Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Sağol canım elimden geleni yapıyorum beni de bu kahrediyor zaten. Tekrar gelişme geriliği oluşursa şu an yapmakta olduklarımdan başka yapılabilecek birşey yok. Allah hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.

Canım çok haklısın. Zaten ilk hamileliğimde başıma ne geldiyse stresten geldi. İşyerimdeki stresli ortamın hastalığımı tetiklediğini düşünüyorum. Zaten haftaya kasım'a kadar rapor alıyorum, Kasımda da iki hafta çalışıp doğuma kadar rapor alacağım. Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama maalesef pek mümkün olmuyor. En iyisi kadın doğumcuya gidip içimi rahatlatmak ya da tamamen karartmak

Canım kendini hiçbirşey için sıkma. Bebeğini düşün. bak ne güzel doktor açıklamış. Kadın doğum doktoru değiliz demiş. İyi şeyler düşün sonu iyi olsun.

premeteciğim böyle densizler her yerde var ama yinede huzursuz olacaksın ve bu da bebeğe zarar verecek bence en kısa zamanda doktorun ile bir görüş allah hepimizin kucaklarını doldursun

kızlar bu aralar yine gerginim ve hiç akıl almayacak şeyler yapıyorum çok dalgınım aklımı toplayamıyorum sanki hep artarak ilerliyor bu acı, bu ay zaten benim için zor çünkü oğluma hamile kalmıştım bu ay çok mutluyduk.

canım benim bunu sana doktorun dememişki sen doktoruna bak.maşallah bebişimizin gelişimi iyiymiş.işte şu dengesizler yüzünden hayatımız mahvoluyo bizim şu anda morale ihtiyacımız var.ama boşver aldırmamaya çalışalım.allahım çektiklerimizi görüyo inşallah güldürecek bizi...

canım gözün aydın olsun.inşallah diğerleride temiz çıkar.seni çok iyi anlıyorum çünkü sürekli düşük yapıyodum ve araştırmalarda herşey temiz çıkıyodu.bende aynı senin gibi diyodum bari sorun çıksada ona göre tedavimi olsam diye ve sabırsızlığınıda çok iyi anlıyorum.insan bebeğini kaybedince o anki psikolojisiyle hemen uzun bir süre düşünmeyeceğim dinleneceğim diyo ama sonra hemen istediğini farkediyo ve sabırsızlanıyo tekrar hamile kalmak için...biz çok güçlü anneleriz ondan kaynaklanıyo bu.allahım hayırlı zamanda nasip etsin tekrar hamile kalmanı...

araştırma hastenesine gidiyorsun galiba...asistanların bişi bildiği yok hiç sıkma canını.....hem bebeği ölçmeden böle bişi söyleymez....dr da ii söylemiş...sen kendini boşuna üzme

canım benim öyle düşünme hayatımızda bizi neler bekliyo bilemeyiz.imkansız diye bişey yok sonuçta tüp bebekte olsa hamile kalıyosun tekrar deneyebilirsin ben senin güçlü olduğuna inanıyorum.çevremde hiç çocuğu olmayacak denilen herkesin çocuğu oldu benim problemim olmadığı halde hala kucağımda bir bebeğim yok.allahım bunları yaşatacaktı yaşadım inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur.korkuysa eğer hergün diken üstündeyim inanki sanki sonu yokmuş gibi geliyo.tamam sen bu acıyı 3 kez yaşadın allahım sabrını bol eylesin ama cesaretse bende sürekli hamile kalıyorum ama hep aynı şey sevinemeden kaybediyodum...umudunu kaybetme ve tekrar dene allahım inşallah güldürecek bu sefer...

bu arad ben bugün trombofili paneli adı verilen pıhtılaşma testini yaptrdım....sonucu 10 gün sonra alacağımm...selen sen lucrini göbekten mi vurulmuştun...galiba göbek daha rahat olcak..koldan zor geldi bana(eşim yapmasına rağmen)....:)

Bizler ne dersek diyelim senin canın sıkılmış bi kere o yüzden doktoruna git ve içini rahatlat bence boşboğaz birileri yüzünden keyfini kaçırcana doktorundan herşeyin yolunda olduğunu duy ve rahatla eminim herşey yolundadır öyle ölçmeden bi bakmayla anlaşılmaz böyle şeyler sende biliyorsun..sağlıkla kavuşucaksın inşallah meleğine dua ediyoruz sana :Saruboceq:

Yok canım ben koldan yapıyordum kendim yapıyordum hemde çok severek kaydirigubbakcemile3 ama ben meraklıyımdır öyle şeylere biraz göbek daha rahatsa göbekten yap ikiside oluyor nasılsa..koldan başladın göbekten devam edebiliyosun dimi sordunmu hemşirelere gerçi bişi farketmez heralde

sormazmıyım sordum tabkikikaydirigubbakcemile2 hatta eşim benim senin gibi hastam olsa kapı dışarı ederdim dedi....sempatiksalakcinni herşeyi soruyorum...farketmez dediler..buarad dr bnden muayene parası almadı...aceba bi önceki yarım kaldığı içinmi almıyor...bunu soramadım amasiz verdinizmi???

Boşver bunuda sormayıver akıllarına düşürme hiiç tedavi aşamasında muayene ücreti alınmıyodur belki transfer için bi miktar vericeksinizdir heralde dimi? Bu arada aklına gelen herşeyi sor bencede

Boşver bunuda sormayıver akıllarına düşürme hiiç tedavi aşamasında muayene ücreti alınmıyodur belki transfer için bi miktar vericeksinizdir heralde dimi? Bu arada aklına gelen herşeyi sor bencede

transfer için doktor kendi emeğini almayacak...sadece katater ve hastane parasını vereceğim 1000tlyi bulmaz demişti...normalde kendi emeğiyle 2000i buluyormuş..ozamana kadar fikri değişmesse....sen neyaptın..ovulasyon testini aldınmı??

slm kızlar nasılsınız ben bütün gün yattım grip olmuşum o kadar antibiyotiğe karşı bağzım yanıyor resmen parcalanıyor :2: umarım her şey yolundadır
maytap her şeyin yolunda gittiğine sevindim senin dondurulmuşların olduğu için olabilir hadi canım güzel haberler bekliyoruz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…