Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

slm kızlar kusura bakmayın iki gündür hatanelerdeyim 2 doktora gittiğimi söylemiştim tahliler felan derken int nin başına gecemedim cok kötüyüm psikolojim bozuk mafoldumben iki doktorda farklı şeyler diyor bu gidişle benim hamilelik gecikecek
biri rahim ağzı yetmezliğivar diyor diğeri enfeksiyon dan diyor 8 kutu antibiyotik aldım dr yine fitil verdi diğeri rahim toparlanmamış diyor kanda pırtılaşmayı daha araştırmadı her şey aksilik gidiyor ben bu yolda nasıl başlıya bilirim kafam cok karışık benim bebeklerim hep beni terkketti bana tutunamadılar buda benim sucum senağlama

bende bebeklerim için çok üzüldüm...ağladım..ama kendimi hiç kaybetmedim..eşimin de yardımıyla hiç karamasar olmadım..bunaldığımda hep verende alanda Allah dedim.hatta ilk doğumdan çıktığımda bile...sonuçta tüp bebekti..tedaviyle olmuştu...hemde ikizdi benden mutlusu yoktu...odaları hala duruyor...ama şairin dediği gibi:

''yeis(ümitsizlik )öyle bir bataktır ki düşersen boğulursun;ümide sarıl sımsıkı seyret ne olursun''

biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış:))ben şartlarım elverdiği sürece psikolojik olarak hazırım:...eğer fiziksel olarak ta hazırsam tabiii.drum bana yerinde olsam hemen hamile kalırdım dedi..bu işi ticari olarak düşünüyor die aklınıza gelebilir..ama bu sefer kendi emeği için para almayacak.sadece katater ve hastane parasını alacak...
bende 30a az kaldım...en önemli faktörlerden biride kadının yaş faktörü...ilerde yine çocuğum olmassa ben elimden geleni yaptım diecem...nasibimizde varsa olur...yoksada yapacak bişey yok...ozaman da şöyle düşünürüm:herkesin illaki çocuğu olacak die bişey yok.allah hayırlı evlat versin..nice aileler var keşke seni doğuracağıma taş doğursaydım diyen...ama ben sabrın sonu mükafattır diyorum..keşke demeden isyan etmeden sabır edelim arkadaşım...psikolojimizi düzeltmek kendi elimizde..olumlu düşün olumlu olsun herşey...çünkü bende hamileliğimde ya erken olursa diye diye erken oldu....sizde bence vakit kaybetmeyin..biran önce düşünün hatta hadi hep beraber başlayalım çünkü hayat devam ediyor.....

canım olsun beklemen iyi olmuş kan pıhtılaşmasını öğrenmişsin ve bidahaki hamileliğinde inşallah önlemini alıp sağlıkla bebeğine kavuşacaksın karamsarlığa gelince evet hep karamsar bi yapıya sahipim ama birazda hislerim kuvvetli kızıma hiç kavuşamıyyacağımı biliyodum ama ikincide içimde birazda olsa rahatlıkta vardı sanki daha güzel olacakmış gibi ama olmadı hayırlısı olsun bundan sonra daha dikkatli olucam çok uzun bi süre çocuk düşünmüyorum hem psikolojimi hemde bedenimi toplamam lazım bence sende bi herşeyi boşalt kafandan kolay değil ama düşünmemeye çalış hamilelikte insan daha duygusal daha karışık oluyo kafanı rahatlat ki yeni bebğin annesinin karnında sağlıkla büyüsün hemde sorunu belli ya o yüzdende için rahat olsun iğnelerle hamileliğin güzel güzel ilerler inşallah en yakın zamanda hamile kalıp anellik duygusunu yine tadarsın canım

tabiki senin suçun diil...ölüm allahın emri...bence ikisinide boşver yeni bir dr araştır.vanda yaşıyorsun yanılmıyorsam..vanda bu konuda en iyi dr hangisi ise ona git...imkanın varsa...hatta yine imkanın varsa bu iş için büyükşehirlerden birinde tedavi ol...bakalım o ne diecek?ama lütfen karamsar olma

gamze rahimin toparlayamadığına allttan muayene ederekmi bakıyor bende yarın dr a gidiyorum..merak ettim

ikiside batıdan gelmiş ama burda o kadar doğum var ki dortorların eyvallahı yok zaten cok hastası var birinin hem özelinede gidiyorum ilgilensin diye mafoldumben

canım nasıl kötü olmasın ben iki sene bekledim hamile kalabilmek için sonunda olmuştu herşey o kadar güzel işerliyoduki bebeğimin gelişimi çok güzeldi ama hep erken doğum yapıcağımdan korktum ve korktuğum başıma geldi doğuma gideceğim sabah hiç sevmediğim halde ceviz yedim o hafta bebiğimn gelişimi geri kalmıştı biraz kızıma yarasın dedim gelişsin kuzum dedim ve sancılanmaya başladım ağlayarak doğuma gittim kızım doğunca rahat nefes aldım yaşıyo diye sonra doğum yaptığım geceyi yoğun bakımın kapısında geçirdim yatağımda yatamadım nasıl yatardım belki kapı açılırdı kokusu gelirdi belki sesini duyardım herkezin bebekleri yanındaydı 15 gün kalacak küvezde dediler yıkıldım ben onu günbe bün saatlerce seyretmeyi hayal ederdim offf ya dağıttım kendimi kusura bakma içim dolmuş senin için inşallah böylesi hayırlıdır rabbim tekrar aynı acılarla melek annelerini sınamasın

biri hamilelikte belli olur dedi diğeri ölçtü alttan yetmezliği gibi görünüyor dedi

ikiside batıdan gelmiş ama burda o kadar doğum var ki dortorların eyvallahı yok zaten cok hastası var birinin hem özelinede gidiyorum ilgilensin diye mafoldumben

ya peki bu söylediklerini belgelerle sunuyorlarmı sana??mesela rahim ağzını kaç ölçmüş sana rakam söyledimi..yada enfeksiyon idrar yolumu,vajinalmı...gerçekten karışık işlermiş.Allah yardımcın olsun

ben doktora başladığımda adetin üçüncü günü bide bitince gel rahmini ölçelim demişti ama hamile kalmıştım yani hamile değilkende ölçülüyo hamileykende ölçmüştü

tabiki oanda çok kötü olmamak anormal olur ...bende aynene yaşadım..yan oddan bebek sesi geliyordu..benim odam da bebek yoktu...o duyguyu yaşamayan bilemez...ama sen beni yanlış anladın...ben birinci hamileliğinizden sonra ikincisini düşünürken psikolojiniz hala çok mu kötüydü (muhakkak üzülüyorsunuzdur) ama çokmu karamsardınız.bunalımdamıydınız?onu sormuştum?

ama bende sizin gibi erken olacaklar die die erken oldu..kötü kötüyü getiriyor gerçektenCADIARZU

ben doktora başladığımda adetin üçüncü günü bide bitince gel rahmini ölçelim demişti ama hamile kalmıştım yani hamile değilkende ölçülüyo hamileykende ölçmüştü

canım selam.seni gördüğüme çok sevindim feyste göremiyorum.nasılsın....üzmek istemem ama allah sabbır versin

canım bunalımdan hiç çıkamadım daha iyi olacak ümidiyle ancak bu şekilde atlatabilirim ümidiyle hamile kaldım şuda bi gerçekki hiç bişey değişmemişti sadece kızımı istiyodum hep onu hayal ediyodum biraz kendimi suçladım biraz isyan ettim allahım affetsin ama sonradan alışmaya başlamıştım ikinci kızıma hareketlenmişti mutlu oluyodum rabbim böle sınıyo herşey güzel olacak diye bişey yok imtahana geldik imtahanımız ağır ama rabbim kaldıracağımızı düşünmüş ki verdi hep ikinci hamilelğimde ne olur allahım bana bidaha böle acı verme artık yaşayamam dayanamam diyodum demekki dayanılıyomuş yaşanıyomuş yapacak bişey yok sende kendini madem hazır hissediyosun dene inşallah yüzün güler

inşallah hepimizin yüzü güler...dularım sizinle...Allahım size bu acılarınızı umutturacak yeni mutluluklar versin inşallah...

sağol canım inişli çıkışlı yaşıyorum işte aslında fese bakıyorum hergün rastlamıyoruz demekki sen nasılsın

bildiğin gibi canım hayat telaş devam ediyoruz...allah yardımcın olsun ne diyeyim...yapabileceğim birşey varsa söyle....

umut arkadaşlar....hayat öyle zorki....allah biz melek annelerinr dayanma gücü versin...

Son düzenleme:

canım enfeksiyon kanda ve vajinada cıktı 5 mm acıklık var dedi

ben yarın senin için druma bi sorayım rahim ağzı yetmezliği normalde belli olurmu yoksa hamileliktemi belli olurmuş...

cok sevinirim canım bide yeni doğum yaptım hemen ölcüm yapılması doğrumudur sağol canım yaa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…