Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

konunuza dalıyorum ama bende enfeksiyondan kaybettim meleğimi.çok berbattı.ağrım çok oluyordu...

ama hangisinin dediğini yapıcam kafam cok karışık bide güvenemeiyorum burdaki doktorlara

nasıl anladılar bide doğumdan sonra sende cok antibiyotikler ve fitil kullandın mı

doğumdan sonra kullanmadım canım.yeni bebek istiyordum hemen.etkiler korkusuyla doktorum sadece su iç demişti..sadece antibiyotik kullandım bir şişe o kadar...tahlil yapıldı.kültür testi.antibiyotiğe duyarlı çıktı.geçti ama bebeğimde gitti..

başınız sağolsun..ne enfeksiyonuydu idrar yolu filanmı?

sağol canım.idrar yolu enfeksiyonuydu....kandada vardı ama onu çok önemsemediler.

yaaa cok sevindim allah analı babalı büyütsün ne güzel yyaa kurban olduğum allahım böyle acı cekip sonucunu görünce insan umutlanıyor :1rolleyes:

korku kaygı hiç bitmiyor ama inandım ilk öğrendiğimde hamileliğimi 37 haftadan 15 temmuzdan önce doğurmayacağım diyordum.37+3 te ve 17 temmuzda doğdu.çok hastanede yattım damarlarım patladı serumdan enfeksiyon çoğaldı 3 cm açıklıkla 6 ay yattım sırt üstü.ama değermiş...rabbim kimsenin kucağını boş koymasn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım yaaa bebişine sımsıkı sarıl benim için ne güzel allah sabrının mufakatını vermiş ben kızıma sarılamıyorum eşyalarına sarılıp ağlıyorum özlemimi gidermeye calışıyorum ama olmuyor ama kardeşi inşallah acımı azaltacak

gamzecim ben çok ağlıyordum 122 gün odadan çıkıp kimseyle görüşmedim.3 saat uyuyor sürekli ağlıyordum.doktor bana dediki sen hamile kalamazsın beyin kısırlığı yaşıyorsun ve böyle olduğuın sürecede bebek gelmicek vücut kendini şartlarmış.ekim ayıydı bu ay at kafandan düşünme dedi başka uğraşlar buldum düşünmedim ve bebeğim geldi.eğer istiyorsan sakın canım çok düşünme.demesi kolay değil amabebeğin çabucak gelsin

evet canım doğru söylüyorsun cok zor bir döneme giriyorum hayatımda cok sorunlar var ama bu benim için deha zor kayınvaldem görümcelerim beni istemiyolar hep sorun yaşadım ama bu .....

ben acı cekerken onlar gülüyolar bana psikolaga git diyor yeter diyor ne yapıcağımı bilmiyorum hiç destek veren yok

ben acı cekerken onlar gülüyolar bana psikolaga git diyor yeter diyor ne yapıcağımı bilmiyorum hiç destek veren yok

Geçmiş olsun canım kafanın karışması çok normal o yüzden başka bi doktora dahamı gitsen acaba? bu arada enfeksiyonda rahim yetmezliğide çözümsüz diil biliyorsun Allah çözümü olmayan dertler vermesin senin doğum sırasında ağrın sızın varmıydı? bende enfeksiyonda vardı ama enfeksiyondan doğum olunca ağrı oluyomuş ve suyun geliyomuş ben bi anda ağrısız sızısız doğum yaptım o yüzden rahim yetmezliği teşhisini koydu doktorlar ikiz olduğu için olmuş olabilir ama bi daha hamile kaldığında tek bebekte olsa önlemimizi alır dikişini atarız dediler sende dikiş attırırsın içinde rahat olur enfeksiyonuda sık sık tahlillerle takip edersin yine..
Kimseden destek bekleme en başka sen kendine destek olcaksın ve tabiki eşin başka kimseyi önemseme önemli olan sensin ve senin evindeki huzur..Alah hiç birimizi kimseye muhtaç etmesin inşallah..İçini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…