MAYTAP gerçekten hazır mısın? sanki ben hiç hazır olmayacakmışım gibi geliyor. çok korkuyorum ve beklemek işime geliyor şu anda. ama yaşımda otuza doğru ilerliyor. biraz daha beklersem belki de hiç şansım olmayacak
SİNANNURAY Sabırsızlık konusunda sana katılıyorum. Bu acıdan sonra dr 6 ay sonra kontrole çağırmıştı. Nasıl geçecek diyordum ama geçti işte. Dr normal doğum yapmama rağmen aralıktan önce düşünme dedi. Şimdi de aralığı bekleyeceğim. Kan pıhtılaşmam olduğu için çok korkuyorum. Aynı acıyı tekrar yaşarsam bu defa çok zor toparlanırım. Sana gelince ben ilk bu bölüme geldiğimde sen hamileliğinle dikkatimi çekmiştin. Ben beklemek istemiyordum ve hep seni örnek alıyordum. Sonra test sonuçları falan derken neyse benim için zaman geçti. Hep kızının acısını unutacaksın diye düşünmüştüm. Sen de benim gibi karamsar bir yapıya sahipsin sanırım. Olumsuzlukları düşünüyordun ve her şey yolunda gidiyordu. Uzun bir müddet girmedim siteye. Ve girdiğimde ilk gördüğüm senin bebeğini kaybettiğindi. Gerçekten çoooooook üzüldüm. Senin kadar üzülemem ama çok üzüldüm. İnşallah bundan büyük acılar yaşamazsın. Allah zamanında hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.
slm kızlar kusura bakmayın iki gündür hatanelerdeyim 2 doktora gittiğimi söylemiştim tahliler felan derken int nin başına gecemedim cok kötüyüm psikolojim bozuk mafoldumben iki doktorda farklı şeyler diyor bu gidişle benim hamilelik gecikecek
biri rahim ağzı yetmezliğivar diyor diğeri enfeksiyon dan diyor 8 kutu antibiyotik aldım dr yine fitil verdi diğeri rahim toparlanmamış diyor kanda pırtılaşmayı daha araştırmadı her şey aksilik gidiyor ben bu yolda nasıl başlıya bilirim kafam cok karışık benim bebeklerim hep beni terkketti bana tutunamadılar buda benim sucum senağlama
tabiki senin suçun diil...ölüm allahın emri...bence ikisinide boşver yeni bir dr araştır.vanda yaşıyorsun yanılmıyorsam..vanda bu konuda en iyi dr hangisi ise ona git...imkanın varsa...hatta yine imkanın varsa bu iş için büyükşehirlerden birinde tedavi ol...bakalım o ne diecek?ama lütfen karamsar olma
canım herşeyde bir hayır vardır...kendini lütfen keşkelerle üzme.bizim bilmediğimiz ama yaradanın bildiği bişey mutlaka vardır...buarada benimde acele ettiğimi düşünüyorsunuz...ailemde öyle düşünüyor...ama ben psikolojik olarak kendimi hazır hissediyorum...nedenini bende bilmiyorum..ama sanki herşey yolunda gidecekmiş gibi bir his var içimde(inşallah)...senin psikolojin çok mu kötüydü??
ikiside batıdan gelmiş ama burda o kadar doğum var ki dortorların eyvallahı yok zaten cok hastası var birinin hem özelinede gidiyorum ilgilensin diye mafoldumben
biri hamilelikte belli olur dedi diğeri ölçtü alttan yetmezliği gibi görünüyor dedi
canım nasıl kötü olmasın ben iki sene bekledim hamile kalabilmek için sonunda olmuştu herşey o kadar güzel işerliyoduki bebeğimin gelişimi çok güzeldi ama hep erken doğum yapıcağımdan korktum ve korktuğum başıma geldi doğuma gideceğim sabah hiç sevmediğim halde ceviz yedim o hafta bebiğimn gelişimi geri kalmıştı biraz kızıma yarasın dedim gelişsin kuzum dedim ve sancılanmaya başladım ağlayarak doğuma gittim kızım doğunca rahat nefes aldım yaşıyo diye sonra doğum yaptığım geceyi yoğun bakımın kapısında geçirdim yatağımda yatamadım nasıl yatardım belki kapı açılırdı kokusu gelirdi belki sesini duyardım herkezin bebekleri yanındaydı 15 gün kalacak küvezde dediler yıkıldım ben onu günbe bün saatlerce seyretmeyi hayal ederdim offf ya dağıttım kendimi kusura bakma içim dolmuş senin için inşallah böylesi hayırlıdır rabbim tekrar aynı acılarla melek annelerini sınamasın
ben doktora başladığımda adetin üçüncü günü bide bitince gel rahmini ölçelim demişti ama hamile kalmıştım yani hamile değilkende ölçülüyo hamileykende ölçmüştü
canım selam.seni gördüğüme çok sevindim feyste göremiyorum.nasılsın....üzmek istemem ama allah sabbır versin
canım bunalımdan hiç çıkamadım daha iyi olacak ümidiyle ancak bu şekilde atlatabilirim ümidiyle hamile kaldım şuda bi gerçekki hiç bişey değişmemişti sadece kızımı istiyodum hep onu hayal ediyodum biraz kendimi suçladım biraz isyan ettim allahım affetsin ama sonradan alışmaya başlamıştım ikinci kızıma hareketlenmişti mutlu oluyodum rabbim böle sınıyo herşey güzel olacak diye bişey yok imtahana geldik imtahanımız ağır ama rabbim kaldıracağımızı düşünmüş ki verdi hep ikinci hamilelğimde ne olur allahım bana bidaha böle acı verme artık yaşayamam dayanamam diyodum demekki dayanılıyomuş yaşanıyomuş yapacak bişey yok sende kendini madem hazır hissediyosun dene inşallah yüzün güler
sağol canım inişli çıkışlı yaşıyorum işte aslında fese bakıyorum hergün rastlamıyoruz demekki sen nasılsın
ya peki bu söylediklerini belgelerle sunuyorlarmı sana??mesela rahim ağzını kaç ölçmüş sana rakam söyledimi..yada enfeksiyon idrar yolumu,vajinalmı...gerçekten karışık işlermiş.Allah yardımcın olsun
ben yarın senin için druma bi sorayım rahim ağzı yetmezliği normalde belli olurmu yoksa hamileliktemi belli olurmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?