mrb güzel melek anneleri ben bazı tahlillerimi aldım buğün onlarda anladığım kadarıyla temiz sadece kromozon ve rahim filmi kaldı tahliller temiz çıktıkça ben üzülüyorum korkuyorum bişey çıkmazsa die çeksa ona göre tedavimi olurum belkide sadece rahim ağzı yetmezliği vardır rahmim taşımadı sanırım ben gene dengesizleştim hastaneden çıkınca eşime dedim ik ay sonra başlayalım çalışmalara oda kızdı bi öle diyon bi böle yazın istediğimiz gibi gezelim rahatlayalım ondan sonra off gene karıştı kafam çok kararlıydım bi seneden önce istemem diyodum bana dua edin rabbim hayırlısını nasip etsin
slm kızlar malesef size güzel haberler veremiyorum enfeksiyonum devam ediyormuş ilaçlara devam dedi bide benden burosella ve romatizmadan şüpheleniyor bana romatizmal rahatsızlar erken doğuma sebep oluyormuş yada düşüklere onunda eşinde varmış :çok üzgünüm:
Peki eğer romatizma ve brusella varsa bunun için nasıl önlem alınıyormuş hamileyken?benim bi arkadaşım vardı oda ilk bebeğini 2 aylıkken düşürdü ondada brusella vardı ama düşüğe sebep oldnu bilmiyordum.Bu arada arkadaşım 2. bebeğine hamile ve haftaya doğumu var yani gayet sağlıklı bunları hiç kafana takma önemli olan rahatsızlıklarımız neyse ortaya çıkması ve çözümlerine bakılması..
evet canım doğru söylüyorsun cok aksiliklerle karşılaşıyorum bu sürecte araştırma yapıcaklar ondan sonra varsa ayda bir yada 15 güne bir tamkan , idrar yolu ve enfeksiyonlarına bakıcaklar maşallah bendede hepsi var senağlama şimdi burosella için test verdim ilaclarım bitince romatizma için başka dr gönderiyor bu gidişle bütün dr gezicem kafamçokkarıştı hepsi farklı bir şey diyor
Detaylı araştırılma yapılması inan çok güzel bişiler çıkarsa tedavisine bakarsınız eğer bişide çıkmazsa kafan rahatlamış rusella sonucu ne zmn çıkıcak bildiğim kadarıyla vücutta bayaa ağrı yapıyomuş brusella varmıydı senin öyle şikayetlerin kemiklerin ağrıyomuş gibi??
iki doğumdan sonra bacaklarım cok ağrıdı baldırımda özellikle bacaklarımın üzerine basamıyordum dr enfeksiyon demişti şimdi tam teşekküllü araştırıyolar antibiyotiği ne kadar zaman sonra atarım vucudumdan acaba üstümde adetten sonra korunmamayı düşünüyoruz biz[/QUOTE
Tahlil sonuçlarına göre doktorunla konuşursun bi sakıncası olmaz derse korunmayı bırakırsın ama tehlikeli görürse 1 ay daha korunursun canım sonuçta inşallah hamile kaldığında seninde bebeğinde sağlıklı olmanız en önemlisi..
Tahlil sonuçlarına göre doktorunla konuşursun bi sakıncası olmaz derse korunmayı bırakırsın ama tehlikeli görürse 1 ay daha korunursun canım sonuçta inşallah hamile kaldığında seninde bebeğinde sağlıklı olmanız en önemlisi..
doğru söylüyorsun canım benim korkum tekrar tüp bebek için beni tekrar adanaya gitmek çalışıyorum zor izin alıyorum doğum yapınca normal yolla hamile kalmak kolaymış o yüzden erken hamile kalmak istiyorum
mrb güzel melek anneleri ben bazı tahlillerimi aldım buğün onlarda anladığım kadarıyla temiz sadece kromozon ve rahim filmi kaldı tahliller temiz çıktıkça ben üzülüyorum korkuyorum bişey çıkmazsa die çeksa ona göre tedavimi olurum belkide sadece rahim ağzı yetmezliği vardır rahmim taşımadı sanırım ben gene dengesizleştim hastaneden çıkınca eşime dedim ik ay sonra başlayalım çalışmalara oda kızdı bi öle diyon bi böle yazın istediğimiz gibi gezelim rahatlayalım ondan sonra off gene karıştı kafam çok kararlıydım bi seneden önce istemem diyodum bana dua edin rabbim hayırlısını nasip etsin
Orda tüp bebek merkezi yokmu bu arada adanada nerde yaptırdın tüp bebeği?
seyhan başket hastanesinde burda yok canım biz her şeyden yoksunuz sen nerde yaptırmıştın
Özlemimsin 30'lu haftalara başladın. Tebrikler canım.
canım saol teşekkür ederim.inşallah herkese nasip olur bu haftalar ve tamamına erer sağlıkla...bugün tahlil sonucum için aradılar ve 3 gün boyunca açlık tokluk kan şekerime baktırıp sonuçları getirecekmişim doktora.moralim bozuk yine allahıma dua ediyorum.şimdiye kadar problemsiz geldim inşallah bundan sonrada problem olmaz.
doktor suyum için sanki biraz fazla demişti takip edeceğiz demişti.inşallah şeker sonuçlarım iyi çıkar.kontrolümde bebek gelişimi baya iyiydi doktor iri bir bebek demişti şimdi kendi kendime kurup kaldırıyorum acaba bunlar şekerdenmi diye.geçen ay 50 gr lık şeker yükleme sonucum iyiydi.allahım kimselere sorun yaşatmasın inşallah vaktiyle alsın herkes bebeişini kucağına....stres yapmayayım diyorum ama olmuyo işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?