Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

İkiz bebek başlı başına erken doğum sebebi demişti bana eşimin bi doktor arkadaşı rahmin doğasına aykırı aslında tek bebek içindir rahim demişti o yüzden taşımak çok kolay olmuyomuş işte sonucuda malesef bizler gibi olabiliyor

canım ilaçlarla uyarıp hamile kalabilisin dondurulmuşların varmıydı? bak ben 4 yıllık evliyim sen en azından erken başlamışsın umutlu ol canım eminim bu sıkıntıların üstesinden gelip bebişlerimizi hayırlısıyla kucagımıza alıcaz üzülme bak her şey yoluna giricek allah büyüktür. hem bu arada meleklerimizde var bize duacı onların yardımıyla kardeşlerini kucağımıza alıcaz zor bir sürec ama her şey insan için bizimde kaderimizde evlat ecısı cekmek varmış şükür allah bak bizim yine umudumuz var hiç olmayanlar var o yüzden yola devam

peki dr..yumurta zayıflığı için ne ilaç verdii..dr bana tüp tedavisinde femara die bilaç kullanmıştı...

Bana bu ay hiç ilaç kullanma dedi geçen ay yasmin kullandın ondan hormonlar değişik çıkıyo olabilir bu ay dışardan hiç bişi kullanmaki tam bi görelim hormonları yumurtaları dedi geçen ay tahlil sonuçlarım çok iyi çıkmıştı çünkü geçici bi durummu yoksa ilaç kullanmayıncadamı böyle onu bi görcez ondan sonrada tedaviye bakıcaz

bende ikiz bebk hamileliğinden hem korkuyorum hemde istiyorum... sağlıklı olsunda bi tane olsun

inşallah biran önce düzene girer...belkide dr un dediği gibi ilaçlardandr..

Dondurulmuşlarım yok canım malesef ilaçlarla uyarıp hamile kalma olasılığımda yok aslında çünkü geçen tüp bebekten önce rahim filmi çekilde ve tüplerimde tıkalı çıktı tek bi sorunla uğraşmıyorum yani anlıyacağın..bende bazen çok umutlu oluyorum ama bugün moralim çok bozuk çok ağladım sabahtan beri.Kayınbabam benle bi konuşma yaptı çok güzel konuştu bana destek olduklarını ne gerekiyorsa yapıcaklarını beraber üstesinden geliceğimizi fln söledi saolsun ama beni bi ağlama tuttu adamın karşısındada zırıl zırıl ağladım hiçte huyum diildir ayy çok fena utanıyorum bi yandan..Ama o konuşmadan heralde bi duygusallık çöktü toparlayamadım mafoldumben

bende ikiz bebk hamileliğinden hem korkuyorum hemde istiyorum... sağlıklı olsunda bi tane olsun

Bende artık çok korkuyorum ikiz bebekten ztn tüp bebekte artık tek embryo transfer ediliyo oda tutma şansını düşürüyo tabii kısmetimizde varsa tekte olsa tutar heralde İnşallah Allah nasip eder hepimize..

seni çok iyi anlıyorum...bebeği benden çok eşimin ailesi hatta en çok babası istiyordu....bebekleri kaybedince eşimin babası yla konuşamamıştım...oda aynı şekilde beni teselli etti.ama ben busefer daha çok ağlamıştım....ama emin ol mükafatını alaacağz.1-2 ay içinde hamileyim haberlerini vereceğiz inşallh..yatmadan önce hepimiz için dua ediyoru..tek tek isimleriniizi söylüyorumm..İsteyin bende vereyim demiş Allah....içini ferah tutyerimseniben

Bende artık çok korkuyorum ikiz bebekten ztn tüp bebekte artık tek embryo transfer ediliyo oda tutma şansını düşürüyo tabii kısmetimizde varsa tekte olsa tutar heralde İnşallah Allah nasip eder hepimize..

evet artık tek transfer ediliyor..ama ben hiç üzülmüyorum..çünkü eskiye göre 2tane olursa dr reduksiyon yapardık demiştii..asla istemem böyle bir şeyi..

canım bak öyle yapma her şey düzelicek map dediği gibi bende sizler için dua ediyorum bir şey olmaz benim kide tek ebriyoydu tuttu üzme kendini veren allah kimse bilemez burda bi kadına hiç cocoğun olmaz dediler 2 cocuğu var en azından kayınvalden ailen seninle bak hepimizin hamilelik haberleri ttek tek gelecek umutsuzluğa kapılma

Bak şimdi senin yazdıklarını okuyuncada ağladım bugün herşeye ağlayasım var aynı şeyleri yaşıyoruz hep..İnşallah dediğin gibi haberlerimizi veririz birbirimize bizim gibi üzüntüler yaşayanların başarılarını okuyunca burda o kadar seviniyorumki anlatamam..Bende dua ediyorum hepimize Çok üzüldük yüzümüz gülsün en kısa zamanda diye..

doğumdan sonra 25 gün sürdü...39.gün adetim geldi..1haftda o sürdü...senin 40gün sürmüştü dimi?hatta ilaç kkullanmıştın dimi

evet canım 40 gün sürdü enfeksiyon yüzünden birazdan enfeksiyon dr yanına gidicem tahlillerim cıkmıştır eyvahedigeldismile kızlar dua edin enfeksiyon bitmiş olsun :Saruboceq:

evet canım 40 gün sürdü enfeksiyon yüzünden birazdan enfeksiyon dr yanına gidicem tahlillerim cıkmıştır eyvahedigeldismile kızlar dua edin enfeksiyon bitmiş olsun :Saruboceq:

İnşallah tahlil sonuçların temiz çıkar dua ediyorum ben güzel haberlerle gel bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…