slm kızlar nasılsınız ben bütün gün yattım grip olmuşum o kadar antibiyotiğe karşı bağzım yanıyor resmen parcalanıyor :2: umarım her şey yolundadır
maytap her şeyin yolunda gittiğine sevindim senin dondurulmuşların olduğu için olabilir hadi canım güzel haberler bekliyoruz senden
geçmişolsun..dikkat et kendine..ben başladım bakalım...2.iğnemi vuruldum bugün...pıhtılaşma testide yaptrdım..sonuc inş..ii çıkar..bu pıhtılaşmanın erken doğum yada düşükten başka belirtileri varmı aceba?bende onu araştırıyordum netten:)))sen neler yaptn?ilaçlarını alıyorsun hala dimi?
evet canım fitil halen bitmedi 6 günü var adet olayım bizde calışalara başlıcaz inşallah benim dr pırtılaşma için test almadı sana ilaç yazdı mı?
sonuçlar temiz çıkınca ilaç yazmadı...ama transfer için ilaçlar yazdı...bol bol vitamin ve iğne yazdı(lucrin adında)...
kan sulandırıcı iğne yada coaspirin bana folibol ve coaspirin ve vitamin verdi
maytap tedavin hayırlı olsun canım .. iğnelere başlamışsın, bende fraxiparine0.3ml kullanıyorum ben hamile olduğumu öğrendiğimde başlamıştım iğnelere..
teşekkürler...bu adını verdiğiniz kan sulandırıcımı...ben clexan kullanaacakmışım..
slm kızlar nasılsınız ben bütün gün yattım grip olmuşum o kadar antibiyotiğe karşı bağzım yanıyor resmen parcalanıyor :2: umarım her şey yolundadır
maytap her şeyin yolunda gittiğine sevindim senin dondurulmuşların olduğu için olabilir hadi canım güzel haberler bekliyoruz senden
bende az önce doktorumu aradım , kontrole gitcektim ama kongredeymiş , iğneleri 7 ye tamamla dedi , iğneler ağır bebeğe zararı olurmu diye sordum , kendi kızımda bile bunu kullandım dedi içim biraz daha rahatladı.ayrıca kullanmassan idrar yolu enfeskiyonu daha büyük zarar verir bebeğine dedi..
bütün jinekolglar kongrede galiba..benmkide öyle çünkükaydirigubbakcemile3.ben bugün pıhtılaşma testi yaptrdım sonuç 10gün sonra...siz de yaptırdınızmı o testten?çıksda çıkmasad ben adetin ilk günü clexana başlıyorum..
buarada kan sulandırıcı iğneleri hamileliğin ileri zamanlarında kullananları okudm.için rahat olsun:=))
sanırım kongre genel:))) evet bende yaptırdım bende antikardiyolopin biraz yüksek çıktı genelde erken dönem düşüklere sebep olurmuş ama ben doğuma kadar kullanıcam bu iğneyi nasip olursa ,, birde bende aşırı folik asit eksikliği çıktı günde 6 tane folbiolle yükleme yaptık baştan.
geçmiş olsun canım.inşallah bende senin gibi güzel haberler vereceğim.sen behçet uza eko için gittin sonucunda güzel çıkmış,bence gerisini önemseme.üstelik bir asistanın lafıyla asla moralini bozma canım.Merhaba arkadaşlar. Bizim bugün fetal eko çekimimiz vardı. Bebeğin kalbinde herhangi bir problem çıkmadı yalnız doktorun yanındaki boşboğaz bir asistan bu bebek biraz ufak görünüyor, yine gelişme geriliği oluşmuş olabilir dedi. Başımdan aşşağı kaynar sular döküldü sanki. Daha iki hafta önceki doktor kontrolümüzde gelişimi 4-5 gün öndeydi 2 haftada mı gelişme geriliği oluştu. Gerçi çocuk kardiyolojisindeki doktor bebeğe ilişkin herhangi bir ölçüm yapmadı sadece kalbine baktı o yüzden tespitinin çok yerinde olduğunu düşünmüyorum ama o sözü duymak bile moralimi fena halde bozdu, benim için kabus yeniden başladı. Çıkarken doktor bile çok kötü olduğumu anladı sen bizim asistanlara bakma biz kadın doğumcu değiliz, çocuk doktoruyuz bu işlerden çok anlamayız dedi. Allah'ım bana sabır ver tekrar aynı şeyleri yaşayacak gücüm yok.
Kardanadamcım Behçet Uz fetal eko için sistemini değiştirmiş sadece randevu almak yeterli olmuyor, Ege doğum evinden ya da Konak doğum evinden sevk istiyorlar. Oraya da gitmeyi düşünürsen aklında bulunsun.
bütün jinekolglar kongrede galiba..benmkide öyle çünkükaydirigubbakcemile3.ben bugün pıhtılaşma testi yaptrdım sonuç 10gün sonra...siz de yaptırdınızmı o testten?çıksda çıkmasad ben adetin ilk günü clexana başlıyorum..
buarada kan sulandırıcı iğneleri hamileliğin ileri zamanlarında kullananları okudm.için rahat olsun:=))
folik asit için fıstık yer fıstığıda ye...siz gebelikle başlamışınız ben adetin ilk günü başlıyorum..neden aceba merak ettim??
Gamze dikkat et kendine bol bol vitamin takviyesi yap beni böyle durumlarda limon ayağa kaldırır suyunu sıkıp içerim hep sende yap mandalina flnda ye havalar birden soğudu..bu arada boğaz ağrısına ben elmayı küçük küçük doğrayıp pişiriyorum çok az su koyup pişir yumuşayınca çıkarıp ezip üstünede biraz tarçın koyup yiyorum bana çok iyi geliyor bide tuzlu su ile gargara iyi geliyomuş onu denemedim ama çok duydum geçmiş olsunn arkadaşım..
teşekkür erderim canım akşamları bu melet artyo vucudum kırılıyo bağzım cok kötü yutkunurken acıyo her şey benim mi başıma geliyooo yaa kocamda televizyon izli ilgilendiği yok sıkıldım artık bende halen ona bebek vermeye calışıyorum bu kadar ilaç içtim bıktım dr dr gezmekten cok mutsuzum kzılar mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?