evet canım bebeğim öleli hiç üzülmediler arayıp sormadılar hiç teselli vermediler 6 ay boyunca yattım hiç bakmadılar görümcemde benimle hamileydi kusuyor diye ona baktı ne sucumuz vardı bizim yada kızımın mafoldumben bide beni cağırdı adapazarına küstü bende gitmek zorunda kaldım gitmez olaydım orda bana bakmadı sürekli gezdirdi mafoldumben ordan geldikten hemen sonra doğum yaptım mafoldumben ne sucumuz vardı bizim yanan ben oldum tek canım kaldı allahım sen bana sabır ver bebeğime hiç bir şey almadı ama kızına aldı benim cocuğum torunu değilmiydi mafoldumben bana hep cektirdiler ben nasıl giderim o eve mafoldumbendaha
Haklısın canım zor şeyler yaşatmışlar sana ama en azından eşin senin yanında sen eşinle el ele verip üstesinden gelirsin ancak herşeyin Allah kimselere muhtaç etmesin bizleri..senin ailen yanında değilmi
ailem uzakta iskenderunluyum eşim şuan yanımda neye yarar kızım öldükten sonra kaynanan geldikten sonra yine aynı değişmezler erkekler cok şeyden cok pişman oldu ama annesine zap dedemiyor(
Hakkımızda hayırlısı olsun canım biraz sabret kayınvaliden gidene kadar bizlere hep idare etmek düşmüyormu zaten..Benim annemde kayınvalidemde çok baktılar bana hiç bişeyimi eksik etmediler ama bak sonuç aynı bende kızlarımı kaybettim Allah nasip ettikten sonra hepsi boş bi şekilde geliyolar dünyaya..Haberleri okuyunca sinirlerim bozuluyor doğrup bebeklerini atanlar,hastane tuvaletlerinde doğurup kaçanlar vs..Kimin neyle karşılaşıcağını Allah biliyor inşallah bizleri en kısa zamanda sağlıklı bebeklerle karşılaştırır...
Merhaba arkadaşlar,hepinizi çok özledim,umarım herkes iyidir..
Yeni gelen arkadaşlarım,Allah hepinize sabır versin,en kısa zamanda hamile kalıp bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah...
Hamile olan arkadaşlarım,her şey yolunda gidecek ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alacaksınız inşallah,olumsuz düşünmek yok,artık bundan sonra mutlu olma zamanı sizler için...
Ben ve bebişim iyiyiz çok şükür,buraya yazdığım günler dün gibi,zaman ne kadar çabuk geçti anlayamadım.Bebişim bu ayın 22 sinde tam 6 aylık olacak...Allah melek annelerine uslu bebişler veriyor bence kızlar,bebişim maşallah çok akıllı,çok uslu,çok tatlı...Beni hiç üzmüyor...Size moral olsun diye bebişimin resimini ekliyorum,sizlerde inşallah mutlu haberlerinizi,bebişlerinizin resimlerini tek tek paylaşacaksınız buradan...
Kendinize iyi bakın,aklımdasınız ve dualarımdasınız...
Arkadaşlar resmi daha sonra sileceğim,alıntı yapmazsanı sevinirim...
İşte benim melek oğlumun melek kardeşi...Güzel kızım Elif Duru...
meraba kızlar umarım hepiniz iyisinzidir.
biz kızımla gayet iyiyiz. Allah şükür herşey iyi gidiyo.
pek nete girmiyorum.
elimden geldiğince korkularımdan uzak klamya çalışıyorum.
inşallah sorunsuz ca sona ulaşır sağlıkla hayırlısıyla yavruma kavuşurum.
tek dileğim duam bu.
inşallah gzüel haberler vardır.
herkese ALLAHIM gönlünden geçeni versin.
dualrımız kabul olucak ben inanıyorum buna.
kendinize çok iyi bakın.
slm kızlar nasılsınız.....ben işe başladım....yarın boş günüm..çok hafif iş tempom var bu sene...annemlerin evinde tadilat var....pek nete giremedim o yüzden...buarada öğretmen arkadaşlar erken doğum yapıp bebeğini kaybedenler nöbetten muafmıydı???
selen sen nasılsın?ovulasyon testi ne alemde?ben bugün 6.lucrini yaptım....ama pat die batıramıyorum iğneyi ...yavaş yavaş batriyorum...sakıncası olurmuki???
gamze sen de görümcene gtcekmişin..Allah sabır versin..öok muhatap olmazsın hoşlanmıyorsan...sonuçta onlara eşin iiçin katlanıyorsun dimi:))herkes kendine çokk ii baksın.morallerimiizi yüksek tutalım arkadaşlar..ben bu hafta yoğunum fazla gremeyebilirim nete...
Merhaba arkadaşlar,hepinizi çok özledim,umarım herkes iyidir..
Yeni gelen arkadaşlarım,Allah hepinize sabır versin,en kısa zamanda hamile kalıp bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah...
Hamile olan arkadaşlarım,her şey yolunda gidecek ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alacaksınız inşallah,olumsuz düşünmek yok,artık bundan sonra mutlu olma zamanı sizler için...
Ben ve bebişim iyiyiz çok şükür,buraya yazdığım günler dün gibi,zaman ne kadar çabuk geçti anlayamadım.Bebişim bu ayın 22 sinde tam 6 aylık olacak...Allah melek annelerine uslu bebişler veriyor bence kızlar,bebişim maşallah çok akıllı,çok uslu,çok tatlı...Beni hiç üzmüyor...Size moral olsun diye bebişimin resimini ekliyorum,sizlerde inşallah mutlu haberlerinizi,bebişlerinizin resimlerini tek tek paylaşacaksınız buradan...
Kendinize iyi bakın,aklımdasınız ve dualarımdasınız...
Arkadaşlar resmi daha sonra sileceğim,alıntı yapmazsanı sevinirim...
İşte benim melek oğlumun melek kardeşi...Güzel kızım Elif Duru...
Kızlar ben böbrek taşı düşürüyorum. 4 taşım varmış biri idrar kanalına girmiş, böbrekte de biraz genişleme var. Çok ağrım var sıcak tutup, bol su içiyorum. İnşallah bebeğime bir zarar gelmez. Taşımı çabuk düşürebilmek için önerisi olan var mı?
Kızlar ben böbrek taşı düşürüyorum. 4 taşım varmış biri idrar kanalına girmiş, böbrekte de biraz genişleme var. Çok ağrım var sıcak tutup, bol su içiyorum. İnşallah bebeğime bir zarar gelmez. Taşımı çabuk düşürebilmek için önerisi olan var mı?
canım geçmiş olsun arkadaşlara katılıyorum bir dr yardımı al sor inşallah sağlıkla alıcaksın kucağını bebişiniKızlar ben böbrek taşı düşürüyorum. 4 taşım varmış biri idrar kanalına girmiş, böbrekte de biraz genişleme var. Çok ağrım var sıcak tutup, bol su içiyorum. İnşallah bebeğime bir zarar gelmez. Taşımı çabuk düşürebilmek için önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?