premete çok zamandır bu topiğe bakmamıştım kızımı kaybedişimi ve hayattaki kızımın zorluklarını sürekli hatırlamaya katlanamadığımdan. ama hep aklımdasın görüyorum ki 19 haftalık hamilesin inşallah sağlıkla kucağına alır bizede bunu müjdelersin. miniğin ve sana sağlıklı günler diliyorum.hala kahraman bey e devam etmiyorsundur umarım
Merhaba arkadaşlar .. umarım herkes iidir ,, ben bu aralar yine sıkıntılıyım .. idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış( doktor 5 iğne verdi novosef 1gr. ağrılarım artınca hastaneye gidip idrar tahlili yaptırdım, resmen karnımda sertleşme başladıı ,sonuçlarıda görünce oturdum ağladım .. bol su içiyorum herşeye dikkat ediyorum ama bir türlü geçmedi , doktor ya kum ya da taş dedi .. Neden korkarsan başına gelirmiş en çok bundan korkuyorum yakamı bırakmıyor , bide bu iğneyi kullanan varmı aramızda bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum..Allaha emanet artık kullanmasamda zararı olacakk ..
Merhaba arkadaşlar .. umarım herkes iidir ,, ben bu aralar yine sıkıntılıyım .. idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış( doktor 5 iğne verdi novosef 1gr. ağrılarım artınca hastaneye gidip idrar tahlili yaptırdım, resmen karnımda sertleşme başladıı ,sonuçlarıda görünce oturdum ağladım .. bol su içiyorum herşeye dikkat ediyorum ama bir türlü geçmedi , doktor ya kum ya da taş dedi .. Neden korkarsan başına gelirmiş en çok bundan korkuyorum yakamı bırakmıyor , bide bu iğneyi kullanan varmı aramızda bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum..Allaha emanet artık kullanmasamda zararı olacakk ..
aaranızda sezeryan olan varmı...nasıl oldunuz tamamen iyileşytinizmi???
Ben normal yaptım ama sonrasındada kürtaj yaptılar iyice temizlemek için sen nasıl oldun sezeryanmıydı seninki?
Ben sezeryan oldum 1 hafta sonra ameliyat olmamış gibiydim. Şimdi üzerinden neredeyse 1,5 yıl geçti kesi yerimde hafif bir uyuşukluk hissi var, bir de zaman zaman kaşınıyor onun dışında başka da bir sıkıntı yaşamadım.
bende sezeryan oldum ,ilk bir hafta zorlandım ama sonrasında normale döndüm, dikişlerimden falan çok şükür bir problem yaşamadım.üşütmemek ve ayaklarını sıcak tutmanın çok faydası var.
premete belki daha önce sormuşumdur ama hemen hamile kalmamışın herhalde...1.5.yıl geçti demişin....ben tekrar nasip olursa dondurulmuşlarla hamile kalmış olacağım...aceba ameliyat yerim iyileşmişmidir bilmiyorum....ben dışardan iyileşmiş olarak hissediyorum..ama bilemiyorum...
Canım benim psikolojim gerçekten çok kötüydü belki de o yüzden her gittiğim doktor 1 seneden önce çocuk düşünme dedi bana. Ben yine de bekleyemedim 9 ay sonra hamile kaldım o da 6 haftalıkken düştü. Düşükten 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Sezeryan sonrası dış dikişler 1 ayda iyileşiyor ama iç dikişlerin iyileşmesi 3. aydan sonra başlıyormuş. Sezeryandan 4,5 ay ve 5,5 ay sonra hamile kalan arkadaşlarımız oldu çok şükür bir sorun yaşamadılar. İnsan kaybından sonra hemen çocuk sahibi olmak istiyor ama bence hem bedenen hem de ruhen biraz dahan toparlanabilmek için , hem de yaşanılan hamilelikten sonra vücudun kaybettiklerini yerine koyabilmek için 6 ay beklemek sağlıklı olur diye düşünüyorum.
evet üşütmmemek gerek...buarada sen nasılsın??sen de üşütme...idrar yolların iltşhaplanmasıda üşütünce artar..dikkat et kendine
Bu arada ben bitkisel kürlere sardım sürekli araştırıyorum bi onu okuyorum bi öbürünü hangisini yapıcağımı şaşırdım bu seferde kafam karıştı bilmiyorumkismile
canım biraz daha iiyim ama hala kasıklarımda ağrı var yürürken zorlanıyorum , doktorumu arasammı aramasammı teredütte kaldım , üşütme konusuna gelince elektirkli soba yakıyorum evler baya serinledi..
canım biraz daha iiyim ama hala kasıklarımda ağrı var yürürken zorlanıyorum , doktorumu arasammı aramasammı teredütte kaldım , üşütme konusuna gelince elektirkli soba yakıyorum evler baya serinledi..
Bu arada ben bitkisel kürlere sardım sürekli araştırıyorum bi onu okuyorum bi öbürünü hangisini yapıcağımı şaşırdım bu seferde kafam karıştı bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?