Kızlar ben böbrek taşı düşürüyorum. 4 taşım varmış biri idrar kanalına girmiş, böbrekte de biraz genişleme var. Çok ağrım var sıcak tutup, bol su içiyorum. İnşallah bebeğime bir zarar gelmez. Taşımı çabuk düşürebilmek için önerisi olan var mı?
merhaba kızlar nasılsınız?
uzun zamandır girmedim daha doğrusu giremedim kızlar benim pcde mi problem vardı yoksa sitedemi bilmiyorum ama siteye hiç bir şekilde giremedim adresi yazınca başka yer geliyodu neyse sonunda kavuştum sizlere ama
ben hala umutla bekliyorum çaresiz bir günüm mutlu ve umtlu bir günüm ise mutsuz oluyo.
iyki işe başladım iş ev yemek temizlik derken kendimi fazla dinlicek vaktim kalmıyo ama genede nerde bebek görsem içim sızlıyo...
hamiş arkadaşlar nasılsınız sizler ve bebişleriniz iyidir umarım aman iyi olun şöyle bir baktım melek76 Rabbim kızını size bağışlasın maşallah çok tatlı bende kzımı kaybettiğim için kız görünce çok seviniyorum Allah nazarlardan korusun sizi....
premete sanada geçmiş olsun canım hiç bir bilgim yok inşallah sorunsuzca atlatırsın bunuda.
gelinciğim sen nasılsın iyimisin bebiş nasıl büyüyomu bakimm...
veee diğer sayamadığım bütün kızlar çok özlemişim sizlerle konuşmayı dertleşmeyi hepiniz iyi bakın kendinize görüşürüz arkadaşlar....
Kızlar ben böbrek taşı düşürüyorum. 4 taşım varmış biri idrar kanalına girmiş, böbrekte de biraz genişleme var. Çok ağrım var sıcak tutup, bol su içiyorum. İnşallah bebeğime bir zarar gelmez. Taşımı çabuk düşürebilmek için önerisi olan var mı?
Hayırlı olsun Maytap nasıl geçti ilk iş günün??bende seni merak ediyodum neyse iyi olmana sevindim yavaş yavaş yap iğneni nolcak nasıl dayanabiliyosan bende öyle yapıyodum alışık olduğumuz bişi diil sonuçta..benim ovulasyon testinde hala olumlu bi sonuç yok 2 kere yaptım bakalım yarında yaparım heralde ama pek bişi olcağını sanmam:1no2: Tadilat işide çok zordur eminim kolay gelsin size güzel haberlerini bekliyoruzz..:Saruboceq:
ilk günüm iyiydi.okula alıştım tekrar:)tadilat hala devam ediyor...birazdan tekrar annemlere geçeçceğim..evdeki işlerimi halledip çıkacağım..sen nasılsın?
Sağol canım inşallah bu sefer zamanında ve sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Ben Ege Üniversitesinden Fuat Akercan'a gidiyorum. Özelde çalışan doktorlarla bu işin yürümeyeceğini anladım. Ben de seni sürekli takip ediyorum canım. Çok şükür Berilimizde güzel gelişmeler var. Allah emeklerini karşılıksız bırakmayacak arkadaşım kızının sağlıkla koşup oynadığı günleri göreceksin.
Merhaba canım günlerdir ne kadar canın sıkkın okuyorum sana iyi bir moral haberi olabilir diye bir şeyler söylemek yerine yaşanan güzel gelişme haberi vereyim istedim. Beril i biliyorsun özel eğitime gidiyor ve her gün oralardayız. hamile bir anne vardı kızı 24 haftalık doğmuş ve çok ciddi sıkıntılarla boğuşuyorlar anne yeniden minik bir oğlana hamile kalınca eyvah y,ne kabuslar başladı dem,iş ve aynı şekilde 24. haftada düşük riski yaşamaya başladı kızını babaannesi getirip götürdü ara sıra işi başına düştü ve geldi her defasında oğlum sabredicek dr lar gelişim geriliği var deyip durdular cumartesi günü doğum yapmış sapasağlam 3 kiloluk minik bir erkek dünyaya getirmiş bu gün görmeye gittik sağlıklı bir bebek büyütmenin ne demek olduğunu öğrenicem dedi onunu adına çok sevindim ve tekerrürlerin olmadığını seninle paylaşmayı düşündüm. Beril in fizyoterapisti benim umutsuz olduğum günlerde hep şunu hatırlatıyor evrene iyi enerji gönderinki sizide iyi enerjiler bulsun size dönerkende en iyisi dönsün der. çok haklı saçmalayan bir asistanı lütfen takıp minik oğlancıkımızıda kendini de üzme. çok öpüyorum sevgiler.
merhaba kızlar nasılsınız?
uzun zamandır girmedim daha doğrusu giremedim kızlar benim pcde mi problem vardı yoksa sitedemi bilmiyorum ama siteye hiç bir şekilde giremedim adresi yazınca başka yer geliyodu neyse sonunda kavuştum sizlere ama
ben hala umutla bekliyorum çaresiz bir günüm mutlu ve umtlu bir günüm ise mutsuz oluyo.
iyki işe başladım iş ev yemek temizlik derken kendimi fazla dinlicek vaktim kalmıyo ama genede nerde bebek görsem içim sızlıyo...
hamiş arkadaşlar nasılsınız sizler ve bebişleriniz iyidir umarım aman iyi olun şöyle bir baktım melek76 Rabbim kızını size bağışlasın maşallah çok tatlı bende kzımı kaybettiğim için kız görünce çok seviniyorum Allah nazarlardan korusun sizi....
premete sanada geçmiş olsun canım hiç bir bilgim yok inşallah sorunsuzca atlatırsın bunuda.
gelinciğim sen nasılsın iyimisin bebiş nasıl büyüyomu bakimm...
veee diğer sayamadığım bütün kızlar çok özlemişim sizlerle konuşmayı dertleşmeyi hepiniz iyi bakın kendinize görüşürüz arkadaşlar....
arkadaşlar hepinize merhaba,rahimağzı yetmezliği yazdım forumaramada ve burası çıktı,sanırım hepimiz benzer ve aynı acıları çekmişiz,dilerim en kısa zamanda Allahım elimize çocuklarımızı almayı nasip eder.bende 6 martta 16 haftalıkken önce kanamayla başlayan sonrada acilde doktor beklerken önce suyum boşalarak sonrada kürtajla düşük yaptım.düşük yapmadan birgün öncesinden kanamam başladı,sümüksü birşeyle beraber kanamam geliyordu,doktora gittim alttan spekülümle baktı ve polip var dedi,eve döndüm yattım,kalktım ağrım yoktu sonra birkaç saat sonra aşırı derecede doğum sancısı şeklinde ağrım başladı ve acile gittik,doktoru beklerken önce suyum boşaldı ve sonrada düşük yaptım,doktor bayıltarak kürtajla bebeğimi aldı.en kötüsüde o odada doktoru beklerken yeni bir bebek doğmuş küvezdeydi ve ben ona bakarak suyum boşaldı ve düşük yaptım,hala unutamıyorum,çok acıydı.düşük sebebim bilinmiyordu,1,5 ay sonra bir doktora gittim rahimağzın çok geniş açık dedi,birdaha hamile kalırsan tekrar bakılıp gerek görülürse 13.haftada dikiş gerekebilir dedi.aradan 6 ay geçti ve hala hamile değilim,neyse bugün başka bir doktora genel kontrol için gittim olanlarıda anlattım,doktor polip varmı yokmu bakalım dedi,rahimboyunuda ölçelim dedi,bende ayrıca smear istedim.doktor alttan ilaçlı bir şiringa falan verdi sanırım,bir alet soktu önce ama sürekli geri geldi,doktor 2 kere smear aldı neden bilmiyorum ilkini attı,o aleti belki 5 yada 6 kere soktu çıkardı çünki sıvı sürekli dışarıya çıkıyordu,utrasonla resim falan çekti,sonuç olarak polibim yokmuş ama rahmin çok geniş dedi,sanki 5 yada 6 çocuk doğurmuş gibi dedi şaşırdım,ama ölçü vermedi,oda birönceki doktor gibi hamile kalırsam 13.haftamda dikiş atılcağını söyledi,canım çok sıkkın arkadaşlar,eve gelincede yine sümüksü bir akıntıyla kan geliyor,bu neden oluyor şimdi anlamadım,acaba 2 kere smear aldığı içinmi yoksa rahim içine verdiği ilaçtan dolayımıdır,sizdede böyle birşey oldumu,ne olur bişeyler yazın ve benide aranıza alın,yazım biraz karışık ve uzun olmuş olabilir kusura bakmayın ama beni en iyi sizler anlarsınız,beni anlıycak başka kimsem yok,bundan sonra bende buradayım,sevgilerrr.
arkadaşlar hepinize merhaba,rahimağzı yetmezliği yazdım forumaramada ve burası çıktı,sanırım hepimiz benzer ve aynı acıları çekmişiz,dilerim en kısa zamanda Allahım elimize çocuklarımızı almayı nasip eder.bende 6 martta 16 haftalıkken önce kanamayla başlayan sonrada acilde doktor beklerken önce suyum boşalarak sonrada kürtajla düşük yaptım.düşük yapmadan birgün öncesinden kanamam başladı,sümüksü birşeyle beraber kanamam geliyordu,doktora gittim alttan spekülümle baktı ve polip var dedi,eve döndüm yattım,kalktım ağrım yoktu sonra birkaç saat sonra aşırı derecede doğum sancısı şeklinde ağrım başladı ve acile gittik,doktoru beklerken önce suyum boşaldı ve sonrada düşük yaptım,doktor bayıltarak kürtajla bebeğimi aldı.en kötüsüde o odada doktoru beklerken yeni bir bebek doğmuş küvezdeydi ve ben ona bakarak suyum boşaldı ve düşük yaptım,hala unutamıyorum,çok acıydı.düşük sebebim bilinmiyordu,1,5 ay sonra bir doktora gittim rahimağzın çok geniş açık dedi,birdaha hamile kalırsan tekrar bakılıp gerek görülürse 13.haftada dikiş gerekebilir dedi.aradan 6 ay geçti ve hala hamile değilim,neyse bugün başka bir doktora genel kontrol için gittim olanlarıda anlattım,doktor polip varmı yokmu bakalım dedi,rahimboyunuda ölçelim dedi,bende ayrıca smear istedim.doktor alttan ilaçlı bir şiringa falan verdi sanırım,bir alet soktu önce ama sürekli geri geldi,doktor 2 kere smear aldı neden bilmiyorum ilkini attı,o aleti belki 5 yada 6 kere soktu çıkardı çünki sıvı sürekli dışarıya çıkıyordu,utrasonla resim falan çekti,sonuç olarak polibim yokmuş ama rahmin çok geniş dedi,sanki 5 yada 6 çocuk doğurmuş gibi dedi şaşırdım,ama ölçü vermedi,oda birönceki doktor gibi hamile kalırsam 13.haftamda dikiş atılcağını söyledi,canım çok sıkkın arkadaşlar,eve gelincede yine sümüksü bir akıntıyla kan geliyor,bu neden oluyor şimdi anlamadım,acaba 2 kere smear aldığı içinmi yoksa rahim içine verdiği ilaçtan dolayımıdır,sizdede böyle birşey oldumu,ne olur bişeyler yazın ve benide aranıza alın,yazım biraz karışık ve uzun olmuş olabilir kusura bakmayın ama beni en iyi sizler anlarsınız,beni anlıycak başka kimsem yok,bundan sonra bende buradayım,sevgilerrr.
Canım biz de çok şükür iyiyiz tahlilleri yaptırıyoruz önümüzdeki haftalarda ikili test ve dawn sendromu testlari yapılacak inşalllah Rabbimin izniyle sorunsuzca yolunda gider.
Gerçekten çalışmak hele hele biz melek anneleri için çok iyi aynen anlattığın gibi beyin çok şeyle meşgul oluyor.En azından daha az düşünmeye fırsat kalıyo.
İnşallah güzel haberler artacak umutsuz olmak yok canlar hayırlı sağlıklı inşallah gelecek kavuşacağız miniklerimize
Canım benim hamile olmana çoook sevindim,bu sefer her şey yolunda gidecek inşallah...İnsan kaybettiği bebeğini hiç unutmuyor...Ben sezeryan oldum,doktorlar beni uyandırmaya çalışırken ilk 'bebeğim nasıl?' diye sordum...Doktorlar da sezeryandan uyanmaya çalışırken ilk kez bir hasta bebeğini sordu demişti...canım benim Allah bir ömür birlikte ve mutlu eylesin
tam da bu sabah aklımdan geçmiştin
dedim içimden doğum yapan arkadaşlar yeniden yazsalar şimdiki duygularını bizimle paylaşsalar ne güzel olur diye, şimdi hamileyim ve inş bu bebeğimi kucağıma alınca herşey daha farklı olacak ama ben yine de duygularımı çok merak ediyorum, acaba naparım, bi tarafta hiç anne şefkati gösteremediğim, 6 günlük hayatını hastanede geçiren masum, mübarek yavrum, bi tarafta inş yeni bebeğim. herhalde diyorum doğum yaptığım gün çok ağlarım
Canım geçmiş olsun,inşallah sorunsuzca böbrek taşlarını düşürürsün...Bebişine bir zarar gelmeyecek ve sağlıkla doğacak,buna gönülden inanıyorum...Kızlar ben böbrek taşı düşürüyorum. 4 taşım varmış biri idrar kanalına girmiş, böbrekte de biraz genişleme var. Çok ağrım var sıcak tutup, bol su içiyorum. İnşallah bebeğime bir zarar gelmez. Taşımı çabuk düşürebilmek için önerisi olan var mı?
Canım benim çoook teşekkür ederim...İnşallah Allah en kısa zamanda sana sağlıklı bir bebek nasip eder,amiiiin...merhaba kızlar nasılsınız?
melek76 Rabbim kızını size bağışlasın maşallah çok tatlı bende kzımı kaybettiğim için kız görünce çok seviniyorum Allah nazarlardan korusun sizi....
....
Amiiin canım...İnşallah sen de başka bir acı yaşamazsın ve en kısa zaman da üzüntülü,sıkıntılı günlerini geride bırakır sağlıkla babağini yetiştirirsin inşallah...amiiinnnn...canım maşşallah çok tatlı bi bebeğin var senin hamilelğini dün gibi hatırlıyorum çok umut olmuştunuz bana ne çabuk geçmiş altı ay allah nazarlardan korusun bizi düşündüğün için çok sağol
Sağol canım :)İnşallah sen de bebişlerini sağlıkla büyütüp hepsinin tek tek mürüvetini görürsün...Bebişlerini dedim bak,tam 3 tane bebişin olcak senin:)Allah mı söyletti ne dersin:)Allah bağışlasın çok tatlı maşallah. Tosun gibi. Nazarım aklımda. Allah iyi günlerini, mürvetini göstersin.
Amiiiinn canım ,dualarım seninle,...melek76 Oyyy maşallahbarekallah kuzucuğun çok tatlı.Allah analı babalı uzun ömürlü kılsın. Rabbim tüm melek annelerine böyle güzel evlatlar nasip etsin.
Gamze arkadaşım sen nasılsın neler yapıyosun geldimi kaynanoşun :))
canım kaynnam gelmedi buğün işe başladım iyiyim allaha şükür daha adet olmadım dr o zaman gel dedi sen neler yaptın sen nasılsın ?
İşe başlaman çok güzel olmuş birazda olsa oyalıyor iş insanı evde sürekli aynı düşünceler zaman geçmiyor..Bende adetimi bekliyorum hormon testlerimi tekrarlamak için büyük ihtimalde o esnada şehir dışında olcam işlerim karışcak gibi gözüküyor biraz gerçi ben her işimin zor olmasına alıştım artık :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?