Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Haklısın canım zor şeyler yaşatmışlar sana ama en azından eşin senin yanında sen eşinle el ele verip üstesinden gelirsin ancak herşeyin Allah kimselere muhtaç etmesin bizleri..senin ailen yanında değilmi

ailem uzakta iskenderunluyum eşim şuan yanımda neye yarar kızım öldükten sonra kaynanan geldikten sonra yine aynı değişmezler erkekler cok şeyden cok pişman oldu ama annesine zap dedemiyor (

ailem uzakta iskenderunluyum eşim şuan yanımda neye yarar kızım öldükten sonra kaynanan geldikten sonra yine aynı değişmezler erkekler cok şeyden cok pişman oldu ama annesine zap dedemiyor (

Hakkımızda hayırlısı olsun canım biraz sabret kayınvaliden gidene kadar bizlere hep idare etmek düşmüyormu zaten..Benim annemde kayınvalidemde çok baktılar bana hiç bişeyimi eksik etmediler ama bak sonuç aynı bende kızlarımı kaybettim Allah nasip ettikten sonra hepsi boş bi şekilde geliyolar dünyaya..Haberleri okuyunca sinirlerim bozuluyor doğrup bebeklerini atanlar,hastane tuvaletlerinde doğurup kaçanlar vs..Kimin neyle karşılaşıcağını Allah biliyor inşallah bizleri en kısa zamanda sağlıklı bebeklerle karşılaştırır...

amin canım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah neler neler var doğum yaptığım yerde 2 cocuğu bırakıp gimişler bebekler tam gününde doğmuşlar ama birini çöpe attıkları için o bebiş küvezdeydi caniler her yerde sorun var allah daha beterinden saklasın darda olana yardım etsin....

meraba kızlar umarım hepiniz iyisinzidir.
biz kızımla gayet iyiyiz. Allah şükür herşey iyi gidiyo.
pek nete girmiyorum.
elimden geldiğince korkularımdan uzak klamya çalışıyorum.
inşallah sorunsuz ca sona ulaşır sağlıkla hayırlısıyla yavruma kavuşurum.
tek dileğim duam bu.
inşallah gzüel haberler vardır.
herkese ALLAHIM gönlünden geçeni versin.
dualrımız kabul olucak ben inanıyorum buna.
kendinize çok iyi bakın.

canım maşşallah çok tatlı bi bebeğin var senin hamilelğini dün gibi hatırlıyorum çok umut olmuştunuz bana ne çabuk geçmiş altı ay allah nazarlardan korusun bizi düşündüğün için çok sağol

canım inşallah bundan sonrasıda sorunsuz bi şekilde devam eder bebeğini sağlıkla kucağına alırsın sen nasıl rahat ediyosan öle yap doğumdan sonra daha sık girip bize umut olursun

slm kızlar nasılsınız.....ben işe başladım....yarın boş günüm..çok hafif iş tempom var bu sene...annemlerin evinde tadilat var....pek nete giremedim o yüzden...buarada öğretmen arkadaşlar erken doğum yapıp bebeğini kaybedenler nöbetten muafmıydı???
selen sen nasılsın?ovulasyon testi ne alemde?ben bugün 6.lucrini yaptım....ama pat die batıramıyorum iğneyi ...yavaş yavaş batriyorum...sakıncası olurmuki???
gamze sen de görümcene gtcekmişin..Allah sabır versin..öok muhatap olmazsın hoşlanmıyorsan...sonuçta onlara eşin iiçin katlanıyorsun dimi:))herkes kendine çokk ii baksın.morallerimiizi yüksek tutalım arkadaşlar..ben bu hafta yoğunum fazla gremeyebilirim nete...

sweetbaby canım benim neredeyse 30 haftalara gelmişsin bebeğinin de iyi olmasına sevindim
İnşallah sen de melek 76 arkadaşımız gibi sağlıkla kızını kucağına alacak ve burada bizlerle paylaşacaksın.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun Maytap nasıl geçti ilk iş günün??bende seni merak ediyodum neyse iyi olmana sevindim yavaş yavaş yap iğneni nolcak nasıl dayanabiliyosan bende öyle yapıyodum alışık olduğumuz bişi diil sonuçta..benim ovulasyon testinde hala olumlu bi sonuç yok 2 kere yaptım bakalım yarında yaparım heralde ama pek bişi olcağını sanmam:1no2: Tadilat işide çok zordur eminim kolay gelsin size güzel haberlerini bekliyoruzz..:Saruboceq:

canım benim Allah bir ömür birlikte ve mutlu eylesin
tam da bu sabah aklımdan geçmiştin
dedim içimden doğum yapan arkadaşlar yeniden yazsalar şimdiki duygularını bizimle paylaşsalar ne güzel olur diye, şimdi hamileyim ve inş bu bebeğimi kucağıma alınca herşey daha farklı olacak ama ben yine de duygularımı çok merak ediyorum, acaba naparım, bi tarafta hiç anne şefkati gösteremediğim, 6 günlük hayatını hastanede geçiren masum, mübarek yavrum, bi tarafta inş yeni bebeğim. herhalde diyorum doğum yaptığım gün çok ağlarım

Kızlar ben böbrek taşı düşürüyorum. 4 taşım varmış biri idrar kanalına girmiş, böbrekte de biraz genişleme var. Çok ağrım var sıcak tutup, bol su içiyorum. İnşallah bebeğime bir zarar gelmez. Taşımı çabuk düşürebilmek için önerisi olan var mı?

ayyy ne zor arkadaşım allah kolaylık versin bollll su zıplama da iyi ama tabii zıplayamazsın

canım çok geçmiş olsun .. Bebeğine Allahın izniyle bişeycik olmaz ama ağrın çok olur( doğum ağrısı gibi olduğunu duymuştum. Malesef ki bunlar hamilelikte çıkıyor Allah yardımcın olsun .doktoruna danışmadan bitkisel bişey kullanma canım .Benimde aynı dert biliyosun 5 iğneden 7 iğneye çıktı doktorum son iğnemi pazar günü oldum , yarın idrar tahlilini yenileyecem ama hala benimde ağrım var..

Tüh ya Allah yardımcın olsun. Kulaktan dolma birşeyler yapmak bebeğe zarar verebilir. Lütfen doktorunla görüş, hatta bir keç doktorla görüş, Hem gebeliğini takip eden doktor hemde böbrek taşlarıyla ilgilenen doktora git. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Allah ikinizide korusun. Yavrunuda sana bağışlasın.

merhaba kızlar nasılsınız?
uzun zamandır girmedim daha doğrusu giremedim kızlar benim pcde mi problem vardı yoksa sitedemi bilmiyorum ama siteye hiç bir şekilde giremedim adresi yazınca başka yer geliyodu neyse sonunda kavuştum sizlere ama
ben hala umutla bekliyorum çaresiz bir günüm mutlu ve umtlu bir günüm ise mutsuz oluyo.
iyki işe başladım iş ev yemek temizlik derken kendimi fazla dinlicek vaktim kalmıyo ama genede nerde bebek görsem içim sızlıyo...

hamiş arkadaşlar nasılsınız sizler ve bebişleriniz iyidir umarım aman iyi olun şöyle bir baktım melek76 Rabbim kızını size bağışlasın maşallah çok tatlı bende kzımı kaybettiğim için kız görünce çok seviniyorum Allah nazarlardan korusun sizi....

premete sanada geçmiş olsun canım hiç bir bilgim yok inşallah sorunsuzca atlatırsın bunuda.

gelinciğim sen nasılsın iyimisin bebiş nasıl büyüyomu bakimm...
veee diğer sayamadığım bütün kızlar çok özlemişim sizlerle konuşmayı dertleşmeyi hepiniz iyi bakın kendinize görüşürüz arkadaşlar....

geçmiş olsun canım...allahım sana yardım etsin,sanada bebişinede sağlık versin inşallah...

canım benim anlamıştım bi sorun olduğunu üşütme inşallah bebeğini etkilemez korkma yoğurt suyu düşürmekte çok etkili ama hamileyken bilemiyorum zararı olurmu doktoruna sor istersen rabbim yardımcın olsun

canım geçmiş olsun arkadaşlara katılıyorum bir dr yardımı al sor inşallah sağlıkla alıcaksın kucağını bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…