Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

geçmişolsun..dikkat et kendine..ben başladım bakalım...2.iğnemi vuruldum bugün...pıhtılaşma testide yaptrdım..sonuc inş..ii çıkar..bu pıhtılaşmanın erken doğum yada düşükten başka belirtileri varmı aceba?bende onu araştırıyordum netten:)))sen neler yaptn?ilaçlarını alıyorsun hala dimi?

evet canım fitil halen bitmedi 6 günü var adet olayım bizde calışalara başlıcaz inşallah benim dr pırtılaşma için test almadı sana ilaç yazdı mı?

evet canım fitil halen bitmedi 6 günü var adet olayım bizde calışalara başlıcaz inşallah benim dr pırtılaşma için test almadı sana ilaç yazdı mı?

sonuçlar temiz çıkınca ilaç yazmadı...ama transfer için ilaçlar yazdı...bol bol vitamin ve iğne yazdı(lucrin adında)...

kan sulandırıcı iğne yada coaspirin bana folibol ve coaspirin ve vitamin verdi

adetin ilk günü kan sulandırıcı iğneye başlayacağım....pıhtılaşma testi sonucuna görede nekadar kullanacağıma karar verecek dr..bende folibol elevit vve zinco c kullanıyorum

maytap tedavin hayırlı olsun canım .. iğnelere başlamışsın, bende fraxiparine0.3ml kullanıyorum ben hamile olduğumu öğrendiğimde başlamıştım iğnelere..

bende az önce doktorumu aradım , kontrole gitcektim ama kongredeymiş , iğneleri 7 ye tamamla dedi , iğneler ağır bebeğe zararı olurmu diye sordum , kendi kızımda bile bunu kullandım dedi içim biraz daha rahatladı.ayrıca kullanmassan idrar yolu enfeskiyonu daha büyük zarar verir bebeğine dedi..

teşekkürler...bu adını verdiğiniz kan sulandırıcımı...ben clexan kullanaacakmışım..

evet kan sulandırıcı canım , diğer hamileleğimde coraspin 100 kullanıyordum , bunda coraspini tedavi sürecinde kullandım sadece.

geçmiş olsun canım , nane limon ya da ıhlamur kaynat iç ..

bütün jinekolglar kongrede galiba..benmkide öyle çünkükaydirigubbakcemile3.ben bugün pıhtılaşma testi yaptrdım sonuç 10gün sonra...siz de yaptırdınızmı o testten?çıksda çıkmasad ben adetin ilk günü clexana başlıyorum..

buarada kan sulandırıcı iğneleri hamileliğin ileri zamanlarında kullananları okudm.için rahat olsun:=))

sanırım kongre genel:))) evet bende yaptırdım bende antikardiyolopin biraz yüksek çıktı genelde erken dönem düşüklere sebep olurmuş ama ben doğuma kadar kullanıcam bu iğneyi nasip olursa ,, birde bende aşırı folik asit eksikliği çıktı günde 6 tane folbiolle yükleme yaptık baştan.

folik asit için fıstık yer fıstığıda ye...siz gebelikle başlamışınız ben adetin ilk günü başlıyorum..neden aceba merak ettim??

geçmiş olsun canım.inşallah bende senin gibi güzel haberler vereceğim.sen behçet uza eko için gittin sonucunda güzel çıkmış,bence gerisini önemseme.üstelik bir asistanın lafıyla asla moralini bozma canım.
bana şimdiye kadar neler söylediler neler ama şu an bebeğimin hiç birşeyi yok,oldukçada sağlıklı.bazen zamansız ve boş konuşuyorlar.bence boşuna üzülüyorsun,bebeğinide üzüyorsun.
bende bu gün hayat ağacı diye bir program var onu izledim ve çok etkilendim.programda problemli çocuk aileleri vardı,çektikleri sıkıntıları anlattılar.bende kendimi onların yerine koydum. tabi.....gerçektende çok zor bir durum.allah onlara dayanma gücü versin.
biz randevuyu ege kardiyolojiden aldık önümüzdeki haftaya,20. haftadan önce inceleme yapamayacakları için randevu vermediler ,en erken 20.hafta dediler.bekliyoruz....

Benim doktorumda İst.te gitti kongreye tüp bebek kongrem var demişti umarım yeni süper teknikler öğrenip gelirler ben ovulasyon testini aldım bugün hatta sabırsızlıktan yaptım bile tabiki tek çizgi çıktı erken olduğunu bile bile yaptım yani..Bu arada lucrin saatini kaçırma haalmaz:

Gamze dikkat et kendine bol bol vitamin takviyesi yap beni böyle durumlarda limon ayağa kaldırır suyunu sıkıp içerim hep sende yap mandalina flnda ye havalar birden soğudu..bu arada boğaz ağrısına ben elmayı küçük küçük doğrayıp pişiriyorum çok az su koyup pişir yumuşayınca çıkarıp ezip üstünede biraz tarçın koyup yiyorum bana çok iyi geliyor bide tuzlu su ile gargara iyi geliyomuş onu denemedim ama çok duydum geçmiş olsunn arkadaşım..

folik asit için fıstık yer fıstığıda ye...siz gebelikle başlamışınız ben adetin ilk günü başlıyorum..neden aceba merak ettim??

canım belki aşılamayla tüp bebek farklıdır , doktorun önlemi başından almış daha güzel bence ,o iğnenin sana zararı olcağını sanmıyorum sen içini ferah tut.

premete çok şükür ekoda bişey çıkmamış , o asistanda biraz densizlik yapmış bence , 20 haftalık bir bebek daha kilo almaya başlamamış oluyor yani ancak gelişimini tamamlıyor , ölçümlerini yapmdan konuşmamalıydı hata yapmış..sen kalbini ferah tut canım allahın izniyle sağlıcakla alacaksın bebeğini kucağına ,, bizim tek sorunumuz stres kafamızı braz olsun rahatlatabilsek keşke..sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor malesef en yakınlarımız bile anlamak istemiyor bizi..

teşekkür erderim canım akşamları bu melet artyo vucudum kırılıyo bağzım cok kötü yutkunurken acıyo her şey benim mi başıma geliyooo yaa kocamda televizyon izli ilgilendiği yok sıkıldım artık bende halen ona bebek vermeye calışıyorum bu kadar ilaç içtim bıktım dr dr gezmekten cok mutsuzum kzılar mafoldumben

O kocaların genel hali canım seninkine has bi özellik değil kurtlar vadisi varken ancak reklam aralarında bişiler sölüyor benimkide oda acıkmak ve susamakla ilgili oluyor geneldeklava: evet herşeyi biz çekiyoruz annelik daha başlamadan fedakarlık istiyor demekki sen boşver sağlığına dikkat et kendine biraz iyi bak bir an önce toparlan bizlere mutsuz olmak yok lmaz: iyi gecelerr herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…