Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Selam kızlar kimseden ses soluk yok nasılsınız herkes iyidir umarım..ben tahlillerimi tekrarladım ama sonuçlar aynı çıktı bi gelişme yok yani hormon değerlerim çok düşük bir ay daha beklicez bi dahaki adetimde yine hormon testlerimi yaptırıcam sonuçlar böyle çıkarsa hemen tüp bebeğe başlicaz vakit kaybetmemem gerekmiş yumurtalarım çok zayıfmış..Allah hepimize yardım etsin :Saruboceq:

canım her şeyin hayırlısı sende polistik over mi var? ondan mı sonucların düşük cıkıyor bide hangi hormanlar bende bugün gidicem eyvahedigeldismile

canım her şeyin hayırlısı sende polistik over mi var? ondan mı sonucların düşük cıkıyor bide hangi hormanlar bende bugün gidicem eyvahedigeldismile

canım bende polikistik over yok neden değerler düşük çıkıyor bende anlamadım.fsh ve lh düşük çıkıyor tüp bebekten öncede yüksek çıkıyor diye düşürmeye çalışıyordum ortasını bulamadım bi türlü..gelince anlat bakalım bizede doktorun neler dicek hayırlı hbrler verirsin inşallah

canım herşeyin hayırlısı olsun biz bilemeyiz neyin daha hayırlı olduğunu belkide tüp bebek sayesinde daha erken bir zamanda alacaksın bebişini kucağına...allah a sığın hayırlısını iste.inşallah güldürecek hepimizi...

premete çok zamandır bu topiğe bakmamıştım kızımı kaybedişimi ve hayattaki kızımın zorluklarını sürekli hatırlamaya katlanamadığımdan. ama hep aklımdasın görüyorum ki 19 haftalık hamilesin inşallah sağlıkla kucağına alır bizede bunu müjdelersin. miniğin ve sana sağlıklı günler diliyorum.hala kahraman bey e devam etmiyorsundur umarım

özlenen 2010 yaptım sonunda tıcker çıkmış çok sağol canım benim

kızlar nete fazla giremiyorum hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun

İnşallah canım dediğin gibi güleriz hepimiz tüm melek anneleri hayırlısıyla bebeklerine kavuşurlar inşallah çok üzüldük bi okadarda hakettik Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Gamze81 de doktora gidicekti naptı acaba inşallah güzel haberlerle döner oda herkes birbirine güzel haberler verir umarım artık burada..

Gamze81 de doktora gidicekti naptı acaba inşallah güzel haberlerle döner oda herkes birbirine güzel haberler verir umarım artık burada..

bende gamzeden haber varmı die baktım ama yok...inşallah iyi haberler verir..bende çıkıyorum şimdi...yarın grşz..ii geceleropuyorumnanaktan

kız gelincik sen ne zaman 11 haftalık oldun kız ? : )))) Maşallah sana da bebişine de çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına .

Merhaba arkadaşlar .. umarım herkes iidir ,, ben bu aralar yine sıkıntılıyım .. idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış( doktor 5 iğne verdi novosef 1gr. ağrılarım artınca hastaneye gidip idrar tahlili yaptırdım, resmen karnımda sertleşme başladıı ,sonuçlarıda görünce oturdum ağladım .. bol su içiyorum herşeye dikkat ediyorum ama bir türlü geçmedi , doktor ya kum ya da taş dedi .. Neden korkarsan başına gelirmiş en çok bundan korkuyorum yakamı bırakmıyor , bide bu iğneyi kullanan varmı aramızda bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum..Allaha emanet artık kullanmasamda zararı olacakk ..

inşallah bir an önce atlatırsın....çok geçmiş olsun..gerçekten korktuklarımız başımıza geliyor..ben buna çok inanıyorum.dr.bebeğe zarar verseydi o iğneyi vermezdi ...ama tedirgin olmakta da haklısın..Allah kolaylık versin.dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…