2: tek şansızlığım bu

canım hepimizin acısı büyük metanetli olucaz biz melek anneleriyiz elbet bizimde yüzümüz gülecek güzel günler yakın allah hepimize sağlıkla kucağımızabebek nasip etsin :Saruboceq: önmemli olan biz iyi olalım olacak bebişlerimiz için güclü olmamız gerekiyor galiba annelikte bu

bende 1 ay sonra doğum yapacaktım...ama...ama.... ama...bu amalar bitmiyor...lütfen karamsar olamayalım...seneye bu vahkit görün herşey çook güzel olacak...Allah sevdiği kullarına dert veririmiş...ama sabredende mükaafatını veririmiş...

bilmiyorum doktor araştırıyoruz diyor coaspirin verdi folibol vitamin verdi bilmiyorum yeterli mi buda doğru dürüst doktor yok doğudayım ben ve bebeklerimin :1no2: tek şansızlığım bu

folibol ve corasprin ben hamile kalmadanda kullanmıştım ama. sanki iki kayıp olunca genetik test filan yapılıyor die duymuştm

Alah hepimizin hakkına hayırlısını versin bizlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin hep bunun için dua ediyorum belkide dediğin gibi seneye bu zamanlar çok farklı şeyler yaşıyor olucaz.sen kaç senelik evlisin arkadaşım?

3bitti...ve sadece ilk yıl çocuk düşünmedi..2 senedir bi aşılam bi tüp yaptırdım...aşılama tutmadı...tüp tuuttu ama erken doğdular...bazen evlenmek için bile geç kaldığım(25 yaşımda evlendim),o bi sene boşuna bekleyip bebek için geç kaldığımı düşünüyorum..

Kısmetimizde olsalardı mutlaka gelirlerdi bebişlerimiz zamanlarını bekliyolardır dünyaya gelmek için belkide ve inşallah bizi fazla bekletmezler o yüzden keşke öyle yapsaydım dememizin hiç bir faydası yok bazı şeyleri biz planlayamıyoruz Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor..

valla canım bilmiyorum ne yazılmışsa onu yaşıcaz artık dua etmekten başka yapacağım bişey yok. belki şekerden kaynaklanabilir dedi.tokluk kan şekerim için tahlil vermiştim anladığım kadarıyla sonucum normal ama onlar arayıp bilgi verecekler.evet oğluma doğum yaptığım tarihi atlattım inşallah sonuna kadar giderim onu hedefliyorum allahım nasip ederse tabi.doktorum oğlumu kaybettiğim için şimdi herşeyi daha fazla inceliyo.takip edelim dedi.hadi bakalım hayırlısı...inşallah alacaz bebişleri kucağımıza.herkes hamile kalınca bu zamanda hazırlıklarını yapıyo bebeğinin ben daha bir iğne bile alamıyorum korkudan.ama inşallah ilerleyen zamanlarda alacaz biraz daha büyütelim bebeişi...

allah tamamına erdirsin inşallah...siz bizler için umutsunuz....ne güzel oğlunuzun haftasını geçirmişiniz maşallah....demekki heps, aynı olacak die bişi yok...nekadar kaldı doğumunuza?

allah tamamına erdirsin inşallah...siz bizler için umutsunuz....ne güzel oğlunuzun haftasını geçirmişiniz maşallah....demekki heps, aynı olacak die bişi yok...nekadar kaldı doğumunuza?

canım sezeryan olacağı için 9 haftam kaldı.hayırlısı inşallah dokuz haftayı doldururum...

canım tekrarla bakalım belki bi yanlışlık vardır doktor bile inanamadığına göre...inşallah güzel çıkar bu sefer hayırlısını nasip etsin allahım.

ne güzel az kalmışşş....bende kaybetmeseydim 10 kasımda doğum yapacaktım(
Allah tan bebeğine ve sana uzuuun sağlıklı ömür diliyorum...dualrım sizinle...

canım çok zor günler geçirdim evliliğimin 6. yılındayım.evlendim evleneli bebeğim olsun diye çaba sarfediyorum hala kısmet olmadı kucağıma alabilmek.inşallah bu sefer alacağım allahımın izniyle.inşallah sende en yakın zamanda tekrar hamile kalır sağlıkla alırsın bebişini kucağına...allahım bütün güzellikleri yaşatsın melek annelerine...

ne güzel söyledin...aminn......

canım tekrarla bakalım belki bi yanlışlık vardır doktor bile inanamadığına göre...inşallah güzel çıkar bu sefer hayırlısını nasip etsin allahım.

İnşallah bi yanlışlık vardır canım bakalım hayırlısı bizlerde senin peşinden teker teker geliriz inşallah :)

teşekkür ederim canım, evet bendeki kan pıhtılaşması aslında önemli düzeyde değil ama bebeğimi kaybetmiş olmam nedeniyle doktor kullan dedi. clexane 0.6 kullanıyorum, ayrıca coraspin,folibol ve zinco-c kullanıyorum, sermet beye gidiyorum

hamilelikten bir ay öncesinde coraspin ve zinco-c ye başladım, üç ay öncesinde de folbiola. iğneyi doktor reçete olarak yazdı, ona göre alıyorum.evet iğneyi kendim vuruyorum, ilk zamanlar morarmalar oldu ama artık morartmıyorum. ben mayısta yani bebeğimin gidişinden 4,5 ay sonra gitmiştim doktora. egede genetik test yaptırmıştım, bi de doktor rahim ağzı yetmezliği olup olmadığını anlamak için muayene etmişti. rahim ağzı yetmezliğim yokmuş ama sınırdaymışım.yani aslında bebeğimin erken doğumu tam olarak açıklanamıyor. doktor o gebeliğine özgü olabilir diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…