Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

işte kocalarımız var ne yapalım ani duruşlar iyi değil ne bilim bacım :uhm:

ama kocalarımız hangi bi gün getirip götürecek...oda çalışıyordelikafadulden
benim dr hiç bişi olmaz dedi...benim dr da enterasan...herşeye hiç bişi olmaz dio..ama ii dio aslında...bende öyle olmaya çalışıyorum..bi nevi beni yönlendiriyor..benim annemde araba sürmeme kızmıştı ama dr 5.aya kadar sür dedi..hatta hamileyken diş bile çektrdimeyvahedigeldismile neyse ben şimdilik çıkıyorum..sonra grz :teytey:

tamam canım görüşürüzzzzz

Merhaba arkadaşlar,hepinizi çok özledim,umarım herkes iyidir..

Yeni gelen arkadaşlarım,Allah hepinize sabır versin,en kısa zamanda hamile kalıp bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah...

Hamile olan arkadaşlarım,her şey yolunda gidecek ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alacaksınız inşallah,olumsuz düşünmek yok,artık bundan sonra mutlu olma zamanı sizler için...

Ben ve bebişim iyiyiz çok şükür,buraya yazdığım günler dün gibi,zaman ne kadar çabuk geçti anlayamadım.Bebişim bu ayın 22 sinde tam 6 aylık olacak...Allah melek annelerine uslu bebişler veriyor bence kızlar,bebişim maşallah çok akıllı,çok uslu,çok tatlı...Beni hiç üzmüyor...Size moral olsun diye bebişimin resimini ekliyorum,sizlerde inşallah mutlu haberlerinizi,bebişlerinizin resimlerini tek tek paylaşacaksınız buradan...

Kendinize iyi bakın,aklımdasınız ve dualarımdasınız...

Arkadaşlar resmi daha sonra sileceğim,alıntı yapmazsanı sevinirim...

İşte benim melek oğlumun melek kardeşi...Güzel kızım Elif Duru...

Son düzenleme:
Maşallal barekallah koca kız olmuş adaşım Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin annesine babasına bağışlasın inşallah.

melek76 maşallah cok tatlı kızınız alah analı babali büyütsün güzel temenlileriniz için teşekkürler umut oluyorsunuz bize acım cok taze ama kendimi toparladım tekrardan istyoruz eşimle inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah ... :Saruboceq:

melekcim maşallah çok tatlı kızınn..RAbbim nazarlardan saklasın , hayırlı sağlıklı uzunn ömürler nasip etsin inş...

Maşallal barekallah koca kız olmuş adaşım Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin annesine babasına bağışlasın inşallah.

maşallah çok tatlı ...allahım uzun ömür ve sağlık nasip etsin...

melekcim maşallah çok tatlı kızınn..RAbbim nazarlardan saklasın , hayırlı sağlıklı uzunn ömürler nasip etsin inş...

melekciğim kızın da sen de çok güzelsiniz mutluluğunuz daim olsunŞeniz

melek 76 allah bağışlasın.....

Hepinize iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim.Ve güzel dualarınız için amiiiiiinn diyorum...
İstiyorum ki buradan hep acı haberlerimizi paylaşmayalım,size biraz umut olduysa çoook sevindim...
Melek annelerinin mutluluğu hakettiğine inanıyorum ve bizlerin cennet anneleri olduğunu düşünüyorum...
Allahım hepimize bu dünyada dayanacak güç,sabır versin.Cennette de yavrularımıza kavuştursun...Amiiiin...

Allah bağışlasın çok tatlı maşallah. Tosun gibi. Nazarım aklımda. Allah iyi günlerini, mürvetini göstersin.

melek76 Oyyy maşallahbarekallah kuzucuğun çok tatlı. Allah analı babalı uzun ömürlü kılsın. Rabbim tüm melek annelerine böyle güzel evlatlar nasip etsin.

Son düzenleme:
günaydın kıalarrrrr.... evet selekn k ben iyiyim sen giç girmedin sen nasılsın

günaydın kıalarrrrr.... evet selekn k ben iyiyim sen giç girmedin sen nasılsın

Bende iyiyim inanılmaz yoğun bi hafta sonu geçirdim o yüzden hiç fırsatım olmadı girmeye şu andada hafta sonunun yorgunluğuyla işte resmen uyukluyorum bugün bitermi acaba yaa:bbo: sen nasılsın geçtimi halsizliklerin ?

evet canım daha iyiyim bende hafta sonu hep iş yaptım evim batmiştı daha bitmedi eşim kızdı yeter diye :kedi: bugün o yüzden kız cağırdım işte bitiremem diye düşündüm bide kayınvaldem geliyo ( kızı doğum yapacak işe girmedin bitereyim dedi sıkıldım artık bunlardan sürekli görümcemde olucaz :çok üzgünüm:

Banada hafta sonları yardıma apartman görevlimiz geliyo ama hastaymış hatun gelmedi bende çok yoğundum bütün işlerim kaldı ev berbat durumda yazlıklar bi yerde kışlıkları daha çıkarmadım off bi sürü iş var ( görümcen doğum yapınca hep ordamı olmanız gerekiyo??sende bu duruma çok bayılmıyosun anladığım kadarıyla

evet canım bebeğim öleli hiç üzülmediler arayıp sormadılar hiç teselli vermediler 6 ay boyunca yattım hiç bakmadılar görümcemde benimle hamileydi kusuyor diye ona baktı ne sucumuz vardı bizim yada kızımın mafoldumben bide beni cağırdı adapazarına küstü bende gitmek zorunda kaldım gitmez olaydım orda bana bakmadı sürekli gezdirdi mafoldumben ordan geldikten hemen sonra doğum yaptım mafoldumben ne sucumuz vardı bizim yanan ben oldum tek canım kaldı allahım sen bana sabır ver bebeğime hiç bir şey almadı ama kızına aldı benim cocuğum torunu değilmiydi mafoldumben bana hep cektirdiler ben nasıl giderim o eve mafoldumbendaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…