Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Daha 3 ay varmış önünde bu zaman zayıflamak için gayet güzel kilolar malesef alındığı gibi kolay verilmiyor öyle birden gitmiyor dikkat etmeye devam edersen eminim vermeye başlarsın ama dediğin gibi birazda hareket edebilsek daha kolay gidicek..umarım tahlillerinde ve rahim filminde hiç bi sorun çıkmaz..

en azından oluyor canım kendini koyu verme bak insanlar yeni umutlarla yeniden başlıyor kurban olduğum senin neden olmasın sana özel değil öyle yapma lütfen yardım alabilirsin öncelikle öndan sonra neden olmasın hepimizin hikayeleri var kucağında canından can olsun bakayım azaltamaz mı? alllah onun sevgisini her şeyini senin içine koymuş bir kere tattın sen onu acın zor anlıyorum allah bunları bizim için vermiş evlenin coğalın demiş hayatına devam edeceksin acın bitmicek en azında içinde ki fırtınalar dinicek inaçlı olmamız lazım önce sen demelisin sana senden başka hiç kimse yardım edemez acını dindiremez senin için cok dua ediyorum bütün melek anneleri için hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin......

canım cok sevindim yaaaa :lepi: süpersin canım güzel beslen hadi canım bu ay senden habiş haberlerini bekliyoruz :CüvCüv: arkandan biz inşallah hadi kızlar şenlendirelim formu
zemuszemus

canım bol bol su iç cok faydasını görüyorum bide sabak sıcak su, bal ve elma sirkesi iç. yamene dikkat etmelisin erken zayıfla inşallah hebimiz habişliğe geceriz zamanında hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Canım sakın bütün sonuçların çıkmadan bebek çalışmalarına başlama. Bir kere daha canın yandı inşallah bu son olsun. Bence bir sonraki hamileliğinde serklaj ve bol bol yatak istirahatiyle bebeğini kucağına alacaksın. 1 sene beklemek de çok be güzelim, sonuçlar çıksın süre tamamdır.

Canım hiç moralini bozma gör bak hiçbirşey çıkmayacak. Hem en kötü ihtimali düşünelim şeker çıksa ne olur ki bu haftalara kadar gelmişsin en kötü ihitmal bundan sonra doğuma kadar insülin kullanırsın olur biter. Maşallah bebeğimize annesi ona çok iyi bakıyor iri olacak tabii. Aklına başka hiçbirşey getirme.

Maytapcım gözün aydın iyi haberlerine çok sevindim. Ekim sonunda listeye bir hamile daha ekleyeceğiz desene.

Merhaba Melek anneleri nasılsınız? Uzun bir süredir yazamıyordum. İşlerin yoğunluğundan. Hepinize hayırlı sabahlar kucak dolusu sevgiler.

çok teşekkürler..kasım ortası gibi ancak sonuç elimde olur galiba...hayırlısı olsun..

Merhaba arkadaşlar. Bizim bugün fetal eko çekimimiz vardı. Bebeğin kalbinde herhangi bir problem çıkmadı yalnız doktorun yanındaki boşboğaz bir asistan bu bebek biraz ufak görünüyor, yine gelişme geriliği oluşmuş olabilir dedi. Başımdan aşşağı kaynar sular döküldü sanki. Daha iki hafta önceki doktor kontrolümüzde gelişimi 4-5 gün öndeydi 2 haftada mı gelişme geriliği oluştu. Gerçi çocuk kardiyolojisindeki doktor bebeğe ilişkin herhangi bir ölçüm yapmadı sadece kalbine baktı o yüzden tespitinin çok yerinde olduğunu düşünmüyorum ama o sözü duymak bile moralimi fena halde bozdu, benim için kabus yeniden başladı. Çıkarken doktor bile çok kötü olduğumu anladı sen bizim asistanlara bakma biz kadın doğumcu değiliz, çocuk doktoruyuz bu işlerden çok anlamayız dedi. Allah'ım bana sabır ver tekrar aynı şeyleri yaşayacak gücüm yok.
Kardanadamcım Behçet Uz fetal eko için sistemini değiştirmiş sadece randevu almak yeterli olmuyor, Ege doğum evinden ya da Konak doğum evinden sevk istiyorlar. Oraya da gitmeyi düşünürsen aklında bulunsun.

Son düzenleme:

canım hiç bir şeye canını sıkma bence başka dr daha git senin içinhep dua ediyoruz ama sende elinden geleni yap ve canını sıkma bol bol dinlen allah zamanında haırlısıyla kucagına alıcaksın inşallah hepsi bir cinsler farklı farklı konuşup insanın pisikolojisini bozuyolar

Zor ama, içini ferah tutmaya çalış. Bu sefer herşey yolunda gidecek, yavrumu besleyeceğim, yavruma iyi bakıyorum gelişimi iyi diye pozitif düşünüp, pozitif davran. Kendin ve bebiş için yapabileceğin en iyi şey bu. Stresli zamanlarada bebebeğe giden kan miktarı azalırmış. Hani nasıl üzüldüğümüzde başımız ağrırıçünki damarlar daralmaya başlar hız kan gidişini engellemek için. Sen benden daha iyi bilirsin zaten ama. Stestede böyle olurmuş. Ve plezanta damarları beyin damarlarından daha hassasmış ve çobut etkilenirmiş. Pozitif ve mutlu ol, birde istirahat etmeye başlasan iyi olur sanırım. İstirahat eden annelerin bebişlerine kan akımı daha fazla olurmuş. Elinden gelenin en iyisini yapacağına eminim ama bunları bana doktor söylemişti. İnşallah sanada faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…