- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
bitkisel kürlerle başarılı olanları duydum...bende eşime keçiboynuzu kürü uyguladım ama işe yaramadı maalesef...ama başarılı olanları okudum bu siteden...evlendiğimden beri çocuk için uğraşıyorum anlayacağın.bazen kendime gülüyorum...başka şeylerlede ilgilensem kafam bu konulara takılıp kalıyor...giitiiğim yerlerde net yoksa sıkılıyorum hattaeyvahedigeldismile:roflol:
bende bu aşılamamda kuru inciri bol bol yedim.ayrıca eşimde kuru incir keçiboynuzu pekmezi e vitamini ve çinko kullandı nerdeyse %100 artış oldu sayılarda.
evet haklısınız bir arayım bakalım ne diyecek , gece gündüz bıktı benden artık aramaya utanıyorum:kedi:
Bende aynen senin gibiyim sürekli netten bişiler okuyorum araştırıyorum kendimle bağdaştırıp kafaya takıyorum sora herşeyi :1rolleyes: çokta takıntı haline getirmemek lazım ama elde değil buna odaklı yaşamakta yoruyor tabii bizleri
hamileyken ya erken olursa die die oldu...kötü düşünmek kötülüğü getiriyor.ben artık iyi şeyler düşünüyorum..ama bi yandan da araştırıyorum..donmuş embriyolarla şansım nekadr??? şimdide netten onu araştrmaya başladım:)))
Transferden önce sen ilaç flnmı kullancaksın o aşamaları ben hiç bilmiyorum dondurulmuşumda yok yani tedavideki gibi ilaç fln kullanımı çokmu ne kadar sürüyo ilaç kullanılıyorsa başlangıçla transfer arası ?
rahim kalınlaştırıcı bir ilaç kullanacağım.birde 1 adet lucrin adında bir iğne.....yani normal tüp tedavisine göre çok çko az bir ilaç...kasım başında transfer olur demişti dr...tabi herşey yolunda giderse...birde muhtemelen folibol...şuan bile ara ara folibol al demişti dr.bende 2güne bir içiyorum...
Yarın doktora gittiğinde kesin belli olur belkide zamanı detayları konuşursunuz inşallah güzel haberlerinide verirsin bize.. bu arada ilaçların az olması süper tüp bebekte iğneler, hergün aynı saatte yapılmaları stresli ve yorucu..
sonradan pişman olmamak için aramak en iyisi...aklınıza köü birşey gelmesin ama benim ilk pembe akıntım olduğunda bende bunun için dr mu aranır demiştim...sonradan çok pişman oldum...kendimi suçladım...en iysi aramak...bizide haberdar edin..güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahalkisalkisalkis
canım benim önce allah a sonra doktorlara emanetiz napalım doktor ne derse yapacağız...allaha emanet ol canım inşallah geçecek bi sorun olmayacak.senin uzun süredir enfeksiyon problemin var bak doktor kontrolü altında olduğun için bi sorun olmadı şimdiye kadar inşallah bundan sonrada olmayacak inşallah...ama her probleminde doktorunu ara bence sonra pişman olma...Merhaba arkadaşlar .. umarım herkes iidir ,, ben bu aralar yine sıkıntılıyım .. idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış( doktor 5 iğne verdi novosef 1gr. ağrılarım artınca hastaneye gidip idrar tahlili yaptırdım, resmen karnımda sertleşme başladıı ,sonuçlarıda görünce oturdum ağladım .. bol su içiyorum herşeye dikkat ediyorum ama bir türlü geçmedi , doktor ya kum ya da taş dedi .. Neden korkarsan başına gelirmiş en çok bundan korkuyorum yakamı bırakmıyor , bide bu iğneyi kullanan varmı aramızda bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum..Allaha emanet artık kullanmasamda zararı olacakk ..
doktorumu aradım muayenedeymiş hemşireyle konuştum ,iğneye dün akşam başlamışsın hemen kesilmez dedi ,saat 8 e kadar doktor burda için rahat etmesse gel dedi.
aaranızda sezeryan olan varmı...nasıl oldunuz tamamen iyileşytinizmi???
bende sezeryanla doğum yaptım.doğumumu ankarada yaptım 2 günlüktüm yollara düştüm trabzona geldim cenaze falan derken yatmaya zamanım bile olmadı.yani yinede insan toparlıyo 1 haftada.7ay üzerine tekrar hamile kaldım düşük yaptım 2 ay sonra yani 9 ay geçince tekrar hamile kaldım şükürler olsun halime.ama doktorum son kontrolümde baktı ameliyat yerime iyileşmemiş dedi tam olarak.hemen istiyoruz aslında ama tanış birini gördük doktorda yeni sezeryanla doğum yapmış çok geçmeden tekrar kalmış hamile şu an 6 aylık ve sancıları başlamış doktor vücüt toparlanmadığı için şu an hamileliği kaldırmadı demiş erken doğum olacakmış büyük ihtimalle.allahım hayırlı zamanda nasip etsin hepimize...
:Saruboceq:
okuyunca kötü oldum...bende cenaze filan derken çok dinlenemedim..ama çok şükür çabuk toparladm kendimi..2.gün oturmaya filan başladım..bakalım dr yarın ne diecek??ben dr.a erken olmasında bir sakınca varmı? dedim..oda transfer kasımda olacak,eğer tutarsa karnının büyümesi 5.ayda filan olur.nerden baksan aradan 7ay geçmiş olacak dedi...ki drum ankarada bayağı tutulan bir dr..bende kendisine gveniyorum...ama yinede korkuyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun...inşallah sizler gibibizede ÇOCUK HATTA ÇOCUKLAR nasip etsin
kızlar biliyorum sabırsızlanıyosunuz bu acı dayanılmaz yeni bi bebekle meşgul olup bu üzüntünüzü birazda olsa hafifletmek istiyosunuz ama bence acele etmeyin bünye çok önemli kaldıramayabilirsiniz yeni bi hamileliği doktorlara göre bedenen toparlanmıştım ama psikoloji açısından bekle dediler beklemedim şimdi çok pişmanım son pişmanlık fayda etmiyo bikaç ay daha sıkın dişinizi geç olsun sonu güzel olsun o kadar çaba emek ne geçti elime hiç bişey belki acele etmeseydim şu an bibebğim için üzülüp ağlıyo olacaktım düşününce iki bebek için üzülmek daha kötü bekleyip acıma dayanıp sabredebilseydim keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?