çok sağolun yanımda olduğunuz için en az üç ay daha bekleyeceğim kromozon testimde çıksın sonra rahim filmini çektiririm hiç bi sorun çıkmazsa başlarız çalışmalara ama zayıflamam lazım iki bebek üstüste çok kilo aldım veremiyorumda çok az yiyorum ama bişe eksilmiyo elim kolumda kalkmıyoki spor yapıyım ancak herşeyi kafamda kuruyorum şunu yapıcam bunu yapıcam diye hiç bişey yapamıyorum
gamze arkadaşım, ne olsun yaşayıp gidiyorum işte.
ben ilk bebeğimi kaybettikten sonra dünyanın en çok bebek isteyen kişisiydim.
ama ikizlerim de gittikten sonra artık benim acımı yeni bebek de azaltamaz hem ya yine kaybedersem? diye düşünmekten bir türlü kurtulamadığım için artık gebelik için de uğraşmıyorum. benim zaten sadece tüple oluyor.
mrb ...ben dr dan ii haberlerle geldim....rahim toparlanmış...ameliyat yerinde sorun yok...idrar ,kan ,kültür temizz..kan pıhlışamasına yarın bakılacak...varsa gebelikte clexan kullanacakmışım...lucrine başlattı bile...adet olana kadar lucrin yapacakmışım kendime...adetin 3.günü dr beni bekliyor..ekimin sonu gibi inşallah transfer olur dedii...ha bide elevit ,çinko ,folibol verdi...hayırlısı bakalım...ben tekrar başladım...bide dediki erken die sakın korkma sonuçta miadında bi gebelik diildi dedi....9aylık doğumdan sonra bile biz 3ay dioruz dedi...
çok sağolun yanımda olduğunuz için en az üç ay daha bekleyeceğim kromozon testimde çıksın sonra rahim filmini çektiririm hiç bi sorun çıkmazsa başlarız çalışmalara ama zayıflamam lazım iki bebek üstüste çok kilo aldım veremiyorumda çok az yiyorum ama bişe eksilmiyo elim kolumda kalkmıyoki spor yapıyım ancak herşeyi kafamda kuruyorum şunu yapıcam bunu yapıcam diye hiç bişey yapamıyorum
mrb güzel melek anneleri ben bazı tahlillerimi aldım buğün onlarda anladığım kadarıyla temiz sadece kromozon ve rahim filmi kaldı tahliller temiz çıktıkça ben üzülüyorum korkuyorum bişey çıkmazsa die çeksa ona göre tedavimi olurum belkide sadece rahim ağzı yetmezliği vardır rahmim taşımadı sanırım ben gene dengesizleştim hastaneden çıkınca eşime dedim ik ay sonra başlayalım çalışmalara oda kızdı bi öle diyon bi böle yazın istediğimiz gibi gezelim rahatlayalım ondan sonra off gene karıştı kafam çok kararlıydım bi seneden önce istemem diyodum bana dua edin rabbim hayırlısını nasip etsin
canım saol teşekkür ederim.inşallah herkese nasip olur bu haftalar ve tamamına erer sağlıkla...bugün tahlil sonucum için aradılar ve 3 gün boyunca açlık tokluk kan şekerime baktırıp sonuçları getirecekmişim doktora.moralim bozuk yine allahıma dua ediyorum.şimdiye kadar problemsiz geldim inşallah bundan sonrada problem olmaz.
doktor suyum için sanki biraz fazla demişti takip edeceğiz demişti.inşallah şeker sonuçlarım iyi çıkar.kontrolümde bebek gelişimi baya iyiydi doktor iri bir bebek demişti şimdi kendi kendime kurup kaldırıyorum acaba bunlar şekerdenmi diye.geçen ay 50 gr lık şeker yükleme sonucum iyiydi.allahım kimselere sorun yaşatmasın inşallah vaktiyle alsın herkes bebeişini kucağına....stres yapmayayım diyorum ama olmuyo işte...
mrb ...ben dr dan ii haberlerle geldim....rahim toparlanmış...ameliyat yerinde sorun yok...idrar ,kan ,kültür temizz..kan pıhlışamasına yarın bakılacak...varsa gebelikte clexan kullanacakmışım...lucrine başlattı bile...adet olana kadar lucrin yapacakmışım kendime...adetin 3.günü dr beni bekliyor..ekimin sonu gibi inşallah transfer olur dedii...ha bide elevit ,çinko ,folibol verdi...hayırlısı bakalım...ben tekrar başladım...bide dediki erken die sakın korkma sonuçta miadında bi gebelik diildi dedi....9aylık doğumdan sonra bile biz 3ay dioruz dedi...
Canım sakın bütün sonuçların çıkmadan bebek çalışmalarına başlama. Bir kere daha canın yandı inşallah bu son olsun. Bence bir sonraki hamileliğinde serklaj ve bol bol yatak istirahatiyle bebeğini kucağına alacaksın. 1 sene beklemek de çok be güzelim, sonuçlar çıksın süre tamamdır.
Canım hiç moralini bozma gör bak hiçbirşey çıkmayacak. Hem en kötü ihtimali düşünelim şeker çıksa ne olur ki bu haftalara kadar gelmişsin en kötü ihitmal bundan sonra doğuma kadar insülin kullanırsın olur biter. Maşallah bebeğimize annesi ona çok iyi bakıyor iri olacak tabii. Aklına başka hiçbirşey getirme.
Maytapcım gözün aydın iyi haberlerine çok sevindim. Ekim sonunda listeye bir hamile daha ekleyeceğiz desene.
canım cok sevindim yaaaa :lepi: süpersin canım güzel beslen hadi canım bu ay senden habiş haberlerini bekliyoruz :CüvCüv: arkandan biz inşallah hadi kızlar şenlendirelim formu
zemuszemus
Bende yarın ovulasyon testi alcam gebelik testi gibi idrarla yapılıyomuş yumurtaların oluştuğu günde çift çizgi oluyomuş o günlerde çalışmalar yapılırsa gebelik olma ihtimali yüksek oluyomuş tabii bu sağlıklı insanlar için geçerli ama ben şansımı boşunada olsa deniyeyim dedim tüp bebeğe başlamadan önce denemedim demiyeyim sonra..tabii bunun için yumurtalarımın gelişiyo olması lazım
dün gece net pat die gitti...bidhada gelmedi...:))ben mucizelere inanıyorum...denemekten bişi kaybetmeyiz..olmassa zten bi ihtimaldi der çok üzülmezsin...olursada ço güzel olur...bu ay diil öteki ay başlıyorsun sonuçta dimi...zaman gerçekten çabuk geçiyor...11 ağustota doğum yaptım..2ay geçmiş..2 hafta gibi geliyor bana...ama ilk günler geçmiyordu...bide zamanı hesap etmmmek gerekiyor galiba...
dün gece net pat die gitti...bidhada gelmedi...:))ben mucizelere inanıyorum...denemekten bişi kaybetmeyiz..olmassa zten bi ihtimaldi der çok üzülmezsin...olursada ço güzel olur...bu ay diil öteki ay başlıyorsun sonuçta dimi...zaman gerçekten çabuk geçiyor...11 ağustota doğum yaptım..2ay geçmiş..2 hafta gibi geliyor bana...ama ilk günler geçmiyordu...bide zamanı hesap etmmmek gerekiyor galiba...
Dediğin gibi denemekten bişi kaybetmeyiz öteki ay büyük ihtimal evet tüp e başlıcaz..zaman çok hızlı geçiyo ama geçsin istiyorum bende zaten 7 temmuzdu bnmde doğumum bugün tam 3 ay olmuş meleklerim gideli ilk 1 ay bendede çoook zor geçti zaman artık hızlı hızlı geçebilir..
Dediğin gibi denemekten bişi kaybetmeyiz öteki ay büyük ihtimal evet tüp e başlıcaz..zaman çok hızlı geçiyo ama geçsin istiyorum bende zaten 7 temmuzdu bnmde doğumum bugün tam 3 ay olmuş meleklerim gideli ilk 1 ay bendede çoook zor geçti zaman artık hızlı hızlı geçebilir..
bende birazdan kan testine gitcem...pıhtılaşma testi diilmiş...genetiğe bakılacakmışş..ama ondanda pıhtılaşma olup olmadığı anlaşılıyormuş...10gün sonra sonuç çıkarmış...pıhtılaşma sonucu 3ayda filan ancak çıkarmış...nasıl bişise anlamadım..drum fazla kurcalama..herşeyi bilmene gerk yok dedi..yumurta kalitesini sordum..bilme şimdilik...ama ii olmasa dondurmazdık dior..6.gün dondurulmuştu..
bende birazdan kan testine gitcem...pıhtılaşma testi diilmiş...genetiğe bakılacakmışş..ama ondanda pıhtılaşma olup olmadığı anlaşılıyormuş...10gün sonra sonuç çıkarmış...pıhtılaşma sonucu 3ayda filan ancak çıkarmış...nasıl bişise anlamadım..drum fazla kurcalama..herşeyi bilmene gerk yok dedi..yumurta kalitesini sordum..bilme şimdilik...ama ii olmasa dondurmazdık dior..6.gün dondurulmuştu..
İnşallah bundada güzel sonuç alıcaksın arkadaşım doktorlara söylemesi kolay ama bizler yaşadık zorlukları herşeyi merak ediyoruz tekrar aynı şeyler olmasın diye öğrenmek istiyoruz sen içini ferah tut ama doktorunada güveniyosun sonuçta hiiç stres yapma artık.Lucrini yaptınmı sabahlarımı yapıyosun??
önce Allha sonra druma çok güveniyorumm.ankarada olsan tanışmanı isterdim..kesinlile bırakmazdın...çok pozitif ve ilgili....akşamları yapacağım lucrini...İnşallah bundada güzel sonuç alıcaksın arkadaşım doktorlara söylemesi kolay ama bizler yaşadık zorlukları herşeyi merak ediyoruz tekrar aynı şeyler olmasın diye öğrenmek istiyoruz sen içini ferah tut ama doktorunada güveniyosun sonuçta hiiç stres yapma artık.Lucrini yaptınmı sabahlarımı yapıyosun??
ben ikinci gün ayağa kalktım, zaten meleğim hastanede olduğu için hergün onu görmeye gidiyorduk, şuanda da beyaz çizgi halinde, bi problem yaşamadım çok şükür[/QUOTE
benimkide çizgi halinde...peki siz nezaman tekrar hamile kaldınız?
tam 7 ay sonra doğum 21 aralıktı, şimdi son adet tarihim 21 temmuz
önce Allha sonra druma çok güveniyorumm.ankarada olsan tanışmanı isterdim..kesinlile bırakmazdın...çok pozitif ve ilgili....akşamları yapacağım lucrini...
Böyle bi doktora denk gelmen çok iyi olmuş doktorun pozitifliği çok güzel yansıyo insana ilgili olmasıda çok önemli tabii..Bide çevrenin desteği çok güç veriyor,canım annem önce benim kadar sevinip sonra benim kadar üzülmüştü yaşadıklarıma inşallah yine mutluluk haberleri veririz yakınlarımıza :Saruboceq:
tam 7 ay sonra doğum 21 aralıktı, şimdi son adet tarihim 21 temmuz
kusura bakmayın tam olarak neler yaşadınız bilmiyorumm...21 aralıkta doğum yapacaktınız ama erkenmi doğum oldu....şimdi yine hamilemisiniz..
Merhaba arkadaşlar. Bizim bugün fetal eko çekimimiz vardı. Bebeğin kalbinde herhangi bir problem çıkmadı yalnız doktorun yanındaki boşboğaz bir asistan bu bebek biraz ufak görünüyor, yine gelişme geriliği oluşmuş olabilir dedi. Başımdan aşşağı kaynar sular döküldü sanki. Daha iki hafta önceki doktor kontrolümüzde gelişimi 4-5 gün öndeydi 2 haftada mı gelişme geriliği oluştu. Gerçi çocuk kardiyolojisindeki doktor bebeğe ilişkin herhangi bir ölçüm yapmadı sadece kalbine baktı o yüzden tespitinin çok yerinde olduğunu düşünmüyorum ama o sözü duymak bile moralimi fena halde bozdu, benim için kabus yeniden başladı. Çıkarken doktor bile çok kötü olduğumu anladı sen bizim asistanlara bakma biz kadın doğumcu değiliz, çocuk doktoruyuz bu işlerden çok anlamayız dedi. Allah'ım bana sabır ver tekrar aynı şeyleri yaşayacak gücüm yok.
Kardanadamcım Behçet Uz fetal eko için sistemini değiştirmiş sadece randevu almak yeterli olmuyor, Ege doğum evinden ya da Konak doğum evinden sevk istiyorlar. Oraya da gitmeyi düşünürsen aklında bulunsun.
Merhaba arkadaşlar. Bizim bugün fetal eko çekimimiz vardı. Bebeğin kalbinde herhangi bir problem çıkmadı yalnız doktorun yanındaki boşboğaz bir asistan bu bebek biraz ufak görünüyor, yine gelişme geriliği oluşmuş olabilir dedi. Başımdan aşşağı kaynar sular döküldü sanki. Daha iki hafta önceki doktor kontrolümüzde gelişimi 4-5 gün öndeydi 2 haftada mı gelişme geriliği oluştu. Gerçi çocuk kardiyolojisindeki doktor bebeğe ilişkin herhangi bir ölçüm yapmadı sadece kalbine baktı o yüzden tespitinin çok yerinde olduğunu düşünmüyorum ama o sözü duymak bile moralimi fena halde bozdu, benim için kabus yeniden başladı. Çıkarken doktor bile çok kötü olduğumu anladı sen bizim asistanlara bakma biz kadın doğumcu değiliz, çocuk doktoruyuz bu işlerden çok anlamayız dedi. Allah'ım bana sabır ver tekrar aynı şeyleri yaşayacak gücüm yok.
Kardanadamcım Behçet Uz fetal eko için sistemini değiştirmiş sadece randevu almak yeterli olmuyor, Ege doğum evinden ya da Konak doğum evinden sevk istiyorlar. Oraya da gitmeyi düşünürsen aklında bulunsun.
Merhaba Melek anneleri nasılsınız? Uzun bir süredir yazamıyordum. İşlerin yoğunluğundan. Hepinize hayırlı sabahlar kucak dolusu sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?