canım enfeksiyon kanda ve vajinada cıktı 5 mm acıklık var dedi[/QUOTE
enfeksiyon tedavini yaptıtırsın....açıklık içinde gebeliğin 12.haftada dikiş atılıyor diye biliyorum...üstelik dikiş%90 erken doğumu önler diyorlar...en azından artık sorunun ne olduğu bellii..ilaç tedavinden sonra çalışmalara başlarsın..üzülme tamammı...herşey güzel olacak inşallah
konunuza dalıyorum ama bende enfeksiyondan kaybettim meleğimi.çok berbattı.ağrım çok oluyordu...
başınız sağolsun..ne enfeksiyonuydu idrar yolu filanmı?konunuza dalıyorum ama bende enfeksiyondan kaybettim meleğimi.çok berbattı.ağrım çok oluyordu...
cok sevinirim canım bide yeni doğum yaptım hemen ölcüm yapılması doğrumudur sağol canım yaa sevinirim
nasıl anladılar bide doğumdan sonra sende cok antibiyotikler ve fitil kullandın mı
başınız sağolsun..ne enfeksiyonuydu idrar yolu filanmı?
tabiki, sorarım..ç başka soruların varsa onlarıda senin için sorabilirim
doğumdan sonra kullanmadım canım.yeni bebek istiyordum hemen.etkiler korkusuyla doktorum sadece su iç demişti..sadece antibiyotik kullandım bir şişe o kadar...tahlil yapıldı.kültür testi.antibiyotiğe duyarlı çıktı.geçti ama bebeğimde gitti..
canım başın sağolsun ondan sonra hamile kaldın mı ne kadar zaman gecti
bide bebiş için calışmalara başlasam sorun olur mu 19 ağustosta doğum yaptım
evet gamzecim 3 ay sonra hamile kaldımşimdi 14 aylık oldu bebeğim
tamam sorarım...ben çıkıyorum kib..ii geceler
yaaa cok sevindim allah analı babalı büyütsün ne güzel yyaa kurban olduğum allahım böyle acı cekip sonucunu görünce insan umutlanıyor :1rolleyes:
korku kaygı hiç bitmiyor ama inandım ilk öğrendiğimde hamileliğimi 37 haftadan 15 temmuzdan önce doğurmayacağım diyordum.37+3 te ve 17 temmuzda doğdu.çok hastanede yattım damarlarım patladı serumdan enfeksiyon çoğaldı 3 cm açıklıkla 6 ay yattım sırt üstü.ama değermiş...rabbim kimsenin kucağını boş koymasn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım yaaa bebişine sımsıkı sarıl benim için ne güzel allah sabrının mufakatını vermiş ben kızıma sarılamıyorum eşyalarına sarılıp ağlıyorum özlemimi gidermeye calışıyorum ama olmuyor ama kardeşi inşallah acımı azaltacak
gamzecim ben çok ağlıyordum 122 gün odadan çıkıp kimseyle görüşmedim.3 saat uyuyor sürekli ağlıyordum.doktor bana dediki sen hamile kalamazsın beyin kısırlığı yaşıyorsun ve böyle olduğuın sürecede bebek gelmicek vücut kendini şartlarmış.ekim ayıydı bu ay at kafandan düşünme dedi başka uğraşlar buldum düşünmedim ve bebeğim geldi.eğer istiyorsan sakın canım çok düşünme.demesi kolay değil amabebeğin çabucak gelsin
ben acı cekerken onlar gülüyolar bana psikolaga git diyor yeter diyor ne yapıcağımı bilmiyorum hiç destek veren yok
tamam sorarım...ben çıkıyorum kib..ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?