canım inşallah bunları da atlatıcaksın bir bakmışsındırki bebişin kucağındasen bizim için örneksin allah hayırlısıyla kcağına almayı nasip etsin
allahım bu güzellikleri tamamıyla doya doya bizede yaşatsın...bizim hayallerimiz yarım kaldı...
gamze arkadaşım, ne olsun yaşayıp gidiyorum işte.
ben ilk bebeğimi kaybettikten sonra dünyanın en çok bebek isteyen kişisiydim.
ama ikizlerim de gittikten sonra artık benim acımı yeni bebek de azaltamaz hem ya yine kaybedersem? diye düşünmekten bir türlü kurtulamadığım için artık gebelik için de uğraşmıyorum. benim zaten sadece tüple oluyor.
mrb ...ben dr dan ii haberlerle geldim....rahim toparlanmış...ameliyat yerinde sorun yok...idrar ,kan ,kültür temizz..kan pıhlışamasına yarın bakılacak...varsa gebelikte clexan kullanacakmışım...lucrine başlattı bile...adet olana kadar lucrin yapacakmışım kendime...adetin 3.günü dr beni bekliyor..ekimin sonu gibi inşallah transfer olur dedii...ha bide elevit ,çinko ,folibol verdi...hayırlısı bakalım...ben tekrar başladım...bide dediki erken die sakın korkma sonuçta miadında bi gebelik diildi dedi....9aylık doğumdan sonra bile biz 3ay dioruz dedi...
mrb güzel melek anneleri ben bazı tahlillerimi aldım buğün onlarda anladığım kadarıyla temiz sadece kromozon ve rahim filmi kaldı tahliller temiz çıktıkça ben üzülüyorum korkuyorum bişey çıkmazsa die çeksa ona göre tedavimi olurum belkide sadece rahim ağzı yetmezliği vardır rahmim taşımadı sanırım ben gene dengesizleştim hastaneden çıkınca eşime dedim ik ay sonra başlayalım çalışmalara oda kızdı bi öle diyon bi böle yazın istediğimiz gibi gezelim rahatlayalım ondan sonra off gene karıştı kafam çok kararlıydım bi seneden önce istemem diyodum bana dua edin rabbim hayırlısını nasip etsin
Süperrr çok güzel haberlerle dönmüşsün çok sevindim inşalllah sonucuda böyle sevindirici olcak bütün sonuçlar güzel çıkmış hadi hayırlı olsun şimdiden..hihoyyytalkisalkisalkis
çok teşekkür ederim...inşallh herkes hep güzel haberler alır:)))
sen nasılsın??[/QU
İnşallahh dediğin gibi olur..ben bugün keyifsizim bi türlü geçmedi hatta bide geldim eşimle tartıştım ama rahatladım sanki biraz bi kavga edince kendime geldim :mymeka: şaka tabii ama insan gerginliğini bi şekilde yansıtıyor işte neyse senle güzel haberlere başladık bizde arkandan geliriz inşallahh:Saruboceq:
çok teşekkür ederim...inşallh herkes hep güzel haberler alır:)))
sen nasılsın??[/QU
İnşallahh dediğin gibi olur..ben bugün keyifsizim bi türlü geçmedi hatta bide geldim eşimle tartıştım ama rahatladım sanki biraz bi kavga edince kendime geldim :mymeka: şaka tabii ama insan gerginliğini bi şekilde yansıtıyor işte neyse senle güzel haberlere başladık bizde arkandan geliriz inşallahh:Saruboceq:
bekliyorum:))) bizim eşlerimizede çok iş düşüyor çok sabırlı olmalılar...:dance:
bekliyorum:))) bizim eşlerimizede çok iş düşüyor çok sabırlı olmalılar...:dance:
Eee olsunlar azcıkta sabırlı bi zahmetklava: lucrin koldan hergün aynı saatte yapılıyordu dimi unutmuşum bile ben aşamaları
Eee olsunlar azcıkta sabırlı bi zahmetklava: lucrin koldan hergün aynı saatte yapılıyordu dimi unutmuşum bile ben aşamaları
ben ilk defa kullanıyorum..koldan yada gbektenmiş...ama koldan yaparım gibi..lucrinin ilaç şişesi tam dolu diil...seninndemi öyleydi??
ben ilk defa kullanıyorum..koldan yada gbektenmiş...ama koldan yaparım gibi..lucrinin ilaç şişesi tam dolu diil...seninndemi öyleydi??
Evet benimde öyleydi bu yetmez diyip duruyodum hemşireler öyle göründüğüne bakma sen ölçüsünde yap yeter ona göre veriyoruz demişlerdi bende koldan yapıyodum
Evet benimde öyleydi bu yetmez diyip duruyodum hemşireler öyle göründüğüne bakma sen ölçüsünde yap yeter ona göre veriyoruz demişlerdi bende koldan yapıyodum
anladım :)).bende yetmez sanmıştım.yarın hemşireyi arayıp soracaktım.boşuna aramayım ozaman
anladım :)).bende yetmez sanmıştım.yarın hemşireyi arayıp soracaktım.boşuna aramayım ozaman
Bende yarın ovulasyon testi alcam gebelik testi gibi idrarla yapılıyomuş yumurtaların oluştuğu günde çift çizgi oluyomuş o günlerde çalışmalar yapılırsa gebelik olma ihtimali yüksek oluyomuş tabii bu sağlıklı insanlar için geçerli ama ben şansımı boşunada olsa deniyeyim dedim tüp bebeğe başlamadan önce denemedim demiyeyim sonra..tabii bunun için yumurtalarımın gelişiyo olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?