Selam kızlar kimseden ses soluk yok nasılsınız herkes iyidir umarım..ben tahlillerimi tekrarladım ama sonuçlar aynı çıktı bi gelişme yok yani hormon değerlerim çok düşük bir ay daha beklicez bi dahaki adetimde yine hormon testlerimi yaptırıcam sonuçlar böyle çıkarsa hemen tüp bebeğe başlicaz vakit kaybetmemem gerekmiş yuurtalarım çok zayıfmış..Allah hepimize yardım etsin :Saruboceq:
canım her şeyin hayırlısı sende polistik over mi var? ondan mı sonucların düşük cıkıyor bide hangi hormanlar bende bugün gidicem eyvahedigeldismile
canım bende polikistik over yok neden değerler düşük çıkıyor bende anlamadım.fsh ve lh düşük çıkıyor tüp bebekten öncede yüksek çıkıyor diye düşürmeye çalışıyordum ortasını bulamadım bi türlü..gelince anlat bakalım bizede doktorun neler dicek hayırlı hbrler verirsin inşallah[/QUOTE
peki dr.neden düşük çıktığına dair bir açıklama yaptımı? hayırlısı olsun......geç olsun tek güç olmasında...
canım her şeyin hayırlısı sende polistik over mi var? ondan mı sonucların düşük cıkıyor bide hangi hormanlar bende bugün gidicem eyvahedigeldismile
canım bende polikistik over yok neden değerler düşük çıkıyor bende anlamadım.fsh ve lh düşük çıkıyor tüp bebekten öncede yüksek çıkıyor diye düşürmeye çalışıyordum ortasını bulamadım bi türlü..gelince anlat bakalım bizede doktorun neler dicek hayırlı hbrler verirsin inşallah[/QUOTE
peki dr.neden düşük çıktığına dair bir açıklama yaptımı? hayırlısı olsun......geç olsun tek güç olmasında...
Bu ay yasmin kullandım kist için belki o hormonları baskılamıştır dedi daha önce böyle çıkmıyodu çünkü hiç o yüzden bu ay ilaçta kullanmıcan bi dahaki adetinde yine tahlil yapalım bakalım dedi..Sen nasılsın neler yapıyosun?
Selam kızlar kimseden ses soluk yok nasılsınız herkes iyidir umarım..ben tahlillerimi tekrarladım ama sonuçlar aynı çıktı bi gelişme yok yani hormon değerlerim çok düşük bir ay daha beklicez bi dahaki adetimde yine hormon testlerimi yaptırıcam sonuçlar böyle çıkarsa hemen tüp bebeğe başlicaz vakit kaybetmemem gerekmiş yumurtalarım çok zayıfmış..Allah hepimize yardım etsin :Saruboceq:
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Şu doktorlar da insanı korkutmaya bayılıyorlar. Yok suyun az problem, yok suyun fazla problem, yok o problem, yok şu problem insanı durduk yerde strese sokuyorlar. Ne olmuş suyun fazlaysa rahat rahat yüzsün çocuk işte :) Şaka bir yana sen hiç bunları kafana takma arkadaşım Allah'ın izniyle bebeğini zamanında ve sağ salim kucağına alacaksın. Hayırlısıyla çok az zamanın kaldı, üstelik meleğine doğum yaptığın haftayı geçtin bile. Bizler için önceki hamilelikteki doğum haftası psikolojik sınır, bu sınırı geçtiğin için artık daha rahat olacağını düşünüyorum. Allah içinde kalan ne varsa yaşamayı nasip etsin.
Bu ay yasmin kullandım kist için belki o hormonları baskılamıştır dedi daha önce böyle çıkmıyodu çünkü hiç o yüzden bu ay ilaçta kullanmıcan bi dahaki adetinde yine tahlil yapalım bakalım dedi..Sen nasılsın neler yapıyosun?
bundada var bi hayır....hiç kafana takma...ben 6 ekimi bekliyorum dr.için...doğumdan bu yana süt için ilaç kullnıyordum...prolaktini düşürmek için bugün çok şükür bittii;:)))
11ekimde işbaşı yapacağım.ona hazırlık yapıyorum..okulumu çalışmayı özledim......evde sıkıldım...bakalım kaderim çarşamba belli olacak..inşallah herşey yolunda gider...
bundada var bi hayır....hiç kafana takma...ben 6 ekimi bekliyorum dr.için...doğumdan bu yana süt için ilaç kullnıyordum...prolaktini düşürmek için bugün çok şükür bittii;:)))
11ekimde işbaşı yapacağım.ona hazırlık yapıyorum..okulumu çalışmayı özledim......evde sıkıldım...bakalım kaderim çarşamba belli olacak..inşallah herşey yolunda gider...
Az kalmış inşallah hayırlı haberler vericeksin bize güzel olsun artık herşey çok dua ediyorum bunun için hepimizin hakkına hayırlısı olsun..iş başı yapıncada zaman çok çabuk geçer transfer günün hemen yaklaşır.sakın stres yapma güzel günler yaklaştı inşallah:Saruboceq:
canım herşeyin hayırlısı olsun biz bilemeyiz neyin daha hayırlı olduğunu belkide tüp bebek sayesinde daha erken bir zamanda alacaksın bebişini kucağına...allah a sığın hayırlısını iste.inşallah güldürecek hepimizi...
Az kalmış inşallah hayırlı haberler vericeksin bize güzel olsun artık herşey çok dua ediyorum bunun için hepimizin hakkına hayırlısı olsun..iş başı yapıncada zaman çok çabuk geçer transfer günün hemen yaklaşır.sakın stres yapma güzel günler yaklaştı inşallah:Saruboceq:
evt artık bende dua ederken sizlerede ediyorum:) içim çok rahat benimde....bu sefer olacak inşallah..
Gamze81 de doktora gidicekti naptı acaba inşallah güzel haberlerle döner oda herkes birbirine güzel haberler verir umarım artık burada..
bende gamzeden haber varmı die baktım ama yok...inşallah iyi haberler verir..bende çıkıyorum şimdi...yarın grşz..ii geceleropuyorumnanaktan
özlenen 2010 yaptım sonunda tıcker çıkmış çok sağol canım benim
kızlar nete fazla giremiyorum hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun
Merhaba arkadaşlar .. umarım herkes iidir ,, ben bu aralar yine sıkıntılıyım .. idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış( doktor 5 iğne verdi novosef 1gr. ağrılarım artınca hastaneye gidip idrar tahlili yaptırdım, resmen karnımda sertleşme başladıı ,sonuçlarıda görünce oturdum ağladım .. bol su içiyorum herşeye dikkat ediyorum ama bir türlü geçmedi , doktor ya kum ya da taş dedi .. Neden korkarsan başına gelirmiş en çok bundan korkuyorum yakamı bırakmıyor , bide bu iğneyi kullanan varmı aramızda bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum..Allaha emanet artık kullanmasamda zararı olacakk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?