Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

gamze arkadaşım, ne olsun yaşayıp gidiyorum işte.
ben ilk bebeğimi kaybettikten sonra dünyanın en çok bebek isteyen kişisiydim.
ama ikizlerim de gittikten sonra artık benim acımı yeni bebek de azaltamaz hem ya yine kaybedersem? diye düşünmekten bir türlü kurtulamadığım için artık gebelik için de uğraşmıyorum. benim zaten sadece tüple oluyor.

Eminim çok zordur tekrar aynı şeyleri yaşamak hepimiz korkuyoruz tekrar aynı acıları yaşamaktan ama tüm önlemlerimizi alarak çok daha fazla dikkatli olarak başarabiliriz bizlerde arkadaşım belkide,sende umudunu ve isteğini bu kadar kaybetme...bende sadece tüple anne olabilirim ama en azından böyle bi çaremiz var bizim yerimizde olmak isteyen bir sürü çaresiz insan vardır eminimki...

mrb ...ben dr dan ii haberlerle geldim....rahim toparlanmış...ameliyat yerinde sorun yok...idrar ,kan ,kültür temizz..kan pıhlışamasına yarın bakılacak...varsa gebelikte clexan kullanacakmışım...lucrine başlattı bile...adet olana kadar lucrin yapacakmışım kendime...adetin 3.günü dr beni bekliyor..ekimin sonu gibi inşallah transfer olur dedii...ha bide elevit ,çinko ,folibol verdi...hayırlısı bakalım...ben tekrar başladım...bide dediki erken die sakın korkma sonuçta miadında bi gebelik diildi dedi....9aylık doğumdan sonra bile biz 3ay dioruz dedi...

gamze senin sorularınıda sordum...3ay beklemek için yeterli dedi..rahim ağzının hamilelikte ölçülmesi daha doğru dedi..ama normaldede ölçülebilirmiş.....bide şu dikiş olayına benim dr sıcak bakmıyor...enfeksiyon oluşabilir ve enfeksiyon içerde kalabilir dio..en iisi progestan dior...tabi her dr farklı tedavi uyguluyor..sen yinede kendi drunun dediğini yaparsın

Süperrr çok güzel haberlerle dönmüşsün çok sevindim inşalllah sonucuda böyle sevindirici olcak bütün sonuçlar güzel çıkmış hadi hayırlı olsun şimdiden..hihoyyytalkisalkisalkis

ben 2008de aşılama yaptırmıştım ama olmadı ...tüp bebek için bi sene ara vermiştim...1sene sonra eşim ve ailem yazı bekle demelerine rağmen ben hazırım dierek başlamıştım...eve olulu sonuç almıştım..bence hazırsan hiç bekleme derim..beyin vucudu gerçekten yönlendiriyor..

Süperrr çok güzel haberlerle dönmüşsün çok sevindim inşalllah sonucuda böyle sevindirici olcak bütün sonuçlar güzel çıkmış hadi hayırlı olsun şimdiden..hihoyyytalkisalkisalkis

çok teşekkür ederim...inşallh herkes hep güzel haberler alır:)))
sen nasılsın??

çok sağolun yanımda olduğunuz için en az üç ay daha bekleyeceğim kromozon testimde çıksın sonra rahim filmini çektiririm hiç bi sorun çıkmazsa başlarız çalışmalara ama zayıflamam lazım iki bebek üstüste çok kilo aldım veremiyorumda çok az yiyorum ama bişe eksilmiyo elim kolumda kalkmıyoki spor yapıyım ancak herşeyi kafamda kuruyorum şunu yapıcam bunu yapıcam diye hiç bişey yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…