Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

evet saat 5te randevum var....sen nasılsın?

Ben iyiyim işteyim çok fena uykusuzum akannehir Hayıt tohumu yaptım şimdi kendime ilk kez onu içiyorum şu anda hormonları düzenliyomuş tadı çok fena amaa napılcak bugün doktorda kan tahilili falan yaptırcakmısın nelere bakılcak?

ben evdeyim benide uyku tutumuyor....ptsi işe başlayacağım bu günleri çok arayacağımkaydirigubbakcemile3
ben doğum için hastaneye yattığımda (araştırma hastanesi) kan aldılar,idrara baktılar,kültür aldılar onlardan bişey çıkmadı....bugün drun muayenehanesine gidiyorum..sanırım ultrosan la bakacaktır bide belki rahim kalınlaştrıcı ilacı şugün kullanmaya başla diyecektir...

benim için dua edin...hayırlı ve güzel haberler alayım bugün...çıkıyorum ben ..hoşçakalın......

aaranızda sezeryan olan varmı...nasıl oldunuz tamamen iyileşytinizmi???

ben ikinci gün ayağa kalktım, zaten meleğim hastanede olduğu için hergün onu görmeye gidiyorduk, şuanda da beyaz çizgi halinde, bi problem yaşamadım çok şükür

Evde olmanın değerini bil gözümden uyku akıyo benim resmen inşallah güzel haberlerle gelirsin kan idrar bunlarda bişi çıkmadıysa senin doğum sebebin belli değilmi canım?

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|30|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|28|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|28|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|26|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|24|KIZ|30.01.2011
|Premete|21|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|19|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|12||27.04.2011
| Gelincik37_34|11||30.04.2011[/table]

ben sabah 5 gibi leke geldi 8gibi sancım daha doğum başlamadı dediler ama sancımdan ölüyordum kanamam artnca baktılar ki doğum başlamış 11 gibi doğum yaptım bilmiyorum sorunun tesbit edilmesi önemli ona göre tedavimi ve kendimi bilirim bende eşime diyorum farlı dr. gidelim diye oda daha kaç tane dr gidicez diyor :çok üzgünüm:

Sen yinede başka doktor konusunda biraz ısrarcı ol rahim ağzı yetmezliğine pek benzemiyor anlattıkların ama tabii en iyisini doktorlar biliyor..Peki şimdi korunmu dedi doktorun ne kadar beklicekmişsin?

Sen yinede başka doktor konusunda biraz ısrarcı ol rahim ağzı yetmezliğine pek benzemiyor anlattıkların ama tabii en iyisini doktorlar biliyor..Peki şimdi korunmu dedi doktorun ne kadar beklicekmişsin?

şuan antibiyotik kullanıyorum bekle diyolar ama ben kendimi adetten sonra hazırlamıştım

2-3 ay bekle diyolar sanki ben sezaryanla doğum yaptım senin dr ne diyor

Evde olmanın değerini bil gözümden uyku akıyo benim resmen inşallah güzel haberlerle gelirsin kan idrar bunlarda bişi çıkmadıysa senin doğum sebebin belli değilmi canım?

ya aslında ben kesin idrar yolu dienfeksiyonu diodum ama diilmiş..çünkü doğum yapacağım zaman çok sık idrara çıkmaya başladım...kasık ağrısıda vardı...ama bişi çıkmadı...dr...ikiz olduğu için olabilir dedi...bugün tekrara soracağım dra...çünükü ben doğumu ankara tıp fakültesinde yaptım...sonuçlar orada ...benim drum özel...ama beni kendisi erken doğum olunca oraya yönlendirdi..küvezden dolayı..bende de gamze gibi lekelenme ve sancı oldu

2-3 ay bekle diyolar sanki ben sezaryanla doğum yaptım senin dr ne diyor

Benim doktorum baştan beri 3 ay dolunca düşünebilirsin diyodu şimdide tam 3 ay oldu hormonlarım düzensiz benimde şu anda bir an önce tedaviye başlamanda yarar var diyo doktor.ztn ilk tedaviyede doktorlar elinizi çabuk tutun diye başlamıştık 6 aylık evliydim acele etmeye niyetim yoktu ama yumurtalarım zayıfmış mafoldumben

kanda enfeksiyon cıkmadı mı sende bide kanamam uzun sürdümü canım

peki dr..yumurta zayıflığı için ne ilaç verdii..dr bana tüp tedavisinde femara die bilaç kullanmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…