Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Geçmiş olsun arkadaşım çok fena bişi biliyorum başıma geldi sancısı kötü bide hamileleikte iyice zordur ama hiiç kafana takma benimde arkadaşımda oldu hamileyken onunki çok büyüktü böbreği çok büyümüştü acil ameliyata aldılar hamile hamile kızı ama gayet sağlıklı bebeğini kucağına aldı sende eminim alıcaksın bol su iç inşallah biran önce atlatırsın..

Çalışmak güzel oluyor, insana azda olsa sıkıntılarını unutturuyor. Yani pekde emin değilim unutturduğuna ama genede evde olmaktan iyidir. Akşamları felan gir siteye sen de katıl aramıza bu kadar uzak kalma. Allah melek annelerinin yardımcısı olsun. Yüreği sızlamayan melek annesi varmı? Gözüm bebişlerde, aklım yavrularımda. İnşallah Allah bizede yavrularımızı kucağımıza almayı büyütmeyi nasip eder inşallah.

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım.Hamileyken yapılabilecekler nedir bilmiyorum. Doktorunun tavsiyelerine uy canım.Allah yardımcın olsun. Çok çok geçmiş olsun.

ilk günüm iyiydi.okula alıştım tekrar:)tadilat hala devam ediyor...birazdan tekrar annemlere geçeçceğim..evdeki işlerimi halledip çıkacağım..sen nasılsın?

çok geçmiş olsun.allah yardımcın olsun...içini ferah tut.hamileyken benim arkadşmda taş düşürdü.hiç bişi olmamaıştı:)

ilk günüm iyiydi.okula alıştım tekrar:)tadilat hala devam ediyor...birazdan tekrar annemlere geçeçceğim..evdeki işlerimi halledip çıkacağım..sen nasılsın?

Bende iyiyim iş,ev evdeki işler herşey aynı devam ediyor..İğnelerin ne durumda doktora ne zmn gidiceksin bu arada zaman çabuk geçiyor ay sonuna az kaldı :dance: heyecan durumun nasıl??

arkadaşlar hepinize merhaba,rahimağzı yetmezliği yazdım forumaramada ve burası çıktı,sanırım hepimiz benzer ve aynı acıları çekmişiz,dilerim en kısa zamanda Allahım elimize çocuklarımızı almayı nasip eder.bende 6 martta 16 haftalıkken önce kanamayla başlayan sonrada acilde doktor beklerken önce suyum boşalarak sonrada kürtajla düşük yaptım.düşük yapmadan birgün öncesinden kanamam başladı,sümüksü birşeyle beraber kanamam geliyordu,doktora gittim alttan spekülümle baktı ve polip var dedi,eve döndüm yattım,kalktım ağrım yoktu sonra birkaç saat sonra aşırı derecede doğum sancısı şeklinde ağrım başladı ve acile gittik,doktoru beklerken önce suyum boşaldı ve sonrada düşük yaptım,doktor bayıltarak kürtajla bebeğimi aldı.en kötüsüde o odada doktoru beklerken yeni bir bebek doğmuş küvezdeydi ve ben ona bakarak suyum boşaldı ve düşük yaptım,hala unutamıyorum,çok acıydı.düşük sebebim bilinmiyordu,1,5 ay sonra bir doktora gittim rahimağzın çok geniş açık dedi,birdaha hamile kalırsan tekrar bakılıp gerek görülürse 13.haftada dikiş gerekebilir dedi.aradan 6 ay geçti ve hala hamile değilim,neyse bugün başka bir doktora genel kontrol için gittim olanlarıda anlattım,doktor polip varmı yokmu bakalım dedi,rahimboyunuda ölçelim dedi,bende ayrıca smear istedim.doktor alttan ilaçlı bir şiringa falan verdi sanırım,bir alet soktu önce ama sürekli geri geldi,doktor 2 kere smear aldı neden bilmiyorum ilkini attı,o aleti belki 5 yada 6 kere soktu çıkardı çünki sıvı sürekli dışarıya çıkıyordu,utrasonla resim falan çekti,sonuç olarak polibim yokmuş ama rahmin çok geniş dedi,sanki 5 yada 6 çocuk doğurmuş gibi dedi şaşırdım,ama ölçü vermedi,oda birönceki doktor gibi hamile kalırsam 13.haftamda dikiş atılcağını söyledi,canım çok sıkkın arkadaşlar,eve gelincede yine sümüksü bir akıntıyla kan geliyor,bu neden oluyor şimdi anlamadım,acaba 2 kere smear aldığı içinmi yoksa rahim içine verdiği ilaçtan dolayımıdır,sizdede böyle birşey oldumu,ne olur bişeyler yazın ve benide aranıza alın,yazım biraz karışık ve uzun olmuş olabilir kusura bakmayın ama beni en iyi sizler anlarsınız,beni anlıycak başka kimsem yok,bundan sonra bende buradayım,sevgilerrr.

Premetecim çok geçmiş olsun bu konu hakkında bilgim yok inşallah hayırlısıyla atlatırsın arkadaşım.

Canım biz de çok şükür iyiyiz tahlilleri yaptırıyoruz önümüzdeki haftalarda ikili test ve dawn sendromu testlari yapılacak inşalllah Rabbimin izniyle sorunsuzca yolunda gider.
Gerçekten çalışmak hele hele biz melek anneleri için çok iyi aynen anlattığın gibi beyin çok şeyle meşgul oluyor.En azından daha az düşünmeye fırsat kalıyo.

İnşallah güzel haberler artacak umutsuz olmak yok canlar hayırlı sağlıklı inşallah gelecek kavuşacağız miniklerimize

Başın saolsun arkadaşım hepimiz benzer üzüntülerden geçmişiz hala bebeklerimizin acısı içimizde o yüzden birbirimizi en iyi biz anlıyoruz..Bende rahim ağzı yetmezliğinden 20.haftamda ikiz kızlarımı kaybettim 3-4 gün aynen seninde anlattığın tarzda akıntım oldu sonrada bi anda suyum geldi ve bebeğimin biri evde kendiliğinden doğuverdi ancak bende hiç sancı ağrı olmadı rahim ağzı yetmezliğinde ağrı olmaz diye biliyorum ben doktorlarda öyle söylemişlerdi sende sancıda varmış enfeksiyon falanda varmıydı acaba?Sebebini iyi araştır gerekiyorsa bi kaç doktora git.Banada inşallah bi daha hamile kalabilirsem 13. haftada dikiş atılcak çok araştırdım zor bi işlem değilmiş ve büyük oranda başarı sağlıyormuş o yüzden dikiş olayını kafana takıpta hiç üzülme çözümü olan bir problemimiz olduğu için şanslıyız bence..Tekrar başın saolsun arkadaşım Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:

Kızlar bu arada betül yok hiç göremedim face de de burda da haberi olan var mı cici sen konuştun mu canım merak ettim face ye de yazdım ama cevap alamadım inşallah iyidir.

canım öncelikle başın sağolsun doğumum aynı senin gibi oldu o sümüksü akıntı için gittim dr'a fitil ve antibiyotik kullandım gecti...rahim ağzı için cok araştırdım kimi hamilelikte kimi hamile olmadan ölcüm yapılıyor dedi ama en iyi tanı galiba hamileliktededi dr.lar. inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırırz :Saruboceq: :Saruboceq:

Başın sağolsun. Allah sabır versin. Bu durumda söylenebilecek tek şey Allahtan sabır dilmek galiba.
Doktorun rahimin yapısını polip ,miyom vs. hangisi varsa onları görebilmek için rahimine ilaçlı su vermiş canım. Allah şükür sende polip miyom vs. yokmuş demek. Smarı 2 kere de alması birinde ilaçlı suyun gelmesiden dolayı atmış.İlaçlı sudan sonra bir müddet kanama ve akıntının olması normal. Smar testinin sonucuna göre sana ilaç verir. Enfeksiyon varsa geçirmek için. İçin rahat olsun.Allah bir an önce meleğinin kardeşini yollasın.

Canım bebişinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim. Allah daha iyi güzel günleri gösterir inşallah. Özletme kendini sık sık uğra haberdar et bizleri. a.s.

Canım benim hamile olmana çoook sevindim,bu sefer her şey yolunda gidecek inşallah...İnsan kaybettiği bebeğini hiç unutmuyor...Ben sezeryan oldum,doktorlar beni uyandırmaya çalışırken ilk 'bebeğim nasıl?' diye sordum...Doktorlar da sezeryandan uyanmaya çalışırken ilk kez bir hasta bebeğini sordu demişti...
Çok farklı duygular yaşıyor insan ...İnan kaybettiğin bebeğine duyduğun sevgi ile kucağına alıp büyüttüğün bebeğine duyduğun sevgi aynı...Allah kaybettiğimiz bebeklerimizide kavuşturmayı nasip eder inşallah...

Canım geçmiş olsun,inşallah sorunsuzca böbrek taşlarını düşürürsün...Bebişine bir zarar gelmeyecek ve sağlıkla doğacak,buna gönülden inanıyorum...
Canım benim çoook teşekkür ederim...İnşallah Allah en kısa zamanda sana sağlıklı bir bebek nasip eder,amiiiin...
Amiiin canım...İnşallah sen de başka bir acı yaşamazsın ve en kısa zaman da üzüntülü,sıkıntılı günlerini geride bırakır sağlıkla babağini yetiştirirsin inşallah...amiiinnnn...
Allah bağışlasın çok tatlı maşallah. Tosun gibi. Nazarım aklımda. Allah iyi günlerini, mürvetini göstersin.
Sağol canım :)İnşallah sen de bebişlerini sağlıkla büyütüp hepsinin tek tek mürüvetini görürsün...Bebişlerini dedim bak,tam 3 tane bebişin olcak senin:)Allah mı söyletti ne dersin:)
melek76 Oyyy maşallahbarekallah kuzucuğun çok tatlı. Allah analı babalı uzun ömürlü kılsın. Rabbim tüm melek annelerine böyle güzel evlatlar nasip etsin.
Amiiiinn canım ,dualarım seninle,...

canım kaynnam gelmedi buğün işe başladım iyiyim allaha şükür daha adet olmadım dr o zaman gel dedi sen neler yaptın sen nasılsın ?

İşe başlaman çok güzel olmuş birazda olsa oyalıyor iş insanı evde sürekli aynı düşünceler zaman geçmiyor..Bende adetimi bekliyorum hormon testlerimi tekrarlamak için büyük ihtimalde o esnada şehir dışında olcam işlerim karışcak gibi gözüküyor biraz gerçi ben her işimin zor olmasına alıştım artık :çok üzgünüm:

doğumdan sonra ilk adettini mi bekliyorsun? ne iş yapıyorsun valla iyi olmamış ama gittiğin yerdede testleri yaptırabilirsin gecikmezsinde sositososito hihoyyyt

selam melek anneleri kader arkadaşlarım bugün çok karışığım bugün melek Ecrin'im doğacaktı şuan yağmurlu istanbul'da hamilelikten sonra temelli bırakacağım işyerimde hamilelikten önceki kıyafetlerimin içindeyim buna Şükür isyan etmiyorum ama sıcak evimde kucağımda bebişimi emzirmeyi yada hastanede başımda kırmızı kurdaleyle bebişimin kime benzediğini incelemek isterdim içim daralıyo ama bugün benim için bir dönüm noktası aslında ecrinim doğalı bugün tam 3 ay oldu yarında vefat edeli 3 ay olacak artık ben hala hamile olacaktım düşüncesinden bugün kurtulucam inşallah karışığım yani sadece siz beni anlıyorsunuz kızlar Rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…