canım hiç bir şeye canını sıkma bence başka dr daha git senin içinhep dua ediyoruz ama sende elinden geleni yap ve canını sıkma bol bol dinlen allah zamanında haırlısıyla kucagına alıcaksın inşallahhepsi bir cinsler farklı farklı konuşup insanın pisikolojisini bozuyolar
Zor ama, içini ferah tutmaya çalış. Bu sefer herşey yolunda gidecek, yavrumu besleyeceğim, yavruma iyi bakıyorum gelişimi iyi diye pozitif düşünüp, pozitif davran. Kendin ve bebiş için yapabileceğin en iyi şey bu. Stresli zamanlarada bebebeğe giden kan miktarı azalırmış. Hani nasıl üzüldüğümüzde başımız ağrırıçünki damarlar daralmaya başlar hız kan gidişini engellemek için. Sen benden daha iyi bilirsin zaten ama. Stestede böyle olurmuş. Ve plezanta damarları beyin damarlarından daha hassasmış ve çobut etkilenirmiş. Pozitif ve mutlu ol, birde istirahat etmeye başlasan iyi olur sanırım. İstirahat eden annelerin bebişlerine kan akımı daha fazla olurmuş. Elinden gelenin en iyisini yapacağına eminim ama bunları bana doktor söylemişti. İnşallah sanada faydası olur.
Merhaba arkadaşlar. Bizim bugün fetal eko çekimimiz vardı. Bebeğin kalbinde herhangi bir problem çıkmadı yalnız doktorun yanındaki boşboğaz bir asistan bu bebek biraz ufak görünüyor, yine gelişme geriliği oluşmuş olabilir dedi. Başımdan aşşağı kaynar sular döküldü sanki. Daha iki hafta önceki doktor kontrolümüzde gelişimi 4-5 gün öndeydi 2 haftada mı gelişme geriliği oluştu. Gerçi çocuk kardiyolojisindeki doktor bebeğe ilişkin herhangi bir ölçüm yapmadı sadece kalbine baktı o yüzden tespitinin çok yerinde olduğunu düşünmüyorum ama o sözü duymak bile moralimi fena halde bozdu, benim için kabus yeniden başladı. Çıkarken doktor bile çok kötü olduğumu anladı sen bizim asistanlara bakma biz kadın doğumcu değiliz, çocuk doktoruyuz bu işlerden çok anlamayız dedi. Allah'ım bana sabır ver tekrar aynı şeyleri yaşayacak gücüm yok.
Kardanadamcım Behçet Uz fetal eko için sistemini değiştirmiş sadece randevu almak yeterli olmuyor, Ege doğum evinden ya da Konak doğum evinden sevk istiyorlar. Oraya da gitmeyi düşünürsen aklında bulunsun.
Arasıra gir muhabbete katıl Böyle özletme kendini.
Gircem.Topik kalabalıklaşmış. Artık hergün burdayımopuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar. Bizim bugün fetal eko çekimimiz vardı. Bebeğin kalbinde herhangi bir problem çıkmadı yalnız doktorun yanındaki boşboğaz bir asistan bu bebek biraz ufak görünüyor, yine gelişme geriliği oluşmuş olabilir dedi. Başımdan aşşağı kaynar sular döküldü sanki. Daha iki hafta önceki doktor kontrolümüzde gelişimi 4-5 gün öndeydi 2 haftada mı gelişme geriliği oluştu. Gerçi çocuk kardiyolojisindeki doktor bebeğe ilişkin herhangi bir ölçüm yapmadı sadece kalbine baktı o yüzden tespitinin çok yerinde olduğunu düşünmüyorum ama o sözü duymak bile moralimi fena halde bozdu, benim için kabus yeniden başladı. Çıkarken doktor bile çok kötü olduğumu anladı sen bizim asistanlara bakma biz kadın doğumcu değiliz, çocuk doktoruyuz bu işlerden çok anlamayız dedi. Allah'ım bana sabır ver tekrar aynı şeyleri yaşayacak gücüm yok.
Kardanadamcım Behçet Uz fetal eko için sistemini değiştirmiş sadece randevu almak yeterli olmuyor, Ege doğum evinden ya da Konak doğum evinden sevk istiyorlar. Oraya da gitmeyi düşünürsen aklında bulunsun.
mrb güzel melek anneleri ben bazı tahlillerimi aldım buğün onlarda anladığım kadarıyla temiz sadece kromozon ve rahim filmi kaldı tahliller temiz çıktıkça ben üzülüyorum korkuyorum bişey çıkmazsa die çeksa ona göre tedavimi olurum belkide sadece rahim ağzı yetmezliği vardır rahmim taşımadı sanırım ben gene dengesizleştim hastaneden çıkınca eşime dedim ik ay sonra başlayalım çalışmalara oda kızdı bi öle diyon bi böle yazın istediğimiz gibi gezelim rahatlayalım ondan sonra off gene karıştı kafam çok kararlıydım bi seneden önce istemem diyodum bana dua edin rabbim hayırlısını nasip etsin
özlemimsin alıverişe başladın mı canım? Çok zevkli olur şimdi
Gülümseyerek okudum ve ağladım...Allah tüm melek annelerine hepimize birer anne olarak tekrar doğmayı nasip etsin inşallah..
gamze arkadaşım, ne olsun yaşayıp gidiyorum işte.
ben ilk bebeğimi kaybettikten sonra dünyanın en çok bebek isteyen kişisiydim.
ama ikizlerim de gittikten sonra artık benim acımı yeni bebek de azaltamaz hem ya yine kaybedersem? diye düşünmekten bir türlü kurtulamadığım için artık gebelik için de uğraşmıyorum. benim zaten sadece tüple oluyor.
bu arad ben bugün trombofili paneli adı verilen pıhtılaşma testini yaptrdım....sonucu 10 gün sonra alacağımm...selen sen lucrini göbekten mi vurulmuştun...galiba göbek daha rahat olcak..koldan zor geldi bana(eşim yapmasına rağmen)....:)
Yok canım ben koldan yapıyordum kendim yapıyordum hemde çok severek kaydirigubbakcemile3 ama ben meraklıyımdır öyle şeylere biraz göbek daha rahatsa göbekten yap ikiside oluyor nasılsa..koldan başladın göbekten devam edebiliyosun dimi sordunmu hemşirelere gerçi bişi farketmez heralde
sormazmıyım sordum tabkikikaydirigubbakcemile2 hatta eşim benim senin gibi hastam olsa kapı dışarı ederdim dedi....sempatiksalakcinni herşeyi soruyorum...farketmez dediler..buarad dr bnden muayene parası almadı...aceba bi önceki yarım kaldığı içinmi almıyor...bunu soramadım amasiz verdinizmi???
Boşver bunuda sormayıver akıllarına düşürme hiiçtedavi aşamasında muayene ücreti alınmıyodur belki transfer için bi miktar vericeksinizdir heralde dimi? Bu arada aklına gelen herşeyi sor bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?